Lidl Sverige KB jobb i Järfälla

Hitta lediga jobb hos Lidl Sverige KB i Järfälla. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Järfälla.

Administratör kontrakt

Administrativ assistent
Läs mer Aug 3
Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.

Är du en fena på att kunna lära dig nya system? Och är en noggrann och strukturerad person som gillar att arbeta självständigt men även i team? Nu söker vi en administratör till vår kontraktsavdelning. Läs mer och sök i dag

Din roll

Som administratör på vår kontraktsavdelning blir ditt huvudansvar att formalisera det som inköparen har kommit överens med vår leverantör om i ett inköpskontrakt. Här fastläggs alla villkor samt den produktinformation, så kallad masterdata, som är nödvändig för att vi ska kunna hantera produkten internt hos oss i alla led. Kontraktsadministrationen har en avgörande funktion i att tillhandahålla den information som möjliggör hanteringen av produkterna på deras väg från leverantören, över till lager och slutligen till våra kunder.
Andra arbetsuppgifter i rollen:
•    Du ansvarar för kontraktskrivningsprocessens samtliga steg
•    Med utgångspunkt i förhandlingsdokumentationen som våra inköpare tillhandahåller ansvarar du sedan för kontakten med leverantören för att samla in nödvändiga underlag för att slutföra kontraktet.
•    Du arbetar såväl i interna affärs- respektive kontraktsskrivningssytem samt hanterar olika sammanställningar i excel
•    Hanterar löpande information, både från externa och interna parter

Din profil

•    Du har en avslutad gymnasieutbildning
•    Du är noggrann, effektiv, strukturerad och har god prioriteringsförmåga.
•    För att trivas i rollen bör du också ha siffersinne och tycka om att arbeta i olika datasystem.
•    Du är lösningsorienterad och söker själv aktivt efter information.
•    Du har lätt för att samarbeta med andra, men tycker även om att arbeta självständigt och är inte rädd för att ta egna beslut när det behövs.
•    Dina kunskaper i Officepaketet, framförallt i Excel, är goda.
•    Du är en skicklig kommunikatör som har mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.
•    Har du dessutom goda kunskaper i tyska och/eller engelska. Då är detta rätt tjänst för dig!

Vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom vi växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar.
Du blir del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt. Ibland hittar du oss på vårt toppmoderna huvudkontor, där vi har tillgång till gym och har härligt rabatterade priser i restaurangen, men givetvis har vi också möjlighet till flexibelt distansarbete. Som övriga förmåner har du allt från friskvårdsbidrag och medarbetarrabatt i våra butiker till bra semestervillkor samt tillgång till mängder av erbjudanden via vår förmånsportal. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Vi möjliggör en rättvis lönesättning inom företaget genom ett icke-diskriminerande lönesystem. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se

Vill du vara med på vår resa?

Om ditt svar är ja, då söker du jobbet såhär:
o    Gå in via länken ”ansök nu”
o    Fyll i formuläret
o    Bifoga CV samt personligt brev
Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 21 augusti 2022. Tjänsten är en tillsvidare anställning med inledande provanställning.
Vår rekryteringsprocess består av telefonintervju, urvalstester, personlig intervju och referenstagning.
Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb@lidl.se.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Customer Insights Manager

Marknadsanalytiker
Läs mer Jul 29
Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen.

Din roll
Som Customer Insights Manager på Lidl spelar du en viktig roll i hur vi ska arbeta med vår kommersiella strategi. Du ansvarar för att proaktivt komma med insiktsfulla inslag kring allt som rör strategin runt marknad, kampanj, varuförsörjning, inköp och allt däremellan.  
Med den kunskapen du besitter ska du i nära samarbete med vårt moderbolag även bidra till utvecklingen av både internationella och nationella koncept inom Customer Insights.

Andra arbetsuppgifter i rollen:
o    Samarbets- och sparringpartner för företagsledningen för Shopper-relevanta frågeställningar och att implementera temat i landets strategi (t.ex. bestämma profileringskategorier)
o    Etablera kommunikations- och rapporteringsstrukturer och processer i landet (så som sortimentsanalyser, kampanjplanering, Jour Fixe med företagsledning)
o    Bistå inköp, kampanjavdelning, varuförsörjning/spegel, marknadsavdelningen med metodiskt stöd (ledsagare, sparringpartner, utmanare)
o    Analysera marknaden och konkurrenter med hjälp av olika källor/verktyg och presentera potential och förslag på åtgärder
o    Analysera hur vi på Lidl och konkurrenterna upplevs av kund i förhållande till Lidls varumärkesmodell och kriterier för att fastslå utvecklingspotential både vad gäller kategorier och marknadsföring.
o    Koppla externa analyser med interna datakällor för 360-grads-analyser
o    Utforma och genomföra lokala Shopper Insights-projekt i avstämning med Customer Insights Management Internationellt
o    Implementera Customer Insights management knowhow lokalt (utbildningar)
o    Delta i utarbetningen av men även genomförandet av internationella Customer Insights-koncept och -projekt
Din profil
Vi söker dig som drivs av utveckling och försäljning med både strategisk och marknadsnära förståelse. Du trivs bäst med eget ansvar och av att arbeta självständigt. Din superkraft är att vara proaktiv i ditt arbetssätt och samtidigt ha en utmärkt analytisk och kommunikativ förmåga. Du är väl bekant med nyckeltal, olika former av analyser och Shopper Insights och dina bästa vänner är Excel och Power Point.
Utöver dessa egenskaper och kompetenser har du en master examen samt erfarenhet av att jobba med eller inom Customer Insights Management. Meriterande är om du har axlat rollen som Customer Insights Manager inom dagligvaruhandel och/eller retail. Du talar flytande svenska och har goda kunskaper i engelska. Meriterande är om du också har goda kunskaper i tyska då din närmaste chef pratar flytande engelska och tyska.
Vi erbjuder
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom vi växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar.Du blir del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt. Ibland hittar du oss på vårt toppmoderna huvudkontor, där vi har tillgång till gym och har härligt rabatterade priser i restaurangen, men givetvis har vi också möjlighet till flexibelt distansarbete. Som övriga förmåner har du allt från friskvårdsbidrag och medarbetarrabatt i våra butiker till bra semestervillkor samt tillgång till mängder av erbjudanden via vår förmånsportal. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Vi möjliggör en rättvis lönesättning inom företaget genom ett icke-diskriminerande lönesystem. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se
Vill du vara med på vår resa?
Om ditt svar är ja, då söker du jobbet såhär:
o    Gå in via länken ”ansök nu”
o    Fyll i formuläret
o    Bifoga CV samt personligt brevTjänsten är en tillsvidare anställning med inledande provanställning. Startdatum enligt överenskommelse. Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast,  dock senast den 19 augusti 2022.
Vår rekryteringsprocess består av telefonintervju, urvalstester, personlig intervju och referenstagning.
Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb@lidl.se.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Servertekniker Infrastructure Management

Servicetekniker, data
Läs mer Aug 8
Nytt
Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.

Kort om rollen

Drivs du av problemlösning och har några års erfarenhet av att arbeta inom IT-drift? Vill du arbeta i en utvecklande roll och bli en del av ett dedikerat team som tillsammans ansvarar för Lidl Sveriges infrastruktur? Då kanske du är vår nya Servertekniker? Ta chansen och skicka in din ansökan idag!

Din roll

Som Servertekniker kommer du ingå i ett team om 7 personer och du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter så som att:
•    Tillhandahålla och driftsätta den nödvändiga hårdvaruinfrastrukturen.
•    Implementera de fastställda standarderna tillsammans med de internationella områdena.
•    Implementera och kontrollera tekniska specifikationer för att uppfylla dataskyddskraven och garantera den operativa IT-säkerheten.
•    Kvalificerad analys av problem och support (2nd line).
•    Identifiera problem/orsaker och härleda åtgärder och lösningsförsök.
•    Planera och genomföra ändringar och säkerställa patch-hanteringen i det egna ansvarsområdet.
•    Delta i kapacitetsplanering och framtagning av prognoser över framtida resursbehov för de system som du ansvarar för.
•    Ta över regelbundet återkommande administrativa uppgifter, kontrolluppgifter och övriga driftsuppgifter för en störningsfri operativ infrastrukturleverans och kontinuerlig optimering.

Din profil

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning och någon form av eftergymnasial utbildning inom IT. Vidare har du:
•    Några års arbetslivserfarenhet och praktisk erfarenhet av Active Directory, VMWare, DNS, DHCP, Oracle, MS och Netapp.
•    Lätt för att samarbeta med andra människor men kan samtidigt arbeta självständigt och fatta egna beslut.
•    En god prioriterings- och initiativförmåga och du har ett strukturerat och noggrant arbetssätt.
•    Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet och praktisk erfarenhet av Microsoft server- och klientmiljö, Apple klientmiljö, Office 365, Cisco-produkter, ServiceNow, ITIL och TCP/IP.

Vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom vi växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar.
Du blir del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt. Ibland hittar du oss på vårt toppmoderna huvudkontor, där vi har tillgång till gym och har härligt rabatterade priser i restaurangen, men givetvis har vi också möjlighet till flexibelt distansarbete. Som övriga förmåner har du allt från friskvårdsbidrag och medarbetarrabatt i våra butiker till bra semestervillkor samt tillgång till mängder av erbjudanden via vår förmånsportal. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Vi möjliggör en rättvis lönesättning inom företaget genom ett icke-diskriminerande lönesystem. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se

Vill du vara med på vår resa?

Om ditt svar är ja, då söker du jobbet såhär:
o    Gå in via länken ”ansök nu”
o    Fyll i formuläret
o    Bifoga CV samt personligt brev
Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 19 augusti 2022 Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning.
Vår rekryteringsprocess består av telefonintervju, urvalstester, personlig intervju och referenstagning.
Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb@lidl.se.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Inköpsassistent till Tekniskt Inköp - Team Försäljning

Inköpsassistent
Läs mer Jul 20
Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.

Sammanfattning av tjänsten

Gillar du inköp och vill vara med på en spännande tillväxtresa på ett stort internationellt bolag? Läs då gärna mer och ansök! 

Din roll

Som assistent på Tekniskt Inköp, Team Butik, arbetar du med varierande arbetsuppgifter så som att:
•    Självständigt kontrollera fakturor, följa upp ekonomi och uppdatera information i olika affärssystem.
•    kvalitetskontroller ute i butik och på lager.
•    Ansvara för kontrakts- och posthantering.
•    Vid upphandling bistå avdelningen med administration och dokumentation.
•    Genomföra operativa avropsinköp.
•    Arbeta med olika typer av utvärderingar i Excel. 
•    Samt stötta inköparna i deras. arbete


Din profil

Vi ser att du har: 
•    Avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande i grunden.
•    Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller tidigare relevant inköpsutbildning.
•    Tidigare erfarenhet av kvalificerat administrativa arbetsuppgifter och en god servicekänsla.
•    Goda kompetenser inom strukturering, noggrannhet och att du är lösningsorienterad. 
•    Du har god vana i MS Officepaketet, speciellt Excel och PowerPoint. 
•    Du uttrycker dig obehindrat både i tal och skrift på svenska och engelska. Tyska är mycket meriterande.  


Vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom vi växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar. 
Du blir del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt. Ibland hittar du oss på vårt toppmoderna huvudkontor, där vi har tillgång till gym och har härligt rabatterade priser i restaurangen, men givetvis har vi också möjlighet till flexibelt distansarbete. Som övriga förmåner har du allt från friskvårdsbidrag och medarbetarrabatt i våra butiker till bra semestervillkor samt tillgång till mängder av erbjudanden via vår förmånsportal. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Vi möjliggör en rättvis lönesättning inom företaget genom ett icke-diskriminerande lönesystem. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se

Hur du söker tjänsten

Om ditt svar är ja, då söker du jobbet såhär:
o    Gå in via länken ”ansök nu”
o    Fyll i formuläret 
o    Bifoga CV samt personligt brev
Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Denna rekrytering sker med löpande urval,?varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 20/7 2022
Vår rekryteringsprocess består av telefonintervju, urvalstester, personlig intervju och referenstagning. 
Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb@lidl.se.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Lönespecialist

Löneadministratör
Läs mer Aug 1
Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.

Söker du en givande tjänst där du får vara med i hela löneprocessen? Är du en strukturerad och noggrann person som gillar att arbeta självständigt men även i team? Då kan tjänsten som lönespecialist vara något för dig. Läs mer och ansök nu!

Din roll

Som lönespecialist har du en viktig roll där du arbetar för att alla medarbetare ska få rätt lön i rätt tid.  Du är delaktig i hela löneprocessen och ansvarar för att på ett kvalitativt sätt hantera löpande personal- och löneadministrativa uppgifter.
Andra arbetsuppgifter i rollen:
•    Registrering av lönerelaterade underlag
•    Beräkna och analysera löner
•    Rapportering av arbetsgivaravgifter & pensioner
•    Statistik till SCB och inbetalning till Kronofogdemyndigheten
•    Utbetalning och bokföring av löner för samtliga medarbetare
Du kommer också, tillsammans med övriga lönespecialister, ansvara för enhetens supporttelefon som vänder sig till chefer och medarbetare. Vi vill erbjuda dig möjligheten att påverka innehållet i din arbetsdag och att bidra till den ständiga utvecklingen av verksamheten och det praktiska arbetet i våra löneprocesser.

Din profil

Vi söker dig som i grunden har en avslutad gymnasieutbildning och gärna även en eftergymnasial utbildning med inriktning mot lön. Har du erfarenhet av självständigt arbete med löneadministration för minst 500 medarbetare, både kollektivanställda och tjänstemän, så är det givetvis väldigt värdefullt för oss. Erfarenhet från detaljhandeln ser vi som mycket meriterande. För oss är det även mycket positivt om du har kunskaper inom SAP lön.
Viktigast för oss är att hitta rätt kollega till teamet och vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har en positiv inställning, stark vilja och ett genuint intresse för att utvecklas och lära dig mer inom löneområdet.
Som person är du lösningsorienterad, noggrann och har en god initiativ- och beslutsförmåga. För att du ska trivas hos oss behöver du vara en systematisk och välorganiserad person med förmågan att periodvis hålla ett högt tempo med flera saker i gång samtidigt. Du har lätt för att arbeta såväl självständigt som i team och du trivs som bäst när du får ge service.


Vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom vi växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar.
Du blir del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt. Ibland hittar du oss på vårt toppmoderna huvudkontor, där vi har tillgång till gym och har härligt rabatterade priser i restaurangen, men givetvis har vi också möjlighet till flexibelt distansarbete. Som övriga förmåner har du allt från friskvårdsbidrag och medarbetarrabatt i våra butiker till bra semestervillkor samt tillgång till mängder av erbjudanden via vår förmånsportal. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Vi möjliggör en rättvis lönesättning inom företaget genom ett icke-diskriminerande lönesystem. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se

Vill du vara med på vår resa?

Om ditt svar är ja, då söker du jobbet såhär:
o    Gå in via länken ”ansök nu”
o    Fyll i formuläret
o    Bifoga CV samt personligt brev
Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 14 augusti 2022.
Vår rekryteringsprocess består av telefonintervju, urvalstester, personlig intervju och referenstagning.
Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb@lidl.se.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Trainee Inköp - Frukt & Grönt

Inköpare
Läs mer Jul 12
Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.

Är du nyexaminerad och vill ta dina första steg i arbetslivet eller har du viss erfarenhet av inköp eller supply chain och vill komma in i en traineeroll i ett stort, dynamiskt internationellt företag? Sök då rollen som Trainee till Frukt & Grönt hos oss på Lidl! 

Din roll

Under ett inspirerande och intensivt utbildningsår får du en gedigen inblick i hela vår organisation och vårt arbetssätt. Du kommer bland annat: 
•    Jobba med operativt inköp och lära dig planera och beställa inkommande produkter.
•    Strategiskt planera och genomföra inköp och kampanjer.
•    Vara i kontakt med leverantörer och producenter och utveckla vår affär.
•    Vara kontaktperson för våra centrallager vad gäller reklamationer och klagomål. 
•    Testa att jobba i butik och på lager, detta för att förstå Lidls kärnverksamhet.
•    Få lära känna hela den kommersiella avdelningen på Lidl, där även Inköp ingår.
•    Självständigt driva projekt och utvecklingsarbete inom avdelningen.

Din profil

För att lyckas i rollen som Trainee hos oss på Lidl har du: 
•    En avslutad akademisk utbildning inom exempelvis inköp, logistik, business administration eller marknadsföring. Har du även en agroekonomisk bakgrund är det meriterande. 
•    Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är mycket meriterande, exempelvis från logistik eller supply chain. 
•    God stresshanteringsförmåga och du gillar att jobba i en dynamisk och prestationsbaserad miljö. 
•    Ett flexibelt synssätt på arbete och en god förmåga att prioritera. 
•    Du har goda kunskaper i det svenska och engelska språket, både i tal och skrift. Mycket meriterande om du kan tyska. Om du inte kan tyska redan kommer du att få lära dig tyska under arbetstid. 

Vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom vi växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar. 
Du blir del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt. Ibland hittar du oss på vårt toppmoderna huvudkontor, där vi har tillgång till gym och har härligt rabatterade priser i restaurangen, men givetvis har vi också möjlighet till flexibelt distansarbete. Som övriga förmåner har du allt från friskvårdsbidrag och medarbetarrabatt i våra butiker till bra semestervillkor samt tillgång till mängder av erbjudanden via vår förmånsportal. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Vi möjliggör en rättvis lönesättning inom företaget genom ett icke-diskriminerande lönesystem. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se

Vill du vara med på vår resa?

Om ditt svar är ja, då söker du jobbet såhär:
o    Gå in via länken ”ansök nu”
o    Fyll i formuläret 
o    Bifoga CV samt personligt brev
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Startdatum enligt överenskommelse. Denna rekrytering sker med löpande urval,?varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 9/8 2022
Vår rekryteringsprocess består av telefonintervju, urvalstester, personlig intervju och referenstagning. 
Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb@lidl.se.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Butikssäljare Barkarby

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jul 21
Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.

Sammanfattning av tjänsten

Vill du arbeta för dagligvaruhandelns snabbast växande kedja som också är certifierad som Top Employer 2022? Brinner du för försäljning, service och för att ge kunden en upplevelse i världsklass? Välkommen till rollen som butikssäljare på Lidl!

Din roll

Som butikssäljare på Lidl har du en nyckelroll! Du är ansiktet utåt mot våra kunder och för dig är kunden alltid nummer ett. Du brinner helt enkelt för att ge bra service varje dag. I rollen som butikssäljare får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften.Detta innefattar uppgifter som: 
* Packa upp alla varor och se till att hyllorna är välfyllda
* Säkerställa färskhet och slutdatum på varor
* Hålla rent och fräscht i butiken
* Betjäna kunder i kassan
* Och självklart bidrar du, tillsammans med dina kollegor, med det lilla extra för att ge våra kunder den bästa butiksupplevelsen!


Din profil

* Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom dagligvaruhandeln eller liknande bransch
* Du drivs av att arbeta resultatorienterat och bidra till butikens framgång
* Du har förmågan att identifiera arbetsuppgifter som behöver göras
* Du vill vara del av ett team som arbetar tillsammans och vill framåt 
* Du är flexibel med arbetstiderna och har en positiv inställning till förändringar 
* Du har fyllt 18 år och behärskar svenska flytande i både tal och skrift


Vi erbjuder

Du får arbeta i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom vi växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar. Du blir en del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 25 timmar i veckan. Vi har förmåner så som friskvårdsbidrag, medarbetarrabatt i våra butiker samt tillgång till mängder av erbjudanden via vår förmånsportal. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dags-, kvälls- och helgarbete att förekomma.
Vill du vara med på vår utmanarresa?
Om svaret är JA, då söker du tjänsten såhär:
o    Klicka på “Sök nu”
o    Fyll i formuläret
o    Bifoga CV samt personligt brev
Rekryteringen sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast. Vår rekryteringsprocess består av tester, telefonintervju, personlig intervju och digital referenstagning.
Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb@lidl.se.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jul 19
Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.

Kort om rollen

Värdesätter du omtänksamma kollegor, ett schysst arbetsklimat och att skratta högt och mycket? Vill du vara del i ett starkt team som dagligen bidrar till att göra Lidl Sverige ännu mer kundfokuserat och framgångsrikt? Till vårt skojfriska team söker vi nu två nya kollegor. Tjänsterna är visstidsanställningar på heltid med start omgående och pågår 6 månader.

Din roll

Den korta och koncisa beskrivningen är att du kommer arbeta med att bearbeta kundärenden via telefon, e-post och sociala medier.
Den längre beskrivningen är att du genom dina dagliga arbetsuppgifter och den inarbetning som satsas på dig som anställd i företaget kommer skaffa dig unik och värdefull kunskap om ett stort internationellt företags olika funktioner och processer. Denna kunskap använder du sedan i ditt dagliga arbete gentemot kund, men också internt inom företaget, gentemot butiker och övriga avdelningar. Risken finns helt enkelt att du så småningom och beroende på din egen inställning och vilja att utvecklas blir en expert på att förstå informationsflöden i ett större internationellt företag. Det är lite häftigt tycker vi.

Din profil

Vi söker dig som:
•    Är noggrann, ansvarstagande och har förmågan att ta egna initiativ.
•    Trivs som bäst när du får arbeta självständigt i ett högt tempo.
•    Tycker om att sätta kunden i fokus och drivs av att bidra till att förbättra Lidl genom att förmedla våra kunders upplevelser och synpunkter internt.
•    Har en hög social kompetens, är en god kommunikatör och du tycker om att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska.
•    Är kvick vid tangentbordet och har lätt för att lära dig nya system.
Tidigare erfarenhet av serviceyrke är meriterande.

Vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom vi växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar.
Du blir del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt. Ibland hittar du oss på vårt toppmoderna huvudkontor, där vi har tillgång till gym och har härligt rabatterade priser i restaurangen, men givetvis har vi också möjlighet till flexibelt distansarbete. Som övriga förmåner har du allt från friskvårdsbidrag och medarbetarrabatt i våra butiker till bra semestervillkor samt tillgång till mängder av erbjudanden via vår förmånsportal. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Vi möjliggör en rättvis lönesättning inom företaget genom ett icke-diskriminerande lönesystem. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se.

Vill du vara med på vår resa?

Om ditt svar är ja, då söker du jobbet såhär:
o    Gå in via länken ”ansök nu”
o    Fyll i formuläret
o    Bifoga CV samt personligt brev
Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 2 augusti 2022. Tjänsterna är visstidsanställningar på heltid med start omgående och pågår 6 månader.
Vår rekryteringsprocess består av telefonintervju, urvalstester, personlig intervju och referenstagning.
Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb@lidl.se.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Consultant Supply Chain - Vikariat

Logistiker
Läs mer Jul 5
Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.

Sammanfattning av tjänsten

Söker du ett givande jobb där du får ta stort ansvar i att säkerställa leveranser av varor till våra butiker? Då kan rollen som consultant på Supply Chain hos Lidl vara något för dig! 

Din roll

I rollen som consultant på Supply Chain arbetar du med varierande arbetsuppgifter så som att:
•    Ansvara för viktiga nyckeltal kring bland annat behovsplanering och avvikelser.
•    Regelbunden kontakt med Supply Chain i våra regioner.
•    Självständigt driva olika projekt kopplat till avdelningen.
•    Hantera beställningar och utmaningar inom internationell logistik.
•    Koordinera, styra och filtrera relevant information till våra lager.
•    Utveckla och optimera rutiner och processer.

Din profil

•    Du har en avslutad akademisk utbildning, gärna inom Supply Chain management eller Logistik.
•    Du har goda kunskaper i Office-paketet och i synnerhet Excel. 
•    Du trivs med kvalificerat administrativt arbete. 
•    Du är driven, analytisk och kan självständigt ta ansvar för att driva en idé till avslut. 
•    Du är duktig på att samarbeta med olika typer av människor och du är lösningsorienterad och mån om att hålla deadlines. 
•    Du har väldigt god känsla för siffror och detaljer samt tackar inte nej till att arbeta med stora datamängder. 
•    Du har goda kunskaper i det svenska och engelska språket, både i tal och skrift. Mycket meriterande om du kan tyska. 

Vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom vi växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar. 
Du blir del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt. Ibland hittar du oss på vårt toppmoderna huvudkontor, där vi har tillgång till gym och har härligt rabatterade priser i restaurangen, men givetvis har vi också möjlighet till flexibelt distansarbete. Som övriga förmåner har du allt från friskvårdsbidrag och medarbetarrabatt i våra butiker till bra semestervillkor samt tillgång till mängder av erbjudanden via vår förmånsportal. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Vi möjliggör en rättvis lönesättning inom företaget genom ett icke-diskriminerande lönesystem. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se

Vill du vara med på vår resa?

Om ditt svar är ja, då söker du jobbet såhär:
o    Gå in via länken ”ansök nu”
o    Fyll i formuläret 
o    Bifoga CV samt personligt brev
Denna rekrytering sker med löpande urval,?varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 24/7 2022. Tjänsten är ett vikariat till och med 31 december 2023 med start enligt överenskommelse.
Vår rekryteringsprocess består av telefonintervju, urvalstester, personlig intervju och referenstagning. 
Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb@lidl.se.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Inköpsassistent till Tekniskt Inköp - Team Försäljning

Inköpsassistent
Läs mer Jul 5
Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.

Sammanfattning av tjänsten

Gillar du inköp och vill vara med på en spännande tillväxtresa på ett stort internationellt bolag? Läs då gärna mer och ansök! 

Din roll

Som assistent på Tekniskt Inköp, Team Butik, arbetar du med varierande arbetsuppgifter så som att:
•    Självständigt kontrollera fakturor, följa upp ekonomi och uppdatera information i olika affärssystem.
•    kvalitetskontroller ute i butik och på lager.
•    Ansvara för kontrakts- och posthantering.
•    Vid upphandling bistå avdelningen med administration och dokumentation.
•    Genomföra operativa avropsinköp.
•    Arbeta med olika typer av utvärderingar i Excel. 
•    Samt stötta inköparna i deras. arbete


Din profil

Vi ser att du har: 
•    Avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande i grunden.
•    Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller tidigare relevant inköpsutbildning.
•    Tidigare erfarenhet av kvalificerat administrativa arbetsuppgifter och en god servicekänsla.
•    Goda kompetenser inom strukturering, noggrannhet och att du är lösningsorienterad. 
•    Du har god vana i MS Officepaketet, speciellt Excel och PowerPoint. 
•    Du uttrycker dig obehindrat både i tal och skrift på svenska och engelska. Tyska är mycket meriterande.  


Vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom vi växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar. 
Du blir del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt. Ibland hittar du oss på vårt toppmoderna huvudkontor, där vi har tillgång till gym och har härligt rabatterade priser i restaurangen, men givetvis har vi också möjlighet till flexibelt distansarbete. Som övriga förmåner har du allt från friskvårdsbidrag och medarbetarrabatt i våra butiker till bra semestervillkor samt tillgång till mängder av erbjudanden via vår förmånsportal. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Vi möjliggör en rättvis lönesättning inom företaget genom ett icke-diskriminerande lönesystem. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se

Hur du söker tjänsten

Om ditt svar är ja, då söker du jobbet såhär:
o    Gå in via länken ”ansök nu”
o    Fyll i formuläret 
o    Bifoga CV samt personligt brev
Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Denna rekrytering sker med löpande urval,?varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 20/7 2022
Vår rekryteringsprocess består av telefonintervju, urvalstester, personlig intervju och referenstagning. 
Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb@lidl.se.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

SAP HCM Specialist/Projektledare

Systemansvarig
Läs mer Jun 21
a

Sammanfattning av tjänsten

Vill du vara med på vår digitaliseringsresa? Nu söker vi en ny stjärna till vårt team HR Organization & Transformation. Som Specialist inom SAP HCM kan du med ditt lösningsorienterade och relationsskapande arbetssätt, stärka vårt dynamiska och engagerade team och hjälpa oss driva förändringar. 

Din roll

I rollen som SAP HCM Specialist på Lidl får du ett stort förtroende och möjlighet att ansvara för vår systemtekniska och processmässiga utveckling. Du får utlopp för din kreativa sida genom att skapa lösningar och driva digitaliseringen framåt. Här finns möjligheten att påverka sitt vardagliga arbete och att skapa ramar för det samma. Ditt arbete har en nyckelfunktion för vår digitaliseringsresa då det omfattar kompletta processer - från ax till limpa
Som Specialist hos oss på Lidl kommer du bland annat att:
•    Ansvara för systemmässig och processmässig utveckling av SAP HCM
•    Förvalta SAP HCM genom implementering och systemtestning
•    Vara projektledare för olika projekt inom Lidls digitaliseringsresa
•    Supportera och agera expert åt övriga delar av verksamheten gällande systemet
•    Ha mycket nationellt och internationellt utbyte med kollegor 


Din profil

För att bli en framgångsrik Specialist ser vi att du som person är dynamisk, trygg och värdesätter att vara suverän inom din kompetens. Du har ett strukturerat arbetssätt och motiveras av konceptuella utmaningar som uppmuntrar komplext tänkande, att se samband mellan problem och att skapa kreativa lösningar. Vidare har du en pedagogisk förmåga och integritet som hjälper dig få med andra i förändringsarbete och beslut. Eftersom rollen har många kontaktytor ställs även stora krav på att du är en god kommunikatör och har ett genomgående relationsskapande förhållningssätt.
Vidare har du:
•    Relevant akademisk examen, troligen inom ekonomi, data- eller systemvetenskap
•    Erfarenhet av SAP HCM, antingen av affärssystemet som helhet eller en djupare förståelse av specifika moduler
•    Mycket goda kunskaper i svenska och engelska är väsentligt, tyskakunskaper är meriterande
•    Tidigare erfarenhet av projektarbete eller projektledning


Vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom vi växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar. 
Du blir del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt. Ibland hittar du oss på vårt toppmoderna huvudkontor, där vi har tillgång till gym och har härligt rabatterade priser i restaurangen, men givetvis har vi också möjlighet till flexibelt distansarbete. Som övriga förmåner har du allt från friskvårdsbidrag och medarbetarrabatt i våra butiker till bra semestervillkor samt tillgång till mängder av erbjudanden via en förmånsportal. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Vi möjliggör en rättvis lönesättning inom företaget genom ett icke-diskriminerande lönesystem. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se


Vill du vara med på vår resa?

Om ditt svar är ja, då söker du jobbet såhär:
o    Gå in via länken ”ansök nu”
o    Fyll i formuläret 
o    Bifoga CV samt personligt brev
Denna rekrytering sker med löpande urval,?varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 1/7 2022. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Vår rekryteringsprocess består av telefonintervju, urvalstester, personlig intervju och referenstagning. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se
Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb@lidl.se.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Controller med BI-inriktning

Controller
Läs mer Jun 17
Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.

Kort om rollen

Har du arbetat ett par år som Controller och har erfarenhet av BI-utveckling? Vill du vara med och utmana branschen med oss? Då kan detta vara en tjänst för dig! Vi söker idag en ny kollega till en spännande roll där du får chans att arbeta som Controller med inriktning mot Business Intelligence.

Din roll

Som Controller på Lidl blir du en del av vårt controllingteam på 12 personer. Du kommer att ingå i vårt rapporteringsteam vilket kräver ett nära samarbete med dina controllingkollegor men i huvudsak omfattar självständiga arbetsuppgifter. Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara:
•    Löpande rapportering, uppföljning och analys av styrande nyckeltal.
•    Ansvar för uppdatering och effektivisering av våra standardiserade rapporter.
•    Ha ett stort fokus på förbättringsåtgärder och tekniska lösningar.
•    Aktivt arbeta med vår BI-utveckling.
•    Skapa och förbereda presentationsunderlag för ledningsgruppen.
•    Stödja operativa avdelningar i deras arbete vilket gör att din roll blir en spännande. blandning mellan dagliga uppgifter och projekt.
I din roll rapporterar du till teamchefen för rapporteringsavdelningen.

Din profil

Vi söker dig som har en avslutad högskoleutbildning inom ekonomi, IT eller motsvarande samt minst 2 års erfarenhet av controlling eller BI-utveckling. För att trivas i denna roll ser vi också att du har ett intresse för BI-Tools och BI-utveckling. Vidare har du:
•    Erfarenhet inom VBA.
•    En god analytisk förmåga och goda kunskaper i Excel.
•    Ett intresse och kompetens inom hantering av stora datamängder.
•    Ett strukturerat arbetssätt och du gillar att förbättra existerande processer genom nya tekniska lösningar.
•    Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Erfarenhet inom BI-Tools och MicroStrategy samt goda tyskakunskaper är meriterande.

Vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Du blir del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt. Ibland hittar du oss på vårt toppmoderna huvudkontor i Barkarby, där vi har tillgång till gym och har härligt rabatterade priser i restaurangen, men givetvis har vi också möjlighet till flexibelt distansarbete. Som övriga förmåner har du allt från friskvårdsbidrag och medarbetarrabatt i våra butiker till bra semestervillkor samt tillgång till mängder av erbjudanden via vår förmånsportal. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Vi möjliggör en rättvis lönesättning inom företaget genom ett icke-diskriminerande lönesystem. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se.

Vill du vara med på vår resa?

Om ditt svar är ja, då söker du jobbet såhär:
o    Gå in via länken ”ansök nu”
o    Fyll i formuläret
o    Bifoga CV samt personligt brev
Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 1 juli 2022. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning.
Vår rekryteringsprocess består av telefonintervju, urvalstester, personlig intervju och referenstagning.
Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb@lidl.se.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Assisterande Säljledare Barkarby

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 15
Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.

Sammanfattning av tjänsten

Vill du arbeta för dagligvaruhandelns snabbast växande kedja som också är certifierad som Top Employer 2022? Brinner du för försäljning, service och för att ge kunden en upplevelse i världsklass? Välkommen till rollen som assisterande säljledare på Lidl!

Din roll

Som assisterande säljledare på Lidl deltar du aktivt i det dagliga butiksarbetet och ser till att våra butiker håller en hög standard och överträffar kundernas förväntan varje dag. Utöver detta ingår det också i din roll att coacha teamet till engagemang och goda resultat. Du arbetar tätt tillsammans med butikschef och säljledare med syftet att göra er butik framgångsrik och ge våra kunder den bästa butiksupplevelsen!
Rollen innefattar uppgifter som:
* Säkerställa och leverera utmärkt kundservice i butiken 
* Delta i det dagliga arbetet på ett föredömligt sätt och säkerställa en miljö där butiksteamet kan prestera till full potential och leverera resultat varje dag
* Bidra till att butiken lever upp till våra grundpelare inom kundvänlighet, varutillgänglighet, färskhet, renlighet och lönsamhet 
* Arbeta målinriktat med butikens nyckeltal
* Stötta vid utbildning av nya kollegor
* Ha totalansvaret för butiksdriften inklusive nyckeltal när butikschef och säljledare inte är på plats


Din profil

* Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom dagligvaruhandeln eller liknande bransch
* Du är drivs av att arbeta resultatorienterat och bidra till butikens framgång i en snabbrörlig miljö
* Du har god problemlösningsförmåga och är duktig på att planera och arbetsleda
* Du är ansvarstagande, pålitlig och har en hög känsla för kundservice
* Du är flexibel med arbetstiderna och har en positiv inställning till förändringar 
* Du har fyllt 18 år och behärskar svenska flytande i både tal och skrift


Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en utmanande och utvecklande arbetsmiljö där du får mycket ansvar och möjlighet att påverka Lidls framgång i Sverige. Vårt dagliga arbete är, förutom att leda, inspirera och leverera utifrån tydligt satta mål även karaktäriserade av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Och eftersom vi växer, kan du fortsätta utvecklas. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar. Du blir en del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 30 timmar i veckan. Vi har förmåner så som friskvårdsbidrag, medarbetarrabatt i våra butiker samt tillgång till mängder av erbjudanden via vår förmånsportal. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dags-, kvälls- och helgarbete att förekomma.

Vill du vara med på vår Lidl resa?
Om svaret är JA, då söker du tjänsten såhär:
o    Klicka på “Sök nu”
o    Fyll i formuläret
o    Bifoga CV samt personligt brev
Rekryteringen sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast. Vår rekryteringsprocess består av tester, telefonintervju, personlig intervju och digital referenstagning.
Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb@lidl.se.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Inköpare Tekniskt Inköp - Team Försäljning

Inköpare
Läs mer Jun 15
a

Kort om tjänsten

Jr. Inköpare / Inköpare till Tekniskt Inköp – Team Försäljning 
Har du tidigare erfarenhet av inköp och vill vara med på en spännande tillväxtresa där vi utmanar livsmedelsbranschen med syftet att leverera högsta kvalitet till bästa pris? Ta då chansen att söka rollen som Jr. Inköpare/Inköpare till avdelningen Tekniskt Inköp? 

Din roll

Tekniskt Inköp är en strategisk inköpsavdelning för indirekt material och tjänster. Avdelningen är avtalsansvariga för allt som köps in, men som inte säljs vidare till våra kunder: butiksinredning, butikskoncept, tryckmaterial, truckar, ställage, logistiksystem, produktutveckling, mobilitetstjänster och eventtjänster är några av de kategorier avdelningen ansvarar för.
Vi både driver och deltar i nationella och internationella projekt samt utför löpande avtalsförhandling och marknadsanalys för att säkerställa bästa pris och kvalitet. Utöver detta fungerar vi även som länken mellan den internationella avdelningen för Tekniskt Inköp på vårt internationella moderbolag i Tyskland och vår svenska organisation.
Avdelningen består i dagsläget av 17 engagerade medarbetare.
 I din roll som Jr. Inköpare/Inköpare på Tekniskt Inköp kommer du bland annat att:
* Ansvara för din egen leverantörsportfölj
* Arbeta med förberedelse, genomförande och efterarbete vid upphandlingar
* Projektledning och projektdeltagande
* Genomföra långsiktiga marknads-, behovs- och kostnadsanalyser
* Göra kvalitetskontroller ute i verksamheten
* Skapa underlag för inköpsbeslut

På sikt förväntas du ansvara för planeringen och optimeringen av dina egna nationella och internationella upphandlingar, projekt och leverantörer där du självständigt driver utvecklingen, löpande utvärderar kvalitet samt deltar vid och driver förhandlingar. I tjänsten kommer du att ha kontakt med svenska och internationella leverantörer och även Lidls internationella moderbolag i Tyskland. I rollen rapporterar du till en av Inköpscheferna på avdelningen.

Din profil

Som person trivs i en stor organisation där det är högt i tak och där ett högt tempo präglar din arbetsdag. Du har en god kommunikativ förmåga, har lätt för att samarbeta och har en god förmåga att fatta beslut. Det är viktigt för dig att prestera bra och att bygga upp långsiktiga kundrelationer.
För att lyckas i rollen ser vi att du har:
* En avslutad universitetsutbildning som ingenjör, ekonom eller likvärdig eftergymnasial utbildning inom inköp, logistik eller ekonomi
* Goda kunskaper i det svenska och engelska språket. Tyska är väldigt meriterande och kan komma att bli aktuellt att lära sig vid anställning
* Goda kunskaper i Microsoft Office-paketet, speciellt Excel och Powerpoint då dessa är delar av dina vardagliga verktyg
* B-körkort är ett krav


Vi erbjuder

Du blir del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt. Ibland hittar du oss på vårt toppmoderna huvudkontor, där vi har tillgång till gym och har härligt rabatterade priser i restaurangen, men givetvis har vi också möjlighet till flexibelt distansarbete. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Vi möjliggör en rättvis lönesättning inom företaget genom ett icke-diskriminerande lönesystem. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se


Vill du vara med på vår resa?

Om ditt svar är ja, då söker du jobbet såhär:
* Gå in via länken ”ansök nu”
* Fyll i formuläret
* Bifoga CV samt personligt brev

Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 29/6 2022. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Start enligt överenskommelse.
Vår rekryteringsprocess består av telefonintervju, urvalstester, personlig intervju och referenstagning.
Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb@lidl.se.
Vi ser fram emot din ansökan!

a

Ansök nu

Key User SAP HCM

Systemansvarig
Läs mer Maj 30
Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.

Sammanfattning av tjänsten

Vill du vara med på vår digitaliseringsresa? Nu söker vi en ny stjärna till vårt team HR Organization & Transformation. Som Key User inom SAP HCM kan du med ditt lösningsorienterade och relationsskapande arbetssätt, stärka vårt dynamiska och engagerade team och hjälpa oss driva förändringar. 

Din roll

I rollen som SAP Key User på Lidl får du ett stort förtroende och möjlighet att ansvara för vår systemtekniska och processmässiga utveckling. Du får utlopp för din kreativa sida genom att skapa lösningar och driva digitaliseringen framåt. Här finns möjligheten att påverka sitt vardagliga arbete och att skapa ramar för det samma. Ditt arbete har en nyckelfunktion för vår digitaliseringsresa då det omfattar kompletta processer - från ax till limpa
Som Key User hos oss på Lidl kommer du bland annat att:
•    Ansvara för systemmässig och processmässig utveckling av SAP HCM
•    Förvalta SAP HCM genom implementering och systemtestning
•    Vara projektledare för olika projekt inom Lidls digitaliseringsresa
•    Supportera och agera expert åt övriga delar av verksamheten gällande systemet
•    Ha mycket nationellt och internationellt utbyte med kollegor 


Din profil

För att bli en framgångsrik Key User ser vi att du som person är dynamisk, trygg och värdesätter att vara suverän inom din kompetens. Du har ett strukturerat arbetssätt och motiveras av konceptuella utmaningar som uppmuntrar komplext tänkande, att se samband mellan problem och att skapa kreativa lösningar. Vidare har du en pedagogisk förmåga och integritet som hjälper dig få med andra i förändringsarbete och beslut. Eftersom rollen har många kontaktytor ställs även stora krav på att du är en god kommunikatör och har ett genomgående relationsskapande förhållningssätt.
Vidare har du:
•    Relevant akademisk examen, troligen inom ekonomi, data- eller systemvetenskap
•    Erfarenhet av SAP HCM, antingen av affärssystemet som helhet eller en djupare förståelse av specifika moduler
•    Mycket goda kunskaper i svenska och engelska är väsentligt, tyskakunskaper är meriterande
•    Tidigare erfarenhet av projektarbete eller projektledning

Ansök nu

Hållbarhetssamordnare

Inköpare
Läs mer Maj 24
Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.

Kort om rollen

Vill du jobba med hållbarhetsfrågor på en dynamisk och internationell arbetsplats? Har du tidigare erfarenhet av dessa frågor och är på jakt efter en ny utmaning? Sök då rollen som Hållbarhetssamordnare hos oss på Lidl! 

Din roll

Som Hållbarhetssamordnare på kommersiella avdelningen är du involverad i allt hållbarhetsarbete som rör våra produkter i butik. Den kommersiella avdelningen består av inköpsavdelningen (livsmedel och non-food), marknads- och kvalitetsavdelningarna samt en controllingavdelning. Här kommer dubland annat arbeta med:
•    Den nationella hållbarhetsstrategin för den kommersiella avdelningen och implementering av internationella strategier. 
•    Projektledning av hållbarhets- och inköpsrelaterade projekt, till exempel inom ramen för vår plaststrategi re:set plastic.
•    Utveckla strukturer och processer kopplade till hållbarhet på den kommersiella avdelningen
•    Förberedelse och efterarbete rörande hållbarhetsfrågorfrågor vid sortimentsanalyser
•    Uppföljning och stöttning av inköparnas arbete med råvarumål, matsvinn, plastmål mm. 
•    Kontinuerlig och systematisk omvärldsbevakning 


Din profil

Vi söker dig som vill komma in i en stor organisation och en härlig inköpsavdelning. Som person är du driven, kommunikativ och ser till att få saker och ting gjorda. Du trivs i dynamiska miljöerhar ett gott ordningssinne och är bra på att bygga relationer.  
För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har: 
•    En avslutad akademisk utbildning inom hållbarhet eller motsvarande arbetslivserfarenhet av hållbarhetsfrågor inom food/retail
•    Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, tyskakunskaper är meriterande


Vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom vi växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar. 
Du blir del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt. Ibland hittar du oss på vårt toppmoderna huvudkontor, där vi har tillgång till gym och har rabatterade priser i restaurangen, men givetvis har vi också möjlighet till flexibelt distansarbete. Som övriga förmåner har du allt från friskvårdsbidrag och medarbetarrabatt i våra butiker till bra semestervillkor samt tillgång till mängder av erbjudanden via vår förmånsportal. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Vi möjliggör en rättvis lönesättning inom företaget genom ett icke-diskriminerande lönesystem. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se


Vill du vara med på vår resa?

Om ditt svar är ja, då söker du jobbet såhär:
o    Gå in via länken ”ansök nu”
o    Fyll i formuläret 
o    Bifoga CV samt personligt brev
Denna rekrytering sker med löpande urval,?varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 7/6 2022. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.  
Vår rekryteringsprocess består av telefonintervju, urvalstester, personlig intervju och referenstagning. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se
Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb@lidl.se.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Projektledare Operativ Logistik

Logistiker
Läs mer Maj 30
Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.

Kort om rollen

Har du erfarenhet av att driva projekt och vill vara med och hjälpa våra lager i deras operativa vardag? Är du analytiskt lagd och en van användare av Excel? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Din roll

I tjänsten som projektledare kommer du att arbeta med att:

•    Driva olika projekt inom operativ logistik. Syftet med alla projekt är att hjälpa lagren i deras operativa vardag, fokus kan t.ex. vara inventering, plockordning m.fl.
•    Förbättra, utveckla och optimera befintliga processer och projekt inom operativ logistik.
•    Ha daglig kontakt med nyckelpersoner på våra lager samt inom andra avdelningar på vårt huvudkontor, i syfte att driva projekt vidare.
•    Ha kontakt med våra internationella kollegor gällande resultatuppföljning, löpande verksamhet samt pågående projekt.  

I din roll rapporterar du direkt till Head of Logistics.

Din profil

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning logistik eller ekonomi, och minst två års erfarenhet av att leda egna projekt. Du är självgående, analytisk i ditt tillvägagångssätt och trygg med att söka information. Du har en god kommunikativ förmåga och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Du är en van användare av Officepaketet, främst Excel. Denna tjänst ställer även krav på att du har B-körkort. Tyskakunskaper är meriterande.

Vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom vi växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar.
Du blir del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt. Ibland hittar du oss på vårt toppmoderna huvudkontor, där vi har tillgång till gym och har härligt rabatterade priser i restaurangen, men givetvis har vi också möjlighet till flexibelt distansarbete. Som övriga förmåner har du allt från friskvårdsbidrag och medarbetarrabatt i våra butiker till bra semestervillkor samt tillgång till mängder av erbjudanden via vår förmånsportal. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Vi möjliggör en rättvis lönesättning inom företaget genom ett icke-diskriminerande lönesystem. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se.

Vill du vara med på vår resa?

Om ditt svar är ja, då söker du jobbet såhär:
o    Gå in via länken ”ansök nu”
o    Fyll i formuläret
o    Bifoga CV samt personligt brev
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 5 juni 2022.
Vår rekryteringsprocess består av telefonintervju, urvalstester, personlig intervju och referenstagning. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se
Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb@lidl.se.
Vi ser fram emot din ansökan!

Om Lidl

Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja. Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2022 certifierad arbetsgivare.

Ansök nu

Junior Business Solutions Expert

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Maj 18
Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.

Kort om rollen

Vill du arbeta i ett team där du är ansvarig för att förvalta och implementera nya funktioner i vårt affärssystem med inriktning på varuflöde samt logistik? I rollen som junior business solutions expert är du länken mellan verksamheten och IT.

Din roll

I din roll agerar du länk mellan verksamhet och IT. Du är spindeln i nätet både vad det gäller att förvalta det befintliga affärssystemet och vad gäller att projektleda och implementera nya system och lösningar. Du arbetar tätt tillsammans med de operativa avdelningarna och våra internationella kollegor för att kunna stötta verksamheten på bästa sätt. Du ansvarar också för att testa nya funktioner för att säkra kvaliteten. När du uppnått önskade testresultat tar du projektet vidare till implementeringsfasen och ansvarar då för koordinering av utrullningen samt för utbildning av slutanvändare. Du agerar också problemlösare och expert inom de system som du ansvarar för.

Du rapporterar direkt till Teamchef IT Business Consulting.

Din profil

För att passa in hos oss trivs du som bäst när du möter nya utmaningar och känner dig som en viktig del i ett team. Du har höga ambitioner och det är betydelsefullt för dig att utvecklas. Du trivs med att jobba enskilt och fokuserat, men även i olika projektroller där du har stor social kontakt med många människor. Förutom din tekniska kunskap är din sociala kompetens och kommunikationsförmåga värdefull. Oavsett arbetsform har du en engagerad inställning och driver dina uppgifter i mål.

Vi söker dig som har en akademisk examen inom IT/ekonomi. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och/eller arbetslivserfarenhet från detaljhandel är meriterande. Det är också meriterande om du har vana av att arbeta med databaser. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då du kommer ha mycket kontakt med våra kollegor i Tyskland. Tyskakunskaper är meriterande.

Vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom vi växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar.

Du blir del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt. Ibland hittar du oss på vårt toppmoderna huvudkontor, där vi har tillgång till gym och har härligt rabatterade priser i restaurangen, men givetvis har vi också möjlighet till flexibelt distansarbete. Som övriga förmåner har du allt från friskvårdsbidrag och medarbetarrabatt i våra butiker till bra semestervillkor samt tillgång till mängder av erbjudanden via vår förmånsportal. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Vi möjliggör en rättvis lönesättning inom företaget genom ett icke-diskriminerande lönesystem. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se.

Vill du vara med på vår resa?

Om ditt svar är ja, då söker du jobbet såhär:
o    Gå in via länken ”ansök nu”
o    Fyll i formuläret
o    Bifoga CV samt personligt brev
Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 1 juni 2022.
Vår rekryteringsprocess består av telefonintervju, urvalstester, personlig intervju och referenstagning. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se.
Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb@lidl.se.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Sekreterare/Assistent

Administrativ assistent
Läs mer Maj 16
Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.

Kort om rollen

Är du en skicklig administratör som motiveras av att leverera utmärkt service? Trivs du med att arbeta i ett högt tempo i en ansvarstagande roll? Vi söker nu en sekreterare/assistent till vår kommersiella direktör!

Din roll

I rollen som sekreterare/assistent är du spindeln i nätet som ständigt är uppdaterad på vår kommersiella direktörs alla olika engagemang. I din roll stöttar du också kommersiella direktörens ledningsgrupp. Vår kommersiella direktör har ansvar för verksamhetsområdena Inköp, Marknad, Kampanjplanering, Kvalitet, Administration och Hållbarhet. Du arbetar med varierande arbetsuppgifter så som:
•    Planering och organisering av resor och hotell (flyg-, tåg- och hyrbilsbokningar) i affärsreseprogrammet Egencia.
•    Aktivt hantera kommersiella direktörens kalender och hantera intern och extern mötesplanering och bokningar.
•    Förberedelse inför möten och workshops samt efterarbete.
•    Skapande av agendor, presentationer och protokoll samt följa upp deadlines.
•    Översättning av arbetsdokument från tyska till svenska/engelska och tvärtom.
•    Beställningar av exempelvis catering, förbrukningsvaror och tidningar.
•    Hantering av telefonsamtal, fakturor samt inkommande och utgående post.

Din profil

Vi söker dig som har en akademisk examen och gärna ett intresse för dagligvaruhandelns kommersiella delar. Vidare har du:
•    Lätt för att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter och du trivs med att arbeta i ett högt tempo.
•    En god samarbetsförmåga, men du kan också självständigt organisera och planera dina arbetsuppgifter.
•    En hög social kompetens, ett stort intresse för att erbjuda god service och ett noggrant arbetssätt.
•    En god datorvana och du hanterar rutinerat Officepaketet, främst Excel och Powerpoint.
•    En god kommunikationsförmåga och du uttrycker dig mycket väl på svenska, engelska och tyska, i såväl tal som i skrift.

Vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning och tillträde enligt överenskommelse.
Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Vi möjliggör en rättvis lönesättning inom företaget genom ett icke-diskriminerande lönesystem. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se.

Vill du vara med på vår resa?

Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Sök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 27 maj 2022. Som en del av rekryteringsprocessen kommer tester skickas ut till din mail.
Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobbhk@lidl.se.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Key User SAP HCM

Systemansvarig
Läs mer Maj 9
Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.

Sammanfattning av tjänsten

Vill du vara med på vår digitaliseringsresa? Nu söker vi en ny stjärna till vårt team HR Organization & Transformation. Som Key User inom SAP HCM kan du med ditt lösningsorienterade och relationsskapande arbetssätt, stärka vårt dynamiska och engagerade team och hjälpa oss driva förändringar. 

Din roll

I rollen som SAP Key User på Lidl får du ett stort förtroende och möjlighet att ansvara för vår systemtekniska och processmässiga utveckling. Du får utlopp för din kreativa sida genom att skapa lösningar och driva digitaliseringen framåt. Här finns möjligheten att påverka sitt vardagliga arbete och att skapa ramar för det samma. Ditt arbete har en nyckelfunktion för vår digitaliseringsresa då det omfattar kompletta processer - från ax till limpa
Som Key User hos oss på Lidl kommer du bland annat att:
•    Ansvara för systemmässig och processmässig utveckling av SAP HCM
•    Förvalta SAP HCM genom implementering och systemtestning
•    Vara projektledare för olika projekt inom Lidls digitaliseringsresa
•    Supportera och agera expert åt övriga delar av verksamheten gällande systemet
•    Ha mycket nationellt och internationellt utbyte med kollegor 
 Din profil

För att bli en framgångsrik Key User ser vi att du som person är dynamisk, trygg och värdesätter att vara suverän inom din kompetens. Du har ett strukturerat arbetssätt och motiveras av konceptuella utmaningar som uppmuntrar komplext tänkande, att se samband mellan problem och att skapa kreativa lösningar. Vidare har du en pedagogisk förmåga och integritet som hjälper dig få med andra i förändringsarbete och beslut. Eftersom rollen har många kontaktytor ställs även stora krav på att du är en god kommunikatör och har ett genomgående relationsskapande förhållningssätt.
Vidare har du:
•    Relevant akademisk examen, troligen inom ekonomi, data- eller systemvetenskap
•    Erfarenhet av SAP HCM, antingen av affärssystemet som helhet eller en djupare förståelse av specifika moduler
•    Mycket goda kunskaper i svenska och engelska är väsentligt, tyskakunskaper är meriterande
•    Tidigare erfarenhet av projektarbete eller projektledning

Vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom vi växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar. 
Du blir del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt. Ibland hittar du oss på vårt toppmoderna huvudkontor, där vi har tillgång till gym och har härligt rabatterade priser i restaurangen, men givetvis har vi också möjlighet till flexibelt distansarbete. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Vi möjliggör en rättvis lönesättning inom företaget genom ett icke-diskriminerande lönesystem. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se


Vill du vara med på vår resa?

Om ditt svar är ja, då söker du jobbet såhär:
o    Gå in via länken ”ansök nu”
o    Fyll i formuläret 
o    Bifoga CV samt personligt brev
Denna rekrytering sker med löpande urval,?varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 25/5 2022. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb@lidl.se.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Marknadsassistent visstid

Marknadsassistent
Läs mer Maj 9
Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.

Är du en duktig administratör och är på jakt efter nytt arbete? Då kan tjänsten som marknadsassistent hos oss på Lidl vara något för dig! Din roll Som marknadsassistent kommer du bland annat arbeta med: • Uppföljning och analyser av KPIer • Ta emot och registrera ordrar samt fakturor • Granska, underhålla och skapa avtal med leverantörer och byråer • Vara behjälplig vid upphandlingar • Ta fram introduktionsplaner för nya medarbetare • Ge support till marknadsavdelningen Din profil Vi söker dig som vill komma in i en stor organisation och en härlig marknadsavdelning. Vi ser gärna att du har: • En avslutad gymnasieutbildning • God servicekänsla samt ett driv att få saker gjorda. Du trivs både med samarbete och självständiga arbetsuppgifter • Bra kunskaper i Microsoft Office-paketet • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, tyskakunskaper är meriterande • B-körkort är ett krav Vi erbjuder För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom vi växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar. Du blir del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt. Ibland hittar du oss på vårt toppmoderna huvudkontor, där vi har tillgång till gym och har härligt rabatterade priser i restaurangen, men givetvis har vi också möjlighet till flexibelt distansarbete. Som övriga förmåner har du allt från friskvårdsbidrag och medarbetarrabatt i våra butiker till bra semestervillkor samt tillgång till mängder av erbjudanden via förmånsportalen Benify. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Vi möjliggör en rättvis lönesättning inom företaget genom ett icke-diskriminerande lönesystem. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se Vill du vara med på vår resa? Om ditt svar är ja, då söker du jobbet såhär: o Gå in via länken ”ansök nu” o Fyll i formuläret o Bifoga CV samt personligt brev Denna rekrytering sker med löpande urval,?varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 25/5 2022. Tjänsten är en visstidsanställning på 1 år från överenskommet startdatum. Vår rekryteringsprocess består av telefonintervju, urvalstester, personlig intervju och referenstagning. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb@lidl.se. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Projektledare Operativ Logistik

Logistiker
Läs mer Maj 11
Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.

Kort om rollen

Har du erfarenhet av att driva projekt och vill vara med och hjälpa våra lager i deras operativa vardag? Är du analytiskt lagd och en van användare av Excel? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Din roll

I tjänsten som projektledare kommer du att arbeta med att:

•    Driva olika projekt inom operativ logistik. Syftet med alla projekt är att hjälpa lagren i deras operativa vardag, fokus kan t.ex. vara inventering, plockordning m.fl.
•    Förbättra, utveckla och optimera befintliga processer och projekt inom operativ logistik.
•    Ha daglig kontakt med nyckelpersoner på våra lager samt inom andra avdelningar på vårt huvudkontor, i syfte att driva projekt vidare.
•    Ha kontakt med våra internationella kollegor gällande resultatuppföljning, löpande verksamhet samt pågående projekt.  

I din roll rapporterar du direkt till Head of Logistics.

Din profil

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning logistik eller ekonomi, och minst två års erfarenhet av att leda egna projekt. Du är självgående, analytisk i ditt tillvägagångssätt och trygg med att söka information. Du har en god kommunikativ förmåga och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Du är en van användare av Officepaketet, främst Excel. Denna tjänst ställer även krav på att du har B-körkort. Tyskakunskaper är meriterande.

Vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom vi växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar.
Du blir del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt. Ibland hittar du oss på vårt toppmoderna huvudkontor, där vi har tillgång till gym och har härligt rabatterade priser i restaurangen, men givetvis har vi också möjlighet till flexibelt distansarbete. Som övriga förmåner har du allt från friskvårdsbidrag och medarbetarrabatt i våra butiker till bra semestervillkor samt tillgång till mängder av erbjudanden via vår förmånsportal. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Vi möjliggör en rättvis lönesättning inom företaget genom ett icke-diskriminerande lönesystem. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se.

Vill du vara med på vår resa?

Om ditt svar är ja, då söker du jobbet såhär:
o    Gå in via länken ”ansök nu”
o    Fyll i formuläret
o    Bifoga CV samt personligt brev
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 5 juni 2022.
Vår rekryteringsprocess består av telefonintervju, urvalstester, personlig intervju och referenstagning. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se
Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb@lidl.se.
Vi ser fram emot din ansökan!

Om Lidl

Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja. Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2022 certifierad arbetsgivare.

Ansök nu

Senior Controller

Controller
Läs mer Maj 17
Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.

Kort om rollen

Lidl Sverige växter snabbast på den svenska dagligvarumarknaden. Vi behöver därför nu utöka vårt controllingteam med en medarbetare. På avdelningen sammanställs, bearbetas och analyseras ekonomisk information dagligen. Informationen används sedan av övriga avdelningar samt av ledningsgruppen som beslutsunderlag i vår strävan att alltid förbättra våra processer och öka lönsamheten.

Din roll

Som Senior Business Controller på Lidl blir du en del av vårt controllingteam på 12 personer. Du kommer att ingå i gruppen med våra businesspartners vilket innebär ett nära samarbete med dina kollegor inom controlling, andra avdelningar på huvudkontoret och våra regionskontor runt om i landet. Du kommer bli kontaktperson och ansvarig för en avdelnings processer och verksamhet knutna till våra nyckeltal. Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara:

•    Löpande uppföljning och analys av styrande nyckeltal
•    Framtagande av underlag och egen analys av ditt fokusområde
•    Bidra med förbättringsåtgärder och lösningar
•    Skapa, förbereda och presentera underlag för ledningsgruppen
•    Budget- och planeringsarbete

Du kommer även att arbeta med att stödja operativa avdelningar i olika projekt vilket gör att din roll blir en spännande blandning mellan dagliga uppgifter och projekt. Du har en viktig roll i arbetet med att öka förståelsen för våra nyckeltal i företaget.

Din profil

•    Du har en avslutad högskoleutbildning inom ekonomi
•    Två års erfarenhet av att arbeta som controller.
•    Som person är du strukturerad, ansvarstagande och har en god analytisk förmåga samt en hands-on attityd i ditt sätt att arbeta.
•    Du trivs att jobba i ett högt tempo med nya utmaningar varje dag och är van vid korta deadlines.
•    Intresse och kompetens i analysering av stora datamängder.
•    Du är en mycket van användare av Excel.
•    Du behöver kunna uttrycka dig väl på engelska i både tal och skrift.
•    Goda kunskaper i tyska, alternativt en stark vilja att lära dig språket är meriterande då du har kontinuerlig kontakt med våra kollegor i Tyskland.

Vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom vi växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar.

Du blir del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt. Ibland hittar du oss på vårt toppmoderna huvudkontor, där vi har tillgång till gym och har härligt rabatterade priser i restaurangen, men givetvis har vi också möjlighet till flexibelt distansarbete. Som övriga förmåner har du allt från friskvårdsbidrag och medarbetarrabatt i våra butiker till bra semestervillkor samt tillgång till mängder av erbjudanden via förmånsportalen Benify. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Vi möjliggör en rättvis lönesättning inom företaget genom ett icke-diskriminerande lönesystem. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se

Vill du vara med på vår resa?

Om ditt svar är ja, då söker du jobbet såhär:
o    Gå in via länken ”ansök nu”
o    Fyll i formuläret
o    Bifoga CV samt personligt brev
Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 22 maj 2022. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning.
Vår rekryteringsprocess består av telefonintervju, urvalstester, personlig intervju och referenstagning. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se
Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb@lidl.se.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Senior Controller

Controller
Läs mer Maj 6
Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.

Kort om rollen

Lidl Sverige växter snabbast på den svenska dagligvarumarknaden. Vi behöver därför nu utöka vårt controllingteam med en medarbetare. På avdelningen sammanställs, bearbetas och analyseras ekonomisk information dagligen. Informationen används sedan av övriga avdelningar samt av ledningsgruppen som beslutsunderlag i vår strävan att alltid förbättra våra processer och öka lönsamheten.

Din roll

Som Senior Business Controller på Lidl blir du en del av vårt controllingteam på 12 personer. Du kommer att ingå i gruppen med våra businesspartners vilket innebär ett nära samarbete med dina kollegor inom controlling, andra avdelningar på huvudkontoret och våra regionskontor runt om i landet. Du kommer bli kontaktperson och ansvarig för en avdelnings processer och verksamhet knutna till våra nyckeltal. Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara:
•    Löpande uppföljning och analys av styrande nyckeltal
•    Framtagande av underlag och egen analys av ditt fokusområde
•    Bidra med förbättringsåtgärder och lösningar
•    Skapa, förbereda och presentera underlag för ledningsgruppen
•    Budget- och planeringsarbete

Du kommer även att arbeta med att stödja operativa avdelningar i olika projekt vilket gör att din roll blir en spännande blandning mellan dagliga uppgifter och projekt. Du har en viktig roll i arbetet med att öka förståelsen för våra nyckeltal i företaget.

Din profil

•    Du har en avslutad högskoleutbildning inom ekonomi
•    Två års erfarenhet av att arbeta som controller.
•    Som person är du strukturerad, ansvarstagande och har en god analytisk förmåga samt en hands-on attityd i ditt sätt att arbeta.
•    Du trivs att jobba i ett högt tempo med nya utmaningar varje dag och är van vid korta deadlines.
•    Intresse och kompetens i analysering av stora datamängder.
•    Du är en mycket van användare av Excel.
•    Du behöver kunna uttrycka dig väl på engelska i både tal och skrift.
•    Goda kunskaper i tyska, alternativt en stark vilja att lära dig språket är meriterande då du har kontinuerlig kontakt med våra kollegor i Tyskland.

Vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom vi växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar.
Du blir del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt. Ibland hittar du oss på vårt toppmoderna huvudkontor, där vi har tillgång till gym och har härligt rabatterade priser i restaurangen, men givetvis har vi också möjlighet till flexibelt distansarbete. Som övriga förmåner har du allt från friskvårdsbidrag och medarbetarrabatt i våra butiker till bra semestervillkor samt tillgång till mängder av erbjudanden via förmånsportalen Benify. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Vi möjliggör en rättvis lönesättning inom företaget genom ett icke-diskriminerande lönesystem

Vill du vara med på vår resa?

Om ditt svar är ja, då söker du jobbet såhär:
o    Gå in via länken ”ansök nu”
o    Fyll i formuläret
o    Bifoga CV samt personligt brev
Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 13 maj 2022. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning.Vår rekryteringsprocess består av telefonintervju, urvalstester, personlig intervju och referenstagning. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se
Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb@lidl.se.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Inköpare/Tema-ansvarig

Inköpare
Läs mer Apr 28
Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.

Kort om rollen
En stor och viktig del av vår affärsmodell är att erbjuda kunderna något nytt varje vecka. Våra internationella teman bidrar i synnerhet till detta, där är vi unika på den svenska marknaden! Bland våra teman finner våra kunder till exempel smakupplevelser från Sydeuropa, Grekland samt långväga inspel från USA. Vi söker nu dig som är redo för en ny utmaning och som tillsammans med ditt team har möjlighet att lyfta våra artiklar och teman till nästa nivå!
Din roll
Som Tema-ansvarig ansvarar du för inköp och den övergripande planeringen av våra internationella teman. En stor del av tjänsten består även av att skapa nya idéer och mer attraktiva kampanjer. Vad kan vi tillföra ordinarie sortiment? Vilka artiklar eller marknadskanaler kan vi justera eller addera för att utveckla våra teman? Detta är exempel på vanliga frågeställningar i denna roll. Du kommer att arbeta med arbetsuppgifter så som att:

•    Ansvara för urval av artiklar, prissättning och att göra konkurrentanalyser.
•    Analysera och göra beräkningar gällande mängden artiklar som ska köpas in.
•    Analysera och kontrollera kostnader och försäljningssiffror för att på så vis nå uppsatta mål/nyckeltal för teman.

I din roll rapporterar du till Teamchef Food Aktion

Din profil
Vi söker dig som är redo att ta nästa kliv i karriären och har en drivkraft att ständigt vilja utvecklas. Du har ett lösningsorienterat arbetssätt och trivs med att växla fokus och öka tempot vid behov. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning. Vidare har du:

•    Ett stort intresse för försäljning och livsmedel.
•    Lätt för att samarbeta med andra men trivs även med självständigt arbete.
•    Goda kunskaper i svenska och engelska, tyskakunskaper är meriterande. Vi ser även att du är övertygande i din kommunikation samt skicklig på att presentera dina idéer på ett tydligt och inspirerande sätt.
•    En god analytisk förmåga och goda kunskaper i Officepaketet, framförallt i Excel.
Vi erbjuder
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom vi växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar.
Du blir del av ett team om 5 kollegor där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt. Ibland hittar du oss på vårt toppmoderna huvudkontor, där vi har tillgång till gym och har härligt rabatterade priser i restaurangen, men givetvis har vi också möjlighet till flexibelt distansarbete. Som övriga förmåner har du allt från friskvårdsbidrag och medarbetarrabatt i våra butiker till bra semestervillkor samt tillgång till mängder av erbjudanden via förmånsportalen Benify. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Vi möjliggör en rättvis lönesättning inom företaget genom ett icke-diskriminerande lönesystem. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se.

Vill du vara med på vår resa?
Om ditt svar är ja, då söker du jobbet såhär:

    Gå in via länken ”ansök nu”
    Fyll i formuläret
    Bifoga CV samt personligt brev

Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 11 maj 2022. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning.
Vår rekryteringsprocess består av telefonintervju, urvalstester, personlig intervju och referenstagning.
Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb@lidl.se.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Lidl söker en Säljledare till Barkarby!

Säljledare
Läs mer Apr 12
Vill du arbeta för dagligvaruhandelns snabbast växande kedja som också är certifierad som Top Employer 2022? Vill du utveckla människor och ge våra kunder en upplevelse som överträffar deras förväntningar? Välkommen till rollen som säljledare på Lidl!
Vad blir dina arbetsuppgifter?
Som säljledare på Lidl är du butikschefens högra hand och har en given plats i butiksledningen. Du motiverar och inspirerar butiksteamet till att uppnå sin fulla potential varje dag och säkerställer att uppgifter utförs effektivt, korrekt och i tid. Du deltar självklart i det dagliga butiksarbetet och arbetar tillsammans med teamet för att ge våra kunder den bästa butiksupplevelsen.
Rollen innefattar uppgifter som:
Säkerställa och leverera utmärkt kundservice i butiken
Stötta butikschefen i det dagliga arbetet i butiken och se till att ni når resultat genom att leda, motivera och utveckla butikspersonalen samt delta i det dagliga arbetet på ett föredömligt sätt
Säkerställa att butiken lever upp till våra grundpelare inom kundvänlighet, varutillgänglighet, färskhet, renlighet och lönsamhet
Arbeta målinriktat med butikens nyckeltal
Samordna och organisera introduktion och vidareutbildning av alla butiksmedarbetare
Du har även totalansvaret för butiksdriften när butikschefen inte är på platsVilka erfarenheter söker vi?
Du har erfarenhet av att leda, engagera, inspirera och utveckla team
Du har god problemlösningsförmåga och är duktig på att planera och delegera arbetsuppgifter
Du har starkt kundfokus och mycket god kommunikationsförmåga där du kan ge feedback som utvecklar teamet och butiken
Du har viljestyrkan att slutföra saker i tid och motiveras av att överträffa satta mål och maximera produktiviteten
Du har möjligtvis tidigare erfarenhet av att arbeta som ställföreträdande butikschef, butikschef eller som avdelningsansvarig inom dagligvaruhandeln
Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel
Om du har erfarenhet av att arbeta inom dagligvaruhandeln eller liknande bransch är det meriterande
Du behärskar svenska flytande i både tal och skriftVad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder dig en utmanande och utvecklande arbetsmiljö där du får mycket ansvar och möjlighet att påverka Lidls framgång i Sverige. Vårt dagliga arbete är, förutom att leda, inspirera och leverera utifrån tydligt satta mål även karaktäriserade av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Och eftersom vi växer, kan du fortsätta utvecklas. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar. Du blir en del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt för att fortsatt kunna utmana branschen.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Vi har förmåner så som friskvårdsbidrag, medarbetarrabatt i våra butiker samt tillgång till mängder av erbjudanden via förmånsportalen Benify. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dags-, kvälls- och helgarbete att förekomma.
Vill du vara med på vår Lidl resa?
Om ditt svar är ja, då söker du jobbet såhär:
Klicka på “Sök nu”
Fyll i formuläret
Bifoga CV samt personligt brevDenna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast. Vår rekryteringsprocess består av tester, telefonintervju och en personlig intervju.
Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb006@lidl.se.
Vi ser fram emot din ansökan!
Om Lidl
Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja. Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2022 certifierad arbetsgivare.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Grafisk formgivare - Sommarvikariat

Grafisk formgivare
Läs mer Apr 7
Är du en kreativ person som vill inspirera din omgivning? Just nu söker vi nya sommarvikarier till vår Marknadsavdelning med placering i Barkarby. Läs vidare och sök till oss redan idag!
Om oss på Lidl
Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja. Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2022 certifierad arbetsgivare.
Din roll
Som grafisk formgivare på marknadsavdelningen kommer du arbeta med att:
Ta fram layout och original på bland annat reklamblad, broschyrer, butikskampanjer, onlinematerial och annonser.
Skapa internt supportmaterial till andra avdelningar på Lidl.
Löpande arbeta med diverse originalaruppgifter.

Allt detta i linje med Lidls kommunikationskoncept och grafiska profil. Vi arbetar med både tryckt och digitalt material.
Din profil
Du är en form- och stilsäker grafisk formgivare/originalare som är öppen för utmaningar och hitta kreativa lösningar. Du är lyhörd och gillar att arbeta både själv samt i team beroende på uppgift. Vi tror att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom formgivning. Arbetslivserfarenhet av grafiskt arbete från en inhouse- eller reklambyrå är meriterande men inte ett krav.
Du har examen eller studerar någon form av eftergymnasial utbildning inom formgivning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Du arbetar obehindrat i de grafiska programmen Adobe CC (InDesign, Photoshop, Illustrator och Acrobat). Vi ser det som mycket meriterande om du dessutom har dokumenterad erfarenhet av dessa.
Som person är du noggrann, flexibel och gillar ett högt tempo. Du trivs när du får kombinera ett kreativt arbete med ett strukturerat arbetssätt och för dig är det en självklarhet att vara serviceinriktad i ditt arbete.
Du kommunicerar i svenska och engelska flytande. Språkkunskaper i tyska är meriterande.
Erfarenhet av kommunikation och copy är meriterande men inget krav.

Vi erbjuder
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom vi växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar.
Du blir del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt. Ibland hittar du oss på vårt toppmoderna huvudkontor, där vi har tillgång till gym och har härligt rabatterade priser i restaurangen, men givetvis har vi också möjlighet till flexibelt distansarbete. Som övriga förmåner har du allt från friskvårdsbidrag och medarbetarrabatt i våra butiker till bra semestervillkor samt tillgång till mängder av erbjudanden via förmånsportalen Benify. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Vi möjliggör en rättvis lönesättning inom företaget genom ett icke-diskriminerande lönesystem. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se
Vill du vara med på vår resa?
Om ditt svar är ja, då söker du jobbet såhär:
Gå in via länken ”ansök nu”
Fyll i formuläret
Bifoga CV samt personligt brev

Denna rekrytering sker med löpande urval,?varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 24 april 2022. Tjänsten är ett sommarvikariat från och med 15 maj 2022 till och med 31 augusti 2022.
Vår rekryteringsprocess består av telefonintervju, urvalstester, personlig intervju och referenstagning. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se
Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb@lidl.se.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Lidl söker butikssäljare till Barkarby!

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Apr 12
Vill du arbeta för dagligvaruhandelns snabbast växande kedja som också är certifierad som Top Employer 2022? Brinner du för försäljning, service och för att ge kunden en upplevelse i världsklass? Välkommen till rollen som butikssäljare på Lidl!


Din roll
Som butikssäljare på Lidl har du en nyckelroll! Du är ansiktet utåt mot våra kunder och för dig är kunden alltid nummer ett. Du brinner helt enkelt för att ge bra service varje dag. I rollen som butikssäljare får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften.
Detta innefattar uppgifter som:
Packa upp alla varor och se till att hyllorna är välfyllda
Säkerställa färskhet och slutdatum på varor
Hålla rent och fräscht i butiken
Betjäna kunder i kassan
Och självklart bidrar du, tillsammans med dina kollegor, med det lilla extra för att ge våra kunder den bästa butiksupplevelsen!Din profil
Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom dagligvaruhandeln eller liknande bransch
Du drivs av att arbeta resultatorienterat och bidra till butikens framgång
Du har förmågan att identifiera arbetsuppgifter som behöver göras
Du vill vara del av ett team som arbetar tillsammans och vill framåt
Du är flexibel med arbetstiderna och har en positiv inställning till förändringar
Du har fyllt 18 år och behärskar svenska flytande i både tal och skriftVårt erbjudande
Du får arbeta i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom vi växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar. Du blir en del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 20 timmar per vecka med inledande provanställning och start enligt överenskommelse. Vi har förmåner så som friskvårdsbidrag, medarbetarrabatt i våra butiker samt tillgång till mängder av erbjudanden via förmånsportalen Benify. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dags-, kvälls- och helgarbete att förekomma på ett rullande schema. Vi tror inte att den här tjänsten går att kombinera med heltidsstudier.


Vill du vara med på vår utmanarresa?


Om svaret är JA, då söker du tjänsten såhär:
Klicka på “Sök nu”
Fyll i formuläret
Bifoga CV samt personligt brevRekryteringen sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast.
Vår rekryteringsprocess består av tester, telefonintervju och en personlig intervju.


Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb@lidl.se.
Vi ser fram emot din ansökan!


Om Lidl
Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja. Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2021 certifierad arbetsgivare.

Ansök nu

Trainee Logistik

Logistiker
Läs mer Apr 4
I vår uppgift att stötta Lidl Sveriges centrallager gör vi allt från att projektleda ombyggnation till att hålla utbildningar och optimera processer. Inom den strategiska logistikavdelningen arbetar vi med att strukturera transportflöden och säkerställa att vi ligger i teknologisk och miljömässig framkant. Målet är kort och gott: hållbar logistik!

Om Lidl
Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2022 certifierad arbetsgivare. Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra över 200 butiker runt om i Sverige. Vårt nya huvudkontor ligger i Barkarbystaden, Stockholm.

Vad blir dina arbetsuppgifter?
Under 1,5 inspirerande och intensiva utbildningsår får du en gedigen inblick i vår organisation och vårt arbetssätt. Vi är väldigt måna om att alla anställda, oavsett position, ska ha en god förståelse för vår kärnverksamhet – butiksförsäljning. Därför inleds traineeprogrammet med ca 2 månaders utbildning/arbete inom vår försäljningsorganisation samt introduktion på din huvudavdelning.
Nästa del utgörs av en cirka 9 månader lång utvecklingsfas på våra centrallager. Under den tiden fokuserar du på att lära dig mer om hela varuflödesprocessen, med syfte att få förståelse för logistiken bakom arbetet i butikerna.
Den tredje och sista fasen är 7 månader där du fördjupar dig inom din huvudinriktning.
Efter traineeprogrammet startar du din karriär inom logistik och kan se fram mot en spännande utveckling i en spännande bransch. Målet är att efter traineeperioden tillträda en tjänst som antingen projektledare inom logistik på huvudkontoret eller som avdelningschef på ett av våra centrallager.

Vilka erfarenheter söker vi?
Vi tror att du har en akademisk utbildning, gärna med inriktning logistik eller ekonomi. Vi ser det också som positivt om du har tidigare erfarenhet av ledarskap.
Som person är du flexibel, kvalitetsmedveten och initiativrik. Du är nyfiken och har en vilja att utveckla människor och verksamhet. Stor vikt läggs vid din analytiska och problemlösningsförmåga. Du trivs både med att planera och följa upp och du har en stark kommunikativ förmåga. B-körkort är en förutsättning för denna tjänst och vi ser kunskaper i tyska som meriterande.

Vad kan vi erbjuda dig?
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning och tillträde 1 september 2022.
Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Vi möjliggör en rättvis lönesättning inom företaget genom ett icke-diskriminerande lönesystem. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se

Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Sök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval,?varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 24 april 2022. Som en del av rekryteringsprocessen kommer tester skickas ut till din mail. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb@lidl.se.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Inköpare/Tema-ansvarig

Inköpare
Läs mer Apr 20
En stor och viktig del av vår affärsmodell är att erbjuda kunderna något nytt varje vecka. Våra internationella teman bidrar i synnerhet till detta, där är vi unika på den svenska marknaden! Bland våra teman finner våra kunder till exempel smakupplevelser från Sydeuropa, Grekland samt långväga inspel från USA. Vi söker nu dig som är redo för en ny utmaning och som tillsammans med ditt team har möjlighet att lyfta våra artiklar och teman till nästa nivå!

Din roll
Som Tema-ansvarig ansvarar du för inköp och den övergripande planeringen av våra internationella teman. En stor del av tjänsten består även av att skapa nya idéer och mer attraktiva kampanjer. Vad kan vi tillföra ordinarie sortiment? Vilka artiklar eller marknadskanaler kan vi justera eller addera för att utveckla våra teman? Detta är exempel på vanliga frågeställningar i denna roll. Du kommer även att åka iväg på inköpsresor fyra gånger per år. Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter så som att:
Ansvara för urval av artiklar, prissättning och att göra konkurrentanalyser.
Analysera och göra beräkningar gällande mängden artiklar som ska köpas in.
Analysera och kontrollera kostnader och försäljningssiffror för att på så vis nå uppsatta mål/nyckeltal för teman.

I din roll rapporterar du till Teamchef.
Din profil
Vi söker dig som är redo att ta nästa kliv i karriären och har en drivkraft att ständigt vilja utvecklas. Du har ett lösningsorienterat arbetssätt och trivs med att växla fokus och öka tempot vid behov. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning. Vidare har du:
Ett stort intresse för försäljning och livsmedel.
Lätt för att samarbeta med andra men trivs även med självständigt arbete.
Goda kunskaper i svenska och engelska, tyskakunskaper är meriterande. Vi ser även att du är övertygande i din kommunikation samt skicklig på att presentera dina idéer på ett tydligt och inspirerande sätt.
En god analytisk förmåga och goda kunskaper i Officepaketet, framförallt i Excel.


Vi erbjuder
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom vi växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar.
Du blir del av ett team om 5 kollegor där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt. Ibland hittar du oss på vårt toppmoderna huvudkontor, där vi har tillgång till gym och har härligt rabatterade priser i restaurangen, men givetvis har vi också möjlighet till flexibelt distansarbete. Som övriga förmåner har du allt från friskvårdsbidrag och medarbetarrabatt i våra butiker till bra semestervillkor samt tillgång till mängder av erbjudanden via förmånsportalen Benify. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Vi möjliggör en rättvis lönesättning inom företaget genom ett icke-diskriminerande lönesystem. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se

Vill du vara med på vår resa?
Om ditt svar är ja, då söker du jobbet såhär:
o Gå in via länken ”ansök nu”
o Fyll i formuläret
o Bifoga CV samt personligt brev

Denna rekrytering sker med löpande urval,?varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 24 april 2022. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning.

Vår rekryteringsprocess består av telefonintervju, urvalstester, personlig intervju och referenstagning. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se

Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb@lidl.se.

Vi ser fram emot din ansökan!
Om oss på Lidl
Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja. Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2022 certifierad arbetsgivare.

Ansök nu

Administratör Masterdata Inköp - Sommarvikariat

Administrativ assistent
Läs mer Apr 13
Vill du arbeta administrativt på vår inköpsavdelning och få in en fot på ett företag med möjlighet att utvecklas? Då kanske du är vår nya kollega till vårt engagerade masterdatateam! Tjänsten är ett sommarvikariat med start i maj/juni till och med augusti/september 2022.

Om oss på Lidl
Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja. Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2022 certifierad arbetsgivare.

Din roll
I din roll som Administratör är din huvudsakliga uppgift att hantera administrationen av masterdata vilket är den data som utgör grunden för all hantering av våra artiklar och leverantörer. Du har många interna kontaktytor och samarbetar nära övriga avdelningar hos oss, liksom med andra Lidl-länder. Du kommer ingå i ett team om 13 personer och vidare innefattar dina arbetsuppgifter att:
Säkerställa att våra affärssystem är uppdaterade, att information är korrekt och att den förmedlas internt.
Sammanställa löpande rapporter och utvärderingar inom inköp, främst i Excel.
Kontrollera inköpskontrakt som sammanställts av kontraktsadministrationen.


Din profil
Vi tror att du trivs med administrativa arbetsuppgifter, har ett noggrant arbetssätt och ett intresse för att utvecklas inom masterdataområdet. Utöver det har du:
En avslutad gymnasieutbildning.
Ett väl utvecklat siffersinne och goda kunskaper i Officepaketet, framförallt i Excel.
Ett strukturerat och lösningsorienterat arbetssätt samt en god prioriteringsförmåga.
Lätt för att samarbeta, men tycker även om att arbeta självständigt.
En god kommunikationsförmåga och mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.


Det är meriterande om du har:
Erfarenhet av att arbeta i affärssystem.
Kunskaper i tyska.Vi erbjuder
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom vi växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar.
Du blir del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt. Ibland hittar du oss på vårt toppmoderna huvudkontor, där vi har tillgång till gym och har härligt rabatterade priser i restaurangen, men givetvis har vi också möjlighet till flexibelt distansarbete. Som övriga förmåner har du allt från friskvårdsbidrag och medarbetarrabatt i våra butiker till bra semestervillkor samt tillgång till mängder av erbjudanden via förmånsportalen Benify. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Vi möjliggör en rättvis lönesättning inom företaget genom ett icke-diskriminerande lönesystem. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se
Vill du vara med på vår resa?
Om ditt svar är ja, då söker du jobbet såhär:
o Gå in via länken ”ansök nu”
o Fyll i formuläret
o Bifoga CV samt personligt brev
Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 24 april 2022. Tjänsten är ett sommarvikariat från och med maj/juni till och med augusti/september 2022. Det kan komma möjlighet till förlängning.
Vår rekryteringsprocess består av telefonintervju, urvalstester, personlig intervju och referenstagning. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se
Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb@lidl.se.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Junior Controller

Controller
Läs mer Apr 8
Lidl Sverige växter snabbast på den svenska dagligvarumarkanden. Vi behöver därför utöka vårt controllingteam med en medarbetare. På avdelningen sammanställs, bearbetas och analyseras ekonomisk information dagligen. Informationen används sedan av övriga avdelningar samt av ledningsgruppen som beslutsunderlag i vår strävan att alltid förbättra våra processer och öka lönsamheten
Om oss på Lidl
Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja. Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2022 certifierad arbetsgivare.
Din roll
Som Controller på Lidl blir du en del av vårt controllingteam på 12 personer. Du kommer att ingå i vårt reportingteam vilket kräver ett nära samarbete med dina controllingkollegor men i huvudsak omfattar självständiga arbetsuppgifter.
Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara:
Löpande rapportering, uppföljning och analys av styrande nyckeltal
Ansvar för uppdatering och effektivisering av våra standardiserade rapporter
Ha ett stort fokus på förbättringsåtgärder och tekniska lösningar
Skapa och förbereda presentationsunderlag för ledningsgruppen
Stödja operativa avdelningar i deras arbete vilket gör att din roll blir en spännande blandning mellan dagliga uppgifter och projekt

Din profil
Du har en avslutad högskoleutbildning inom ekonomi, IT eller motsvarande
Du är en mycket van användare av Excel
Erfarenhet inom VBA, MicroStrategy, BI-Tools är meriterande
Intresse och kompetens inom hantering av stora datamängder
Du gillar att effektivisera och förbättra existerande processer genom nya tekniska lösningar
Som person är du strukturerad, ansvarstagande och har en god analytisk förmåga
Du behöver kunna uttrycka dig väl på engelska i både tal och skrift
Goda kunskaper i tyska är meriterande

Vi erbjuder
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom vi växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar.
Du blir del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt. Ibland hittar du oss på vårt toppmoderna huvudkontor, där vi har tillgång till gym och har härligt rabatterade priser i restaurangen, men givetvis har vi också möjlighet till flexibelt distansarbete. Som övriga förmåner har du allt från friskvårdsbidrag och medarbetarrabatt i våra butiker till bra semestervillkor samt tillgång till mängder av erbjudanden via förmånsportalen Benify. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Vi möjliggör en rättvis lönesättning inom företaget genom ett icke-diskriminerande lönesystem. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se
Vill du vara med på vår resa?
Om ditt svar är ja, då söker du jobbet såhär:
Gå in via länken ”ansök nu”
Fyll i formuläret
Bifoga CV samt personligt brev

Denna rekrytering sker med löpande urval,?varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 24 april 2022. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning.
Vår rekryteringsprocess består av telefonintervju, urvalstester, personlig intervju och referenstagning. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se
Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb@lidl.se.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Sekreterare/Assistent – till Kommersiell direktör

Administrativ assistent
Läs mer Mar 30
Är du en skicklig administratör som motiveras av att leverera utmärkt service? Trivs du med att arbeta i ett högt tempo i en ansvarstagande roll? Vi söker nu en sekreterare/assistent till vår kommersiella direktör!

Om Lidl
Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2022 certifierad arbetsgivare. Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra över 200 butiker runt om i Sverige. Vårt nya huvudkontor ligger i Barkarbystaden, Stockholm.

Vad blir dina arbetsuppgifter?
I rollen som sekreterare/assistent är du spindeln i nätet som ständigt är uppdaterad på vår kommersiella direktörs alla olika engagemang. I din roll stöttar du också kommersiella direktörens ledningsgrupp. Vår kommersiella direktör har ansvar för verksamhetsområdena Inköp, Marknad, Kampanjplanering, Kvalitet och Hållbarhet. Du arbetar med varierande arbetsuppgifter så som:
Planering och organisering av resor och hotell (flyg-, tåg- och hyrbilsbokningar) i affärsreseprogrammet Egencia.
Aktivt hantera kommersiella direktörens kalender och hantera intern och extern mötesplanering och bokningar.
Förberedelse inför möten och workshops samt efterarbete.
Skapande av agendor, presentationer och protokoll samt följa upp deadlines.
Översättning av arbetsdokument från tyska till svenska/engelska och tvärtom.
Beställningar av exempelvis catering, förbrukningsvaror och tidningar.
Hantering av telefonsamtal, fakturor samt inkommande och utgående post.


Vilka erfarenheter söker vi?
Vi söker dig som har en akademisk examen och gärna ett intresse för dagligvaruhandelns kommersiella delar. Vidare har du:
Lätt för att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter och du trivs med att arbeta i ett högt tempo.
En god samarbetsförmåga, men du kan också självständigt organisera och planera dina arbetsuppgifter.
En hög social kompetens, ett stort intresse för att erbjuda god service och ett noggrant arbetssätt.
En god datorvana och du hanterar rutinerat Officepaketet, främst Excel och Powerpoint.
En god kommunikationsförmåga och du uttrycker dig mycket väl på svenska, engelska och tyska, i såväl tal som i skrift.Vad kan vi erbjuda dig?
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning och tillträde enligt överenskommelse.
Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Vi möjliggör en rättvis lönesättning inom företaget genom ett icke-diskriminerande lönesystem. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se

Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Sök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval,?varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 24 april 2022. Som en del av rekryteringsprocessen kommer tester skickas ut till din mail.
Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobbhk@lidl.se.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Exekutiv assistent - till Kommersiell direktör

Administrativ assistent
Läs mer Mar 30
Är du en driven person som är redo att kick-starta din karriär och vara med på Lidls utvecklingsresa i Sverige? Söker du en ansvarsfylld och varierande roll där du får användning av din analytiska förmåga? Då är detta en tjänst för dig!

Om Lidl
Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2022 certifierad arbetsgivare. Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra över 200 butiker runt om i Sverige. Vårt nya huvudkontor ligger i Barkarbystaden, Stockholm.

Vad blir dina arbetsuppgifter?
I rollen som exekutiv assistent är din huvuduppgift att stötta kommersiella direktörens strategiarbete. Vår kommersiella direktör har ansvar för verksamhetsområdena Inköp, Marknad, Kampanjplanering, Kvalitet och Hållbarhet. Du deltar i olika aktiviteter relaterade till den dagliga verksamheten på den kommersiella avdelningen och arbetar vidare med varierande arbetsuppgifter så som:
Planering och genomförande av interna och externa analyser relaterade till den egna verksamheten och dagligvaruhandeln i stort.
Förberedelse inför såväl interna som externa möten samt utlandsbesök, skapande av presentationer och efterarbete.
Stöttning i kort- och långsiktigt strategiskt arbete under året, bland annat personalplanering och finansiell planering.
Driva egna avdelningsöverskridande projekt samt stöttning i projekt kopplat till exempelvis lansering av nya koncept och affärssatsningar.
Samarbete med vår internationella organisation och andra länder i olika övergripande frågor relaterade till den kommersiella verksamheten.


Vilka erfarenheter söker vi?
Vi söker dig som har en akademisk examen och gärna ett intresse för dagligvaruhandelns kommersiella delar. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Vidare har du:
Lätt för att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter då du arbetar strategiskt såväl som ad hoc och du trivs med att arbeta i ett högt tempo.
En god samarbetsförmåga, men du kan också självständigt organisera och planera dina arbetsuppgifter.
Ett analytiskt arbetssätt och en god initiativförmåga.
En positiv inställning och ”can do” attityd med en stor vilja att vara en del av förändringar.
En vana av att arbeta i Officepaketet, främst Excel och Powerpoint.
En god kommunikationsförmåga och du uttrycker dig mycket väl på svenska och engelska, i såväl tal som i skrift.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Även tyskakunskaper är meriterande då det är vårt koncernspråk.

Vad kan vi erbjuda dig?
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning och tillträde enligt överenskommelse.
Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Vi möjliggör en rättvis lönesättning inom företaget genom ett icke-diskriminerande lönesystem. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se

Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Sök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval,?varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 24 april 2022. Som en del av rekryteringsprocessen kommer tester skickas ut till din mail.
Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobbhk@lidl.se.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare/Kundservice - Visstid

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Apr 6
Värdesätter du omtänksamma kollegor och att skratta högt och mycket? Uppskattar du dålig humor och är du dessutom riktigt bra på att ge god service? Då är de här tjänsterna på vår kundtjänstavdelning perfekt för dig!
Värdesätter du omtänksamma kollegor, ett schysst arbetsklimat och att skratta högt och mycket? Uppskattar du dålig humor och är du dessutom riktigt bra på att ge god service? Vill du jobba på Lidls roligaste avdelning och vara del i ett starkt team som dagligen bidrar till att göra Lidl Sverige ännu mer kundfokuserat och framgångsrikt? Vi är nämligen 13 skojfriska och fantastiska kollegor som nu söker vår nästa kollega att dela vår framgång med.
Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med start 1 maj 2022 till och med 31 augusti 2023. Du är placerad vid vårt fina nya huvudkontor i Barkabystaden.
Om Lidl
Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2022 certifierad arbetsgivare. Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra över 200 butiker runt om i Sverige. Vårt nya huvudkontor ligger i Barkabystaden, Stockholm.
Din roll
Den korta och koncisa beskrivningen är du kommer arbeta med:
Bearbetar kundärenden via telefon, e-post och sociala medier.

Den längre beskrivningen är att du:
Genom dina dagliga arbetsuppgifter och den inarbetning som satsas på dig som anställd i företaget kommer skaffa dig unik och värdefull kunskap om ett stort internationellt företags olika funktioner och processer. Denna kunskap använder du sedan i ditt dagliga arbete gentemot kund, men också internt inom företaget, gentemot butiker och övriga avdelningar. Risken finns helt enkelt att du så småningom och beroende på din egen inställning och vilja att utvecklas blir en expert på att förstå informationsflöden i ett större internationellt företag. Det är lite häftigt tycker vi.

Din profil
Som person är du:
Noggrann, ansvarstagande, strukturerad och har förmågan att ta egna initiativ.
Du trivs som bäst när du får arbeta självständigt i ett högt tempo.
Du tycker om att sätta kunden i fokus och drivs av att förmedla Lidls kunders upplevelser och synpunkter till företaget i syfte att förbättra Lidl.
Du är en god kommunikatör som tycker om att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska.
För att bli framgångsrik i rollen behöver du ha lätt för att lära dig nya system och vara kvick vid tangentbordet.
Vi lägger i övrigt stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med start 1 maj 2022, eller enligt överenskommelse, till och med 31 augusti 2023 (med möjlighet till förlängning). Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se

Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Sök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 21 april 2022. Som en del av rekryteringsprocessen kommer tester skickas ut till din mail. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb@lidl.se.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare/Kundservice - Sommarvikariat

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Apr 6
Värdesätter du omtänksamma kollegor och att skratta högt och mycket? Uppskattar du dålig humor och är du dessutom riktigt bra på att ge god service? Då är de här tjänsterna på vår kundtjänstavdelning perfekt för dig!
Värdesätter du omtänksamma kollegor, ett schysst arbetsklimat och att skratta högt och mycket? Uppskattar du dålig humor och är du dessutom riktigt bra på att ge god service? Vill du jobba på Lidls roligaste avdelning och vara del i ett starkt team som dagligen bidrar till att göra Lidl Sverige ännu mer kundfokuserat och framgångsrikt? Vi är nämligen 13 skojfriska och fantastiska kollegor som nu söker vår nästa kollega att dela vår framgång med.
Tjänsten är ett sommarvikariat på heltid med start 1 maj 2022 till och med 30 september 2022. Du är placerad vid vårt fina nya huvudkontor i Barkabystaden.
Om Lidl
Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2022 certifierad arbetsgivare. Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra över 200 butiker runt om i Sverige. Vårt nya huvudkontor ligger i Barkabystaden, Stockholm.
Din roll
Den korta och koncisa beskrivningen är du kommer arbeta med:
Bearbetar kundärenden via telefon, e-post och sociala medier.

Den längre beskrivningen är att du:
Genom dina dagliga arbetsuppgifter och den inarbetning som satsas på dig som anställd i företaget kommer skaffa dig unik och värdefull kunskap om ett stort internationellt företags olika funktioner och processer. Denna kunskap använder du sedan i ditt dagliga arbete gentemot kund, men också internt inom företaget, gentemot butiker och övriga avdelningar. Risken finns helt enkelt att du så småningom och beroende på din egen inställning och vilja att utvecklas blir en expert på att förstå informationsflöden i ett större internationellt företag. Det är lite häftigt tycker vi.

Vilka erfarenheter söker vi?
Som person är du:
Noggrann, ansvarstagande, strukturerad och har förmågan att ta egna initiativ.
Du trivs som bäst när du får arbeta självständigt i ett högt tempo.
Du tycker om att sätta kunden i fokus och drivs av att förmedla Lidls kunders upplevelser och synpunkter till företaget i syfte att förbättra Lidl.
Du är en god kommunikatör som tycker om att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska.
För att bli framgångsrik i rollen behöver du ha lätt för att lära dig nya system och vara kvick vid tangentbordet.
Vi lägger i övrigt stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Tjänsten är ett sommarvikariat på heltid med start 1 maj 2022, eller enligt överenskommelse, till och med 30 september 2022. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se
Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Sök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval,?varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 21 april 2022. Som en del av rekryteringsprocessen kommer tester skickas ut till din mail. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobbhk@lidl.se.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Junior Consultant Supply chain – Sommarvikariat

Administrativ assistent
Läs mer Apr 13
Är du student och har erfarenhet från dagligvaruhandeln och söker ett givande sommarjobb där du får ta stort ansvar i att säkerställa leveranser av varor till våra butiker? Är du duktig på att hålla många bollar i luften och arbeta varierat? Vi söker nu två nya kollegor med start från maj till och med september till vårt varuförsörjningsteam med placering på vårt huvudkontor.

Om Lidl
Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2022 certifierad arbetsgivare. Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra över 200 butiker runt om i Sverige. Vårt nya huvudkontor ligger i Barkarbystaden, Stockholm.


Vad blir dina arbetsuppgifter?
Supply chain är länken mellan Inköp och Försäljning på Lidl. Som medarbetare i vårt team arbetar du med varierande arbetsuppgifter så som att delta i den dagliga driften, säkerställa och planera informations- och varuflödet till regioner och butik. Vidare är du länk mellan Inköp och regioner för informations- och varuflödet vilket innebär:
Åtgärdshantering kampanjartiklar.
Delaktig vid säsongslistningar och försäljningsförändringar.
Ansvara för mängdplanering och leveransproblem.
Åtgärder vid exempelvis överbestånd samt datumkritiska artiklar.
Uppföljning av inköpsmeddelande.
Koordinera, styra och filtrera relevant information till våra regioner.
Ev. Utveckling och optimering av rutiner och processer

För att göra detta framgångsrikt söker du självständigt information internt hos oss inom Försäljning men även i den övriga organisationen. Du har också ett nära samarbete med våra inköpare samt med övriga medarbetare på Supply chain. Vid sidan av den löpande bearbetningen av inkommande ärenden kommer även andra administrativa uppgifter tillkomma, såsom att göra rapportsammanställningar samt analysera försäljningsstatistik.


Vilka erfarenheter söker vi?
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, samt erfarenhet av arbete från dagligvaruhandeln. Vi ser det som meriterande om du studerar en eftergymnasial utbildning inom Supply Chain Management och/eller Logistik.
Du är en driven ”informationssökare” med god analytisk förmåga som inte räds för stora datamängder. Du är duktig på att samarbeta med olika typer av människor, lösningsorienterad och mån om att hålla deadlines. Inför dina arbetsuppgifter är du ansvarstagande och du trivs som bäst när du får arbeta självständigt i ett högt tempo. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du har även mycket god datavana och trivs med administrativa arbetsuppgifter. Du behärskar även Office-paketet obehindrat och du har goda kunskaper i Excel. Vi ser gärna att du också är väl bekant med vårt sortiment.
Vad kan vi erbjuda dig?
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med start i maj och pågår till och med september 2022.
Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Vi möjliggör en rättvis lönesättning inom företaget genom ett icke-diskriminerande lönesystem. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se

Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Sök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval,?varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 17 april 2022. Som en del av rekryteringsprocessen kommer tester skickas ut till din mail. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobbhk@lidl.se.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sekreterare/Assistent – till Försäljningsdirektören

Sekreterare
Läs mer Apr 4
Söker du en ansvarsfylld och varierande roll där du får utlopp för såväl dina administrativa och servicegivande talanger som språkfärdigheter? Då är detta en tjänst för dig!


Om Lidl
Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2022 certifierad arbetsgivare. Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra över 200 butiker runt om i Sverige. Vårt nya huvudkontor ligger i Barkarbystaden, Stockholm.

Vad blir dina arbetsuppgifter?
I rollen som sekreterare/assistent är du spindeln i nätet som ständigt är uppdaterad på försäljningsdirektörens alla olika engagemang. I din roll stöttar du också försäljningsdirektörens ledningsgrupp. Försäljningsdirektören har ansvar för Supply Chain, Logistik, över 200 butiker och 3 centrallager med stödfunktioner. Du arbetar med varierande arbetsuppgifter så som:
Planering och organisering av resor och hotell (flyg-, tåg- och hyrbilsbokningar).
Aktivt hantera försäljningsdirektörens kalender och hantera intern och extern mötesplanering och bokningar.
Förberedelse inför möten och workshops samt efterarbete.
Skapande av agendor, presentationer och protokoll samt följa upp deadlines.
Översättning av arbetsdokument från tyska till svenska/engelska och tvärtom.
Förbereda nyckeltal inför butiksbesök.
Skapa, kontrollera och distribuera rapporter.
Beställningar av exempelvis catering, förbrukningsvaror och tidningar.
Hantering av telefonsamtal, fakturor samt inkommande och utgående post.


Vilka erfarenheter söker vi?
Vi söker dig som har en akademisk examen och gärna ett intresse för försäljning och logistik. Vidare har du:
Lätt för att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter och du trivs med att arbeta i ett väldigt högt tempo.
En god samarbetsförmåga, men du kan också självständigt organisera och planera dina arbetsuppgifter.
En mycket hög social kompetens, ett stort intresse för att erbjuda god service och ett noggrant arbetssätt.
En positiv inställning och ”can do” attityd med en stor vilja att vara en del av förändringar som gör att försäljningsorganisationen växer och utvecklas.
En god datorvana och du hanterar rutinerat Officepaketet, främst Excel och Powerpoint.
En god kommunikationsförmåga och du uttrycker dig mycket väl på svenska, engelska och tyska, i såväl tal som i skrift.
B-körkort.


Vad kan vi erbjuda dig?
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning och tillträde enligt överenskommelse.
Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se

Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Sök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval,?varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 17 april 2022. Som en del av rekryteringsprocessen kommer tester skickas ut till din mail. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobbhk@lidl.se.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lidl söker en Assisterande Säljledare i Järfälla!

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Mar 24
Vill du arbeta för dagligvaruhandelns snabbast växande kedja som också är certifierad som Top Employer 2022? Brinner du för försäljning, service och för att ge kunden en upplevelse i världsklass? Välkommen till rollen som butikssäljare på Lidl!


Din roll
Som assisterande säljledare på Lidl deltar du aktivt i det dagliga butiksarbetet och ser till att våra butiker håller en hög standard och överträffar kundernas förväntan varje dag. Utöver detta ingår det också i din roll att coacha teamet till engagemang och goda resultat. Du arbetar tätt tillsammans med butikschef och säljledare med syftet att göra er butik framgångsrik och ge våra kunder den bästa butiksupplevelsen!


Rollen innefattar uppgifter som:
Säkerställa och leverera utmärkt kundservice i butiken
Delta i det dagliga arbetet på ett föredömligt sätt och säkerställa en miljö där butiksteamet kan prestera till full potential och leverera resultat varje dag
Bidra till att butiken lever upp till våra grundpelare inom kundvänlighet, varutillgänglighet, färskhet, renlighet och lönsamhet
Arbeta målinriktat med butikens nyckeltal
Stötta vid utbildning av nya kollegor
Ha totalansvaret för butiksdriften inklusive nyckeltal när butikschef och säljledare inte är på plats

Din profil
Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom dagligvaruhandeln eller liknande bransch
Du är drivs av att arbeta resultatorienterat och bidra till butikens framgång i en snabbrörlig miljö
Du har god problemlösningsförmåga och är duktig på att planera och arbetsleda
Du är ansvarstagande, pålitlig och har en hög känsla för kundservice
Du är flexibel med arbetstiderna och har en positiv inställning till förändringar
Du har fyllt 18 år och behärskar svenska flytande i både tal och skriftVårt erbjudande
Vi erbjuder dig en utmanande och utvecklande arbetsmiljö där du får mycket ansvar och möjlighet att påverka Lidls framgång i Sverige. Vårt dagliga arbete är, förutom att leda, inspirera och leverera utifrån tydligt satta mål även karaktäriserade av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Och eftersom vi växer, kan du fortsätta utvecklas. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar. Du blir en del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt.
Tjänsten är en tillsvidare anställning på 30 timmar per vecka med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning de första sex månaderna.
Vi har förmåner så som friskvårdsbidrag, medarbetarrabatt i våra butiker samt tillgång till mängder av erbjudanden via förmånsportalen Benify. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dags-, kvälls- och helgarbete att förekomma.


Vill du vara med på vår Lidl resa?
Om svaret är JA, då söker du tjänsten såhär:
Klicka på “Sök nu”
Fyll i formuläret
Bifoga CV samt personligt brevRekryteringen sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast. Vår rekryteringsprocess består av tester, telefonintervju och personlig intervju.
Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb@lidl.se.
Vi ser fram emot din ansökan!


Om Lidl
Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja. Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2022 certifierad arbetsgivare.

Ansök nu

Junior Consultant Supply chain – Sommarvikariat

Administrativ assistent
Läs mer Mar 22
Är du student och har erfarenhet från dagligvaruhandeln och söker ett givande sommarjobb där du får ta stort ansvar i att säkerställa leveranser av varor till våra butiker? Är du duktig på att hålla många bollar i luften och arbeta varierat? Vi söker nu två nya kollegor med start från maj till och med september till vårt varuförsörjningsteam med placering på vårt huvudkontor.

Om Lidl
Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2022 certifierad arbetsgivare. Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra över 200 butiker runt om i Sverige. Vårt nya huvudkontor ligger i Barkarbystaden, Stockholm.


Vad blir dina arbetsuppgifter?
Supply chain är länken mellan Inköp och Försäljning på Lidl. Som medarbetare i vårt team arbetar du med varierande arbetsuppgifter så som att delta i den dagliga driften, säkerställa och planera informations- och varuflödet till regioner och butik. Vidare är du länk mellan Inköp och regioner för informations- och varuflödet vilket innebär:
Åtgärdshantering kampanjartiklar.
Delaktig vid säsongslistningar och försäljningsförändringar.
Ansvara för mängdplanering och leveransproblem.
Åtgärder vid exempelvis överbestånd samt datumkritiska artiklar.
Uppföljning av inköpsmeddelande.
Koordinera, styra och filtrera relevant information till våra regioner.
Ev. Utveckling och optimering av rutiner och processer

För att göra detta framgångsrikt söker du självständigt information internt hos oss inom Försäljning men även i den övriga organisationen. Du har också ett nära samarbete med våra inköpare samt med övriga medarbetare på Supply chain. Vid sidan av den löpande bearbetningen av inkommande ärenden kommer även andra administrativa uppgifter tillkomma, såsom att göra rapportsammanställningar samt analysera försäljningsstatistik.


Vilka erfarenheter söker vi?
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, samt erfarenhet av arbete från dagligvaruhandeln. Vi ser det som meriterande om du studerar en eftergymnasial utbildning inom Supply Chain Management och/eller Logistik.
Du är en driven ”informationssökare” med god analytisk förmåga som inte räds för stora datamängder. Du är duktig på att samarbeta med olika typer av människor, lösningsorienterad och mån om att hålla deadlines. Inför dina arbetsuppgifter är du ansvarstagande och du trivs som bäst när du får arbeta självständigt i ett högt tempo. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du har även mycket god datavana och trivs med administrativa arbetsuppgifter. Du behärskar även Office-paketet obehindrat och du har goda kunskaper i Excel. Vi ser gärna att du också är väl bekant med vårt sortiment.
Vad kan vi erbjuda dig?
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med start i maj och pågår till och med september 2022.
Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Vi möjliggör en rättvis lönesättning inom företaget genom ett icke-diskriminerande lönesystem. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se

Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Sök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval,?varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 6 april 2022. Som en del av rekryteringsprocessen kommer tester skickas ut till din mail. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobbhk@lidl.se.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sommarvikarie lön

Löneadministratör
Läs mer Mar 22
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba med lön och som vill arbeta i sommar. Vill du arbeta tillsammans med ett stolt och engagerat team? Sök då tjänsten till oss på Lidl!
Om Lidl
Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2022 certifierad arbetsgivare. Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra över 200 butiker runt om i Sverige. Vårt nya huvudkontor ligger i Barkarbystaden, Stockholm.
Din roll
Som löneadministratör har du en viktig roll där du tillsammans med löneteamet arbetar för att alla medarbetare ska få rätt lön i rätt tid. Du är delaktig i löneprocessen och ansvarar för att på ett kvalitativt sätt hantera löpande personal- och löneadministrativa uppgifter, som t ex registrering av tilläggskontrakt och reseräkningar. Du är också ansiktet utåt gentemot myndigheter, försäkringsbolag och fackliga organisationer samt givetvis gentemot vår viktigaste resurs – våra medarbetare, vars frågor du besvarar på ett kompetent och professionellt sätt.
Du kommer också, tillsammans med övriga löneteamet, ansvara för enhetens supporttelefon som vänder sig till chefer och medarbetare. Vi vill erbjuda dig möjligheten att påverka innehållet i din arbetsdag och att bidra till den ständiga utvecklingen av verksamheten och det praktiska arbetet i våra löneprocesser.
Din profil
Vi söker dig som i grunden har en avslutad gymnasieutbildning, pågående eftergymnasial ekonomiutbildning, exempelvis YH-utbildning med inriktning lön eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet av självständigt arbete med löneadministration i en större organisation, både kollektivanställda och tjänstemän, så är det givetvis meriterande. Erfarenhet från detaljhandeln ser vi som mycket meriterande.
Viktigast för oss är att hitta rätt kollega till teamet och vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har en positiv inställning, initiativförmåga och ett genuint intresse för att utvecklas och lära dig mer inom löneområdet. För att du ska trivas hos oss behöver du vara en systematisk och välorganiserad person med förmågan att periodvis hålla ett högt tempo med flera saker i gång samtidigt. Du har lätt för att arbeta såväl självständigt som i team och du trivs som bäst när du får ge service. För oss är det även mycket positivt om du har kunskaper inom SAP lön. Då det är en kommunikativ roll så krävs bra kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.
Vi erbjuder
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Tjänsten är ett sommarvikariat på heltid från och med 1/5 2022 som längst till och med 30/9 eller enligt överenskommelse.
Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden.
Vi möjliggör en rättvis lönesättning inom företaget genom ett icke-diskriminerande lönesystem.
Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se
Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Sök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval,?varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 5 april 2022. Som en del av rekryteringsprocessen kommer tester skickas ut till din mail.
Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobbhk@lidl.se.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Inköpare Non Food

Inköpare
Läs mer Mar 21
En stor och viktig del av vår affärsmodell är att erbjuda kunderna något nytt varje vecka. Våra Non Food erbjudanden bidrar i synnerhet till detta där vi är unika på den svenska marknaden med vår modell. Vill du bidra till att utveckla denna del av vår verksamhet? Sök då tjänsten som inköpare till oss på Lidl!
Om Lidl
Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2022 certifierad arbetsgivare. Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra över 200 butiker runt om i Sverige. Vårt nya huvudkontor ligger i Barkarbystaden, Stockholm.
Din roll
Som inköpare för Non Food ingår du i ett team av 7 personer som består av en teamchef, 3 inköpare, 2 planerare och en assistent.
Non Food-teamet är uppdelat i de två områden produkt och planering. Inköpare ansvarar för inköp av artiklar och för att alltid kunna erbjuda våra kunder rätt produkt till rätt pris. Planerare arbetar med att detaljplanera kampanjveckor.
Så här ser dina dagliga arbetsuppgifter ut:
Du köper in artiklar via vårt internationella huvudkontor
Du presenterar inköpen och strategin bakom till din närmaste chef men även ledningsgruppen
Du förhandlar artiklar med nationella leverantörer i Sverige vid behov
Du genomför marknads- och omvärldsbevakning i samband med prissättning
Du gör försäljningsanalyser för att alltid kunna erbjuda våra kunder rätt produkt till rätt prisDin profil
Vi söker dig som har en akademisk examen i till exempel företagsekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är en driven och ambitiös person med en god analytisk förmåga, som har lätt för att samarbeta och är bra på att presentera sina idéer för andra. Du har goda kunskaper i Officepaketet och du behärskar svenska, tyska och engelska väl. Inledningsvis kan intensivkurs i tyska eller svenska vara aktuell.
Vi erbjuder
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning och tillträde enligt överenskommelse.
Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden.
Vi möjliggör en rättvis lönesättning inom företaget genom ett icke-diskriminerande lönesystem.
Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se
Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Sök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval,?varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 4 april 2022. Som en del av rekryteringsprocessen kommer tester skickas ut till din mail.
Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobbhk@lidl.se
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sekreterare/Assistent – till Försäljningsdirektören

Sekreterare
Läs mer Mar 25
Söker du en ansvarsfylld och varierande roll där du får utlopp för såväl dina administrativa och servicegivande talanger som språkfärdigheter? Då är detta en tjänst för dig!


Om Lidl
Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2022 certifierad arbetsgivare. Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra över 200 butiker runt om i Sverige. Vårt nya huvudkontor ligger i Barkarbystaden, Stockholm.

Vad blir dina arbetsuppgifter?
I rollen som sekreterare/assistent är du spindeln i nätet som ständigt är uppdaterad på försäljningsdirektörens alla olika engagemang. I din roll stöttar du också försäljningsdirektörens ledningsgrupp. Försäljningsdirektören har ansvar för Supply Chain, Logistik, över 200 butiker och 3 centrallager med stödfunktioner. Du arbetar med varierande arbetsuppgifter så som:
Planering och organisering av resor och hotell (flyg-, tåg- och hyrbilsbokningar).
Aktivt hantera försäljningsdirektörens kalender och hantera intern och extern mötesplanering och bokningar.
Förberedelse inför möten och workshops samt efterarbete.
Skapande av agendor, presentationer och protokoll samt följa upp deadlines.
Översättning av arbetsdokument från tyska till svenska/engelska och tvärtom.
Förbereda nyckeltal inför butiksbesök.
Skapa, kontrollera och distribuera rapporter.
Beställningar av exempelvis catering, förbrukningsvaror och tidningar.
Hantering av telefonsamtal, fakturor samt inkommande och utgående post.


Vilka erfarenheter söker vi?
Vi söker dig som har en akademisk examen och gärna ett intresse för försäljning och logistik. Vidare har du:
Lätt för att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter och du trivs med att arbeta i ett väldigt högt tempo.
En god samarbetsförmåga, men du kan också självständigt organisera och planera dina arbetsuppgifter.
En mycket hög social kompetens, ett stort intresse för att erbjuda god service och ett noggrant arbetssätt.
En positiv inställning och ”can do” attityd med en stor vilja att vara en del av förändringar som gör att försäljningsorganisationen växer och utvecklas.
En god datorvana och du hanterar rutinerat Officepaketet, främst Excel och Powerpoint.
En god kommunikationsförmåga och du uttrycker dig mycket väl på svenska, engelska och tyska, i såväl tal som i skrift.
B-körkort.


Vad kan vi erbjuda dig?
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning och tillträde enligt överenskommelse.
Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se

Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Sök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval,?varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 3 april 2022. Som en del av rekryteringsprocessen kommer tester skickas ut till din mail. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobbhk@lidl.se.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Teamchef Marketing Strategy

Marknadschef
Läs mer Mar 15
Vår marknadsavdelning växer och vi söker nu en Teamchef Marketing Strategy. Har du tidigare erfarenhet av strategiskt marknadsföringsarbete och är på jakt efter ett nytt arbete? Sök då till denna tjänst!


Om Lidl
Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2022 certifierad arbetsgivare. Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra över 200 butiker runt om i Sverige. Vårt nya huvudkontor ligger i Barkarbystaden, Stockholm.

Vad blir dina arbetsuppgifter?
Som teamchef inom Marketing Strategy utgör du en nyckelroll inom Lidl Sverige kring vår strategiska marknadsföringsplanering.
Som teamchef kommer du bland annat att arbeta med:
Implementering av strategisk marknadsföringsplanering
Planering, genomförande och analys av den nationella marknadsstrategin
Delaktighet i framtagande av kampanjer med hänsyn till gällande strategi
Vidareutveckling av Lidls varumärke
Omvärldsbevakning kring Lidls varumärke och dess aktuella positionering
Ansvarig för operativa personalfrågor inom teamet
Ansvarig för resurs-, personal- och kostnadsplanering
Stötta andra avdelningar och funktionsområden vid frågor

I den här rollen kommer du att vara en viktig kugge i att driva Lidls marknadsföringsstrategi framåt och du kommer att få ta en stor plats inom organisationen i att utveckla dessa strategier. Du är länken mellan allt det vi gör, och säkerställer att allt är enligt satt strategi.

Vilka erfarenheter söker vi?
Vi söker dig som har någon form av eftergymnasial utbildning inom marknadsföring och vi ser att du har minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, exempelvis från en roll som strateg eller planner hos en byrå. Tidigare ledarskapserfarenhet och erfarenhet av att driva stora projekt är meriterande.
Som person är du intresserad av marknadsföringsbranschen, omvärldsbevakande och lyhörd. Du har skapat dig goda kunskaper inom marknadsföring, har en god analytisk förmåga och ett strukturerat arbetssätt. För att trivas i rollen är det viktigt att du är affärs- och resultatorienterad samt att du ser utveckling och förändring som en spännande del av vardagen.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska språket. Kunskaper i tyska är meriterande. B-körkort är ett krav.


Vad kan vi erbjuda dig?
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning och tillträde enligt överenskommelse.
Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se
I denna tjänst ingår förmånsbil.

Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Sök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval,?varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 1 april 2022. Som en del av rekryteringsprocessen kommer tester skickas ut till din mail. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobbhk@lidl.se.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lidl söker butikssäljare till Barkarby!

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Mar 15
Vill du arbeta för dagligvaruhandelns snabbast växande kedja som också är certifierad som Top Employer 2022? Brinner du för försäljning, service och för att ge kunden en upplevelse i världsklass? Välkommen till rollen som butikssäljare på Lidl!


Din roll
Som butikssäljare på Lidl har du en nyckelroll! Du är ansiktet utåt mot våra kunder och för dig är kunden alltid nummer ett. Du brinner helt enkelt för att ge bra service varje dag. I rollen som butikssäljare får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften.
Detta innefattar uppgifter som:
Packa upp alla varor och se till att hyllorna är välfyllda
Säkerställa färskhet och slutdatum på varor
Hålla rent och fräscht i butiken
Betjäna kunder i kassan
Och självklart bidrar du, tillsammans med dina kollegor, med det lilla extra för att ge våra kunder den bästa butiksupplevelsen!Din profil
Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom dagligvaruhandeln eller liknande bransch
Du drivs av att arbeta resultatorienterat och bidra till butikens framgång
Du har förmågan att identifiera arbetsuppgifter som behöver göras
Du vill vara del av ett team som arbetar tillsammans och vill framåt
Du är flexibel med arbetstiderna och har en positiv inställning till förändringar
Du har fyllt 18 år och behärskar svenska flytande i både tal och skriftVårt erbjudande
Du får arbeta i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom vi växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar. Du blir en del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 25 timmar per vecka med inledande provanställning. Start enligt överenskommelse. Vi har förmåner så som friskvårdsbidrag, medarbetarrabatt i våra butiker samt tillgång till mängder av erbjudanden via förmånsportalen Benify. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dags-, kvälls- och helgarbete att förekomma.


Vill du vara med på vår utmanarresa?


Om svaret är JA, då söker du tjänsten såhär:
Klicka på “Sök nu”
Fyll i formuläret
Bifoga CV samt personligt brevRekryteringen sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast.
Vår rekryteringsprocess består av tester, telefonintervju samt personlig intervju.


Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb@lidl.se.
Vi ser fram emot din ansökan!


Om Lidl
Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja. Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2022 certifierad arbetsgivare.

Ansök nu

Sekreterare/Assistent – till Försäljningsdirektören

Sekreterare
Läs mer Mar 9
Söker du en ansvarsfylld och varierande roll där du får utlopp för såväl dina administrativa och servicegivande talanger som språkfärdigheter? Då är detta en tjänst för dig!


Om Lidl
Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2022 certifierad arbetsgivare. Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra över 200 butiker runt om i Sverige. Vårt nya huvudkontor ligger i Barkarbystaden, Stockholm.

Vad blir dina arbetsuppgifter?
I rollen som sekreterare/assistent är du spindeln i nätet som ständigt är uppdaterad på försäljningsdirektörens alla olika engagemang. I din roll stöttar du också försäljningsdirektörens ledningsgrupp. Försäljningsdirektören har ansvar för Supply Chain, Logistik, över 200 butiker och 3 centrallager med stödfunktioner. Du arbetar med varierande arbetsuppgifter så som:
Planering och organisering av resor och hotell (flyg-, tåg- och hyrbilsbokningar).
Aktivt hantera försäljningsdirektörens kalender och hantera intern och extern mötesplanering och bokningar.
Förberedelse inför möten och workshops samt efterarbete.
Skapande av agendor, presentationer och protokoll samt följa upp deadlines.
Översättning av arbetsdokument från tyska till svenska/engelska och tvärtom.
Förbereda nyckeltal inför butiksbesök.
Skapa, kontrollera och distribuera rapporter.
Beställningar av exempelvis catering, förbrukningsvaror och tidningar.
Hantering av telefonsamtal, fakturor samt inkommande och utgående post.


Vilka erfarenheter söker vi?
Vi söker dig som har en akademisk examen och gärna ett intresse för försäljning och logistik. Vidare har du:
Lätt för att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter och du trivs med att arbeta i ett väldigt högt tempo.
En god samarbetsförmåga, men du kan också självständigt organisera och planera dina arbetsuppgifter.
En mycket hög social kompetens, ett stort intresse för att erbjuda god service och ett noggrant arbetssätt.
En positiv inställning och ”can do” attityd med en stor vilja att vara en del av förändringar som gör att försäljningsorganisationen växer och utvecklas.
En god datorvana och du hanterar rutinerat Officepaketet, främst Excel och Powerpoint.
En god kommunikationsförmåga och du uttrycker dig mycket väl på svenska, engelska och tyska, i såväl tal som i skrift.
B-körkort.


Vad kan vi erbjuda dig?
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning och tillträde enligt överenskommelse.
Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se

Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Sök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval,?varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 24 mars 2022. Som en del av rekryteringsprocessen kommer tester skickas ut till din mail. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobbhk@lidl.se.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Administratör Inköp – Orga Projekt

Administrativ assistent
Läs mer Feb 24
Är du en skicklig administratör som motiveras av att leverera en hög service? Då tror vi att det är dig vi söker! Tjänsten är ett vikariat med start omgående och pågår till och med augusti 2023.
Om Lidl
Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2022 certifierad arbetsgivare. Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra över 200 butiker runt om i Sverige. Vårt nya huvudkontor ligger i Barkarbystaden, Stockholm.


Vad blir dina arbetsuppgifter?
I din roll som Administratör är din huvudsakliga uppgift att utföra löpande kontroller för att säkerställa att den data som finns i våra affärssystem är korrekt. Du har många interna kontaktytor och samarbetar nära övriga avdelningar hos oss, liksom med andra Lidl-länder. Du kommer ingå i ett team om 8 personer och vidare innefattar dina arbetsuppgifter att:
Kontrollera inköpskontrakt som sammanställts av kontraktadministrationen.
Kontrollera att informationen som sammanställts inom administrationen och som förmedlas internt är korrekt.
Koordinera och besvara uppgifter och förfrågningar från huvudkontoret i Tyskland.
Sammanställa löpande rapporter och utvärderingar inom inköp, främst i Excel.
Stötta projektledarna vid implementering av nya projekt, systemstöd och liknande.Vilka erfarenheter söker vi?
Du har en avslutad gymnasieutbildning och trivs som bäst när du får ägna dig åt administrativa arbetsuppgifter. Utöver det har du:
Ett väl utvecklat siffersinne och goda kunskaper i Officepaketet, framförallt i Excel.
Ett strukturerat, lösningsorienterat och noggrant arbetssätt samt en god prioriteringsförmåga.
Lätt för att samarbeta, men tycker även om att arbeta självständigt.
En god kommunikationsförmåga och mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Det är meriterande om du har:
Kunskaper i tyska.


Vad kan vi erbjuda dig?
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Tjänsten är ett vikariat på heltid med start omgående och pågår till och med augusti 2023.
Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se.

Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Sök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval,?varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 20 mars 2022. Som en del av rekryteringsprocessen kommer tester skickas ut till din mail. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobbhk@lidl.se.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lidl söker en Assisterande Säljledare i Barkarby!

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Feb 28
Vill du arbeta för dagligvaruhandelns snabbast växande kedja som också är certifierad som Top Employer 2022? Brinner du för försäljning, service och för att ge kunden en upplevelse i världsklass? Välkommen till rollen som butikssäljare på Lidl!


Din roll
Som assisterande säljledare på Lidl deltar du aktivt i det dagliga butiksarbetet och ser till att våra butiker håller en hög standard och överträffar kundernas förväntan varje dag. Utöver detta ingår det också i din roll att coacha teamet till engagemang och goda resultat. Du arbetar tätt tillsammans med butikschef och säljledare med syftet att göra er butik framgångsrik och ge våra kunder den bästa butiksupplevelsen!


Rollen innefattar uppgifter som:
Säkerställa och leverera utmärkt kundservice i butiken
Delta i det dagliga arbetet på ett föredömligt sätt och säkerställa en miljö där butiksteamet kan prestera till full potential och leverera resultat varje dag
Bidra till att butiken lever upp till våra grundpelare inom kundvänlighet, varutillgänglighet, färskhet, renlighet och lönsamhet
Arbeta målinriktat med butikens nyckeltal
Stötta vid utbildning av nya kollegor
Ha totalansvaret för butiksdriften inklusive nyckeltal när butikschef och säljledare inte är på plats

Din profil
Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom dagligvaruhandeln eller liknande bransch
Du är drivs av att arbeta resultatorienterat och bidra till butikens framgång i en snabbrörlig miljö
Du har god problemlösningsförmåga och är duktig på att planera och arbetsleda
Du är ansvarstagande, pålitlig och har en hög känsla för kundservice
Du är flexibel med arbetstiderna och har en positiv inställning till förändringar
Du har fyllt 18 år och behärskar svenska flytande i både tal och skriftVårt erbjudande
Vi erbjuder dig en utmanande och utvecklande arbetsmiljö där du får mycket ansvar och möjlighet att påverka Lidls framgång i Sverige. Vårt dagliga arbete är, förutom att leda, inspirera och leverera utifrån tydligt satta mål även karaktäriserade av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Och eftersom vi växer, kan du fortsätta utvecklas. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar. Du blir en del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt.
Tjänsten är ett vikariat på 30 timmar per vecka med tillträde omgående till och med ett år framåt. Vi har förmåner så som friskvårdsbidrag, medarbetarrabatt i våra butiker samt tillgång till mängder av erbjudanden via förmånsportalen Benify. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dags-, kvälls- och helgarbete att förekomma.


Vill du vara med på vår Lidl resa?
Om svaret är JA, då söker du tjänsten såhär:
Klicka på “Sök nu”
Fyll i formuläret
Bifoga CV samt personligt brevRekryteringen sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast. Vår rekryteringsprocess består av tester, telefonintervju, personlig intervju och digital referenstagning samt bakgrundskontroll. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller.
Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb@lidl.se.
Vi ser fram emot din ansökan!


Om Lidl
Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja. Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2022 certifierad arbetsgivare.

Ansök nu

Administratör Inköp – Sommartjänst

Administrativ assistent
Läs mer Feb 23
Är du en skicklig administratör som motiveras av att leverera en hög service? Då tror vi att det är dig vi söker! Tjänsten är en visstidsanställning under sommaren med start i maj/juni och pågår till och med augusti 2022.
Om Lidl
Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2022 certifierad arbetsgivare. Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra över 200 butiker runt om i Sverige. Vårt nya huvudkontor ligger i Barkarbystaden, Stockholm.


Vad blir dina arbetsuppgifter?
I din roll som Administratör på inköpsavdelningen är din huvudsakliga uppgift att utföra löpande kontroller för att säkerställa att den data som finns är korrekt. Du har många interna kontaktytor och samarbetar nära övriga avdelningar hos oss, liksom med andra Lidl-länder. Vidare innefattar dina arbetsuppgifter att:
Kontrollera inköpskontrakt som sammanställts av kontraktadministrationen
Kontrollera att informationen som sammanställs inom administrationen och som förmedlas internt är korrekt
Koordinera och besvara uppgifter och förfrågningar från huvudkontoret i Tyskland
Sammanställa löpande rapporter och utvärderingar inom inköp, främst i Excel
Stötta projektledarna vid implementering av nya projekt, systemstöd och liknandeVilka erfarenheter söker vi?
Du har en avslutad gymnasieutbildning och trivs som bäst när du får ägna dig åt administrativa arbetsuppgifter. Utöver det har du:
Ett väl utvecklat siffersinne och goda kunskaper i Officepaketet, framförallt i Excel.
Ett strukturerat, lösningsorienterat och noggrant arbetssätt samt en god prioriteringsförmåga.
Lätt för att samarbeta, men tycker även om att arbeta självständigt.
En god kommunikationsförmåga och mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Det är meriterande om du har:
Kunskaper i tyska.Vad kan vi erbjuda dig?
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med start i maj/juni och pågår till och med augusti 2022.
Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se.

Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Sök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval,?varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 9 mars 2022. Som en del av rekryteringsprocessen kommer tester skickas ut till din mail. I många av våra rekryteringsprocesser genomför vi en bakgrundskontroll på slutkandidat innan anställning kan bli aktuell. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobbhk@lidl.se.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Gruppchef Marknad – Team Food

Marknadschef
Läs mer Feb 23
Är du en av de som vill vara med och växa tillsammans med oss på Lidl och uppskattar att se människor omkring dig utvecklas? Vi söker nu en lyhörd gruppchef till marknadsavdelningen för vårt team Food.
Om Lidl
Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2022 certifierad arbetsgivare. Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra över 200 butiker runt om i Sverige. Vårt nya huvudkontor ligger i Barkarbystaden, Stockholm.

Vad blir dina arbetsuppgifter?
Som gruppchef inom Marknad Food kommer du att ansvara och säkerställa att interna riktlinjer och standarder följs inom ditt team. Du kommer samordna arbetet, säkerställa kvaliteten på det som produceras, följa upp gruppens arbete samt vidareutveckling. Ditt team består av 6 medarbetare, och du motiverar, inspirerar och styr ditt team att nå era uppsatta mål. Du och ditt teams främsta uppgift är att säkerställa produktionen för det som faller inom området Marknad Food på Lidl. Vidare kommer dina arbetsuppgifter i rollen bestå av att:
Hålla medarbetarsamtal, utvecklingssamtal och målsättningssamtal
Rekrytera nya medarbetare vid behov
Ansvara för planering och styrning av resurser, personal och kostnader
Säkerställa att gällande lagstiftning och interna föreskrifter följs vid ledning av medarbetarna
Analysera och övervaka konkurrenters reklamaktiviteter
Styrning och utformning av marknadsmaterial inom området Food (till exempel reklamblad, broschyrer, internet, TV, radio, POS) med hänsyn till vår Brand Book och kampanjplanering
Genomföra och följa upp taktiska och operativa marknadsaktiviteter och kommunikationsåtgärder i samarbete med närmaste chef och berörda avdelningar (exempelvis PR, varuförsörjning, Food-kampanj, Non Food)
Strukturera arbetsprocesser inom ansvarsområdet effektivt
Ta fram dokumentation för fackmässig vägledning och stöd till medarbetarna inom fackområdetVilka erfarenheter söker vi?
Vi söker dig som har en akademisk examen inom marknadsföring. Vi ser även att du har minst två års erfarenhet av en liknande tjänst. För att trivas i rollen behöver du även ha erfarenhet av projektledning. Du är trygg och har viljan samt förståelsen för att arbeta i ett konceptstyrt företag och ser den formen som en tillgång. Du är lösningsorienterad och vill skapa strukturer för att förenkla arbetet. Du är van vid att jobba i en organisation med fastlagda ramar att arbeta utifrån och samtidigt trivs du med att hitta lösningar utanför ramen.
Du är en god människokännare och trivs som bäst när du får motivera och inspirera dina medarbetare till att överträffa både sina egna och dina förväntningar. I ditt arbetssätt är du resultatorienterad och har en mycket stark kommunikativ och analytisk förmåga. Rollen kräver att du är trygg i ditt ledarskap och du förstår vikten av att få dina medarbetare att sträva mot gemensamma mål. Du har goda svenska kunskaper i tal och skrift. Vi ser det som meriterande om du har en grafisk utbildning och tyskakunskaper.
Vad kan vi erbjuda dig?
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning och tillträde enligt överenskommelse.
Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se

Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Sök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval,?varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 9 mars 2022. I många av våra rekryteringsprocesser genomför vi en bakgrundskontroll på slutkandidat innan anställning kan bli aktuell. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobbhk@lidl.se.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu