Brödernas Family Bageri AB jobb i Järfälla

Hitta lediga jobb hos Brödernas Family Bageri AB i Järfälla. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Järfälla.

Bageriarbetare

Bagare/Konditor
Läs mer Jul 27
Bageriverksamhet tillverkning av mjukt matbröd och färska bakverk. Vi söker fler konditorer och bagare som yrkesmässigt bakar till exempel matbröd, bullar och kakor... Jobbar med kondis och Bakverk inkl packning som yrkesmässigt bakar till exempel matbröd, bullar och kakor

Ansök nu

Produktutvecklare

Kvalitetsbedömare, livsmedel
Läs mer Jun 18
Vi söker en driven som brinner för produktutveckling och vill vara del av ett företag i utveckling där du får vara med och påverka framtiden och stärka varumärket.


Tjänsten


Du kommer aktivt att arbeta för att utveckla våra produkter och vårt sortiment. Du kommer att driva utvecklings- och förändringsarbete. Du förväntas ha en god omvärlds- och konkurrentbevakning samt arbeta nära marknaden för att förstå dess behov i syfte att kunna lämna analyser för utveckling av produkter och segment.


Du ansvarar även för produktutbildningar av egen personal inom företaget. Du kommer också arbeta tillsammans med Marknadsavdelningen och tillse att vi har all relevant information uppdaterad på web, i kataloger och andra medier vi använder för vår kommunikation.


Huvudsakliga arbetsuppgifter


- Sortimentstyrning
- Planera, driva och följa upp nylanseringar
- Medverka i utvecklingen av kommunikationsmaterial
- Framtagande av utbildningsmaterial för produkter

Ansök nu

LAGERMEDARBETARE

Lagerarbetare
Läs mer Nov 20

Bageriarbetare

Bagare/Konditor
Läs mer Okt 23

Bageriarbetare

Bagare/Konditor
Läs mer Nov 28