Tragent AB jobb i Järfälla

Hitta lediga jobb hos Tragent AB i Järfälla. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Järfälla.

Butiksmedarbetare

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Mar 16
Vi på Parasoll utemöbler söker en medarbetare till vår butik i Stockholm. Arbetet består av försäljning i butiken samt utkörningar och en del hantering av möbler. Arbetsuppgifterna är varierande och vi ser gärna att du är positiv och framåtriktad. Anställningen starar 10/4 och arbetstiderna innefattar även kvällar och helger. Då en del av arbetet består i att leverera varor till kund är B-körkort för manuellväxellåda ett krav samt att du känner dig bekväm med att köra med släp.

Ansök nu

Butikssäljare Utemöbler

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Feb 7
Butikssäljare på heltid
Nu söker vi två säljare på heltid till vår återkommande säsongsbutik 14/3 – 17/8 i Järfälla.
Parasoll Utemöbler har två butiker, en i Göteborg och en i Järfälla. Vi har sedan starten 1990 fokuserat på utemöbler och förutom vårt eget varumärke SALT Trädgårdsmöbler representerar vi även varumärken som Cinas, ECO Utemiljö Fiam, Fermob, Garden Art, Guteform, Hillerstorp, Lafuma.
Tjänsten innebär mycket kundkontakter både i butik och vid leveranser. Därför söker vi dig som är ordningsam och vill leverera en kvalitetsinsats, allt från kundbemötande till att sköta utställningen som du själv skulle vilja uppleva den. Datorvana och körkort är ett krav. Tjänsten är oerhört lärorik med sin bredd, något som tidigare anställda uppskattat senare.
Inför öppnande av butik finns även behov av personal för iordningställande av utställning. Denna tjänst innebär montage och handräckning av möbler etc. Denna tjänst varar i ca 3 – 5 arbetsdagar.
Tjänsterna innefattar en del helger och kvällar.
Skicka din ansökan på info parasollutemobler.se

Ansök nu