Sports Connection ApS jobb i Järfälla

Hitta lediga jobb hos Sports Connection ApS i Järfälla. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Järfälla.

Erfaren butikschef som kan driva vår SKECHERS outletbutik till nästa nivå

Butikschef
Läs mer Aug 2
Är du en erfaren butikschef som kan driva vår SKECHERS outletbutik till nästa nivå.

Skechers växer snabbt och därför söker vi en engagerad och erfaren Store Manager till vår outletbutik i Stockholm Barkarby Quality Outlet.

Som Store Manager kommer du att ansvara för att driva och utveckla din SKECHERS butik. Till hjälp kommer du att jobba tätt ihop med din district manager. Din viktigaste uppgift är att driva försäljning, utveckla och motivera dina anställda, så att ni tillsammans kan uppnå den potential som vi vet att butiken har. Du måste se till att vi håller en stark försäljnings- och serviceprestanda, och att ni tillsammans alltid strävar efter att skapa framgång baserat på dagliga och månatliga mål.

Vi förväntar oss att du är en del av teamet och att du aktivt deltar i alla de dagliga arbetsuppgifterna. Att du drivs av att nå framgång tillsammans med ditt team. Som Store Manager förväntar vi oss att du tar ägandeskap för din butik. Att du är på plats, de dagar där vi förväntar oss en hög försäljning, ser vi som en självklarhet. Det förekommer alltså även helgarbete.

Tjänsten innefattar administrativa uppgifter såsom schemaplanering och månadsrapporter. Du får utbildning i och stöd i SKECHERS -produkter, vårt koncept och våra affärsprocedurer - och vi förväntar oss att du ser till att ditt säljteam också har en hög produktkunskap och följer våra riktlinjer.


Om dig:
Du kommer med en gedigen erfarenhet som butikschef, gärna inom sko- eller sportbranschen. Du är bra på att ta kontakt med kunder och lyssna på deras behov och du brinner för att ge dem den allra bästa upplevelsen när de är i din butik.

Som ledare är det naturligt för dig att motivera och inspirera ditt team så att ni tillsammans når bästa resultat. Vi förväntar oss att du naturligt ingår i teamet och att du dagligen är aktivt delaktig i alla förekommande arbetsuppgifter i butiken.

Dessutom är det viktigt för oss att:
- Du är positiv och tillmötesgående med god energi och entusiasm.
- Du tar initiativ och bidrar med idéer om hur vi kan säkerställa ännu mer tillväxt.
- Du är bra på att planera och prioritera i förhållande till driften av din butik.
- Du är stolt över att ha en ren och trimmad butik.
- Du har förmåga och vilja att agera inom ett väl definierat butikskoncept.
- Du har ett naturligt intresse av att få stor produktkunskap och vara ambassadör för SKECHERS breda utbud av fantastiska produkter.
- Du är van vid att planera schema för att få det mest optimala schemat baserat på butikens behov. Vi önskar också att du har god kassavana. Vi använder oss av schemaprogrammet Same system och till hösten kommer vi att arbeta med kassasystemet Sitoo


Vi erbjuder:
Du kommer att ingå i ett framgångsrikt internationellt företag i snabb utveckling, och kommer att arbeta med ett av världens största skomärken. Vi driver butiken utifrån ett starkt koncept, där grunden läggs för att du och ditt team ska lyckas.

- Goda karriär- och utvecklingsmöjligheter i form av kompetensutveckling inom ledning, försäljning och produktutbildning.
- Grundliga utbildningar som säkerställer att du klarar av att lösa dina mångsidiga uppgifter såsom försäljning, koncepthantering, lager- och lagerhantering, bemanningsplanering, rapportering/budgetuppföljning, personalrekrytering och utveckling.


Intresserad?

Vill du bli vår nya kollega hoppas vi att du skickar in din ansökan och CV så snart som möjligt via länken.

Mer information om jobbet kan fås från District Manager,
Jenny Kristiansson på tel. +46 730656957.

Vi ser fram emot att höra av dig!SKECHERS är det 3:e största skovarumärke i hela världen. Med över 4300 konceptbutiker globalt erbjuder SKECHERS ett brett urval inom livsstils- och prestandaskor för män, kvinnor och barn. I Norden distribueras SKECHERS av det danska företaget Sports Connection ApS. Idag finns över 170 shop-in-shops samt nära 60 konceptbutiker i Danmark, Sverige, Norge, Finland och norra Tyskland Antalet förväntas öka under de närmaste åren. Dessutom säljs SKECHERS varumärket i ett starkt nätverk av återförsäljare i sko - och sportbranschen i hela Norden.

Ansök nu

Sales Associate / Butik Säljare, Vikariat

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Apr 25
Vill du vara med på en fantastisk resa med SKECHERS? Brinner du för försäljning, service och nöjda kunder? Så är du kanske våra nya Sales Associate för sommaren.

Skechers Outlet Store i Stockholm Barkarby Quality Outlet växer snabbt och därför söker vi en engagerad och resultatorienterad Sales Assistant som älskar sport, mode och skor til en deltidstjänst på 10 timmar per vecka - med möjlighet för fler timmar över sommaren.


Skechers Stores har gjort en otrolig resa under de senaste fem åren. Vår affärsplan har visat sig vara helt rätt. Vi har primärt haft fokus på två saker - våra produkter och våra medarbetare. Som en del av organisationen i Skechers Stores kan du i hög grad få ansvar, och uppgifter som du brinner för och inte minst vara en del av ett fantastiskt team. Hos Skechers vet vi att våra medarbetare gör stor skillnad!

Som anställd hos Skechers får du medansvar för butikens resultat, vilket innebär allt från lagerhållning, visuella standarder och försäljningssiffror. Det är därför viktigt att du är bra på att behålla fokus, att du kan hålla överblicken och att du har erfarenhet inom butik. Vi söker dig som är full av energi och motivation - som ser dig själv som en stark profil och med stor vilja att lyckas! Du är en viktig del av laget i butikkan och din roll på golvet är helt avgörande.


Arbetsområden:
- Lagerhantering
- Försäljning
- Medansvarig för överensstämmelse med de visuella standarderna
- Delta aktivt i butikens operationella drift

Kvalifikationer:
- Erfarenhet från detaljhandeln/skobutik är starkt meriterande. Att du älskar retail är en självklarhet.
- Känsla för kommunikation och affärsmannaskap
- Förmåga att ta nya initiativ och visa stort ansvar
- Du behöver vara tillgänglig både vardagar och helger
- Och framför allt värdesätter vi att du har stort och positivt engagemang!


Anställningsform
Tjänsten är tidsbegränsad och sträcker sig från juni till augusti.

Vi tillämpar provanställning. Vi har kollektivavtal med Handels/Svensk Handel.


Interesserad?
Om du vill bli vår nya kollega hoppas vi att du skickar in din ansökan och CV så snart som möjligt via länken. Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Vid frågor om tjänsten kan du kontakta butikschefen Karolin Andersson på +46 836 3635.SKECHERS är det 3: e största skovarumärke i hela världen. Med över 4200 konceptbutiker globalt erbjuder SKECHERS ett brett urval inom livsstils- och prestandaskor för män, kvinnor och barn. I Norden distribueras SKECHERS av det danska företaget Sports Connection ApS. Idag finns över 170 shop-in-shops, 54 konceptbutiker fördelade på 25 i Danmark, 12 i Sverige, 6 i Norge, 9 i Finland och 2 i Tyskland. Antalet förväntas öka under de närmaste åren. Dessutom säljs SKECHERS varumärket i ett starkt nätverk av återförsäljare i sko - och sportbranschen i hela Norden.

Ansök nu