Isolt AB jobb i Järfälla

Hitta lediga jobb hos Isolt AB i Järfälla. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Järfälla.

Driven, noggrann teamplayer

Beläggningsarbetare
Läs mer Aug 1
Vi söker nya medarbetare till vårt team på Isolt AB. Vi arbetar med special tätningar och ytskydd främst på betong och tak. Vårt arbete sker på vardagar, och våra kunder finns utspridda i Sverige. Arbetet kräver därför att du ska kunna vara hemifrån i perioder.
Vi söker dig som är noggrann, engagerad och driven och som vill vara del i ett sammansvetsats team, du ska vara självgående och kunna arbeta självständigt när det krävs.
Vi erbjuder dig en arbetsplats där du kan vara med och påverka, hitta lösningar på komplexa problem och se möjligheter till nya användningsområden för våra produkter. Vi sätter stort värde på våra kunder och har höga krav på våra utförda arbete då vi arbetar med några av Sveriges största fastighetsägare.
Vår verksamhet är baserad i Kallhäll, och det är härifrån vi utgår. Körkort samt goda språkkunskaper i svenska är ett krav då du måste kunna kommunicera med våra kunder och förstå det arbetet som ska utföras utan problem.
Vi befinner oss i ett expansivt skede och söker därför flera nya medarbetare. Vi ser helst att du börjar så fort som möjligt. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Skicka in din ansökan med CV till oss.

Ansök nu