Järfälla: Kock sökes till Varbergs Ölhall

Hitta ansökningsinfo om jobbet Kock sökes till Varbergs Ölhall i Järfälla. Är det intressant kan du gå vidare och ansöka jobbet. Annars kan du klicka på arbetsgivaren eller yrkesbenämningen för att se alla jobb i Järfälla inom den kategorin.

Publicerad: 2022-08-04 // Varaktighet: Heltid

Varbergs Ölhall söker kock för att förstärka sitt redan härliga köksteam!

Vi söker nu en kock med minst 1 års arbetslivserfarenhet inom restaurangkök som är redo att hoppa in i vårt härliga team på Varbergs Ölhall. Som kock hos oss ansvarar du för en viktig del av våra gästers helhetsupplevelse och du blir också en viktig del i teamet. Du ska vara ansvarstagande, ha ett genuint intresse för mat och dryck och så klart känna dig bekväm och hemmastadd i ett restaurangkök. Det är även en klar fördel om du har enkelt för att hitta lösningar och har en god kommunikationsförmåga!
Vi ser gärna att du gillar att jobba i högt tempo och är redo för en rolig utmaning som dessutom lönar sig. Du kommer bli en viktig pusselbit för företaget och bjuds in i ett roligt och tajt team med fin gemenskap.
För oss på Varbergs Ölhall är det mycket viktigt med god kvalité och bra service i vårt erbjudande samt att vi som jobbar här har god förmåga att kunna läsa av gästens individuella servicebehov under deras vistelse hos oss.

Vi vet att lönen är viktig och vi agerar utifrån det!
Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!

Alla platsannonser →

Andra jobb i Järfälla som Kock, à la carte

Nedan visas andra jobb i Järfälla som Kock, à la carte.

Kock till Görvälns Slott

Läs mer Maj 8
Görvälns Slott är ett unikt Boutiquehotell med 45 hotellrum, restaurang och en magisk uteservering som öppnar i maj. Alla måltider på Görvälns Slott lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror och vi har eget bageri som förser hotellet med bröd och andra bakverk. I första hand väljer vi ekologiskt och närproducerat. Vi arbetar enligt ”Clean Eating by us” där vi tar stort ansvar för den mat vi serverar med hänsyn till vår miljö, våra gäster och våra medarbetare. Vi stödjer arbetet för renare världshav och försöker aktivt minska vår användning av plast.

Nu söker vi ytterligare en kock för att förstärka vårt team. Den vi söker älskar kockyrket och gastronomi, är social, öppen, noggrann samt gillar ordning och reda. Det är även viktigt att du trivs med att arbeta i en kreativ miljö som ständigt utvecklas och har lätt till skratt. Du får vara med där det händer. Vi erbjuder ett roligt och varierande jobb tillsammans med ett otroligt härligt gäng där arbetsglädje och utveckling är viktigast. Är man på rätt plats, har roligt och trivs. Så gör man ett bra jobb - så tänker vi.

Du som söker jobbet ska ha:

- Kockutbildning
- Minst 3 års erfarenhet från motsvarande typ av restaurang
- Stort intresse av mat och dryck
- Höga ambitioner inom ditt yrke och viljan att utvecklas
- Goda kunskaper i svenska och/eller engelska


Vad vi erbjuder dig:

- Ett omväxlande och väldigt roligt arbete i en härlig bransch
- Stor möjlighet att påverka, utveckla och utvecklas
- Fantastiska arbetsplats med hälsosam och god mat
- Drivna, schyssta och härliga kollegor
- Friskvårdsbidrag och fredagsträning på arbetstid samt en rad årliga, roliga personalevents
- Semesterbonus och en mängd företagsrabatter
- Inspirationsbidrag


Tjänsten är heltid och arbetspassen är förlagda enligt rullande schema, både dagar kvällar och helger. Lön enligt överenskommelse.

Är du rätt person för denna spännande roll och vill bli en del av vårt team, så lovar vi dig en ny livsstil med härliga kollegor och stor möjlighet att utveckla och utvecklas.
Skicka din ansökan med CV och personligt brev senast den 30:e maj. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kock

Läs mer Apr 21
I Restaurang Galleriet serverar vi frukost, lunch och middagar och håller en hög gastronomisk nivå i en avslappnad, exklusiv och personlig atmosfär. Alla måltider på lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror och vi har eget bageri som förser hotellet med bröd och andra bakverk. I första hand väljer vi ekologiskt och närproducerat. Vi arbetar enligt ”Clean Eating by us” där vi tar stort ansvar för den mat vi serverar med hänsyn till vår miljö, våra gäster och våra medarbetare. Vi stödjer arbetet för renare världshav och försöker aktivt minska vår användning av plast.

Vi söker nu en ambitiös kock för sommaren och möjlighet till fast tillsvidareanställning. Den vi söker älskar kockyrket och gastronomi, är social, öppen, noggrann samt gillar ordning och reda. Det är även viktigt att du trivs med att arbeta i en kreativ miljö som ständigt utvecklas och att du är flexibel, prestigelös och har lätt till skratt.

Du som söker jobbet ska ha:

- Kockutbildning och gedigen kunskap om matlagning

- Minst 5 års erfarenhet från motsvarande typ av restaurang

- Stort intresse av mat och dryck

- Höga ambitioner inom ditt yrke

- Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift



Vad får du hos oss:

Du får vara med där det händer. Vi erbjuder ett roligt och varierande jobb tillsammans med ett otroligt härligt gäng där arbetsglädje och utveckling är viktigast. Är man på rätt plats, har roligt och trivs. Så gör man ett bra jobb - så tänker vi.

Miljön på Görvälns Slott är magisk och personalmaten vi serverar är både god och nyttig enligt vårt koncept Clean Eating by us. Vi erbjuder självklart friskvårdsbidrag och ett och annat personalevent.

Tjänsten är heltid och arbetspassen är förlagda enligt rullande schema, både dagar kvällar och helger. Lön enligt överenskommelse. Känner du att vi är ditt nästa steg i yrkeslivet så lovar vi dig en ny livsstil: En miljö som är få förunnade att få arbeta i, nära en fantastisk natur med det absolut bästa gänget! Du kommer både utmanas, utvecklas och vara framgångsrik.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev senast den 30:e maj. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan!



Görvälns Slott är ett boutiquehotell med 45 fantastiska hotellrum och sviter, utnämnt till Stockholms bästa hotell av TripAdvisor flertalet gånger och känt för sitt förstklassiga kök. Vi har ett unikt koncept där njutning genomsyrar allt från hotellrumsdesign och sovkomfort till mat och dryck. På Görvälns Slott skall vi erbjuda våra gäster den bästa boutiquehotellupplevelsen i Sverige och går nu in i en ny fas där vi uppgraderar inredning och koncept för att möta framtiden.

Ansök nu

Kock till Görvälns Slott

Läs mer Maj 8
Görvälns Slott är ett unikt Boutiquehotell med 45 hotellrum, restaurang och en magisk uteservering som öppnar i maj. Alla måltider på Görvälns Slott lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror och vi har eget bageri som förser hotellet med bröd och andra bakverk. I första hand väljer vi ekologiskt och närproducerat. Vi arbetar enligt ”Clean Eating by us” där vi tar stort ansvar för den mat vi serverar med hänsyn till vår miljö, våra gäster och våra medarbetare. Vi stödjer arbetet för renare världshav och försöker aktivt minska vår användning av plast.

Nu söker vi ytterligare en kock för att förstärka vårt team. Den vi söker älskar kockyrket och gastronomi, är social, öppen, noggrann samt gillar ordning och reda. Det är även viktigt att du trivs med att arbeta i en kreativ miljö som ständigt utvecklas och har lätt till skratt. Du får vara med där det händer. Vi erbjuder ett roligt och varierande jobb tillsammans med ett otroligt härligt gäng där arbetsglädje och utveckling är viktigast. Är man på rätt plats, har roligt och trivs. Så gör man ett bra jobb - så tänker vi.

Du som söker jobbet ska ha:

- Kockutbildning
- Minst 3 års erfarenhet från motsvarande typ av restaurang
- Stort intresse av mat och dryck
- Höga ambitioner inom ditt yrke och viljan att utvecklas
- Goda kunskaper i svenska och/eller engelska


Vad vi erbjuder dig:

- Ett omväxlande och väldigt roligt arbete i en härlig bransch
- Stor möjlighet att påverka, utveckla och utvecklas
- Fantastiska arbetsplats med hälsosam och god mat
- Drivna, schyssta och härliga kollegor
- Friskvårdsbidrag och fredagsträning på arbetstid samt en rad årliga, roliga personalevents
- Semesterbonus och en mängd företagsrabatter
- Inspirationsbidrag


Tjänsten är heltid och arbetspassen är förlagda enligt rullande schema, både dagar kvällar och helger. Lön enligt överenskommelse.

Är du rätt person för denna spännande roll och vill bli en del av vårt team, så lovar vi dig en ny livsstil med härliga kollegor och stor möjlighet att utveckla och utvecklas.
Skicka din ansökan med CV och personligt brev senast den 30:e maj. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Seasoned chefs for the stockholm area

Läs mer Jul 26
We at Staffello are looking to broaden our working force.
We value happy and professional individuals that can be our ambassadors and help us in taking care of our different restaurant clients.
With us you will have the possibility to work in a variety of different types of kitchens and we do our utmost to find the perfect match between the client and our staff.
We have the possibility to help with housing for the right coworkers.
Hope to hear from You!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Andra jobb i Järfälla från Cheffle AB

Nedan visas andra jobb i Järfälla från Cheffle AB .

Barchef sökes till The Bulls i Halmstad

Barchef
Läs mer Apr 13
Vi söker dig som är erfaren innanför baren, kreativ, ansvarstagande och har ledaregenskaper.
The Bulls ligger i hjärtat av Halmstad och är året runt ett välbesökt ställe för båda halmstadbor och turister. Vi har ca 100 platser inomhus och under våren och sommaren utökar vi med ca 250 platser till utomhus och har då en av stadens största uteserveringar. Vi jobbar hårt för att alla gäster alltid ska få samma goda, trevliga och snabba service som vi är kända för.
Som baransvarig har du det övergripande ansvaret för driften och framgången av baren på The Bulls vilket innebär personalansvar, schemaläggning, leverantörskontakt, inköp till baren, rekrytering och upplärning av barpersonal samt utformning av drinklistor, prissättning och sortiment. Detta görs i ett nära samarbete med restaurangchef och till viss del ägare.
Vi tänker oss att du är en duktig kommunikatör, stresstålig person som älskar att arbeta med gäster såväl som medarbetare.
Vår målsättning är att personalen ska känna sig delaktig och trivas hos oss, därför har vi mycket aktiviteter och inspirationsresor tillsammans för att skapa en härlig teamkänsla.
Känns det som ett ställe för dig, tveka inte att söka
Är du den vi söker? Skicka in ansökan här på Cheffle idag!

Ansök nu

Restaurangansvarig sökes till Fica i Hemavan

Restaurangchef
Läs mer Mar 27
Arbetsupgifter
Personalansvar med schemaläggning, (medarbetar samtal,rekrytering tillsammans med koncernens HR avdelning ) Lönsanmhetsansvarig ( tex merförsäljning, kalkylering mm)
Som restaurangansvaring kommer du att ansvara för hela restaurangverksamheten och dess utveckling parallet med köket. Du jobbar proaktivt med service, försäljning, intäkter, lönsamhet, medarbetar-och gäst nöjdhet. Ditt ansvar omfattar både det administrativa, (marknadsföring på sociala medier ect), den dagligadriften i restaurangen tillsammans med dina medarbetare/ kollegor. Du har ansvar att verksställa de beslut som fattas från övre chefer/ägare. Tjänsten omfattar självklart att dela, fördela och med uppföljning se till de vanliga arbetsuppgifterna som vanligtvis förekommer i restaurangen blir utförda ex: förberedelser under och inför nästa dag, vecka, månad osv Adminstrativ del ca 20% resterande del sker i daglig drift.
Kvalifikationer
Som ledare har du förmågan att inspirera och coacha dina medarbetare genom och att vara en bra förebild. Du är drivande och resultatorienterad och tycker att service och värdskap är det roligaste som finns. Du sporras av högt tempo och höga krav och är beredd att jobba på när det behövs.
Du är vår restaurangansvariga om du:
är genuint intresserad av människor och sevice
har ett stort mat och dryck intresse
har starkt kommersielt driv
har flera år erfarenhet inom branchen
vill ta nästa steg
vill utvecklas som ledare

Som person är du ödmjuk, kreativ och resultatiriktad. Du vill ha roligt på jobbet och sätter stolthet i att leverera äkta service och kvalite. Du är ansvarsfull, stukturerad och nogrann, Du har en naturlig förmåga att planera, utföra och följa upp ditt arbete. Du trivs med att hitta lösningar, arbeta med förbättring och utveckling, är flexibel och är inte rädd för förändringar.
Vi erbjuder dig en trygg och rolig arbetsplats i en fantastisk fjällmiljö med kollegor som du kommer att vara stolt över.
Boende kan vi hjälpa till med.
Tjänsten är på heltid med början snarast enligt överenskommelse

Om Cafe & Restaurang Fica
Restaurang och Café Fica ligger mitt i hjärtat av Hemavan i gallerian Bayhill Center. Vi erbjuder mat och fika av högsta kvalite och utomordentlig service i en modern restaurangmiljö.
På Bayhillcenter hittar man förutom restaurangen ett lekland för de mindre barnen, Sveriges största Ica Nära, sportbutik, inredning/klädbutik, Bayhill Kiosk & Tobak & Systembolaget
Här möter man gäster som är på väg, gäster som stannar längre och lokala gäster som vi träffar dagligen.
Vi har en bred kundkrets från hela världen allt i från pensionärsgrupper, skolgrupper, barnfamiljer, skoteråkare, skidåkare, fjällvandrare, lokala arbetare till våra vänner från Norge som ofta tar en handlingstur över dagen.
Fica arbetar dagligen med att minska matsvinnet och minska vår miljöpåverkan, vi jobbar aktivt tillsammans med Ica Nära Fjällboden. Hela destinationen jobbar mot ett gemensamt mål och vår nya vision Hemavan Tärnaby åretrunt- Nordens mest hållbara och tillgängliga fjälldestination.


Restaurangen ägs av Grete Tuven & Nils Wikberg och är en del av koncernen Bayhill Invest AB. Sedan starten 2014 har omsättningen ökat varje år, i dagsläget omsätter restaurangen 12 miljoner och har 10 tillsvidare anställda.

Ansök nu

Pråmen i Västerås söker Souschef

Souschef
Läs mer Mar 27
Vi letar efter dig som vill komplitera vårat team!
Du har ett brinnande intresse för matlagning och en strävan efter att utveckals och hjälpa till att utveckla oss. Hög social kompetens och en positiv attityd är ledord hos oss tillsammans med medvetenhet.
Medvetenhet om allt vi gör, från våra bönder som lägger ner så mycket tid och kärlek på sina råvaror till dess att tallrikan lämnar köket.
Här kommer du att jobba med ett aktivt och kreativt kök där alla rätter och råvaror följer säsong med matchande drycker. Hög vinkunskap, tydlig inriktning och stort branschintresse.
Vi serverar lunch och middag med á la carte, fyra-rätters meny och avsmakningsmeny. Hos oss är serveringen aktiv och vi presenterar alltid mat och dryck vid bordet.
Du behöver kunna svenska i tal och skrift, samt kunna kommunicera på engelska med våra utländska gäster.
Vi ser fram emot din ansökan!


Om Pråmen Västerås
Pråmen är en levande restaurang där mat och dryck i kombination är fokus, utöver gästen såklart!
Vi är en restaurang där vi främst jobbar med en aktiv fyrarättersmeny och avsmakningsmenyer med kombinerat dryckespaket.
Matlagningen har fokus på fisk och skaldjur och vi arbetar helt i säsong.
Allas delaktighet är viktig och som ett team gör vi sakerna tillsammans för att nå våra mål!

Ansök nu

Kock med ambitioner sökes till restaurang Tage i Piteå

Kock, à la carte
Läs mer Mar 27
Vi söker en driven och passionerad person som vill vara med och lyfta restaurangen till nya höjder. Du är utbildad kock och har erfarenhet av liknande arbete inom branschen. Som kock på Tage är du med och säkerställer att vi håller en hög kvalitet på mat och service.
Vi är ett team och därför är god samarbetsförmåga lika viktigt som att kunna jobba självständigt.
Du har breda kunskaper inom mat och god råvarukännedom.
Hjärtat av restaurangen är vår flammande grill där köttet har en given plats. Vi arbetar i stor utsträckning med lokala råvaror och det bästa som Norrbotten har att erbjuda.
Vill du bli en del av vårat team?
 
 
Om Restaurang Tage ab
Restaurang Tage är resultatet av lång erfarenhet, massor av kunskap och en stark tro på riktigt god service.
Vi serverar klassiska rätter kombinerat med nya spännande gastronomiska kreationer, allt ackompanjerat med noga utvalda drycker. Vi har rekryterat den bästa personalen, letat fram det godaste köttet, och nosat upp de finaste vinerna. Recepten är finjusterade, kläderna strukna, pannorna står på spisen och ljusen är tända. Nu saknas bara en sak för att bli kompletta. Vi behöver den viktigaste ingrediensen, nämligen dig.


Du hittar oss på toppen av nya KUST Hotell & Spa i Piteå, med utsikt över halva Norrbotten. Några trappsteg ytterligare hittar du Bar Tage, där du kan njuta av en god drink både före och efter maten och givetvis av den vidunderliga utsikten.


Vi vill hälsa dig varmt välkommen till Restaurang Tage!

Ansök nu

Souschef sökes till Hotell Slottsholmen i Västervik

Souschef
Läs mer Mar 24
I år kommer vi att få ytterligare 33 rum på ett flytande hotell. Vi färdigställer också vårt helt unika och fantastiska SPA i det gamla badhuset! Det kommer att innebära stora förändringar och mycket utveckling i vår organisation. Vi ska bli fler kollegor löpande på alla våra avdelningar med start från nu omedelbart!
Där kommer du in i bilden, vår nya hjälte, har relevanta utbildningar och kunskap samt erfarenhet som matchar vårt koncept.
Filosofin vi har är att aldrig misslyckas, att alltid ge det vår publik förväntar sig, målet är inte att överträffa, utan att landa precis i rätt ton, vi spelar aldrig falskt.
 
Exempel på ansvarsområden för Souschef
·         Skapa schema för kökspersonal
·         Träna ny och befintlig kökspersonal i förberedelser, arrangemang och uppläggning av rätter i nuvarande meny
·         Se till att alla anställda följer köksnormer och -regler
·         Besvara kundens förfrågningar och bekymmer personligen
·         Utforma nya menyalternativ baserat på säsongsbetonade ingredienser och kundkrav
·         Följa upp, registrera och fylla på inventarier vid behov
·         Träna kökspersonalen på flera stationer
·         Assistera chefskocken med att prissätta menyalternativ
·         Undersöka nyutvecklingar inom franska köket och anbringa kunskaper på din repertoar
 
Om oss
Vårt erbjudande till dig är en heltidstjänst i vackra Västervik med underbara kollegor och fantastiska gäster. Du kommer arbeta mycket nära vår Kökschef. I vår fortsatta resa har vi insett att vårt komplexa och expanderande utbud kräver mer kraft, vi har en idé att du kan växa i din roll som Souschef.
Slottsholmen är medlem i Visita och är givetvis kollektivanslutet, allt för den anställde och arbetsplatsens säkerhet och trygghet. Vi erbjuder avtalsenliga löner och heltidsarbete. Arbetstider kommer att vara varierande, både vardagar och helger. 
För dig som kommer långväga, kan vi erbjuda boende.
Välkommen med din ansökan! 


Om Hotell Slottsholmen
Centralt belägen Restaurang i Västervik med utsikt över havet.
Här serveras mat som bygger på Björn Ulvaeus uppväxt i Västervik och hans resor jorden runt.
Här finns husmanskost med inspiration från Björns sommarjobb, internationella rätter Björn minns från repetitioner av musikaler i London och New York och fiskrätter Björn ätit i Brasilien. Restaurangen har plats för 75-80 personer inomhus och cirka 200 på uteserveringen.

Ansök nu