Wemind AB jobb i Nacka

Hitta lediga jobb hos Wemind AB i Nacka. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Nacka.

Psykossjuksköterska till öppenvårdsmottagning WeMind Nacka

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Sep 6
WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi över 20 000 patienter under behandling. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige och genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

Vår verksamhet växer och utvecklas, så vi på WeMind Nacka söker nu ytterligare en kollega som delar våra värderingar och som söker ett meningsfullt jobb!

Att jobba som psykossjuksköterska på WeMind
Som psykossjuksköterska på WeMind i Nacka arbetar du i vårt multiprofessionella psykosteam där psykiater, sjuksköterskor, case manager, psykolog, kurator och arbetsterapeut ingår.

De åtta medarbetare som jobbar i teamet idag arbetar väldigt nära varandra och bidrar alla med sin unika kompetens. Teamet ingår i ett större psykosorganisation som består av lokala psykosteam vid våra övriga mottagningar.

I arbetet som psykossjuksköterska ingår ansvar för administrering och uppföljning av medicinering, mående, hälsa, årskontroller och samordning av insatser för patienterna.

Vi lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling.

Träffa våra sjuksköterskor. (https://jobb.wemind.se/departments/sjukskoterska)

Din nya arbetsplats

WeMind Nacka är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning, vilket innebär att vi behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Vi erbjuder en attraktiv och meningsfull arbetsplats i naturnära Ektorp Centrum, cirka 15 min från Slussen. Vi erbjuder en trivsam/välstrukturerad arbetsplats med god stämning/tydligt ledarskap, korta beslutsvägar och väl utformade vårdprocesser där vi sätter patienterna först. Du kommer att vara en del i ett upparbetat team med mycket erfarenhet.

Verksamheten utgörs idag av en personalgrupp på cirka 75 personer bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, case managers, kuratorer, arbetsterapeuter, rehabkoordinator och medicinska sekreterare. Vi strävar efter att ha ett tätt samarbete mellan mottagningens olika professioner samt arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter.

Vår mottagning erbjuder individuella arbetsrum i nyrenoverade lokaler och vi har flexibla arbetstider vilket innebär att vi har stor påverkan över vår egen arbetstid så länge verksamhet och patienters behov är i balans.

Om dig

- Har ett starkt intresse för psykosvården

- Legitimerad sjuksköterska

- Är van att arbeta självständigt och fatta beslut och samtidigt värdesätter teamarbete

- Tycker det är viktigt med den sociala arbetsmiljön och att ha roligt på jobbet

- Vill jobba i en kunskapsintensiv miljö

- Vill vara med och utveckla den psykiatriska vården

- Är ansvarstagande

- Vill utvecklas som sjuksköterska

Vi söker en legitimerad sjuksköterska med specialistkompetens i psykiatri och/eller erfarenhet av psykiatri och som vill jobba i vårt psykosteam.
I arbetet som psykossjuksköterska ingår ansvar för administrering och uppföljning av medicinering, mående, hälsa, årskontroller och samordning av insatser för patienterna. Samverkan med övriga kompetenser i teamet, närstående, andra myndigheter och vårdgivare är en viktig del av arbetet.

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet, flexibilitet, intresse för patientgruppen och samarbetsförmåga med andra personalkategorier samt med våra vårdtagare och deras närstående. I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter. Vi strävar efter en jämn könsfördelning i personalgruppen.

WeMind erbjuder dig
För oss är det viktigt med en trygg och trivsam arbetsmiljö där varje medarbetare har en stimulerande arbetssituation och att du dessutom har roligt på jobbet. Du får kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter samt färdiga arbetsprocesser för bedömning, utförligt behandlingsmaterial och förslag på upplägg för de vanligaste diagnoserna. Läs mer om vårt erbjudande (https://jobb.wemind.se/pages/vart-erbjudande).

- Grundlig introduktion med mentorskap

- Regelbunden utbildning och möjlighet till kompetensutveckling, både internt och externt

- Kollektivavtal med tillhörande försäkringar och pension

- Individuell lönesättning

- Friskvård

- Handledning

- Gemensam frukost varje dag

Din ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 31 oktober 2023. Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas under perioden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

- Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning

- Omfattning: Tjänsten är på heltid 100%, men tjänstgöringsgrad kan diskuteras

- Placering: WeMind Nacka & Mobila verksamhet

- Tillträde: Så snart som möjligt, enligt överenskommelse

För frågor och mer information är du varmt välkommen att kontakta Steffi Laux, verksamhetschef, på 0762-900389

Vi ser fram emot att höra från dig och att få berätta mer om oss och hur vi arbetar på WeMind!

Varmt välkommen!

Ansök nu

PTP-psykolog till WeMind Nacka

PTP-psykolog
Läs mer Sep 20
WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi över 20 000 patienter under behandling. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige och genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

Att jobba som PTP-psykolog på WeMind
På WeMind utövar vi psykologisk behandling på evidensbaserat, strukturerat och manualbaserat sätt samt mäter behandlingsutfall och kan få så sätt följa upp att patienten får rätt behandling. Som stöd har du uppdaterat behandlingsmaterial och kunniga kollegor att bolla med. Träffa våra PTP-psykologer. (https://jobb.wemind.se/departments/ptp-psykolog)

Inom din PTP-tjänst kommer du få en bred insikt i alla delar av arbetet på allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning. Vilket innebär att vi bedömer och behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser och utreder neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och personlighetssyndrom.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:


- Bedömningar i form av nybesök och basutredning

- Genomföra behandlingar av de flesta vanliga ångest- och depressionsdiagnoser som social fobi, depression, bipolär sjukdom, GAD och OCD

- Genomföra neuropsykiatriska utredningar med olika frågeställningar samt vara delaktig i insatser för våra NPF-patienter. Detta kan innebära till exempel gruppbehandlingar och patient-/närståendeutbildningar i form av föreläsningar.

Som PTP-psykolog erbjuder vi dig:

- Möjlighet att lära och utveckla dina kunskaper i att göra psykiatriska bedömningar och utredningar för att bli skicklig på behandling av det breda spektrum av diagnoser vi behandlar inom WeMind Helsingborg

- Handledning av erfaren och engagerad psykolog

- Att från start uppleva att du ingår i arbetsgruppen med mycket kunskap och engagemang

- Möjlighet att göra studiebesök på andra psykiatriska verksamheter

- WeMinds strukturerade och väl utarbetade PTP-program som kompletterar Region Stockholm PTP-programmet

Din nya arbetsplats
WeMind Nacka är en attraktiv och meningsfull arbetsplats med god stämning och nära ledarskap. Mottagningen ligger naturnära i Ektorp Centrum, ca 15 minuter från Slussen.

Verksamheten utgörs idag av en personalgrupp på cirka 60 personer och tillsammans sätter vi patienterna först. Du kommer att vara en del i ett upparbetat psykologteam med mycket erfarenhet.

Om dig

- Psykologutbildning med inriktning KBT

- Vill arbeta med psykologisk behandling i huvudsak

- Erfarenhet från arbete som psykologassistent inom psykiatrin och/eller erfarenhet av arbete inom slutenvård, meriterande

I övrigt kommer vi trivas bra tillsammans om du värdesätter den sociala arbetsmiljön, teamkänslan, flexibilitet, delaktighet och initiativ. Avgörande kommer falla på personlig lämplighet.

WeMinds viktigast byggsten är självklart våra medarbetare
För oss är det viktigt med en trygg och trivsam arbetsmiljö där varje medarbetare har en stimulerande arbetssituation och att du dessutom har roligt på jobbet. Läs mer om vårt erbjudande. (https://jobb.wemind.se/pages/vart-erbjudande)


- Kollektivavtal med tillhörande försäkringar och pension

- Individuell lönesättning

- Förtroendearbetstid med möjlighet till visst distansarbete

- Friskvård via Epassi

Din ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 19 oktober 2023. Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas under perioden så vänta inte med att skicka in din ansökan.


- Anställningsform: Visstidsanställning

- Omfattning: Heltid 100%

- Lön: Månadslön

- Tillträde: Våren 2024, enligt överenskommelse

Vid patientnära arbete inom WeMind tillämpas kontroll av yrkeslegitimation och utdrag ur belastningsregistret före beslut om anställning enligt gällande riktlinjer.

För frågor och mer information är du varmt välkommen att kontakta Per Söderholm, verksamhetschef, 073-377 51 96.

Jag ser fram emot att höra från dig och att få berätta mer om oss och hur vi arbetar på WeMind!

Varmt välkommen!
Per

Ansök nu

Psykolog som vill utvecklas inom psykologisk behandling WeMind Nacka

Psykolog
Läs mer Sep 18
WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi över 20 000 patienter under behandling. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige och genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

Att jobba som Psykolog på WeMind
Vi söker nu en psykolog som vill arbeta med psykologisk behandling i huvudsak. På mottagningen erbjuder vi behandling för i stort sett alla psykiatriska diagnoser inom ångest- och depressionsområdet. Vi ger även behandling vid EIPS och ADHD genom färdighetsträning i grupp med individuell uppföljning mellan grupptillfällena. Utöver psykologisk behandling arbetar man även med bedömningar i form av nybesök och basutredningar.

Vi utövar psykologisk behandling på evidensbaserat, strukturerat och manualbaserat sätt samt mäter behandlingsutfall och kan få så sätt följa upp att patienten får rätt behandling. Som stöd har du uppdaterat behandlingsmaterial och kunniga kollegor att bolla med. Träffa våra psykologer (https://jobb.wemind.se/departments/psykolog).

WeMind erbjuder dig

- Grundlig och strukturerad introduktion

- Regelbunden utbildning och kompetensutveckling, både internt och externt. Exempel på intern utbildning är regelbundna lunchföreläsningar med framstående föreläsare om den senaste forskningen och digitala utbildningar via vår utbildningsplattform

- Strukturerade och diagnosspecifika vårdprocesser för bedömning, utredning och behandling med utgångspunkt i nationella vårdprogram och den senaste evidensen

- Ett aktivt och nära ledarskap av verksamhetschef

- Kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter

- Möjlighet att engagera sig inom utvecklingsprojekt

Din nya arbetsplats
WeMind Nacka är en attraktiv och meningsfull arbetsplats med god stämning och nära ledarskap. Mottagningen ligger naturnära i Ektorp Centrum, ca 15 minuter från Slussen.

Vi är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning vilket innebär att vi behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser utifrån väl utformade vårdprocesser. På mottagningen arbetar ca 60 personer och tillsammans sätter vi patienterna först. Du kommer att vara en del i ett upparbetat psykologteam med mycket erfarenhet.

Om dig

- Legitimerad psykolog med arbetslivserfarenhet från psykiatrin

- Starkt intresse för samt utbildning inom KBT för olika psykiatriska diagnoser

- Intresse och utbildning inom Dialektisk beteendeterapi (DBT), meriterande

- Erfarenhet och intresse för neuropsykiatriska utredningar, meriterande

Du är van att arbeta självständigt och trivs med att ta initiativ och att utveckla arbetet framåt. Samtidigt är du flexibel och värdesätter delaktighet och samarbete med andra yrkesgrupper. Du har en positiv inställning och tycker det är viktigt med den sociala arbetsmiljön och teamkänslan.

WeMinds viktigast byggsten är självklart våra medarbetare
För oss är det viktigt med en trygg och trivsam arbetsmiljö där varje medarbetare har en stimulerande arbetssituation och att du dessutom har roligt på jobbet. Läs mer om vårt erbjudande (https://jobb.wemind.se/pages/vart-erbjudande).

- Kollektivavtal med tillhörande försäkringar och pension

- Individuell lönesättning

- Flexibel arbetssituation med möjlighet till visst distansarbete

- Friskvård via Epassi

Din ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 17 oktober 2023. Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas under perioden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

- Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning

- Omfattning: Heltid 100%

- Placering: Nacka

- Tillträde: Så snart som möjligt, enligt överenskommelse

Vid patientnära arbete inom WeMind tillämpas kontroll av yrkeslegitimation och utdrag ur belastningsregistret före beslut om anställning enligt gällande riktlinjer.

För frågor och mer information är du varmt välkommen att kontakta Per Söderholm, verksamhetschef, 073-377 51 96.

Vi ser fram emot att höra från dig och att få berätta mer om oss och hur vi arbetar på WeMind!

Varmt välkommen!
Per

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Wemind Nacka

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Apr 24
Vår verksamhet växer och utvecklas! Vi på WeMind Nacka behöver förstärka vårt administrativa team och söker nu medicinsk sekreterare. Hoppas du vill bli en av oss!

WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi över 20 000 patienter under behandling. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige och genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

Att jobba som Medicinsk sekreterare på WeMind
På WeMind har medicinska sekreterare och administrativ personal en nyckelroll. För många patienter är den administrativa personalen den första kontakten med mottagningen och bemötandet betyder mycket för att patienten ska känna sig sedd och välkommen. Arbetsuppgifterna är omväxlande och du ser till att mottagningen rullar med patientbokningar, välkomnande reception och journalhantering. Träffa vår administrativa personal. (https://jobb.wemind.se/departments/administrativ-personal)

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Journalskrivning med tillhörande vårdkontaktsregistrering

- Remisshantering

- Kassa- och receptionsarbete

- Bemanna telefon via talsvarsbaserade system

- Bokningar, skanning och posthantering

- Kvalitetsarbete

Din nya arbetsplats
WeMind Nacka är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning, vilket innebär att vi behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Vi erbjuder en välstrukturerad arbetsplats med god stämning, korta beslutsvägar där vi sätter patienterna först. Du kommer att vara en del i ett upparbetat administrativt team med mycket erfarenhet.

Mottagningen ligger i trevliga lokaler i Ektorp centrum med närhet till kommunikationer, ca 15 minuter från Slussen.

På mottagningen arbetar 80 personer bestående av medicinska sekreterare, administratörer, läkare, sjuksköterskor, psykologer, case-managers, kuratorer, arbetsterapeuter och rehabkoordinator. Vi har ett tätt samarbete mellan olika professioner samt arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter.

Om dig

- Utbildning i Medicinsk sekreterare eller hälso- och sjukvårdsadministratör (KY)

- Erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare inom psykiatrin, meriterande

- Kunskap i journalsystemet TakeCare, meriterande

Som spindeln i nätet och med en arbetsbelastning som kan variera är det viktigt att du är flexibel, stresstålig och har ett strukturerat arbetssätt. Du är självgående, har engagemang i ditt arbete och tycker om att ta ansvar. Du har god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt som bidrar till ett gott arbetsklimat samt hög servicenivå för patienterna du möter i receptionen, telefon eller Mina vårdkontakter. Vi kommer fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

WeMind erbjuder dig
För oss är det viktigt med en trygg och trivsam arbetsmiljö där varje medarbetare har en stimulerande arbetssituation och att du dessutom har roligt på jobbet. Läs mer om vårt erbjudande (https://jobb.wemind.se/pages/vart-erbjudande).

- Grundlig introduktion

- Kollektivavtal med tillhörande försäkringar och pension

- Individuell lönesättning

- Flexavtal

- Friskvård via Epassi

- Gemensam frukost

Din ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 31 augusti 2023. Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas under perioden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

- Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning

- Omfattning: Heltid 100%

- Placering: Nacka

- Tillträde: Enligt överenskommelse

För frågor och mer information är du varmt välkommen att kontakta Eva Hoffman, administrativ chef, på 072-164 29 98.

Vi ser fram emot att höra från dig och att få berätta mer om oss och hur vi arbetar på WeMind!

Varmt välkommen!

Ansök nu

Samordnare till mobil psykiatri på WeMind Nacka

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Apr 18
WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi över 20 000 patienter under behandling. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige och genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

Vi söker nu en driven och ansvarstagande samordnare till vårt mobila team på WeMind Nacka.

Att jobba som samordnare på WeMinds mobila team

Som samordnare utgör du ett stöd för ansvarig verksamhetschef samt medarbetare i den dagliga driften på verksamheten. I rollen som samordnare har du i uppdrag att fördela patientärenden, handleda/coacha medarbetare i patientarbetet och säkerställa att mottagningens arbete bedrivs utifrån fastställda rutiner. I ansvaret ingår även att bemanna telefonrådgivning för vårdgrannar och där bedöma och triagera patienter, hantera ärenden via 1177, hantera remisser, bedöma akuta samt icke akuta ärenden och att följa upp att beslutade insatser genomförs. Som samordnare har du också uppdrag att utveckla vården genom att uppmärksamma möjliga förbättringar, komma med förslag till lösningar och bidra med kunskap och erfarenhet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Planera, kvalitetssäkra och följa upp den dagliga driften

- Stödja medarbetarna i drift och utveckling av verksamheten

- Planera och följa upp introduktion av nyanställda

- Schemalägga utifrån verksamhetens behov, avtal och gällande lagstiftning

- Ansvara för schemajustering och bemanning

- Rådgivning

Din nya arbetsplats
WeMinds mobila team är en del av den allmänpsykiatriska öppenvården och vår mottagning i Nacka, vilket innebär att vi kommer i kontakt med alla typer av psykiatriska diagnoser, besvär och kriser. Vi erbjuder en trivsam/välstrukturerad arbetsplats med god stämning, tydligt ledarskap, korta beslutsvägar och väl utformade vårdprocesser där vi sätter patienterna först. Du kommer att vara en del i en mobil verksamhet som gör verklig skillnad för våra patienter.

Verksamheten ligger i nyrenoverade lokaler centralt i Nacka med god närhet till kommunikationer. I den mobila verksamheten arbetar främst sjuksköterskor och läkare. På mottagningen finns även psykologer, kuratorer, case managers, arbetsterapeuter, rehabkoordinator samt administrativ personal. Totalt är vi cirka 70 medarbetare. Vi har ett tätt samarbete mellan olika professioner samt arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter.

Om dig

- Legitimerad sjuksköterska, specialist i psykiatri

- Flerårig erfarenhet av liknande uppdrag och en naturlig fallenhet att leda och driva utvecklingsfrågor

- Innehar B-körkort

- God datorvana, erfarenhet av dokumentation samt förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Viktiga egenskaper är flexibilitet, ansvarstagande och förmåga att entusiasmera omgivningen likväl som att du är kommunikativ och duktig på att uttrycka dig i såväl tal som skrift. Vi förväntar oss att du självständigt kan göra bedömningar och att du arbetar strukturerat. Vi tror att du är en person som har lätt för att samarbeta och som har ett professionellt förhållningssätt. Du är bekväm med att tala inför grupper och kan på ett pedagogiskt sätt förmedla information och kunskap. Det är meriterande om du har erfarenhet av psykiatrisk öppenvård.

WeMind erbjuder dig
För oss är det viktigt med en trygg och trivsam arbetsmiljö där varje medarbetare har en stimulerande arbetssituation och att du dessutom har roligt på jobbet. Du får kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter samt färdiga arbetsprocesser för bedömning, utförligt behandlingsmaterial och förslag på upplägg för de vanligaste diagnoserna.

- Grundlig introduktion med mentorskap

- Regelbunden utbildning och möjlighet till kompetensutveckling, både internt och externt

- Kollektivavtal med tillhörande försäkringar och pension

- Individuell lönesättning

- Möjlighet till visst distansarbete

- Friskvård

Din ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 31 augusti 2023. Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas under perioden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

- Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning

- Omfattning: Heltid 100%

- Placering: WeMind Nacka

- Tillträde: Så snart som möjligt, enligt överenskommelse

För frågor och mer information är du varmt välkommen att kontakta Steffi Laux, verksamhetschef, på 0762-900389

Vi ser fram emot att höra från dig och att få berätta mer om oss och hur vi arbetar på WeMind!

Varmt välkommen!

Ansök nu

Specialistläkare i psykiatri till vår växande mobila verksamhet

Specialistläkare
Läs mer Jun 12
WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi över 20 000 patienter under behandling. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige och genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

Att jobba som Läkare på WeMind
WeMind Mobil Psykiatri är en dynamisk och växande verksamhet som erbjuder akut rådgivning och bedömningar utanför vår öppenvårdsmottagning. Vi ger snabba uppföljningar under en begränsad period när patienter väntar på att träffa sin ordinarie vårdkrets på öppenvård. Läkare har också konsultationsuppdrag gentemot primärvården.

Du genomför hembesök och bedömningar av patienter som är inlagd på olika vårdavdelningarna samt på äldreboende. Den största delen av arbete består av akuta bedömningar, t ex suicidriskbedömningar och bedömningar av akut vårdbehov vid mani, psykos och djup depression. Läkarna deltar även i bedömningar av vårdnivå vid komplexa ärenden.

Din viktigaste insats gör du i mötet med patienterna varför vi har administrativ personal och tydliga rutiner som frigör tid för din specialistkompetens att komma till sin rätt. Som stöd har du även ett datoriserat system för utvärdering av vården genom patientmätningar i hur patienterna mår och utvecklas. Träffa våra läkare. (https://jobb.wemind.se/departments/lakare)

WeMind erbjuder dig

- Grundlig och strukturerad introduktion

- Regelbunden utbildning och kompetensutveckling, både internt och externt. Exempel på intern utbildning är regelbundna lunchföreläsningar med framstående föreläsare om den senaste forskningen och digitala utbildningar via vår utbildningsplattform

- Strukturerade och diagnosspecifika vårdprocesser för bedömning, utredning och behandling med utgångspunkt i nationella vårdprogram och den senaste evidensen

- Ett aktivt och nära ledarskap av verksamhetschef och medicinskt ledningsansvarig

- Kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter

- Möjlighet att engagera sig inom utvecklingsprojekt

Din nya arbetsplats
WeMind Mobil Psykiatri är en del av Nackas öppenvårdsmottagning inom specialistpsykiatri, vilket innebär att vi behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Vi erbjuder en välstrukturerad arbetsplats med god stämning, korta beslutsvägar och nära ledarskap.

Våra totalt 60 duktiga kollegor, var av 10 stycken på Mobil Psykiatri, samarbetar mellan yrkeskategorierna och sätter patienten i centrum. Gruppen består av specialistläkare i psykiatri, psykologer, sjuksköterskor, socionomer, case managers, arbetsterapeuter och vårt administrativa team där du kan lita på dina kollegors kompetens och tillgänglighet.

Verksamheten ligger i trevliga lokaler i Ektorp centrum med närhet till kommunikationer, ca 15 minuter från Slussen, samt stort utbud av restauranger och caféer runt hörnet.

Om dig

- Legitimerad läkare, specialist i psykiatri

- Erfarenhet inom flera olika diagnosområden och dess behandling, inklusive neuropsykiatri

- Intresse för att arbeta med fokus på evidens och utfall

Du är van att arbeta självständigt och trivs med att ta initiativ och att utveckla arbetet framåt. Samtidigt är du lyhörd och värdesätter delaktighet och samarbete med andra yrkesgrupper. Du har en positiv inställning och tycker det är viktigt med den sociala arbetsmiljön och teamkänslan.

WeMinds viktigast byggsten är självklart våra medarbetare
För oss är det viktigt med en trygg och trivsam arbetsmiljö där varje medarbetare har en stimulerande arbetssituation och att du dessutom har roligt på jobbet. Läs mer om vårt erbjudande. (https://jobb.wemind.se/pages/vart-erbjudande)

- Kollektivavtal med tillhörande försäkringar och pension

- Individuell lönesättning

- Flexibel arbetssituation med möjlighet till visst distansarbete

- Friskvård via Epassi

Din ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 12 juli 2023. Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas under perioden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning

Omfattning: Heltid 100%, eller enligt överenskommen

Placering: Ektorp, Nacka

Tillträde: Enligt överenskommelse

För frågor och mer information är du varmt välkommen att kontakta Per Söderholm, Verksamhetschef, på 073-377 51 96 eller per.soderholm@wemind.se

Vi ser fram emot att höra från dig och att få berätta mer om oss och hur vi arbetar på WeMind!

Varmt välkommen!
Per

Ansök nu

Sjuksköterska till vår Mobila verksamhet på WeMind

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Jan 11
WeMind?är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi årligen över 20?000 patienter under behandling i tre regioner.?WeMind?finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt

Att jobba som Sjuksköterska på Mobil Psykiatri
Mobil Psykiatri är en psykiatrisk jourverksamhet för personer över 18 år där vi bedömer och behandlar akuta psykiatriska tillstånd då ordinarie vårdgivare inte finns tillgänglig. Vi erbjuder kvalificerad psykiatrisk rådgivning via video och telefon samt hembesök för patienter som bor eller vistas i vårt upptagningsområde. Verksamhetens öppettider är måndag till söndag, kl. 08-22 och i din roll ingår arbetspass på dag- och kvällstid samt vardagar och helger.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Genomför hembesök med läkare eller sjuksköterskekollega

- Sköter planerad uppföljning via video eller fysiskt besök

- Video-/telefonrådgivning

Din nya arbetsplats
Den mobila verksamheten är integrerad med och utgår från vår öppenvårdsmottagning i Nacka. Vårt upptagningsområde täcker Värmdö, Nacka, Tyresö, Haninge och Nynäshamn. Vi har ett tätt samarbete mellan olika professioner samt arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter.

Om dig

- Legitimerad sjuksköterska, specialist i psykiatri

- Några års erfarenhet från liknande roll inom psykiatrin

Vi söker dig som är trygg i sin roll som sjuksköterska. Du är professionell i ditt bemötande, ansvarstagande samt värnar om att sätta patienten först. Du är flexibel, har en positiv inställning och tycker det är viktigt med den sociala arbetsmiljön och teamkänslan.

WeMind erbjuder dig
För oss är det viktigt med en trygg och trivsam arbetsmiljö där varje medarbetare har en stimulerande arbetssituation och att du dessutom har roligt på jobbet. Du får kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter samt färdiga arbetsprocesser för bedömning, utförligt behandlingsmaterial och förslag på upplägg för de vanligaste diagnoserna.

- Grundlig introduktion med mentorskap

- Regelbunden utbildning och möjlighet till kompetensutveckling, både internt och externt

- Kollektivavtal med försäkringar och pension

- Individuell lönesättning

- Möjlighet till visst distansarbete

- Förmånlig friskvård

Din ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar provanställning, med placering på vår mottagning i Nacka. Vi ser gärna att du kan starta så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast den 28 februari 2023. Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas under perioden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

För frågor och mer information är du varmt välkommen att kontakta Verksamhetschef Steffi Laux 0762-900389 eller Per Söderholm 0733-775196.

Vi ser fram emot att höra från dig och att få berätta mer om oss och hur vi arbetar på WeMind!

Varmt välkommen!

Ansök nu

Psykolog till WeMind i Nacka

Psykolog
Läs mer Dec 20
WeMind?är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi årligen över 20?000 patienter under behandling i tre regioner.?WeMind?finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt

Din nya arbetsplats
Vi erbjuder en attraktiv och meningsfull arbetsplats i naturnära Ektorp Centrum, cirka 15 min från Slussen. WeMind Nacka är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning, vilket innebär att vi behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Vi lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling.

Verksamheten utgörs idag av en personalgrupp på cirka 50 personer bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, case managers, kuratorer, arbetsterapeuter, rehabkoordinator och medicinska sekreterare. Vi strävar efter att ha ett tätt samarbete mellan mottagningens olika professioner samt arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter.

Att jobba som psykolog på WeMind
Psykologens roll på WeMind är central i arbetet med att garantera våra patienter evidensbaserade vårdprocesser och regelbunden uppföljning. Som psykolog arbetar du främst med bedömning, behandling och utredning. Bedömning görs som en del av basutredningar för patienter som är nya på mottagningen, inför patienters deltagande i olika typer av insatser och i samband med förnyad vårdplanering. Psykologisk behandling är en mycket viktig del av uppdraget och innefattar alltifrån kortare psykoedukativa insatser i grupp till längre och mer intensiva individuella psykoterapier vid svåra psykiatriska tillstånd.

Utanför det kliniska arbetet spelar psykologen en viktig roll genom att vara tränad i att tänka enligt vetenskaplig metodik vilket gör att psykologer ofta är delaktiga i att utveckla arbetssätt och processer på mottagningen.

Om rollen

Vi söker nu en psykolog som vill arbeta med psykologisk behandling i huvudsak. På mottagningen erbjuder vi behandling för i stort sett alla psykiatriska diagnoser inom ångest- och depressionsområdet. Vi ger även behandling vid EIPS och ADHD genom färdighetsträning i grupp med individuell uppföljning mellan grupptillfällena. Utöver psykologisk behandling arbetar man även med bedömningar i form av nybesök och basutredningar. Även behandlande psykologer arbetar för närvarande med neuropsykiatriska utredningar utöver behandling.

Om dig
Du är leg. psykolog med inriktning KBT, gärna ett par års erfarenhet inom yrket. I övrigt kommer vi trivas bra tillsammans om du värdesätter; den sociala arbetsmiljön, teamkänslan, flexibilitet, delaktighet, initiativ. Avgörande kommer falla på personlig lämplighet.

WeMind erbjuder dig

- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar

- Friskvårdsbidrag via Epassi

- Individuell lönesättning

- Förtroendearbetstid

- Kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter

- Regelbunden utbildning och möjlighet till kompetensutveckling

- Möjlighet till visst distansarbete

- Färdiga processer för bedömning, utförligt behandlingsmaterial samt förslag på upplägg för de vanligaste diagnosern

Din ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vår mottagning i Nacka, Stockholm. Vi tillämpar provanställning. Vi ser gärna att du kan starta så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 18 januari 2023. Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas under perioden.

För frågor och mer information kontakta:

För mer information kontakta verksamhetschef Per Söderholm, tel.nr: 0733775196.

Ansök nu

WeMind Nacka söker receptionist

Receptionist, telefonist
Läs mer Dec 9
WeMind?är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi årligen över 20?000 patienter under behandling i tre regioner.?WeMind?finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt

Vill du vara vårt ansikte utåt och delar våra värderingar? Då ska du söka tjänsten som receptionist till oss!

Din nya arbetsplats

Vi erbjuder en attraktiv och meningsfull arbetsplats i naturnära Ektorp Centrum, cirka 15 minuter från Slussen. WeMind Nacka är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning, vilket innebär att vi behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Vi lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling.

Verksamheten utgörs idag av en personalgrupp på cirka 60 personer bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, case-managers, kuratorer, arbetsterapeuter, rehabkoordinator och medicinska sekreterare. Vi strävar efter att ha ett tätt samarbete mellan mottagningens olika professioner samt arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter.

Hur vet vi att vi är på rätt väg?
Vi utvärderar oss själva löpande genom patientmätningar i hur våra patienter mår och utvecklas samt så har vårt vetenskapliga råd vars uppgift är att säkerställa att våra patienter får den bästa behandling som går att uppbringa i dagsläget.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

- Receptionsarbete med bokningar, kassaregistrering och ekonomisk redovisning

- Posthantering

- Skanning

- Viss patientdokumentation

Vi söker dig som har:

- Vi ser det som en fördel om du har erfarenhet av Take Care och kassa/reception inom vården

- Är flexibel och strukturerad

- Är ansvarstagande

- Har ett gott bemötande

- Har lätt för att samarbeta i grupp

- Har ett positivt förhållningssätt och som bidrar till ett gott arbetsklimat

- Behärskar det svenska språket såväl i tal som skrift

WeMind erbjuder dig
För oss är det viktigt med en trygg och trivsam arbetsmiljö där varje medarbetare har en stimulerande arbetssituation och att du dessutom har roligt på jobbet.
Du får en grundlig introduktion med mentorskap samt regelbunden utbildning och möjlighet till kompetensutveckling, både internt och externt. Du har kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter samt färdiga arbetsprocesser för bedömning, utförligt behandlingsmaterial samt förslag på upplägg för de vanligaste diagnoserna.

- Kollektivavtal med försäkringar och pension

- Individuell lönesättning

- Möjlighet till visst distansarbete

- Friskvård

Din ansökan
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på minst ett år med möjlighet till förlängning med placering på vår mottagning på Nacka, Stockholm. Arbetstider är vardagar mellan kl. 08.00 - 17.00.

Vi ser gärna att du kan starta så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 9 januari 2023. Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas under perioden.

För frågor och mer information är du varmt välkommen att kontakta Administrativ chef Eva Hoffman telefon 072-164 29 98.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

WeMind Nacka söker receptionist

Receptionist, telefonist
Läs mer Dec 9
WeMind?är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi årligen över 20?000 patienter under behandling i tre regioner.?WeMind?finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt

Vill du vara vårt ansikte utåt och delar våra värderingar? Då ska du söka tjänsten som receptionist till oss!

Din nya arbetsplats

Vi erbjuder en attraktiv och meningsfull arbetsplats i naturnära Ektorp Centrum, cirka 15 minuter från Slussen. WeMind Nacka är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning, vilket innebär att vi behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Vi lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling.

Verksamheten utgörs idag av en personalgrupp på cirka 60 personer bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, case-managers, kuratorer, arbetsterapeuter, rehabkoordinator och medicinska sekreterare. Vi strävar efter att ha ett tätt samarbete mellan mottagningens olika professioner samt arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter.

Hur vet vi att vi är på rätt väg?
Vi utvärderar oss själva löpande genom patientmätningar i hur våra patienter mår och utvecklas samt så har vårt vetenskapliga råd vars uppgift är att säkerställa att våra patienter får den bästa behandling som går att uppbringa i dagsläget.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

- Receptionsarbete med bokningar, kassaregistrering och ekonomisk redovisning

- Posthantering

- Skanning

- Viss patientdokumentation

Vi söker dig som:

- Har tidigare erfarenheter från Take Care och kassa-/receptionsarbete inom vården
- Är flexibel och strukturerad

- Är ansvarstagande

- Har ett gott bemötande

- Har lätt för att samarbeta i grupp

- Har ett positivt förhållningssätt och som bidrar till ett gott arbetsklimat

- Behärskar det svenska språket såväl i tal som skrift

WeMind erbjuder dig

- Kollektivavtal

- Tjänstepension

- Gemensam frukost varje dag

- Friskvårdsbidrag

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på minst ett år med möjlighet till förlängning med placering på vår mottagning på Nacka, Stockholm. Arbetstider är vardagar mellan kl. 08.00 - 17.00.

Vi ser gärna att du kan starta så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 9 januari 2023. Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas under perioden.

För frågor och mer information är du varmt välkommen att kontakta Administrativ chef Eva Hoffman telefon 072-164 29 98.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

WeMind Nacka söker psykologer

Psykolog
Läs mer Jun 23
WeMind?är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 450 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi över 20?000 patienter under behandling.?WeMind?finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

Din nya arbetsplats

Vi erbjuder en attraktiv och meningsfull arbetsplats i naturnära Ektorp Centrum, cirka 15 min från Slussen. WeMind Nacka är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning, vilket innebär att vi behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Vi lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling.

Verksamheten utgörs idag av en personalgrupp på cirka 50 personer bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, case managers, kuratorer, arbetsterapeuter, rehabkoordinator och medicinska sekreterare. Vi strävar efter att ha ett tätt samarbete mellan mottagningens olika professioner samt arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter.

Att jobba som Psykolog på WeMind
Psykologens roll på WeMind är central i arbetet med att garantera våra patienter evidensbaserade vårdprocesser och regelbunden uppföljning. Som psykolog arbetar du främst med bedömning, behandling och utredning. Bedömning görs mest ofta som en del av basutredningar för patienter som är nya på mottagningen men också inför patienters deltagande i olika typer av insatser och i samband med förnyad vårdplanering. Psykologisk behandling är en mycket viktig del av uppdraget och innefattar alltifrån kortare psykoedukativa insatser i grupp till längre och mer intensiva individuella psykoterapier vid svåra psykiatriska tillstånd.

Utanför det kliniska arbetet spelar psykologen en viktig roll genom att vara tränad i att tänka enligt vetenskaplig metodik vilket gör att psykologer ofta är duktiga på att ta till sig och utveckla arbetssätt och processer på mottagningen.

Vem söker vi?
Du är leg. psykolog med inriktning KBT, gärna ett par års erfarenhet inom yrket. I övrigt kommer vi trivas bra tillsammans om du värdesätter; den sociala arbetsmiljön, teamkänslan, flexibilitet, delaktighet, initiativ. Avgörande kommer falla på personlig lämplighet.

Om tjänsten
Vi söker nu minst en psykolog som vill arbeta med psykologisk behandling och neuropsykiatriska utredningar. På mottagningen erbjuder vi behandling för i stort sett alla psykiatriska diagnoser inom ångest- och depressionsområdet. Utöver detta ges också behandling för EIPS och ADHD genom färdighetsträning i grupp med individuell uppföljning mellan grupptillfällena. Utöver psykologisk behandling arbetar man även med bedömningar i form av nybesök och basutredningar. Eftersom vi har ett stort behandlings- och utredningsutbud finns möjlighet att utforma sin tjänst med olika innehåll.

Meriterande: Flerårig erfarenhet av psykologisk behandling med KBT och/eller flerårig erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar. Det finns möjliga karriärvägar på mottagningen.

WeMind erbjuder dig

- En trygg anställning genom kollektivavtal och tillhörande försäkringar
- Friskvårdsbidrag via Epassi
- Individuell lönesättning
- Förtroendearbetstid
- Kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter
- Regelbunden utbildning och möjlighet till kompetensutveckling
- Möjlighet till visst distansarbete
- Färdiga processer för bedömning, utförligt behandlingsmaterial samt förslag på upplägg för de vanligaste diagnoserna




Anställningsvillkor
- Anställningsform: Tillsvidareanställning, och vi tillämpar provanställning
- Omfattning: Heltid
- Sysselsättningsgrad: 100%
- Lön: Månadslön
- Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse




Din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 15 augusti 2022. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningsperioden.?Vår ambition är att ge dig en återkoppling på din ansökan inom några veckor.

För frågor och mer information kontakta:

Psykologchef Linnea Kollberg, tel.nr.: 0709306627 eller verksamhetschef Per Söderholm, tel.nr.: 0733775196.

Ansök nu

WeMind Mobil psykiatri söker specialistläkare i psykiatri

Specialistläkare
Läs mer Okt 27
WeMind?är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi årligen över 20?000 patienter under behandling i tre regioner.?WeMind?finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

Din nya arbetsplats

WeMind Mobil psykiatri ligger i Ektorps centrum i anslutning till WeMinds mottagning i Nacka. Mobil psykiatri servar hela Sydosts upptagningsområde med akuta bedömningar och hembesök från Nacka till Nynäshamn. Du arbetar i ett högspecialiserat team med fokus på akutpsykiatri. Arbetet är omväxlande och innebär samverkan med övriga mottagningar i Sydost och andra vårdgrannar.

Vi lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling. På samtliga av WeMinds mottagningar strävar vi efter att ha ett tätt samarbete mellan olika professioner samt arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter.

Om dig
Vi söker dig som är specialist i psykiatri och har ett stort intresse för utveckling och evidens. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet. Viktiga personlighetsdrag som vi söker är:

- Öppen för flexibilitet
- God samarbetsförmåga
- Ett stort intresse för patientgruppen


WeMind erbjuder
- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Friskvårdsbidrag via Epassi
- Individuell lönesättning
- Kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter


Anställningsvillkor
- Anställningsform: Tillsvidareanställning, och vi tillämpar provanställning
- Omfattning: Heltid
- Sysselsättningsgrad: 100% eller enligt överenskommelse
- Lön: Månadslön
- Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse


Din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 28 november. Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas under perioden.?Vår ambition är att ge dig en återkoppling på din ansökan inom några veckor.

För frågor och mer information kontakta:

Verksamhetschef Steffi Laux 0762-900389 (tel:+46733775196) eller Per Söderholm 0733-775196 (tel:+46733775196)

Ansök nu

WeMind Mobil psykiatri söker specialistläkare i psykiatri

Specialistläkare
Läs mer Okt 27
WeMind?är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi årligen över 20?000 patienter under behandling i tre regioner.?WeMind?finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

Din nya arbetsplats

WeMind Mobil psykiatri ligger i Ektorps centrum i anslutning till WeMinds mottagning i Nacka. Mobil psykiatri servar hela Sydosts upptagningsområde med akuta bedömningar och hembesök från Nacka till Nynäshamn. Du arbetar i ett högspecialiserat team med fokus på akutpsykiatri. Arbetet är omväxlande och innebär samverkan med övriga mottagningar i Sydost och andra vårdgrannar.

Vi lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling. På samtliga av WeMinds mottagningar strävar vi efter att ha ett tätt samarbete mellan olika professioner samt arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter.

Om dig
Vi söker dig som är specialist i psykiatri och har ett stort intresse för utveckling och evidens. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet. Viktiga personlighetsdrag som vi söker är:

- Öppen för flexibilitet
- God samarbetsförmåga
- Ett stort intresse för patientgruppen


WeMind erbjuder
- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Friskvårdsbidrag via Epassi
- Individuell lönesättning
- Kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter


Anställningsvillkor
- Anställningsform: Tillsvidareanställning, och vi tillämpar provanställning
- Omfattning: Heltid
- Sysselsättningsgrad: 100% eller enligt överenskommelse
- Lön: Månadslön
- Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse


Din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 28 november. Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas under perioden.?Vår ambition är att ge dig en återkoppling på din ansökan inom några veckor.

För frågor och mer information kontakta:

Verksamhetschef Steffi Laux 0762-900389. (tel:+46733775196) eller Per Söderholm 0733-775196 (tel:+46733775196)

Ansök nu

WeMind Mobil psykiatri söker specialistläkare i psykiatri

Specialistläkare
Läs mer Okt 26
WeMind?är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi årligen över 20?000 patienter under behandling i tre regioner.?WeMind?finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

Din nya arbetsplats

WeMind Mobil psykiatri ligger i Ektorps centrum i anslutning till WeMinds mottagning i Nacka. Mobil psykiatri servar hela Sydosts upptagningsområde med akuta bedömningar och hembesök från Nacka till Nynäshamn. Du arbetar i ett högspecialiserat team med fokus på akutpsykiatri. Arbetet är omväxlande och innebär samverkan med övriga mottagningar i Sydost och andra vårdgrannar.

Vi lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling. På samtliga av WeMinds mottagningar strävar vi efter att ha ett tätt samarbete mellan olika professioner samt arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter.

Om dig
Vi söker dig som är specialist i psykiatri och har ett stort intresse för utveckling och evidens. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet. Viktiga personlighetsdrag som vi söker är:

- Öppen för flexibilitet
- God samarbetsförmåga
- Ett stort intresse för patientgruppen


WeMind erbjuder
- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Friskvårdsbidrag via Epassi
- Individuell lönesättning
- Kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter


Anställningsvillkor
- Anställningsform: Tillsvidareanställning, och vi tillämpar provanställning
- Omfattning: Heltid
- Sysselsättningsgrad: 100% eller enligt överenskommelse
- Lön: Månadslön
- Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse


Din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 28 november. Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas under perioden.?Vår ambition är att ge dig en återkoppling på din ansökan inom några veckor.

För frågor och mer information kontakta:

Verksamhetschef Steffi Laux 0733-775196 (tel:+46733775196) eller Per Söderholm 0733-775196 (tel:+46733775196)

Ansök nu

WeMind Nacka söker en arbetsterapeut

Arbetsterapeut
Läs mer Nov 4
WeMind?är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi årligen över 20?000 patienter under behandling i tre regioner.?WeMind?finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

Vår verksamhet växer och utvecklas! En möjlighet finns nu att bli kollega med våra två ytterst kompetenta arbetsterapeuter här på mottagningen!

Din nya arbetsplats
Vi erbjuder en attraktiv och meningsfull arbetsplats i naturnära Ektorp Centrum, cirka 10-15 min från Slussen. WeMind Nacka är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning, vilket innebär att vi behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Vi lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling.

Verksamheten utgörs idag av en personalgrupp på cirka 60 personer bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, case managers, kuratorer, arbetsterapeuter, rehabkoordinator och medicinska sekreterare. Vi strävar efter att ha ett tätt samarbete mellan mottagningens olika professioner samt arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter.

Vår mottagning erbjuder individuella arbetsrum i nyrenoverade lokaler och vi har flexibla arbetstider vilket innebär att vi har stor påverkan över vår egna arbetstid så länge verksamhet och patienters behov är i balans.

Vi har kollektivavtal, tjänstepension, skräddarsydda utbildningsdagar, handledning, gemensam frukost varje dag samt friskvårdsbidrag.

Att jobba som Arbetsterapeut på WeMind

I rollen som leg. arbetsterapeut kan du ha flera huvudsakliga arbetsområden där de centrala delarna handlar om utredningar/bedömningar och att svara för arbetsterapeutiska interventioner.

Hjälpmedelsförskrivning
Processen innefattar utprovning/anpassning av hjälpmedel som övergår till information/instruera och träna in, sista steget är uppföljning och utvärdering i syfte att bedöma utfall samt ev. fortsatt stöd.
Inom psykiatrin förskrivs hjälpmedel i syfte att kompensera för de svårigheter som man kan stöta på i vardagen, och är främst kognitionshjälpmedel (avser minnes-, tids- och planeringsverktyg).

Strukturstödjande behandling
Du ger patienten stöd kring strukturskapande utifrån prioriterade mål i syfte att finna en jämn balans i vardagen. Det kan exempelvis handla om arbete med energihushållning vid utmattning eller depression, men även att hitta verktyg för hantering av uppskjutande tendenser.

Funktionsbedömningar
Som arbetsterapeut på WeMind kommer du att få utföra funktionsbedömningar som kan vara ett led i neuropsykiatriska utredningar eller vid frågeställningar från läkare beträffande patientens funktionsförmåga. Du kommer även att få arbeta med arbetsförmågebedömning som kan användas i kontakt med olika myndigheter eller komplement till LUH m.m

Om dig
Du ska vara legitimerad arbetsterapeut. Meriterande med erfarenhet av psykiatri och arbete med patienter med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.
Avgörande kommer att falla på personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
- Anställningsform: Tillsvidareanställning, och vi tillämpar provanställning
- Omfattning: Heltid
- Sysselsättningsgrad: 100% (går att diskutera)
- Lön: Månadslön
- Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse


WeMind erbjuder dig
- En trygg anställning genom kollektivavtal och tillhörande försäkringar
- Friskvårdsbidrag via Epassi
- Individuell lönesättning
- Kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter
- Regelbunden utbildning och möjlighet till kompetensutveckling


Din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 27 november . Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas under perioden.?Vår ambition är att ge dig en återkoppling på din ansökan inom några veckor. Vi intervjuar löpande.

För frågor och mer information kontakta:

Verksamhetschef Per Söderholm, tel: 0733775196.

Ansök nu

WeMind Nacka söker Specialistläkare i psykiatri

Specialistläkare
Läs mer Jun 15
WeMind?är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 450 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi över 20?000 patienter under behandling.?WeMind?finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

Din nya arbetsplats

Vi erbjuder en attraktiv och meningsfull arbetsplats i naturnära Ektorp Centrum, cirka 15 min från Slussen. WeMind Nacka är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning och vi behandlar alla typer av specialistpsykiatriska diagnoser. Mottagningen har även ett specifikt team som behandlar psykossjukdomar.

Vi erbjuder bedömningar, utredningar samt behandlingar som baseras på evidensbaserade medicinska, omvårdnadsteoretiska, psykologiska och psykosociala insatser som följer både nationella och regionala riktlinjer. För oss är mötet med patienten och dennes närstående den viktigaste garanten för att vi arbetar på ett professionellt sätt.

Verksamheten utgörs idag av en personalgrupp på cirka 60 personer. Vi som arbetar här är specialistläkare i psykiatri, leg psykologer, PTP-psykologer, psykologassistenter, kurator, arbetsterapeut, rehab koordinator, specialistsjuksköterskor, case manager, medicinska sekreterare och administratörer.

Hur vet vi att vi är på rätt väg?


Under 2021 har vi infört ett datoriserat system för utvärdering av vården genom patientmätningar i hur våra patienter mår och utvecklas. Vårt vetenskapliga råd har i uppgift är att säkerställa att våra patienter får den bästa behandling som går att uppbringa i dagsläget.

Att jobba som Specialistläkare på WeMind
Specialistläkarens roll på WeMind är central i arbetet med att garantera våra patienter evidensbaserade vårdprocesser och regelbunden uppföljning.

Vi lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling. På samtliga mottagningar strävar vi efter att ha ett tätt samarbete mellan olika professioner samt arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter.



Vem söker vi?
Vi söker dig som är Specialistläkare i psykiatri och som delar vårt intresse för utveckling och evidens. Vi erbjuder en välstrukturerad arbetsplats med tydligt ledarskap, korta beslutsvägar, väl utformade vårdprocesser och god stämning. Du kommer att vara en del i ett upparbetat läkarteam.

Vi fäster stor vikt vid att du delar WeMinds värderingar och det upplägg som erbjuds. I övrigt kommer vi trivas bra tillsammans om du värdesätter; den sociala arbetsmiljön, teamkänslan, flexibilitet, delaktighet, initiativ.


WeMind erbjuder dig


- En trygg anställning med kollektivavtal och tillhörande försäkringar
- Friskvårdsbidrag via Epassi
- Individuell lönesättning
- Läkarkollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter
- Regelbunden utbildning och möjlighet till kompetensutveckling


Anställningsvillkor
- Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning
- Omfattning: Heltid eller tjänstgöring efter överenskommelse
- Lön: Månadslön
- Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse




Din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 30 september. Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas under perioden.?Vår ambition är att ge dig en återkoppling på din ansökan inom några veckor.

För frågor och mer information kontakta:

Tf Verksamhetschef Steffi Laux, tel. 0762900389. Vi intervjuar löpande.

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till WeMind Nacka

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Sep 27
WeMind?är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi över 20?000 patienter under behandling.?WeMind?finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

Vår verksamhet växer och utvecklas, så vi på WeMind Nacka behöver förstärka vårt administrativa team och söker nu medicinsk sekreterare.

Din nya arbetsplats
Vi erbjuder en attraktiv och meningsfull arbetsplats i naturnära Ektorp Centrum, cirka 15 minuter från Slussen. WeMind Nacka är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning, vilket innebär att vi behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Vi lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling.

Verksamheten utgörs idag av en personalgrupp på cirka 70 personer bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, case-managers, kuratorer, arbetsterapeuter, rehabkoordinator och medicinska sekreterare. Vi strävar efter att ha ett tätt samarbete mellan mottagningens olika professioner samt arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter.

Hur vet vi att vi är på rätt väg?
Vi utvärderar oss själva löpande genom patientmätningar i hur våra patienter mår och utvecklas samt så har vårt vetenskapliga råd vars uppgift är att säkerställa att våra patienter får den bästa behandling som går att uppbringa i dagsläget.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är omväxlande med kassa- och receptionsarbete, bemanna telefon via vårt talsvarsbaserade system, journalskrivning med tillhörande vårdkontaktsregistrering, remisshantering, bokningar, posthantering, skanning och kvalitetsarbete samt andra sedvanliga administrativa uppgifter.

Om dig
Du är utbildad medicinsk sekreterare och har gärna erfarenhet av psykiatrin och Take Care. Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och som bidrar till ett gott arbetsklimat. Du är strukturerad och skapar effektiva arbetssätt och rutiner. Du är självgående, har engagemang i ditt arbete och tycker om att ta ansvar. Du är serviceinriktad och kan ge ”det lilla extra” i bemötandet till patienterna. Arbetsbelastningen kan variera vilket ställer krav på flexibilitet, stresstålighet och ett strukturerat arbetssätt. Har du därtill lätt för att samarbeta i grupp samtidigt som du kan ta eget ansvar då ska du söka till oss. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

WeMind erbjuder dig
- Kollektivavtal
- Tjänstepension
- Flexavtal
- Individuell lönesättning
- Friskvårdsbidrag via Epassi
- Gemensam frukost


Din ansökan
Tjänsten är på heltid och vi tillämpar provanställning. Vi ser gärna att du kan börja arbeta så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 21 oktober. Vi tillämpar löpande intervjuer i denna rekryteringsprocess och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstidens slut.

För mer information kontakta administrativ chef Eva Hoffman.
Telefon 072-164 29 98

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till WeMind Nacka

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Sep 14
WeMind?är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 450 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi över 20?000 patienter under behandling.?WeMind?finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

Vår verksamhet växer och utvecklas, så vi på WeMind Nacka behöver förstärka vårt administrativa team och söker nu medicinsk sekreterare.

Din nya arbetsplats
Vi erbjuder en attraktiv och meningsfull arbetsplats i naturnära Ektorp Centrum, cirka 15 minuter från Slussen. WeMind Nacka är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning, vilket innebär att vi behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Vi lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling.

Verksamheten utgörs idag av en personalgrupp på cirka 80 personer bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, case-managers, kuratorer, arbetsterapeuter, rehabkoordinator och medicinska sekreterare. Vi strävar efter att ha ett tätt samarbete mellan mottagningens olika professioner samt arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter.

Hur vet vi att vi är på rätt väg?
Vi utvärderar oss själva löpande genom patientmätningar i hur våra patienter mår och utvecklas samt så har vårt vetenskapliga råd vars uppgift är att säkerställa att våra patienter får den bästa behandling som går att uppbringa i dagsläget.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är omväxlande med kassa- och receptionsarbete, bemanna telefon via vårt talsvarsbaserade system, journalskrivning med tillhörande vårdkontaktsregistrering, remisshantering, bokningar, posthantering, skanning och kvalitetsarbete samt andra sedvanliga administrativa uppgifter.

Om dig
Du är utbildad medicinsk sekreterare och har gärna erfarenhet av psykiatrin och Take Care. Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och som bidrar till ett gott arbetsklimat. Du är strukturerad och skapar effektiva arbetssätt och rutiner. Du är självgående, har engagemang i ditt arbete och tycker om att ta ansvar. Du är serviceinriktad och kan ge ”det lilla extra” i bemötandet till patienterna. Arbetsbelastningen kan variera vilket ställer krav på flexibilitet, stresstålighet och ett strukturerat arbetssätt. Har du därtill lätt för att samarbeta i grupp samtidigt som du kan ta eget ansvar då ska du söka till oss. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

WeMind erbjuder dig
- Kollektivavtal
- Tjänstepension
- Flexavtal
- Individuell lönesättning
- Friskvårdsbidrag via Epassi
- Gemensam frukost


Din ansökan
Tjänsten är på heltid och vi tillämpar provanställning. Vi ser gärna att du kan börja arbeta så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 21 oktober. Vi tillämpar löpande intervjuer i denna rekryteringsprocess och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstidens slut.

För mer information kontakta administrativ chef Eva Hoffman.
Telefon 072-164 29 98

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till WeMind Nacka

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Sep 14
WeMind?är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 450 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi över 20?000 patienter under behandling.?WeMind?finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

Vår verksamhet växer och utvecklas, så vi på WeMind Nacka behöver förstärka vårt administrativa team och söker nu medicinsk sekreterare.

Din nya arbetsplats
Vi erbjuder en attraktiv och meningsfull arbetsplats i naturnära Ektorp Centrum, cirka 15 minuter från Slussen. WeMind Nacka är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning, vilket innebär att vi behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Vi lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling.

Verksamheten utgörs idag av en personalgrupp på cirka 70 personer bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, case-managers, kuratorer, arbetsterapeuter, rehabkoordinator och medicinska sekreterare. Vi strävar efter att ha ett tätt samarbete mellan mottagningens olika professioner samt arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter.

Hur vet vi att vi är på rätt väg?
Vi utvärderar oss själva löpande genom patientmätningar i hur våra patienter mår och utvecklas samt så har vårt vetenskapliga råd vars uppgift är att säkerställa att våra patienter får den bästa behandling som går att uppbringa i dagsläget.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är omväxlande med kassa- och receptionsarbete, bemanna telefon via vårt talsvarsbaserade system, journalskrivning med tillhörande vårdkontaktsregistrering, remisshantering, bokningar, posthantering, skanning och kvalitetsarbete samt andra sedvanliga administrativa uppgifter.

Om dig
Du är utbildad medicinsk sekreterare och har gärna erfarenhet av psykiatrin och Take Care. Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och som bidrar till ett gott arbetsklimat. Du är strukturerad och skapar effektiva arbetssätt och rutiner. Du är självgående, har engagemang i ditt arbete och tycker om att ta ansvar. Du är serviceinriktad och kan ge ”det lilla extra” i bemötandet till patienterna. Arbetsbelastningen kan variera vilket ställer krav på flexibilitet, stresstålighet och ett strukturerat arbetssätt. Har du därtill lätt för att samarbeta i grupp samtidigt som du kan ta eget ansvar då ska du söka till oss. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

WeMind erbjuder dig
- Kollektivavtal
- Tjänstepension
- Flexavtal
- Individuell lönesättning
- Friskvårdsbidrag via Epassi
- Gemensam frukost


Din ansökan
Tjänsten är på heltid och vi tillämpar provanställning. Vi ser gärna att du kan börja arbeta så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 21 oktober. Vi tillämpar löpande intervjuer i denna rekryteringsprocess och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstidens slut.

För mer information kontakta administrativ chef Eva Hoffman.
Telefon 072-164 29 98

Ansök nu

WeMind öppenvårdsmottagning i Nacka söker en sjuksköterska

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Jun 14
WeMind?är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 450 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi över 20?000 patienter under behandling.?WeMind?finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

Vår verksamhet i Nacka växer och utvecklas. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt trevliga sjuksköterska team, någon som delar våra värderingar och som vill ha ett meningsfullt jobb!

Din nya arbetsplats

Wemind Nacka är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning, vilket innebär att vi behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Vi lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling.

Verksamheten utgörs idag av en personalgrupp på cirka 55 personer bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, case managers, kuratorer, arbetsterapeuter, fysioterapeut och medicinska sekreterare. Vi strävar efter att ha ett tätt samarbete mellan mottagningens olika professioner samt arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter.

Vår mottagning erbjuder individuella arbetsrum i nyrenoverade lokaler och vi har flexibla arbetstider vilket innebär att vi har stor påverkan över vår egen arbetstid så länge verksamhet och patienters behov är i balans. Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats i naturnära Ektorp Centrum, cirka 10-15 min från Slussen

Vem söker vi?
Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med flerårig erfarenhet av psykiatri. Vi ser gärna att du har jobbat inom öppenvården och att du har ett starkt intresse för alla diagnoser.

I arbetet som sjuksköterska har du ansvar för bland annat uppföljning av medicinering, mående, hälsa samt utskick av remisser för blodprovstagning. Du arbetar nära patientansvarig läkare och är fast vårdkontakt till dina patienter. Du kommer att tillsammans med kollegor i teamet planera, organisera och föreläsa/undervisa/informera på mottagningens Patient- och anhörigutbildning i tex bipolär sjukdom.

Du har samtal med patienter under en avgränsad tidsperiod för att hjälpa dem med mindre besvär där terapeutisk behandling inte krävs. Livsstilsförändringar relaterat till kost, träning och sömnhygien kan vara aktuellt. Ett naturligt inslag är att följa upp patientens självskattningar tillsammans med denne. Du utför suicidrisk- och våldsriskbedömning och uppdaterar vård- och krisplaner vid förändrat mående.

Som sjuksköterska ansvarar man även för dispensären på mottagningarna. Medicintekniska åtgärder som erbjuds inom psykiatrisk öppenvård är intramuskulära samt subkutana injektioner samt dosettdelning. Det finns även möjlighet att genomföra drogscreeningar. Man har även ansvar för medicinförrådet och ser till att det finns material som behövs för dagligt arbete.

Om du vill vara med och utveckla den psykiatriska vården, är ansvarstagande, känner dig trygg med att arbeta självständigt och fatta egna beslut men samtidigt värdesätter teamarbete så är du jättevälkommen med din ansökan!

WeMind erbjuder dig
- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Friskvårdsbidrag via Epassi
- Individuell lönesättning
- Kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter
- Regelbunden utbildning och möjlighet till kompetensutveckling.
- Handledning
- Gemensam frukost varje dag


Anställningsvillkor

- Anställningsform: Tillsvidareanställning, och vi tillämpar provanställning
- Omfattning: Heltid
- Sysselsättningsgrad: 100%
- Lön: Månadslön
- Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse


Din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 30 september. Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas under perioden.?Vår ambition är att ge dig en återkoppling på din ansökan inom några veckor.

För frågor och mer information kontakta:

Tf Verksamhetschef Steffi Laux, tel. 0762900389. Vi intervjuar löpande.

Ansök nu

Timanställd Medicinsk sekreterare till WeMind Nacka

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Maj 9
WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med cirka 500 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

Hur vet vi att vi är på rätt väg?
Vi utvärderar oss själva löpande genom patientmätningar i hur våra patienter mår och utvecklas samt så har vårt vetenskapliga råd vars uppgift är att säkerställa att våra patienter får den bästa behandling som går att uppbringa i dagsläget

Om oss:

Vi erbjuder en attraktiv och meningsfull arbetsplats i naturnära Ektorp Centrum, cirka 15 minuter från Slussen. WeMind Nacka är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning, vilket innebär att vi behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Vi lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling.

Verksamheten utgörs idag av en personalgrupp på cirka 60 personer bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, case-managers, kuratorer, arbetsterapeuter, rehabkoordinator och medicinska sekreterare. Vi strävar efter att ha ett tätt samarbete mellan mottagningens olika professioner samt arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter.

Om dig:

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och kan arbeta kortare och längre perioder hos oss vid behov. Gärna erfarenhet av kassa- och receptionsarbete, journalskrivning samt kunskap i journalprogrammet Take Care.

Personliga egenskaper:

Som person är du motiverad, engagerad och självständig samt van att arbeta mot uppsatta mål. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga - vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna är främst journalskrivning med tillhörande vårdkontaktsregistrering, kassa- och receptionsarbete, bokningar, posthantering och skanning.

Arbetstider och omfattning:
Timanställning hel- eller deltid efter överenskommelse.

Mottagningens öppettider är vardagar mellan kl 08.00-17.00.

Sista ansökningsdag

2022-08-12

För mer information är du välkommen att kontakta administrativ chef Eva Hoffman.
Telefon 072-164 29 98

Välkommen med din ansökan!



För mer information är du välkommen att kontakta administrativ chef Eva Hoffman.
Telefon 072-164 29 98

Ansök nu

Vi söker medicinsk sekreterare

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Mar 23
WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med cirka 500 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

Vår verksamhet växer och utvecklas, så vi på WeMind Nacka söker nu ytterligare flera nya kollegor som delar våra värderingar och som söker ett meningsfullt jobb!

Om oss:

Vi erbjuder en attraktiv och meningsfull arbetsplats i naturnära Ektorp Centrum, cirka 15 minuter från Slussen. WeMind Nacka är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning, vilket innebär att vi behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Vi lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling.

Verksamheten utgörs idag av en personalgrupp på cirka 60 personer bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, case-managers, kuratorer, arbetsterapeuter, rehabkoordinator och medicinska sekreterare. Vi strävar efter att ha ett tätt samarbete mellan mottagningens olika professioner samt arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter.

Vi har kollektivavtal, tjänstepension, gemensam frukost varje dag och friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna är omväxlande med journalskrivning med tillhörande vårdkontaktsregistrering, remisshantering, kassa- och receptionsarbete, bemanna telefon via vårt talsvarsbaserade system, bokningar, posthantering, skanning och kvalitetsarbete.

Om dig:

Du ska vara utbildad medicinsk sekreterare med erfarenhet av psykiatri. Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och som bidrar till ett gott arbetsklimat. Som person är du stabil och har ett gott omdöme. Du är strukturerad och skapar effektiva arbetssätt och rutiner. Du är självgående, har engagemang i ditt arbete och tycker om att ta ansvar. Du är serviceinriktad och kan ge ”det lilla extra” till patienterna du möter i receptionen, telefon och Mina vårdkontakter. Arbetsbelastningen kan variera vilket ställer krav på flexibilitet, stresstålighet och ett strukturerat arbetssätt. Har du därtill lätt för att samarbeta i grupp samtidigt som du kan ta eget ansvar då ska du söka till oss. Du bör ha goda kunskaper i Take Care. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.

För mer information kontakta administrativ chef Eva Hoffman.
Telefon 072-164 29 98

Vi tillämpar löpande intervjuer i denna rekryteringsprocess och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstidens slut.

Hur vet vi att vi är på rätt väg?
Vi utvärderar oss själva löpande genom patientmätningar i hur våra patienter mår och utvecklas samt så har vårt vetenskapliga råd vars uppgift är att säkerställa att våra patienter får den bästa behandling som går att uppbringa i dagsläget.

LÄS MER HÄR: https://wemind.se/om-wemind/om-oss/vetenskapligt-rad/

Ansök nu

Sommarvikariat – Timanställd Medicinsk sekreterare till WeMind Nacka

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Maj 3
WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med cirka 500 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

Hur vet vi att vi är på rätt väg?
Vi utvärderar oss själva löpande genom patientmätningar i hur våra patienter mår och utvecklas samt så har vårt vetenskapliga råd vars uppgift är att säkerställa att våra patienter får den bästa behandling som går att uppbringa i dagsläget

Om oss:

Vi erbjuder en attraktiv och meningsfull arbetsplats i naturnära Ektorp Centrum, cirka 15 minuter från Slussen. WeMind Nacka är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning, vilket innebär att vi behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Vi lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling.

Verksamheten utgörs idag av en personalgrupp på cirka 60 personer bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, case-managers, kuratorer, arbetsterapeuter, rehabkoordinator och medicinska sekreterare. Vi strävar efter att ha ett tätt samarbete mellan mottagningens olika professioner samt arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter.

Om dig:

Vi söker en medicinsk sekreterare som vill arbeta under sommaren från vecka 24 till och med vecka 33.

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Gärna erfarenhet av kassa- och receptionsarbete samt kunskap i journalprogrammet Take Care.

Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna under perioden är främst journalskrivning med tillhörande vårdkontaktsregistrering, kassa- och receptionsarbete, bokningar, posthantering och skanning.

Om dig:

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Gärna erfarenhet av kassa- och receptionsarbete samt kunskap i journalprogrammet Take Care.

Arbetstider och omfattning:
Timanställning under v. 24-33.

Behovet är heltid mellan kl 08.00 - 17.00

Sista ansökningsdag

2022-06-15

För mer information är du välkommen att kontakta administrativ chef Eva Hoffman.
Telefon 072-164 29 98

Ansök nu

Wemind Mobil psykiatri söker en sjuksköterska

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Apr 8
WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 450 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård vill vi göra skillnad på riktigt.

Om oss:

Vi är en psykiatrisk jourverksamhet för personer över 18 år. Vi behandlar akuta psykiatriska tillstånd då ordinarie vårdgivare inte finns tillgänglig. Vi erbjuder telefonrådgivning, stöd och hembesök för patienter som bor eller vistas i vårat upptagningsområde. Vi har mottagningar i Värmdö, Nacka, Tyresö, Haninge och Nynäshamn.

Som sjuksköterska på Mobil psykiatri

- Följer du med läkare på hembesök/besök på annan plats
- Gör vårdnivåbedömningar med SSK
- Har telefonrådgivning
- Är samordnare


Vi erbjuder

- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Friskvårdsbidrag via Epassi
- Individuell lönesättning
- Kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter
- Regelbunden utbildning och möjlighet till kompetensutveckling.




Anställningsvillkor

- Anställningsform: Tillsvidareanställning, och vi tillämpar provanställning
- Omfattning: Heltid
- Sysselsättningsgrad: 100%
- Lön: Månadslön
- Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse


För mer information kontakta verksamhetschef Katja Fredsberg 0704-778009. Vi intervjuar löpande. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

WeMind Mobil psykiatri söker medicinskt ledningsansvarig överläkare

Läkare
Läs mer Mar 15
Mobil psykiatri ligger i Ektorps centrum i anslutning till Nackamottagningen.
Mobil psykiatri servar hela Sydosts upptagningsområde med akuta bedömningar och hembesök från Nacka till Nynäshamn. Du arbetar i ett högspecialiserat team med fokus på akutpsykiatri. Arbetet är omväxlande och innebär samverkan med övriga mottagningar i Sydost och andra vårdgrannar. Som medicinsk ledningsansvarig så ingår du också i WeMind Stockholms medicinska ledningsgrupp under ledning av medicinsk chef.

WeMinds ambition är att vara kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 500 medarbetare. Med ett starkt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.


WeMind Sydost består av 7 allmänpsykiatriska öppenvårdsmottagningar, vilket innebär att vi behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Dessa mottagningar ligger i Nacka, Gustavsberg, Tyresö, Haninge och Nynäshamn. Vi lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling. På samtliga mottagningar strävar vi efter att ha ett tätt samarbete mellan olika professioner samt arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter.

Vi söker dig som är specialist i psykiatri och har ett stort intresse för utveckling och evidens. Vi erbjuder en välstrukturerad arbetsplats med tydligt ledarskap, korta beslutsvägar, väl utformade vårdprocesser och god stämning.
Tjänsten är på heltid, 100% eller enligt överenskommelse, med start omgående, och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet. Personlighetsdrag som flexibilitet, samarbetsförmåga och intresse för patientgruppen är viktiga för oss.


Vi erbjuder dig en arbetsgivare som satsar på dig, bl.a. med ett generöst utbildningspaket, flexibla arbetstider och konkurrenskraftig lön. Vi vill att du ska trivas hos oss! Vi har självklart kollektivavtal, tjänstepension och friskvårdsbidrag. Det finns även möjlighet att löneväxla.


Har du frågor om tjänsten så kontakta Johan Skånberg, medicinsk chef WeMind på telefonnummer 070-266 99 50.

Ansök nu

Nacka-mottagningen söker PTP-psykolog

PTP-psykolog
Läs mer Mar 4
WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 450 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård vill vi göra skillnad på riktigt.

Om oss

Vi erbjuder en attraktiv och meningsfull arbetsplats i naturnära Ektorp Centrum, cirka 15 min från Slussen. WeMind Nacka är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning, vilket innebär att vi behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Vi lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling.

Verksamheten utgörs idag av en personalgrupp på cirka 50 personer bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, case managers, kuratorer, arbetsterapeuter, rehabkoordinator och medicinska sekreterare. Vi strävar efter att ha ett tätt samarbete mellan mottagningens olika professioner samt arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter.

WeMind har idag ett eget PTP-program som kompletterar PTP-programmet som man som PTP-psykolog deltar i via Region Stockholm.

Att jobba som Psykolog på WeMind
Psykologens roll på WeMind är central i arbetet med att garantera våra patienter evidensbaserade vårdprocesser och regelbunden uppföljning. Som psykolog arbetar du främst med bedömning, behandling och utredning. Bedömning görs mest ofta som en del av basutredningar för patienter som är nya på mottagningen men också inför patienters deltagande i olika typer av insatser och i samband med förnyad vårdplanering. Psykologisk behandling är en mycket viktig del av uppdraget och innefattar alltifrån kortare psykoedukativa insatser i grupp till längre och mer intensiva individuella psykoterapier vid svåra psykiatriska tillstånd.

Utanför det kliniska arbetet spelar psykologen en viktig roll genom att vara tränad i att tänka enligt vetenskaplig metodik vilket gör att psykologer ofta är duktiga på att ta till sig samt utveckla arbetssätt och processer på mottagningen.

Om dig

Du är utbildad psykolog med inriktning KBT, vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med psykiatriska patienter. I övrigt kommer vi trivas bra tillsammans om du värdesätter; den sociala arbetsmiljön, teamkänslan, flexibilitet, delaktighet, initiativ. Avgörande kommer falla på personlig lämplighet.

Om tjänsten

Vi söker nu en PTP-psykolog som vill arbeta med psykologisk behandling i huvudsak. På mottagningen erbjuder vi behandling för i stort sett alla psykiatriska diagnoser inom ångest- och depressionsområdet. Vi ger även behandling vid EIPS och ADHD genom färdighetsträning i grupp med individuell uppföljning mellan grupptillfällena. Utöver psykologisk behandling arbetar man även med bedömningar i form av nybesök och basutredningar. Även behandlande psykologer arbetar för närvarande med neuropsykiatriska utredningar utöver behandling.

Meriterande: Erfarenhet från arbete som psykologassistent inom psykiatrin, erfarenhet av arbete inom slutenvård. Det finns möjliga karriärvägar på mottagningen.

Vi erbjuder

- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Friskvårdsbidrag via Epassi
- Individuell lönesättning


- Förtroendearbetstid
- Kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter
- Regelbunden utbildning och möjlighet till kompetensutveckling
- Möjlighet till visst distansarbete
- Färdiga processer för bedömning, utförligt behandlingsmaterial samt förslag på upplägg för de vanligaste diagnoserna
- Veckovis handledning med erfaren handledare
- Deltagande i både region Stockholms och WeMinds egna PTP-program




Anställningsvillkor

- Anställningsform: Tillsvidareanställning, och vi tillämpar provanställning
- Omfattning: Heltid
- Sysselsättningsgrad: 100%
- Lön: Månadslön
- Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse


För mer information kontakta psykologchef och biträdande verksamhetschef Linnea Kollberg Lindgren, tel.nr.: 0709306627. Vi intervjuar löpande.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

WeMind Nacka söker en psykolog

Psykolog
Läs mer Feb 25
WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 450 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård vill vi göra skillnad på riktigt.

Om oss:

Vi erbjuder en attraktiv och meningsfull arbetsplats i naturnära Ektorp Centrum, cirka 15 min från Slussen. WeMind Nacka är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning, vilket innebär att vi behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Vi lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling.

Verksamheten utgörs idag av en personalgrupp på cirka 50 personer bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, case managers, kuratorer, arbetsterapeuter, rehabkoordinator och medicinska sekreterare. Vi strävar efter att ha ett tätt samarbete mellan mottagningens olika professioner samt arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter.

Att jobba som Psykolog på WeMind
Psykologens roll på WeMind är central i arbetet med att garantera våra patienter evidensbaserade vårdprocesser och regelbunden uppföljning. Som psykolog arbetar du främst med bedömning, behandling och utredning. Bedömning görs mest ofta som en del av basutredningar för patienter som är nya på mottagningen, men också inför patienters deltagande i olika typer av insatser och i samband med förnyad vårdplanering. Psykologisk behandling är en mycket viktig del av uppdraget och innefattar alltifrån kortare psykoedukativa insatser i grupp till längre och mer intensiva individuella psykoterapier vid svåra psykiatriska tillstånd.

Utanför det kliniska arbetet spelar psykologen en viktig roll genom att vara tränad i att tänka enligt vetenskaplig metodik vilket gör att psykologer ofta är duktiga på att ta till sig samt utveckla arbetssätt och processer på mottagningen.

Om dig:

Du är leg. psykolog med inriktning KBT, gärna ett par års erfarenhet inom yrket. I övrigt kommer vi trivas bra tillsammans om du värdesätter; den sociala arbetsmiljön, teamkänslan, flexibilitet, delaktighet, initiativ. Avgörande kommer falla på personlig lämplighet.

Om tjänsten:

Vi söker nu en psykolog som vill arbeta med psykologisk behandling i huvudsak. På mottagningen erbjuder vi behandling för i stort sett alla psykiatriska diagnoser inom ångest- och depressionsområdet. Vi ger även behandling vid EIPS och ADHD genom färdighetsträning i grupp med individuell uppföljning mellan grupptillfällena. Utöver psykologisk behandling arbetar man även med bedömningar i form av nybesök och basutredningar. Även behandlande psykologer arbetar för närvarande med neuropsykiatriska utredningar utöver behandling.

Meriterande: Erfarenhet att arbete med EIPS-patienter, erfarenhet av färdighetsträning inom ramen för DBT, DBT-intresse, utbildning inom DBT och/eller behandling av komplex psykiatrisk problematik. Det finns möjliga karriärvägar på mottagningen.

Vi erbjuder

- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Friskvårdsbidrag via ActiWay
- Individuell lönesättning


- Förtroendearbetstid
- Kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter
- Regelbunden utbildning och möjlighet till kompetensutveckling
- Möjlighet till visst distansarbete
- Färdiga processer för bedömning, utförligt behandlingsmaterial samt förslag på upplägg för de vanligaste diagnoserna



Anställningsvillkor

- Anställningsform: Tillsvidareanställning, och vi tillämpar provanställning
- Omfattning: Heltid
- Sysselsättningsgrad: 100%
- Lön: Månadslön
- Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse


För mer information kontakta psykologchef Linnea Kollberg, tel.nr.: 0709306627 eller verksamhetschef Per Söderholm, tel.nr.: 0733775196. Vi intervjuar löpande.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

WeMind Nacka söker en psykolog

Psykolog
Läs mer Dec 20
WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 450 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård vill vi göra skillnad på riktigt.

Om oss:

Vi erbjuder en attraktiv och meningsfull arbetsplats i naturnära Ektorp Centrum, cirka 15 min från Slussen. WeMind Nacka är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning, vilket innebär att vi behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Vi lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling.

Verksamheten utgörs idag av en personalgrupp på cirka 50 personer bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, case managers, kuratorer, arbetsterapeuter, rehabkoordinator och medicinska sekreterare. Vi strävar efter att ha ett tätt samarbete mellan mottagningens olika professioner samt arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter.

Att jobba som Psykolog på WeMind
Psykologens roll på WeMind är central i arbetet med att garantera våra patienter evidensbaserade vårdprocesser och regelbunden uppföljning. Som psykolog arbetar du främst med bedömning, behandling och utredning. Bedömning görs mest ofta som en del av basutredningar för patienter som är nya på mottagningen, men också inför patienters deltagande i olika typer av insatser och i samband med förnyad vårdplanering. Psykologisk behandling är en mycket viktig del av uppdraget och innefattar alltifrån kortare psykoedukativa insatser i grupp till längre och mer intensiva individuella psykoterapier vid svåra psykiatriska tillstånd.

Utanför det kliniska arbetet spelar psykologen en viktig roll genom att vara tränad i att tänka enligt vetenskaplig metodik vilket gör att psykologer ofta är duktiga på att ta till sig samt utveckla arbetssätt och processer på mottagningen.

Om dig:

Du är leg. psykolog med inriktning KBT, gärna ett par års erfarenhet inom yrket. I övrigt kommer vi trivas bra tillsammans om du värdesätter; den sociala arbetsmiljön, teamkänslan, flexibilitet, delaktighet, initiativ. Avgörande kommer falla på personlig lämplighet.

Om tjänsten:

Vi söker nu en psykolog som vill arbeta med psykologisk behandling i huvudsak. På mottagningen erbjuder vi behandling för i stort sett alla psykiatriska diagnoser inom ångest- och depressionsområdet. Vi ger även behandling vid EIPS och ADHD genom färdighetsträning i grupp med individuell uppföljning mellan grupptillfällena. Utöver psykologisk behandling arbetar man även med bedömningar i form av nybesök och basutredningar. Även behandlande psykologer arbetar för närvarande med neuropsykiatriska utredningar utöver behandling.

Meriterande: Erfarenhet att arbete med EIPS-patienter, erfarenhet av färdighetsträning inom ramen för DBT, DBT-intresse, utbildning inom DBT och/eller behandling av komplex psykiatrisk problematik. Det finns möjliga karriärvägar på mottagningen.

Vi erbjuder

- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Friskvårdsbidrag via ActiWay
- Individuell lönesättning


- Förtroendearbetstid
- Kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter
- Regelbunden utbildning och möjlighet till kompetensutveckling
- Möjlighet till visst distansarbete
- Färdiga processer för bedömning, utförligt behandlingsmaterial samt förslag på upplägg för de vanligaste diagnoserna



Anställningsvillkor

- Anställningsform: Tillsvidareanställning, och vi tillämpar provanställning
- Omfattning: Heltid
- Sysselsättningsgrad: 100%
- Lön: Månadslön
- Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse


För mer information kontakta psykologchef Linnea Kollberg, tel.nr.: 0709306627 eller verksamhetschef Per Söderholm, tel.nr.: 0733775196. Vi intervjuar löpande.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

WeMind Mobil psykiatri söker medicinskt ledningsansvarig överläkare

Specialistläkare
Läs mer Dec 23
Mobil psykiatri ligger i Ektorps centrum i anslutning till Nackamottagningen.
Mobil psykiatri servar hela Sydosts upptagningsområde med akuta bedömningar och hembesök från Nacka till Nynäshamn. Du arbetar i ett högspecialiserat team med fokus på akutpsykiatri. Arbetet är omväxlande och innebär samverkan med övriga mottagningar i Sydost och andra vårdgrannar. Som medicinsk ledningsansvarig så ingår du också i WeMind Stockholms medicinska ledningsgrupp under ledning av medicinsk chef.

WeMinds ambition är att vara kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 500 medarbetare. Med ett starkt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.


WeMind Sydost består av 7 allmänpsykiatriska öppenvårdsmottagningar, vilket innebär att vi behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Dessa mottagningar ligger i Nacka, Gustavsberg, Tyresö, Haninge och Nynäshamn. Vi lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling. På samtliga mottagningar strävar vi efter att ha ett tätt samarbete mellan olika professioner samt arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter.

Vi söker dig som är specialist i psykiatri och har ett stort intresse för utveckling och evidens. Vi erbjuder en välstrukturerad arbetsplats med tydligt ledarskap, korta beslutsvägar, väl utformade vårdprocesser och god stämning.
Tjänsten är på heltid, 100% eller enligt överenskommelse, med start omgående, och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet. Personlighetsdrag som flexibilitet, samarbetsförmåga och intresse för patientgruppen är viktiga för oss.


Vi erbjuder dig en arbetsgivare som satsar på dig, bl.a. med ett generöst utbildningspaket, flexibla arbetstider och konkurrenskraftig lön. Vi vill att du ska trivas hos oss! Vi har självklart kollektivavtal, tjänstepension och friskvårdsbidrag. Det finns även möjlighet att löneväxla.


Har du frågor om tjänsten så kontakta Johan Skånberg, medicinsk chef WeMind på telefonnummer 070-266 99 50.

Ansök nu

Sjuksköterska till WeMind Nacka

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Aug 26
WeMind öppenvårdsmottagning i Nacka söker en sjuksköterska med erfarenhet av affektiva diagnoser

WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 450 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård vill vi göra skillnad på riktigt.

Om oss:
Vår verksamhet växer och utvecklas, så vi på WeMind Nacka söker nu ytterligare kollegor som delar våra värderingar och som söker ett meningsfullt jobb!

Vi erbjuder en attraktiv och meningsfull arbetsplats i naturnära Ektorp Centrum, cirka 10-15 min från Slussen.

WeMind Nacka är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning, vilket innebär att vi behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Vi lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling.

Verksamheten utgörs idag av en personalgrupp på cirka 55 personer bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, case managers, kuratorer, arbetsterapeuter, fysioterapeut och medicinska sekreterare. Vi strävar efter att ha ett tätt samarbete mellan mottagningens olika professioner samt arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter.

Vår mottagning erbjuder individuella arbetsrum i nyrenoverade lokaler och vi har flexibla arbetstider vilket innebär att vi har stor påverkan över vår egna arbetstid så länge verksamhet och patienters behov är i balans.

Att jobba som Sjuksköterska på WeMind Nacka
Nu söker vi dig som legitimerad sjuksköterska med flerårig erfarenhet av psykiatri. Vi ser gärna att du har jobbat inom öppenvården med ett starkt intresse för affektiva diagnoser, främst bipolär sjukdom.

I arbetet som sjuksköterska inom det affektiva området kommer du att ha ansvar för bland annat uppföljning av medicinering, mående, hälsa samt utskick av remisser för blodprovstagning vid litiumbehandling. Du arbetar nära patientansvarig läkare och är fast vårdkontakt till dina patienter. Du kommer att tillsammans med kollega i teamet planera, organisera och föreläsa/undervisa/informera på mottagningens Patient- och anhörigutbildning i bipolär sjukdom.

Du har samtal med patienter under en avgränsad tidsperiod för att hjälpa dem med mindre besvär där terapeutisk behandling inte krävs. Livsstilsförändringar relaterat till kost, träning och sömnhygien kan vara aktuellt. Ett naturligt inslag är att följa upp patientens självskattningar tillsammans med denne. Du utför suicidrisk- och våldsriskbedömning och uppdaterar vård- och krisplaner vid förändrat mående.

Som sjuksköterska ansvarar man även för dispensären på mottagningarna. Medicintekniska åtgärder som erbjuds inom psykiatrisk öppenvård är intramuskulära samt subkutana injektioner samt dosettdelning. Det finns även möjlighet att genomföra drogscreeningar. Man har även ansvar för medicinförrådet och ser till att det finns material som behövs för dagligt arbete.

Om du vill vara med och utveckla den psykiatriska vården, är ansvarstagande, känner dig trygg med att arbeta självständigt och fatta egna beslut men samtidigt värdesätter teamarbete så är du jättevälkommen med din ansökan!



Vi erbjuder

- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Friskvårdsbidrag via ActiWay
- Individuell lönesättning
- Kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter
- Regelbunden utbildning och möjlighet till kompetensutveckling.
- Handledning
- Gemensam frukost varje dag


Anställningsvillkor

- Anställningsform: Tillsvidareanställning, och vi tillämpar provanställning
- Omfattning: Heltid
- Sysselsättningsgrad: 100%
- Lön: Månadslön
- Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse


För mer information kontakta biträdande verksamhetschef Steffi Laux, tel. 0762900389. Vi intervjuar löpande. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Psykossjuksköterska till WeMind Nacka

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Aug 26
Vi söker en psykossjuksköterska till vår öppenvårdsmottagning i Nacka

WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 400 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård vill vi göra skillnad på riktigt.

Vår verksamhet växer och utvecklas, så vi på WeMind Nacka söker nu ytterligare en kollega som delar våra värderingar och som söker ett meningsfullt jobb!

WeMind Nacka söker nu en psykossjuksköterska till vårt multiprofessionella psykosteam där psykiater, sjuksköterskor, case manager, psykolog, kurator och arbetsterapeut ingår. Dom åtta medarbetare som jobbar i teamet idag arbetar väldigt nära varandra och bidrar alla med sin unika kompetens. Teamet ingår i en större psykosorganisation som består av lokala psykosteam vid våra övriga mottagningar.

Om oss:
Vi erbjuder en attraktiv och meningsfull arbetsplats i naturnära Ektorp Centrum, cirka 15 min från Slussen. WeMind Nacka är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning, vilket innebär att vi behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Vi lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling.

Verksamheten utgörs idag av en personalgrupp på cirka 50 personer bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, case managers, kuratorer, arbetsterapeuter, rehabkoordinator och medicinska sekreterare. Vi strävar efter att ha ett tätt samarbete mellan mottagningens olika professioner samt arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter.

Vi erbjuder

- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Friskvårdsbidrag via ActiWay
- Individuell lönesättning
- Kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter
- Regelbunden utbildning och möjlighet till kompetensutveckling
- Handledning
- Gemensam frukost varje dag


Vår mottagning erbjuder individuella arbetsrum i nyrenoverade lokaler och vi har flexibla arbetstider vilket innebär att vi har stor påverkan över vår egna arbetstid så länge verksamhet och patienters behov är i balans.

Om tjänsten:
Vi söker en legitimerad sjuksköterska med specialistkompetens i psykiatri och/eller erfarenhet av psykiatri och psykosvård. I arbetet som psykossjuksköterska ingår ansvar för administrering och uppföljning av medicinering, mående, hälsa, årskontroller och samordning av insatser för patienterna. Samverkan med övriga kompetenser i teamet, närstående, andra myndigheter och vårdgivare är en viktig del av arbetet.

Vi söker dig som:

- Har ett starkt intresse för psykosvården
- Tycker det är viktigt med den sociala arbetsmiljön och att ha roligt på jobbet
- Vill jobba i en kunskapsintensiv miljö
- Vill vara med och utveckla den psykiatriska vården
- Är ansvarstagande
- Är van att arbeta självständigt och fatta beslut och samtidigt värdesätter teamarbete
- Vill utvecklas som sjuksköterska


Vi ser det som meriterande med erfarenhet av samordning av patienters vård i relation till vårdgrannar och myndigheter. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet, flexibilitet, intresse för patientgruppen och samarbetsförmåga med andra personalkategorier samt med våra vårdtagare och deras närstående. I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter. Vi strävar efter en jämn könsfördelning i personalgruppen.

Anställningsvillkor

- Anställningsform: Tillsvidareanställning, och vi tillämpar provanställning
- Omfattning: Heltid, men tjänstgöringsgrad kan diskuteras
- Sysselsättningsgrad: 100%
- Lön: Månadslön
- Tillträde: Enligt överenskommelse


För mer information kontakta verksamhetschef Per Söderholm, tel.nr.: 0733775196.

Vi intervjuar löpande och tillämpar arbetsprov i rekryteringsprocessen. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

WeMind Nacka söker NP-psykolog

Psykolog
Läs mer Nov 5
WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 400 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

Vår verksamhet växer och utvecklas, så vi på WeMind Nacka söker nu ytterligare en kollega som delar våra värderingar och som söker ett meningsfullt jobb!

Om oss:

Vi erbjuder en attraktiv och meningsfull arbetsplats i naturnära Ektorp Centrum, cirka 15 min från Slussen. WeMind Nacka är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning, vilket innebär att vi behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Vi lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling.

Verksamheten utgörs idag av en personalgrupp på cirka 50 personer bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, case managers, kuratorer, arbetsterapeuter, rehabkoordinator och medicinska sekreterare. Vi strävar efter att ha ett tätt samarbete mellan mottagningens olika professioner samt arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter.

Vår mottagning erbjuder egna arbetsrum i nyrenoverade lokaler och vi har flexibla arbetstider vilket innebär att vi har stor påverkan över vår egna arbetstid så länge verksamhetens och patienters behov är i balans.

Vi har kollektivavtal, tjänstepension, skräddarsydda utbildningsdagar, handledning, gemensam frukost varje dag samt generöst friskvårdsbidrag.

Om tjänsten:

Vi söker nu en utredande psykolog. Tjänsten har en klinisk del och en administrativ del. Den administrativa delen omfattar exempelvis planering av insatser samt konsultativt arbete mot andra personalgrupper.

Den kliniska delen består i bedömningar och basutredningar för nya patienter, främst med frågeställning inom neuropsykiatriska området. Du kommer också göra flertalet neuropsykiatriska utredningar per månad och delta i teammöten för att diskutera pågående ärenden. Vi ser gärna att man också medverkar i psykologisk behandling och psykoedukativa inslag för samma patientgrupp. Det finns också möjlighet att ägna en viss del av tjänsten åt psykologisk behandling av patienter med andra diagnoser. Det är fördelaktigt om du har KBT-inriktning.

Vi söker en psykolog med flera år i yrket.
Meriterande: kompetens och erfarenhet av att ge handledning samt arbete konsultativt internt och mot vårdgrannar i frågor som gäller neuropsykiatriska utredningar. För kandidater med gedigen erfarenhet av utredning och som har ambitioner för ledande positioner finns möjliga karriärvägar på mottagningen.

Tjänsten är på heltid, men tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.

Om dig:

Du ska vara legitimerad psykolog med inriktning mot kognitiv beteendeterapi, ha flerårig erfarenhet av psykiatri samt neuropsykiatrisk utredning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att utreda samt behandla svårare psykiatriska tillstånd och psykiatrisk samsjuklighet. Avgörande kommer att falla på personlig lämplighet.

För mer information kontakta psykologchef Linnea Kollberg, tel.nr.: 0709306627 eller verksamhetschef Per Söderholm, tel.nr.: 0733775196

Vi intervjuar löpande och tillämpar arbetsprov i rekryteringsprocessen. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sjuksköterska till WeMind Nacka

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Jun 29
WeMind öppenvårdsmottagning i Nacka söker en sjuksköterska med erfarenhet av affektiva diagnoser

WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 450 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård vill vi göra skillnad på riktigt.

Om oss:
Vår verksamhet växer och utvecklas, så vi på WeMind Nacka söker nu ytterligare kollegor som delar våra värderingar och som söker ett meningsfullt jobb!

Vi erbjuder en attraktiv och meningsfull arbetsplats i naturnära Ektorp Centrum, cirka 10-15 min från Slussen.

WeMind Nacka är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning, vilket innebär att vi behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Vi lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling.

Verksamheten utgörs idag av en personalgrupp på cirka 55 personer bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, case managers, kuratorer, arbetsterapeuter, fysioterapeut och medicinska sekreterare. Vi strävar efter att ha ett tätt samarbete mellan mottagningens olika professioner samt arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter.

Vår mottagning erbjuder individuella arbetsrum i nyrenoverade lokaler och vi har flexibla arbetstider vilket innebär att vi har stor påverkan över vår egna arbetstid så länge verksamhet och patienters behov är i balans.

Att jobba som Sjuksköterska på WeMind Nacka
Nu söker vi dig som legitimerad sjuksköterska med flerårig erfarenhet av psykiatri. Vi ser gärna att du har jobbat inom öppenvården med ett starkt intresse för affektiva diagnoser, främst bipolär sjukdom.

I arbetet som sjuksköterska inom det affektiva området kommer du att ha ansvar för bland annat uppföljning av medicinering, mående, hälsa samt utskick av remisser för blodprovstagning vid litiumbehandling. Du arbetar nära patientansvarig läkare och är fast vårdkontakt till dina patienter. Du kommer att tillsammans med kollega i teamet planera, organisera och föreläsa/undervisa/informera på mottagningens Patient- och anhörigutbildning i bipolär sjukdom.

Du har samtal med patienter under en avgränsad tidsperiod för att hjälpa dem med mindre besvär där terapeutisk behandling inte krävs. Livsstilsförändringar relaterat till kost, träning och sömnhygien kan vara aktuellt. Ett naturligt inslag är att följa upp patientens självskattningar tillsammans med denne. Du utför suicidrisk- och våldsriskbedömning och uppdaterar vård- och krisplaner vid förändrat mående.

Som sjuksköterska ansvarar man även för dispensären på mottagningarna. Medicintekniska åtgärder som erbjuds inom psykiatrisk öppenvård är intramuskulära samt subkutana injektioner samt dosettdelning. Det finns även möjlighet att genomföra drogscreeningar. Man har även ansvar för medicinförrådet och ser till att det finns material som behövs för dagligt arbete.

Om du vill vara med och utveckla den psykiatriska vården, är ansvarstagande, känner dig trygg med att arbeta självständigt och fatta egna beslut men samtidigt värdesätter teamarbete så är du jättevälkommen med din ansökan!



Vi erbjuder

- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Friskvårdsbidrag via ActiWay
- Individuell lönesättning
- Kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter
- Regelbunden utbildning och möjlighet till kompetensutveckling.
- Handledning
- Gemensam frukost varje dag


Anställningsvillkor

- Anställningsform: Tillsvidareanställning, och vi tillämpar provanställning
- Omfattning: Heltid
- Sysselsättningsgrad: 100%
- Lön: Månadslön
- Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse


För mer information kontakta biträdande verksamhetschef Steffi Laux, tel. 0762900389. Vi intervjuar löpande. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Psykossjuksköterska till WeMind Nacka

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Jun 29
Vi söker en psykossjuksköterska till vår öppenvårdsmottagning i Nacka

WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 400 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård vill vi göra skillnad på riktigt.

Vår verksamhet växer och utvecklas, så vi på WeMind Nacka söker nu ytterligare en kollega som delar våra värderingar och som söker ett meningsfullt jobb!

WeMind Nacka söker nu en psykossjuksköterska till vårt multiprofessionella psykosteam där psykiater, sjuksköterskor, case manager, psykolog, kurator och arbetsterapeut ingår. Dom åtta medarbetare som jobbar i teamet idag arbetar väldigt nära varandra och bidrar alla med sin unika kompetens. Teamet ingår i en större psykosorganisation som består av lokala psykosteam vid våra övriga mottagningar.

Om oss:
Vi erbjuder en attraktiv och meningsfull arbetsplats i naturnära Ektorp Centrum, cirka 15 min från Slussen. WeMind Nacka är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning, vilket innebär att vi behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Vi lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling.

Verksamheten utgörs idag av en personalgrupp på cirka 50 personer bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, case managers, kuratorer, arbetsterapeuter, rehabkoordinator och medicinska sekreterare. Vi strävar efter att ha ett tätt samarbete mellan mottagningens olika professioner samt arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter.

Vi erbjuder

- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Friskvårdsbidrag via ActiWay
- Individuell lönesättning
- Kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter
- Regelbunden utbildning och möjlighet till kompetensutveckling
- Handledning
- Gemensam frukost varje dag


Vår mottagning erbjuder individuella arbetsrum i nyrenoverade lokaler och vi har flexibla arbetstider vilket innebär att vi har stor påverkan över vår egna arbetstid så länge verksamhet och patienters behov är i balans.

Om tjänsten:
Vi söker en legitimerad sjuksköterska med specialistkompetens i psykiatri och/eller erfarenhet av psykiatri och psykosvård. I arbetet som psykossjuksköterska ingår ansvar för administrering och uppföljning av medicinering, mående, hälsa, årskontroller och samordning av insatser för patienterna. Samverkan med övriga kompetenser i teamet, närstående, andra myndigheter och vårdgivare är en viktig del av arbetet.

Vi söker dig som:

- Har ett starkt intresse för psykosvården
- Tycker det är viktigt med den sociala arbetsmiljön och att ha roligt på jobbet
- Vill jobba i en kunskapsintensiv miljö
- Vill vara med och utveckla den psykiatriska vården
- Är ansvarstagande
- Är van att arbeta självständigt och fatta beslut och samtidigt värdesätter teamarbete
- Vill utvecklas som sjuksköterska


Vi ser det som meriterande med erfarenhet av samordning av patienters vård i relation till vårdgrannar och myndigheter. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet, flexibilitet, intresse för patientgruppen och samarbetsförmåga med andra personalkategorier samt med våra vårdtagare och deras närstående. I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter. Vi strävar efter en jämn könsfördelning i personalgruppen.

Anställningsvillkor

- Anställningsform: Tillsvidareanställning, och vi tillämpar provanställning
- Omfattning: Heltid, men tjänstgöringsgrad kan diskuteras
- Sysselsättningsgrad: 100%
- Lön: Månadslön
- Tillträde: Enligt överenskommelse


För mer information kontakta verksamhetschef Per Söderholm, tel.nr.: 0733775196.

Vi intervjuar löpande och tillämpar arbetsprov i rekryteringsprocessen. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sjuksköterska till WeMind Nacka

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Maj 21
WeMind öppenvårdsmottagning i Nacka söker en sjuksköterska med erfarenhet av affektiva diagnoser

WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 450 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård vill vi göra skillnad på riktigt.

Om oss:
Vår verksamhet växer och utvecklas, så vi på WeMind Nacka söker nu ytterligare kollegor som delar våra värderingar och som söker ett meningsfullt jobb!

Vi erbjuder en attraktiv och meningsfull arbetsplats i naturnära Ektorp Centrum, cirka 10-15 min från Slussen.

WeMind Nacka är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning, vilket innebär att vi behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Vi lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling.

Verksamheten utgörs idag av en personalgrupp på cirka 55 personer bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, case managers, kuratorer, arbetsterapeuter, fysioterapeut och medicinska sekreterare. Vi strävar efter att ha ett tätt samarbete mellan mottagningens olika professioner samt arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter.

Vår mottagning erbjuder individuella arbetsrum i nyrenoverade lokaler och vi har flexibla arbetstider vilket innebär att vi har stor påverkan över vår egna arbetstid så länge verksamhet och patienters behov är i balans.

Att jobba som Sjuksköterska på WeMind Nacka
Nu söker vi dig som legitimerad sjuksköterska med flerårig erfarenhet av psykiatri. Vi ser gärna att du har jobbat inom öppenvården med ett starkt intresse för affektiva diagnoser, främst bipolär sjukdom.

I arbetet som sjuksköterska inom det affektiva området kommer du att ha ansvar för bland annat uppföljning av medicinering, mående, hälsa samt utskick av remisser för blodprovstagning vid litiumbehandling. Du arbetar nära patientansvarig läkare och är fast vårdkontakt till dina patienter. Du kommer att tillsammans med kollega i teamet planera, organisera och föreläsa/undervisa/informera på mottagningens Patient- och anhörigutbildning i bipolär sjukdom.

Du har samtal med patienter under en avgränsad tidsperiod för att hjälpa dem med mindre besvär där terapeutisk behandling inte krävs. Livsstilsförändringar relaterat till kost, träning och sömnhygien kan vara aktuellt. Ett naturligt inslag är att följa upp patientens självskattningar tillsammans med denne. Du utför suicidrisk- och våldsriskbedömning och uppdaterar vård- och krisplaner vid förändrat mående.

Som sjuksköterska ansvarar man även för dispensären på mottagningarna. Medicintekniska åtgärder som erbjuds inom psykiatrisk öppenvård är intramuskulära samt subkutana injektioner samt dosettdelning. Det finns även möjlighet att genomföra drogscreeningar. Man har även ansvar för medicinförrådet och ser till att det finns material som behövs för dagligt arbete.

Om du vill vara med och utveckla den psykiatriska vården, är ansvarstagande, känner dig trygg med att arbeta självständigt och fatta egna beslut men samtidigt värdesätter teamarbete så är du jättevälkommen med din ansökan!



Vi erbjuder

- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Friskvårdsbidrag via ActiWay
- Individuell lönesättning
- Kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter
- Regelbunden utbildning och möjlighet till kompetensutveckling.
- Handledning
- Gemensam frukost varje dag


Anställningsvillkor

- Anställningsform: Tillsvidareanställning, och vi tillämpar provanställning
- Omfattning: Heltid
- Sysselsättningsgrad: 100%
- Lön: Månadslön
- Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse


För mer information kontakta biträdande verksamhetschef Steffi Laux, tel. 0762900389. Vi intervjuar löpande. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Psykossjuksköterska till WeMind Nacka

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Apr 23
Vi söker en psykossjuksköterska till vår öppenvårdsmottagning i Nacka

WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 400 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård vill vi göra skillnad på riktigt.

Vår verksamhet växer och utvecklas, så vi på WeMind Nacka söker nu ytterligare en kollega som delar våra värderingar och som söker ett meningsfullt jobb!

WeMind Nacka söker nu en psykossjuksköterska till vårt multiprofessionella psykosteam där psykiater, sjuksköterskor, case manager, psykolog, kurator och arbetsterapeut ingår. Dom åtta medarbetare som jobbar i teamet idag arbetar väldigt nära varandra och bidrar alla med sin unika kompetens. Teamet ingår i en större psykosorganisation som består av lokala psykosteam vid våra övriga mottagningar.

Om oss:
Vi erbjuder en attraktiv och meningsfull arbetsplats i naturnära Ektorp Centrum, cirka 15 min från Slussen. WeMind Nacka är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning, vilket innebär att vi behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Vi lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling.

Verksamheten utgörs idag av en personalgrupp på cirka 50 personer bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, case managers, kuratorer, arbetsterapeuter, rehabkoordinator och medicinska sekreterare. Vi strävar efter att ha ett tätt samarbete mellan mottagningens olika professioner samt arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter.

Vi erbjuder

- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Friskvårdsbidrag via ActiWay
- Individuell lönesättning
- Kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter
- Regelbunden utbildning och möjlighet till kompetensutveckling
- Handledning
- Gemensam frukost varje dag


Vår mottagning erbjuder individuella arbetsrum i nyrenoverade lokaler och vi har flexibla arbetstider vilket innebär att vi har stor påverkan över vår egna arbetstid så länge verksamhet och patienters behov är i balans.

Om tjänsten:
Vi söker en legitimerad sjuksköterska med specialistkompetens i psykiatri och/eller erfarenhet av psykiatri och psykosvård. I arbetet som psykossjuksköterska ingår ansvar för administrering och uppföljning av medicinering, mående, hälsa, årskontroller och samordning av insatser för patienterna. Samverkan med övriga kompetenser i teamet, närstående, andra myndigheter och vårdgivare är en viktig del av arbetet.

Vi söker dig som:

- Har ett starkt intresse för psykosvården
- Tycker det är viktigt med den sociala arbetsmiljön och att ha roligt på jobbet
- Vill jobba i en kunskapsintensiv miljö
- Vill vara med och utveckla den psykiatriska vården
- Är ansvarstagande
- Är van att arbeta självständigt och fatta beslut och samtidigt värdesätter teamarbete
- Vill utvecklas som sjuksköterska


Vi ser det som meriterande med erfarenhet av samordning av patienters vård i relation till vårdgrannar och myndigheter. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet, flexibilitet, intresse för patientgruppen och samarbetsförmåga med andra personalkategorier samt med våra vårdtagare och deras närstående. I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter. Vi strävar efter en jämn könsfördelning i personalgruppen.

Anställningsvillkor

- Anställningsform: Tillsvidareanställning, och vi tillämpar provanställning
- Omfattning: Heltid, men tjänstgöringsgrad kan diskuteras
- Sysselsättningsgrad: 100%
- Lön: Månadslön
- Tillträde: Enligt överenskommelse


För mer information kontakta verksamhetschef Per Söderholm, tel.nr.: 0733775196.

Vi intervjuar löpande och tillämpar arbetsprov i rekryteringsprocessen. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

WeMind Nacka söker specialistläkare i psykiatri

Specialistläkare
Läs mer Apr 7
Vi söker en Överläkare med särskilt intresse och kompetens inom affektiv sjukdom!

WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 450 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård vill vi göra skillnad på riktigt.

Vi söker dig som är specialist i psykiatri och har ett stort intresse för utveckling och evidens. Vi söker särskilt en kollega med intresse för och kompetens inom affektiv sjukdom. Vi erbjuder en välstrukturerad arbetsplats med tydligt ledarskap, korta beslutsvägar, väl utformade vårdprocesser och god stämning. Tjänsten är på heltid, 100% eller enligt överenskommelse, med start omgående, och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet. Personlighetsdrag som flexibilitet, samarbetsförmåga och intresse för patientgruppen är viktiga för oss.

Om oss:

Vi erbjuder en attraktiv och meningsfull arbetsplats i naturnära Ektorp Centrum, cirka 15 min från Slussen. WeMind Nacka är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning, vilket innebär att vi behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Vi lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling.

Verksamheten utgörs idag av en personalgrupp på cirka 50 personer bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, case managers, kuratorer, arbetsterapeuter, rehabkoordinator och medicinska sekreterare. Vi strävar efter att ha ett tätt samarbete mellan mottagningens olika professioner samt arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter.

Vår mottagning erbjuder individuella arbetsrum i nyrenoverade lokaler och vi har flexibla arbetstider vilket innebär att vi har stor påverkan över vår egna arbetstid så länge verksamhet och patienters behov är i balans.

Vi har kollektivavtal, tjänstepension, skräddarsydda utbildningsdagar, gemensam frukost varje dag samt friskvårdsbidrag.

Har du frågor om tjänsten så kontakta Per Söderholm, verksamhetschef, på telefonnummer 073-377 51 96, eller Johan Söderlund, medicinskt ledningsansvarig överläkare på telefonnummer 073-655 37 63.

Ansök nu

WeMind Nacka söker medicinsk sekreterare

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Apr 7
WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med cirka 450 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård vill vi göra skillnad på riktigt.

Vår verksamhet växer och utvecklas, så vi på WeMind Nacka söker nu ytterligare flera nya kollegor som delar våra värderingar och som söker ett meningsfullt jobb!

Om oss:

Vi erbjuder en attraktiv och meningsfull arbetsplats i naturnära Ektorp Centrum, cirka 15 minuter från Slussen. WeMind Nacka är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning, vilket innebär att vi behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Vi lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling.

Verksamheten utgörs idag av en personalgrupp på cirka 50 personer bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, case-managers, kuratorer, arbetsterapeuter och medicinska sekreterare. Vi strävar efter att ha ett tätt samarbete mellan mottagningens olika professioner samt arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter.

Vi har kollektivavtal, tjänstepension, gemensam frukost varje dag och friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna är omväxlande med journalskrivning med tillhörande vårdkontaktsregistrering, remisshantering, kassa- och receptionsarbete, bemanna telefon via vårt talsvarsbaserade system, bokningar, posthantering, skanning och kvalitetsarbete.

Om dig:

Du ska vara utbildad medicinsk sekreterare med erfarenhet av psykiatri. Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och som bidrar till ett gott arbetsklimat. Som person är du stabil och har ett gott omdöme. Du är strukturerad och skapar effektiva arbetssätt och rutiner. Du är självgående, har engagemang i ditt arbete och tycker om att ta ansvar. Du är serviceinriktad och kan ge ”det lilla extra” till patienterna du möter i receptionen, telefon och Mina vårdkontakter. Arbetsbelastningen kan variera vilket ställer krav på flexibilitet, stresstålighet och ett strukturerat arbetssätt. Har du därtill lätt för att samarbeta i grupp samtidigt som du kan ta eget ansvar då ska du söka till oss. Du bör ha goda kunskaper i Take Care. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är på heltid, men tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.

För mer information kontakta administrativ chef Eva Hoffman, telefon 072-164 29 98.

Vi tillämpar löpande intervjuer i denna rekryteringsprocess och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstidens slut.

Ansök nu

WeMind Nacka söker NP-ansvarig psykolog

Neuropsykolog
Läs mer Mar 25
WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 400 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård vill vi göra skillnad på riktigt.

Vår verksamhet växer och utvecklas, så vi på WeMind Nacka söker nu ytterligare en kollega som delar våra värderingar och som söker ett meningsfullt jobb!

Nu finns en möjlighet för dig som är intresserad av att vara med och bygga upp ett team specialiserat mot neuropsykiatrisk utredning och behandling, inom ramen för en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning.

Vi söker en psykolog som är ansvarig för flödet för våra neuropsykiatriska utredningar (NPU).

Vi utför årligen närmare 200 neuropsykiatriska utredningar och har ett gediget utbud av psykologiska interventioner så som psykopedagogiska insatser (PPI) samt psykologisk behandling individuellt såväl som i grupp.

Om oss:

Vi erbjuder en attraktiv och meningsfull arbetsplats i naturnära Ektorp Centrum, cirka 15 min från Slussen. WeMind Nacka är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning, vilket innebär att vi behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Vi lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling.

Verksamheten utgörs idag av en personalgrupp på cirka 50 personer bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, case managers, kuratorer, arbetsterapeuter, rehabkoordinator och medicinska sekreterare. Vi strävar efter att ha ett tätt samarbete mellan mottagningens olika professioner samt arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter.

Vår mottagning erbjuder individuella arbetsrum i nyrenoverade lokaler och vi har flexibla arbetstider vilket innebär att vi har stor påverkan över vår egna arbetstid så länge verksamhet och patienters behov är i balans.

Vi har kollektivavtal, tjänstepension, skräddarsydda utbildningsdagar, handledning, gemensam frukost varje dag samt friskvårdsbidrag.

Om tjänsten:

Vi söker nu en person som kan axla ansvaret för vårt neuropsykiatriska team. Detta innebär, utöver kliniskt arbete, att ansvara för att vi följer organisationens och regionens processer, att säkerställa att patienterna får neuropsykiatrisk utredning enligt vårdprogram och interna riktlinjer, bedömning av remisser samt att bevaka eventuell kötid. Tjänsten har en klinisk del och en administrativ del. Den administrativa delen omfattar exempelvis ansvar för köställan, uppdatering av riktlinjer och styrdokument samt fördelning av ärenden till utredande psykologer.

Den kliniska delen består i bedömningar och basutredningar för nya patienter, främst med frågeställning inom neuropsykiatriska området. Du kommer också göra flertalet neuropsykiatriska utredningar per månad och delta i teammöten för att diskutera pågående ärenden. Vi ser gärna att man också medverkar i psykologisk behandling och psykoedukativa inslag för samma patientgrupp. Det finns också möjlighet att ägna en viss del av tjänsten åt psykologisk behandling av patienter med andra diagnoser.

Vi söker en psykolog med flera år i yrket, du behöver kunna handleda mer juniora kollegor och arbeta konsultativt internt och mot vårdgrannar i frågor som gäller neuropsykiatriska utredningar.

Tjänsten är på heltid, men tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.

Om dig:

Du ska vara legitimerad psykolog med inriktning mot kognitiv beteendeterapi, ha flerårig erfarenhet av psykiatri samt en gedigen kompetens inom neuropsykiatrisk utredning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att utreda samt behandla svårare psykiatriska tillstånd och psykiatrisk samsjuklighet. Avgörande kommer att falla på personlig lämplighet.

För mer information kontakta psykologchef Linnea Kollberg, tel.nr.: 070-9306627 eller verksamhetschef Per Söderholm, tel.nr.: 073-3775196

Vi intervjuar löpande och tillämpar arbetsprov i rekryteringsprocessen. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Arbetsterapeut (föräldravikariat) till WeMind Nacka

Arbetsterapeut
Läs mer Nov 26
Vi söker arbetsterapeut / föräldravikariat

WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 400 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

Vår verksamhet växer och utvecklas, så vi på WeMind Nacka söker nu ytterligare en kollega som delar våra värderingar och som söker ett meningsfullt jobb!

Till WeMind Nacka söker vi nu en arbetsterapeut till vårt psykosteam, då vår ordinarie arbetsterapeut är föräldraledig.

Arbetsterapeutens jobb utgår från frågeställning, förutsättningar och behov hos den person man ska stödja/utreda. Uppdragen kommer till arbetsterapeuten från övriga teammedlemmar, alternativt genom förfrågningar från biståndshandläggare eller försäkringskassa. Du kommer att arbeta självständigt och tillsammans med andra i behandlingsteamet och särskilt mot den psykiatriska målgrupp som uppvisar en lägre grad av funktion och autonomi.

Uppdrag:

Arbetsterapeutisk utredning syftar till att kartlägga patientens förmåga i det dagliga livets aktiviteter, att ge en bild av funktion inom olika livsområden, ringa in risk- och stressfaktorer, skapa bättre förståelse kring funktion och bemötande samt vid behov som underlag till olika myndigheter. Utredningen kan ligga till grund för planering och utvärdering av arbetsterapeutiska interventioner som ADL-träning, förskrivning av hjälpmedel eller underlag vid ansökan om kommunala stödinsatser, sjukersättning via Försäkringskassan osv. Utredningen kan även ligga till grund för kommande sysselsättning så som praktik, supported employment, studier etcetera.

Intygsskrivande som underlag för beslut av myndigheter ingår till stor del i arbetsterapeutens uppgifter.

Arbetsterapeutisk intervention syftar till att bibehålla eller öka och stärka patientens funktionsnivå. Detta kan ske med hjälp av Färdighetsträning (motoriskt, kognitivt, socialt), arbeta med vardaglig struktur/ rutiner, hjälpmedel (i vardagen, i hemmet, på arbetet), Bostadsanpassning (fysiskt eller genom struktur) eller genom stöd på arbete/sysselsättning. Att tillsammans med kommunens boendestödjare eller kontaktpersonen på mottagningen modifiera miljöer och krav på uppgifter i syfte att underlätta för personen i vardagen. Basen är den aktivitets- och funktionsutredning som gjorts. Arbetet utgår ifrån patientens önskemål.

Arbetsterapeuten arbetar med personer individuellt och/eller i grupp. Ofta sker arbetet i team med andra yrkesgrupper så som sjuksköterska, socionom eller psykolog. Exempel på grupper kan vara hälsogrupper i olika former, IMR-grupper, IPT-k grupper och närståendeutbildningar (PPI).

Utöver utredning och behandling tillkommer det emellanåt att handleda kommunens personal (t. ex personal på särskilt boende, boendestöd eller personal på sysselsättning).

Den behandling som erbjuds ska vara evidensbaserad och följa nationella riktlinjer och vårdprogram.

Om oss:

Vi erbjuder en attraktiv och meningsfull arbetsplats i naturnära Ektorp Centrum, cirka 10-15 min från Slussen. WeMind Nacka är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning, vilket innebär att vi behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Vi lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling.

Verksamheten utgörs idag av en personalgrupp på cirka 50 personer bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, case managers, kuratorer, arbetsterapeuter, fysioterapeut, rehabkoordinator och medicinska sekreterare. Vi strävar efter att ha ett tätt samarbete mellan mottagningens olika professioner samt arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter.

Vår mottagning erbjuder individuella arbetsrum i nyrenoverade lokaler och vi har flexibla arbetstider vilket innebär att vi har stor påverkan över vår egna arbetstid så länge verksamhet och patienters behov är i balans.

Vi har kollektivavtal, tjänstepension, skräddarsydda utbildningsdagar, handledning, gemensam frukost varje dag samt friskvårdsbidrag.



Om dig:

Du ska vara legitimerad arbetsterapeut. Meriterande med erfarenhet av psykiatri och arbete med patienter med psykossjukdom. Avgörande kommer att falla på personlig lämplighet.

Tjänsten är på heltid, men tjänstgöringsgrad kan diskuteras (50-100%). Visstidsanställning till och med augusti 2021. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.

För mer information kontakta verksamhetschef Per Söderholm, tel.nr.: 0733775196 Vi intervjuar löpande. Välkommen med din ansökan.

Ansök nu

WeMind Nacka söker NP-ansvarig psykolog

Neuropsykolog
Läs mer Nov 20
WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 450 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

Vår verksamhet växer och utvecklas, så vi på WeMind Nacka söker nu ytterligare en kollega som delar våra värderingar och som söker ett meningsfullt jobb!

Nu finns en möjlighet för dig som är intresserad av att vara med och bygga upp ett team specialiserat mot neuropsykiatrisk utredning och behandling, inom ramen för en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning. Vi utför årligen närmare 200 neuropsykiatriska utredningar och har ett gediget utbud av psykopedagogiska interventioner (PPI) samt psykologisk behandling individuellt såväl som i grupp.

Om oss:

Vi erbjuder en attraktiv och meningsfull arbetsplats i naturnära Ektorp Centrum, cirka 10-15 min från Slussen. WeMind Nacka är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning, vilket innebär att vi behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Vi lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling.

Verksamheten utgörs idag av en personalgrupp på cirka 50 personer bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, case managers, kuratorer, arbetsterapeuter, fysioterapeut, rehabkoordinator och medicinska sekreterare. Vi strävar efter att ha ett tätt samarbete mellan mottagningens olika professioner samt arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter.

Vår mottagning erbjuder individuella arbetsrum i nyrenoverade lokaler och vi har flexibla arbetstider vilket innebär att vi har stor påverkan över vår egna arbetstid så länge verksamhet och patienters behov är i balans.

Vi har kollektivavtal, tjänstepension, skräddarsydda utbildningsdagar, handledning, gemensam frukost varje dag samt friskvårdsbidrag.

Om tjänsten:

Vi söker nu en person som kan axla ansvaret för vårt neuropsykiatriska team. Detta innebär, utöver kliniskt arbete, att ansvara för att vi följer organisationens och regionens processer, att säkerställa att patienterna får neuropsykiatrisk utredning enligt vårdprogram och interna riktlinjer samt att bevaka kötid. Tjänsten innefattar ett visst administrativt ansvar. Exempelvis ansvar för köställan, uppdatering av riktlinjer och styrdokument samt fördelning av ärenden till utredande psykologer. Vi önskar också att man medverkar i rekrytering av nya utredande psykologer.

Tjänsten är på heltid, men tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.

Om dig:

Du ska vara legitimerad psykolog med inriktning mot kognitiv beteendeterapi, ha flerårig erfarenhet av psykiatri samt en gedigen kompetens inom neuropsykiatrisk utredning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att utreda samt behandla svårare psykiatriska tillstånd och psykiatrisk samsjuklighet. Avgörande kommer att falla på personlig lämplighet.

För mer information kontakta psykologchef Linnea Kollberg, tel.nr.: 0709306627 eller verksamhetschef Per Söderholm, tel.nr.: 0733775196.

Vi intervjuar löpande och tillämpar arbetsprov i rekryteringsprocessen. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

WeMind Nacka söker medicinsk sekreterare

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Okt 8
WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med cirka 450 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård vill vi göra skillnad på riktigt.

Vår verksamhet växer och utvecklas, så vi på WeMind Nacka söker nu ytterligare flera nya kollegor som delar våra värderingar och som söker ett meningsfullt jobb!

Om oss:

Vi erbjuder en attraktiv och meningsfull arbetsplats i naturnära Ektorp Centrum, cirka 10-15 minuter från Slussen. WeMind Nacka är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning, vilket innebär att vi behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Vi lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling.

Verksamheten utgörs idag av en personalgrupp på cirka 50 personer bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, case-managers, kuratorer, arbetsterapeuter, fysioterapeut, rehabkoordinator och medicinska sekreterare. Vi strävar efter att ha ett tätt samarbete mellan mottagningens olika professioner samt arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter.

Vi sitter i nyrenoverade lokaler och vi har flexibla arbetstider vilket innebär att vi har stor påverkan över vår egna arbetstid så länge verksamhet och patienters behov är i balans.

Vi har kollektivavtal, tjänstepension, gemensam frukost och friskvårdsbidrag.

Om dig:

Du ska vara utbildad medicinsk sekreterare med erfarenhet av psykiatri. Vi lägger stor vikt vid att du är serviceinriktad och har lätt att samarbeta med andra och skapa goda relationer. Som person är du stabil och har ett gott omdöme. Du är strukturerad och skapar effektiva arbetssätt och rutiner. Du är självgående, har engagemang i ditt arbete och tycker om att ta ansvar. I arbetet krävs det att du är prestigelös och flexibel med förmågan att se olika behov, samt har viljan att hjälpa till där det behövs. Du bör ha goda kunskaper i Take Care. Särskilt meriterande är kompetens och erfarenhet av arbete i Microsoft Office-paketet, specifikt Excel. Kassa- & receptionsarbete ingår. Avgörande kommer att falla på personlig lämplighet.

Tjänsten är på heltid, men tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.

För mer information kontakta verksamhetschef Per Söderholm, tfn. 073-377 51 96. Vi intervjuar löpande. Välkommen med din ansökan.

Hur vet vi att vi är på rätt väg? Vi utvärderar oss själva löpande genom patientmätningar i hur våra patienter mår och utvecklas samt så har vårt vetenskapliga råd vars uppgift är att säkerställa att våra patienter får den bästa behandling som går att uppbringa i dagsläget.

LÄS MER HÄR: https://wemind.se/vard#rnd

Ansök nu

WeMind Mobil Psykiatri söker psykiatrisjuksköterska

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Aug 10
Vi söker legitimerad psykiatrisjuksköterska

WeMind strävar efter att vara kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 450 medarbetare. Med fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård vill vi vara med och göra skillnad på riktigt.

Till WeMind Mobil Psykiatri söker vi en psykiatrisjuksköterska som delar våra värderingar och som vill ha ett meningsfullt jobb! Vi sitter i fina nyrenoverade lokaler i Ektorps centrum på Ektorpsvägen 6.

Om oss:

Vi erbjuder en attraktiv och meningsfull arbetsplats i Ektorps centrum. Mobil Psykiatri är en enhet med 25 anställda, belägen i nyrenoverade lokaler cirka 10-15 minuter från Slussen. I arbetet som psykiatrisjuksköterska ingår ansvar för administrering och uppföljning av medicinering, uppföljning av mående och samordning av insatser för våra patienter. Samverkan med övriga kompetenser i teamet, närstående, andra vårdgivare och myndigheter är en viktig del av arbetet. Tjänsten är en heltidstjänst, 37 timmar per vecka där man arbetar två helger av åtta.

Vi söker dig som: Vill utvecklas som sjuksköterska och vill vara med och utveckla den psykiatriska vården. Är ansvarstagande, flexibel och har god samarbetsförmåga med andra personalkategorier, patienter och närstående. Är van att arbeta självständigt, göra bedömningar och fatta beslut i samråd med läkare och omvårdnadspersonal.

Vi ser gärna att du har körkort. I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter. Vi strävar efter en jämn könsfördelning i personalgruppen. Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. Vi är en välkomnande arbetsplats där vi gärna ser en spridning i både etnisk och kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Tjänsten avser tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi har kollektivavtal, flextid, och friskvårdsbidrag som förmån. Som sjuksköterska har man kontinuerlig handledning av handledarutbildad psykolog tillsammans med övriga kollegor.

Sista ansökningsdag är den 30 september. Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden.

För mer information kontakta enhetschef Katja Fredsberg på tel.nr. 070-477 80 09 Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

WeMind Sydost söker psykolog

Psykolog
Läs mer Jul 10
WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 400 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

WeMind Sydost består av 7 allmänpsykiatriska öppenvårdsmottagningar, vilket innebär att vi behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Dessa mottagningar ligger i Nacka, Gustavsberg, Tyresö, Haninge och Nynäshamn. Vi lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling. På samtliga mottagningar strävar vi efter att ha ett tätt samarbete mellan olika professioner samt arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter.

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med inriktning mot kognitiv beteendeterapi och flerårig erfarenhet av psykiatri. Du ska även ha erfarenhet av att bedöma och utreda svårare psykiatriska tillstånd och psykiatrisk samsjuklighet samt ha ett gediget intresse av neuropsykiatriskt utredningsarbete. Avgörande kommer att falla på personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig en arbetsgivare som satsar på dig, bl.a. med flexibla arbetstider och konkurrenskraftig lön. Vi vill att du ska trivas hos oss! Vi har självklart kollektivavtal, tjänstepension och friskvårdsbidrag.

Har du frågor om tjänsten så kontakta Siri Helle, psykolog och kommunikatör, på telefonnummer 0708-34 57 07.

Ansök nu

Vi söker administrativ chef/chefssekreterare

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Jul 6
WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 400 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

Vår verksamhet växer och utvecklas, så vi på WeMind Nacka söker nu ytterligare en kollega som delar våra värderingar och som söker ett meningsfullt jobb!

Som medicinsk sekreterare med chefsansvar är du aktiv i ett dagligt arbetsledarskap och att du har ett intresse av att driva utvecklingen av stödet till en specialistpsykiatrisk verksamhet är en självklarhet. Vår administrativa enhet som du kommer att leda är en mycket viktig del av vår verksamhet. Den administrativa enhetens viktigaste uppdrag är att stötta klinikerna i att leverera den bästa tänkbara vården och att ge service i toppklass vill våra patienter. Den administrativa enheten utgörs idag av 5 medicinska sekreterare.

Viktigt för oss är ett tydligt verksamhetsperspektiv och att du i dialog med medarbetarna och ledning arbetar för verksamhetens mål och visioner samt aktivt driver utvecklingsarbete. I kombination med arbetsledarskapet utför du i del av tjänst kvalificerad administration utifrån verksamhetens behov.

Om oss:

Vi erbjuder en attraktiv och meningsfull arbetsplats i naturnära Ektorp Centrum, cirka 10-15 min från Slussen. WeMind Nacka är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning, vilket innebär att vi behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Vi lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling.

Verksamheten utgörs idag av en personalgrupp på cirka 45 personer bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, case managers, kuratorer, arbetsterapeuter, fysioterapeut och medicinska sekreterare. Vi strävar efter att ha ett tätt samarbete mellan mottagningens olika professioner samt arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter.

Vi har kollektivavtal, tjänstepension, skräddarsydda utbildningsdagar, gemensam frukost varje dag samt friskvårdsbidrag.

Om dig:

Vi söker dig med relevant utbildning och gärna dokumenterade ledaregenskaper med erfarenhet att leda administrativt arbete. Du ska ha förmåga att leda och motivera andra genom att skapa engagemang och delaktighet för att nå gemensamma mål. Du har förmågan att utifrån olika perspektiv prioritera var fokus ska ligga. Du är lyhörd och tydlig i dina budskap och arbetar bra tillsammans med andra. Du tar initiativ och ser möjligheter i förändringar. Besitter uthållighet och har en positiv grundinställning samt att du är trygg och har god självinsikt. Vilket innebär att du kan ge och ta feedback, entusiasmera och motivera dina medarbetare.

Du ska vara utbildad medicinsk sekreterare med erfarenhet av psykiatri och ha goda kunskaper i Take Care. Avgörande kommer att falla på personlig lämplighet.

Tjänsten är på heltid, men tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.

För mer information kontakta biträdande enhetschef Steffi Laux, tel.nr.: 070-9306627, eller enhetschef Per Söderholm, tel.nr.: 073-3775196. Vi intervjuar löpande. Välkommen med din ansökan.

Ansök nu

WeMind Nacka söker legitimerad psykolog med DBT-kompetens

Psykolog
Läs mer Jun 23
Vi söker legitimerad psykolog med DBT-kompetens

WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 400 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

Vår verksamhet växer och utvecklas, och vi på WeMind Nacka söker nu ytterligare en kollega som delar våra värderingar och som söker ett meningsfullt jobb!

Vi söker dig som vill bli en del av vårt DBT-team! För närvarande är vi fyra personer (tre psykologer och en case manager) som genomför personlighetsutredningar, bedömningar och DBT-behandling för patienter med emotionellt instabilt personlighetssyndrom enligt vårdprogrammet. Vi arbetar tätt i teamet, har regelbunden extern handledning samt teamkonferenser veckovis.

Om oss:

Vi erbjuder en attraktiv och meningsfull arbetsplats i naturnära Ektorp Centrum, cirka 10-15 min från Slussen. WeMind Nacka är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning, vilket innebär att vi behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Vi lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling.

Verksamheten utgörs idag av en personalgrupp på cirka 45 personer bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, case managers, kuratorer, arbetsterapeuter, fysioterapeut och medicinska sekreterare. Vi strävar efter att ha ett tätt samarbete mellan mottagningens olika professioner samt arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter.

Vår mottagning erbjuder individuella arbetsrum i nyrenoverade lokaler och vi har flexibla arbetstider vilket innebär att vi har stor påverkan över vår egna arbetstid så länge verksamhet och patienters behov är i balans.

Vi har kollektivavtal, tjänstepension, skräddarsydda utbildningsdagar, handledning, gemensam frukost varje dag samt friskvårdsbidrag.

Om dig:

Du ska vara legitimerad psykolog med inriktning mot kognitiv beteendeterapi och flerårig erfarenhet av psykiatri. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att behandla svårare psykiatriska tillstånd och psykiatrisk samsjuklighet. Särskilt meriterande är intresse, kompetens och erfarenhet inom DBT. Avgörande kommer att falla på personlig lämplighet.

Tjänsten är på heltid, men tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.

För mer information kontakta psykologchef Linnea Kollberg, tel.nr.: 070-930 66 27 eller enhetschef Per Söderholm, tel.nr.: 073-377 51 96.

Vi intervjuar löpande. Välkommen med din ansökan.

Ansök nu