Praktikertjänst AB jobb i Nyköping

Hitta lediga jobb hos Praktikertjänst AB i Nyköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Nyköping.

Sjuksköterska sökes för sommarvikariat

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Mar 25
Information om arbetsplatsen
Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst.

Vår vision är "morgondagens primärvård redan idag" vilket innebär att vi utvecklar verksamheten kontinuerligt utifrån vårt uppdrag från Region Sörmland och vår listade befolkning.

Vi har ca 17 500 listade patienter hos oss och arbetar ständigt med att utveckla våra arbetssätt för att ge god vård av hög kvalitet. Vi arbetar med att ha hög tillgänglighet där den digifysiska vården spelar stor roll. Vi hanterar allt fler av våra patientkontakter via Mitt PTJ.  Syftet är att ge vård av god kvalitét i medicinsk rimlig tid och ge en god kontinuitet till våra patienter. Vi vill också skapa en gemensam samsyn mellan olika yrkesgrupper och använda våra resurser på ett effektivt sätt. 

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska inom primärvården, med fokus på mottagningsarbete (både planerad och akut mottagning) samt telefonrådgivning. 

Vi värnar om att ha samsyn kring våra gemensamma patienter och värdesätter kollegialt samarbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du är engagerad och kan arbeta både självständigt och i team. Du är flexibel och öppen för förändringar i det dagliga arbetet.

Det är meriterande med erfarenhet från primärvård men är inget krav för att söka denna tjänst.

Krav för tjänsten är erfarenhet av journalsystemet NCS Cross.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att hjälpa människor och som alltid arbetar med patienten i fokus och vill ge god service med vård av god kvalitét.

Du är positiv till arbetsuppgifter som är omväxlande och varierande. Du har god samarbets- och initiativförmåga, trivs med att ingå i ett team och att samspela med den egna och andra yrkeskategorier. Du är en person som tycker primärvårdens framtid är intressant och spännande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team.


Övrig information
Vi söker dig som är tillgänglig för att arbeta hos oss i sommar, gärna under v. 24-33.


Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. 

 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst startade för över 60 år sedan och är en av Sveriges största vårdgivare. Vi har 750 mottagningar, från Vittangi i norr till Ystad i söder, som drivs av praktiker som tillsammans äger hela Praktikertjänst. Vi är övertygade om att det skapar engagemang, delaktighet, fokus på kvalitet, kontinuitet samt kompetensutveckling - och är en viktig anledning till att vi varje år hamnar i topp vad gäller både nöjda patienter och medarbetare. Hos oss får du en trygg anställning med fina förmåner och goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi vet att våra medarbetares välbefinnande är grunden till nöjda patienter och i det långa loppet, ett mer välmående samhälle.

Ansök nu

Psykolog, psykoterapeut eller kurator

Psykolog
Läs mer Nov 28
Information om arbetsplatsen
Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst.

Vår vision är "morgondagens primärvård redan idag" vilket innebär att vi utvecklar verksamheten kontinuerligt utifrån vårt uppdrag från Region Sörmland och vår listade befolkning. Vi har ca 17 500 listade patienter hos oss och arbetar ständigt med att utveckla våra arbetssätt för att ge god vård av hög kvalitet. Vi arbetar även med att ha hög tillgänglighet där den digifysiska vården spelar stor roll. Vi hanterar allt fler av våra patientkontakter genom chatt och videosamtal via MittPTJ. Syftet är att ge vård av god kvalitét i medicinsk rimlig tid och ge en god kontinuitet till våra patienter. Vi vill också skapa en gemensam samsyn mellan olika yrkesgrupper och använda våra resurser på ett effektivt sätt. Arbetsplatsen är indelad i tre team som representeras av alla våra yrkeskategorier. Syftet med teamens arbete är att våra patienter ska komma rätt förberedda till rätt resurs i rätt tid, detta baserat på en gemensam medicinsk bedömning.

Som nyanställd hos oss får du en individuellt anpassad introduktion då vi värnar om att du ska känna dig väl omhändertagen. Vi arbetar även för att du ska ges möjlighet att lära känna både kollegor, verksamhet och arbetssätt på bästa möjliga sätt.

Arbetsuppgifter
Som psykologisk behandlare på vårdcentralen arbetar du integrerat i team med läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter och övrig personal. Vi arbetar enligt IBH-modellen med korta väntetider för bedömning. Det innebär också att vi kontinuerligt anpassar vårdutbudet utifrån populationens behov i relation till våra resurser (stegvis vård). Förutom psykologisk bedömning ingår korta, fokuserade insatser och enstaka längre psykoterapier utifrån KBT. Behandling sker individuellt och i grupp, digitalt och fysiskt, primärt i lätta till medelsvåra tillstånd.

Som psykologisk behandlare på vårdcentralen har du även en central roll och bidrar med uppskattad kunskap till hela arbetsplatsen där du finns till hands för kortare konsultationer, vägledning och frågor från övriga yrkeskategorier i gemensamma patientärenden.

Kvalifikationer
-Legitimerad psykolog (med inriktning KBT), psykoterapeut eller kurator med Steg1.

-Minst tre års erfarenhet av psykologiskt behandlingsarbete inom hälso- och sjukvård.

-God datorvana och intresse för att arbeta digifysiskt

-Erfarenhet av ett konsultativt förhållningssätt

-Mycket god svenska och engelska i tal och i skrift

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att hjälpa människor och som arbetar med patienten och verksamheten i fokus, ge god service med vård av god kvalitét.

För att trivas med att arbeta inom primärvården tror vi att du gillar att snabbt komma till patientens kärnproblematik. Du känner dig trygg och självständig i att sätta diagnoser och erbjuda stegvis vård. Du har lätt att flexibelt anpassa varje patientkontakt utifrån patientens medicinska behov i förhållande verksamhetens uppdrag. Du är positiv till arbetsuppgifter som är omväxlande och varierande. Du har god samarbets- och initiativförmåga, trivs med att ingå i ett team och att samspela med andra yrkeskategorier.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team.

Övrig information
Arbetstiden kan diskuteras. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. 


 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med 1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister. Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 7 100.

Ansök nu

Medicinsk sekreterare, vikariat

Läkarsekreterare/Vårdadministratör/Medicinsk sekreterare
Läs mer Nov 27
Information om arbetsplatsen
Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst.

Vår vision är "morgondagens primärvård redan idag" vilket innebär att vi utvecklar verksamheten kontinuerligt utifrån vårt uppdrag från Region Sörmland och vår listade befolkning.

Vi har ca 17 500 listade patienter hos oss och arbetar ständigt med att utveckla våra arbetssätt för att ge god vård av hög kvalitet. Vi arbetar även med att ha hög tillgänglighet där den digifysiska vården spelar stor roll. Vi hanterar allt fler av våra patientkontakter genom chatt och videosamtal via Mitt PTJ.

Arbetsplatsen är indelad i tre team som representeras av alla våra yrkeskategorier. Syftet med teamens arbete är att våra patienter ska komma rätt förberedda till rätt resurs i rätt tid, detta baserat på en gemensam medicinsk bedömning.

Arbetsgruppen vi nu rekryterar till består av tio medicinska sekreterare. Med anledning av kommande föräldraledighet söker vi nu en medicinsk sekreterare för ett längre vikariat.

Som nyanställd hos oss får du en individuellt anpassad introduktion då vi värnar om att du ska känna dig väl omhändertagen. Vi arbetar även för att du ska ges möjlighet att lära känna både kollegor, verksamhet och arbetssätt på bästa möjliga sätt.

 

Arbetsuppgifter
Du får som medicinsk sekreterare hos oss ett omväxlande och stimulerande arbete med varierande arbetsuppgifter. I uppdraget ingår medicinsk dokumentation, bokning och planering, TeleQ, post- och remisshantering samt övrig administrativ service. Du får även möjlighet till egna ansvarsområden. Receptionsarbete är en viktig del i vår verksamhet där du är ansiktet utåt mot våra patienter.

I det dagliga arbetet hanterar vi många patientkontakter via vår chatt Mitt PTJ. Det kan bland annat handla om egna inkommande och utgående ärenden samt ärendefördelning till andra yrkesgrupper.

Du ingår i ett av våra tre team där du har en central funktion i våra ärenderonder. Hos oss är vi måna om att arbeta tillsammans med omtanke och professionalism gentemot våra patienter och kollegor. Du kommer att arbeta i nära samarbete med övriga professioner på vårdcentralen och vara delaktig i vårdcentralens verksamhetsutveckling.

 

Kvalifikationer
Du är utbildad medicinsk sekreterare och har goda kunskaper i medicinsk terminologi och i svenska språket, både i tal och skrift samt god datorvana.

Det är meriterande med erfarenhet från journalsystemet NCS Cross.

 

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är social, engagerad och ansvarsfull. Du är trygg i din profession och kan arbeta självständigt. Du är flexibel i ditt arbetssätt och har hög förmåga att samarbeta då vårt arbete hela tiden är föränderligt och vi arbetar nära varandra. Du är noggrann och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du ser det som en självklarhet att ha ett professionellt arbetssätt och gott bemötande till dem du möter. Du ser dig själv som en aktiv och värdeskapande teammedlem och ser förändringar som inspirerande och utvecklande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


 

Övrig information
Heltid, vikariat.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. 





 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med 1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister. Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 7 100.

Ansök nu

Psykolog, psykoterapeut vikariat

Psykolog
Läs mer Aug 23
Information om arbetsplatsen
Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst.

Vår vision är "morgondagens primärvård redan idag" vilket innebär att vi utvecklar verksamheten kontinuerligt utifrån vårt uppdrag från Region Sörmland och vår listade befolkning.

Vi har ca 17 500 listade patienter hos oss och arbetar ständigt med att utveckla våra arbetssätt för att ge god vård av hög kvalitet. Vi arbetar även med att ha hög tillgänglighet där den digifysiska vården spelar stor roll. Vi hanterar allt fler av våra patientkontakter genom chatt och videosamtal via MittPTJ.

Arbetsplatsen är indelad i tre team som representeras av alla våra yrkeskategorier. Syftet med teamens arbete är att våra patienter ska komma rätt förberedda till rätt resurs i rätt tid, detta baserat på en gemensam medicinsk bedömning.

Arbetsgruppen vi nu rekryterar till består av 2 psykologer (varav en är föräldraledig), 2 psykoterapeuter och 2 kuratorer med steg-1 utbildning. Det är en kompetent och stabil grupp som trivs med att arbeta tillsammans.

Som nyanställd hos oss får du en individuellt anpassad introduktion då vi värnar om att du ska känna dig väl omhändertagen. Vi arbetar även för att du ska ges möjlighet att lära känna både kollegor, verksamhet och arbetssätt på bästa möjliga sätt.

Arbetsuppgifter
Som psykologisk behandlare på vårdcentralen arbetar du integrerat i team med läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter och övrig personal. Vi arbetar enligt IBH-modellen med korta väntetider för bedömning. Det innebär också att vi kontinuerligt anpassar vårdutbudet utifrån populationens behov i relation till våra resurser. Förutom psykologisk bedömning ingår korta, fokuserade insatser och enstaka längre psykoterapier utifrån KBT. Behandling sker individuellt och i grupp, digitalt och fysiskt.

Som psykologisk behandlare på vårdcentralen har du även en central roll och bidrar med uppskattad kunskap till hela arbetsplatsen där du finns till hands för kortare konsultationer, vägledning och frågor från övriga yrkeskategorier i gemensamma patientärenden. 

Kvalifikationer
-Legitimerad psykolog (med inriktning KBT) och/eller leg. psykoterapeut

-Minst tre års erfarenhet av psykologiskt behandlingsarbete

-God datorvana och intresse för att arbeta digifysiskt

-Erfarenhet av ett konsultativt förhållningssätt

-Mycket god svenska och engelska i tal och i skrift

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att hjälpa människor och som alltid arbetar med patienten i fokus och vill ge god service med vård av god kvalitét.

Du är positiv till arbetsuppgifter som är omväxlande och varierande. Du har god samarbets- och initiativförmåga, trivs med att ingå i ett team och att samspela med den egna och andra yrkeskategorier. Du är en person som tycker primärvårdens framtid är intressant och spännande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team.

Övrig information
Arbetstiden kan diskuteras. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.



Vikariatet är aktuellt under en period av föräldraledighet och tiden för anställning kan justeras om förutsättningar ändras.

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med 1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister. Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 7 100.

Ansök nu

BHV-sköterska till Vårdcentralen Stadsfjärden

Sjuksköterska, barnavårdscentral
Läs mer Sep 12
Information om arbetsplatsen
Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst.

Vår vision är "morgondagens primärvård redan idag" vilket innebär att vi utvecklar verksamheten kontinuerligt utifrån vårt uppdrag från Region Sörmland och vår listade befolkning.

På vårt BVC arbetar idag fyra BHV-sköterskor som tillsammans ansvarar för ca 1300 inskrivna barn mellan 0-6 år. Vi arbetar i team och har nära samarbete med läkare och övriga yrkesgrupper på vårdcentralen. Arbetet utförs i enlighet med barnhälsovårdens basprogram och tillhör Arnö familjecentral.

Med anledning av personalförändring i arbetsgruppen söker vi nu två nya BHV-sköterskor till vårt fina BVC.

Arbetsuppgifter
Som BHV-sköterska hos oss får du ett omväxlande arbete där du följer barn och föräldrar från nyfödd till dess att skolhälsovården tar vid. Vi arbetar hälsofrämjande och preventivt enligt barnhälsovårdsprogrammet för barn 0-6 år. Du blir en viktig del i att främja barnets hälsa, trygghet och utveckling. Du ger stöd till föräldrar i ett aktivt föräldraskap och främjar fysisk och psykisk hälsa. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat hembesök, teambesök, föräldragrupper samt samverkan med andra arbetsgrupper och aktörer.

Viss arbetstid, utbildning och möten är förlagd på Arnö familjecentral. Där har vi ett nära samarbete med barnmorska, förskolelärare samt kuratorer från socialtjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är sjuksköterska med vidareutbildning till distriktssköterska eller barnsjuksköterska. 

Du har körkort för manuell växel då det ingår resor i tjänsten.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom barnhälsovård.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är social, engagerad och ansvarsfull. Du är trygg i din profession och kan arbeta självständigt. Du är flexibel i ditt arbetssätt och har god förmåga att jobba i team då vårt arbete hela tiden är föränderligt och vi arbetar nära varandra. Du ser det som en självklarhet att ha ett professionellt arbetssätt och gott bemötande till dem du möter. Du ser dig själv som en aktiv och värdeskapande teammedlem.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team.

Övrig information
Heltid, tillsvidareanställning med provanställning 6 månader. 

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. 





 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med 1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister. Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 7 100.

Ansök nu

Medicinsk sekreterare

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Sep 21
Information om arbetsplatsen
Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst.

Vår vision är "morgondagens primärvård redan idag" vilket innebär att vi utvecklar verksamheten kontinuerligt utifrån vårt uppdrag från Region Sörmland och vår listade befolkning.

Vi har ca 17 500 listade patienter hos oss och arbetar ständigt med att utveckla våra arbetssätt för att ge god vård av hög kvalitet. Vi arbetar även med att ha hög tillgänglighet där den digifysiska vården spelar stor roll. Vi hanterar allt fler av våra patientkontakter genom chatt och videosamtal via Mitt PTJ.

Arbetsplatsen är indelad i tre team som representeras av alla våra yrkeskategorier. Syftet med teamens arbete är att våra patienter ska komma rätt förberedda till rätt resurs i rätt tid, detta baserat på en gemensam medicinsk bedömning.

Inom den administrativa enheten arbetar idag tio medicinska sekreterare och med anledning av personalförändring i arbetsgruppen söker vi nu nya medarbetare till vår enhet.

Som nyanställd hos oss får du en individuellt anpassad introduktion då vi värnar om att du ska känna dig väl omhändertagen. Vi arbetar även för att du ska ges möjlighet att lära känna både kollegor, verksamhet och arbetssätt på bästa möjliga sätt.

 

Arbetsuppgifter
Du får som medicinsk sekreterare hos oss ett omväxlande och stimulerande arbete med varierande arbetsuppgifter. I uppdraget ingår medicinsk dokumentation, bokning och planering, TeleQ, post- och remisshantering samt övrig administrativ service. Du får även möjlighet till egna ansvarsområden. Receptionsarbete är en viktig del i vår verksamhet där du är ansiktet utåt mot våra patienter.

I det dagliga arbetet hanterar vi många patientkontakter via vår chatt Mitt PTJ. Det kan bland annat handla om egna inkommande och utgående ärenden samt ärendefördelning till andra yrkesgrupper.

Du ingår i ett av våra tre team där du har en central funktion i våra ärenderonder. Hos oss är vi måna om att arbeta tillsammans med omtanke och professionalism gentemot våra patienter och kollegor. Du kommer att arbeta i nära samarbete med övriga professioner på vårdcentralen och vara delaktig i vårdcentralens verksamhetsutveckling.

 

Kvalifikationer
Du är utbildad medicinsk sekreterare och har goda kunskaper i medicinsk terminologi och i svenska språket, både i tal och skrift samt god datorvana.

Det är meriterande med erfarenhet från primärvård och journalsystemet NCS Cross.

 

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är social, engagerad och ansvarsfull. Du är trygg i din profession och kan arbeta självständigt. Du är flexibel i ditt arbetssätt och har hög förmåga att samarbeta då vårt arbete hela tiden är föränderligt och vi arbetar nära varandra. Du är noggrann och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du ser det som en självklarhet att ha ett professionellt arbetssätt och gott bemötande till dem du möter. Du ser dig själv som en aktiv och värdeskapande teammedlem och ser förändringar som inspirerande och utvecklande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


 

Övrig information
Heltid, tillsvidareanställning med provanställning 6 månader. 

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. 





 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med 1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister. Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 7 100.

Ansök nu

Medicinsk sekreterare med receptionsansvar

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Sep 21
Information om arbetsplatsen
Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst.

Vår vision är "morgondagens primärvård redan idag" vilket innebär att vi utvecklar verksamheten kontinuerligt utifrån vårt uppdrag från Region Sörmland och vår listade befolkning.

Vi har ca 17 500 listade patienter hos oss och arbetar ständigt med att utveckla våra arbetssätt för att ge god vård av hög kvalitet. Vi arbetar även med att ha hög tillgänglighet där den digifysiska vården spelar stor roll. Vi hanterar allt fler av våra patientkontakter genom chatt och videosamtal via Mitt PTJ.

Arbetsplatsen är indelad i tre team som representeras av alla våra yrkeskategorier. Syftet med teamens arbete är att våra patienter ska komma rätt förberedda till rätt resurs i rätt tid, detta baserat på en gemensam medicinsk bedömning.

Inom den administrativa enheten arbetar idag tio medicinska sekreterare och med anledning av personalförändring i arbetsgruppen söker vi nu nya medarbetare till vår enhet.

Som nyanställd hos oss får du en individuellt anpassad introduktion då vi värnar om att du ska känna dig väl omhändertagen. Vi arbetar även för att du ska ges möjlighet att lära känna både kollegor, verksamhet och arbetssätt på bästa möjliga sätt.

 

Arbetsuppgifter
Receptionsarbetet är en viktig del i vår verksamhet där du är ansiktet utåt mot våra patienter. Som receptionsansvarig har du mer arbetstid i receptionen än övriga sekreterare. Du ansvarar för kassan, registreringsrutiner, arkiv och intäktsredovisning.

Du kommer även som medicinsk sekreterare att arbeta med varierande arbetsuppgifter såsom medicinsk dokumentation, bokning och planering, TeleQ, post- och remisshantering samt övrig administrativ service. Du får även möjlighet till andra egna ansvarsområden.  

I det dagliga arbetet hanterar vi många patientkontakter via vår chatt Mitt PTJ. Det kan bland annat handla om egna inkommande och utgående ärenden samt ärendefördelning till andra yrkesgrupper.

Du ingår i ett av våra tre team där du kan komma att ha en central funktion i våra ärenderonder. Hos oss är vi måna om att arbeta tillsammans med omtanke och professionalism gentemot våra patienter och kollegor. Du kommer att arbeta i nära samarbete med övriga professioner på vårdcentralen och vara delaktig i vårdcentralens verksamhetsutveckling.

 

Kvalifikationer
Du är utbildad medicinsk sekreterare och har goda kunskaper i medicinsk terminologi och i svenska språket, både i tal och skrift samt har god datorvana.

Det är meriterande med erfarenhet från primärvård och journalsystemet NCS Cross.

 

Personliga egenskaper
Vi söker dig som tycker om att möta patienter, som är social, engagerad och ansvarsfull. Du är trygg i din profession och kan arbeta självständigt. Du är flexibel i ditt arbetssätt och har hög förmåga att samarbeta då vårt arbete hela tiden är föränderligt och vi arbetar nära varandra. Du är noggrann och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du ser det som en självklarhet att ha ett professionellt arbetssätt och gott bemötande till dem du möter. Du ser dig själv som en aktiv och värdeskapande teammedlem och ser förändringar som inspirerande och utvecklande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter god serviceanda.





Övrig information
Heltid, tillsvidareanställning med provanställning 6 månader. 

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.





 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med 1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister. Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 7 100.

Ansök nu

Undersköterska till Vårdcentralen Stadsfjärden

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Aug 23
Information om arbetsplatsen
Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst.

Vår vision är "morgondagens primärvård redan idag" vilket innebär att vi utvecklar verksamheten kontinuerligt utifrån vårt uppdrag från Region Sörmland och vår listade befolkning.

Vi har ca 17 500 listade patienter hos oss och arbetar ständigt med att utveckla våra arbetssätt för att ge god vård av hög kvalitet. Vi arbetar även med att ha hög tillgänglighet där den digifysiska vården spelar stor roll. Vi hanterar allt fler av våra patientkontakter genom chatt och videosamtal via MittPTJ.

Arbetsplatsen är indelad i tre team som representeras av alla våra yrkeskategorier. Syftet med teamens arbete är att våra patienter ska komma rätt förberedda till rätt resurs i rätt tid, detta baserat på en gemensam medicinsk bedömning.

Arbetsgruppen vi nu rekryterar till består av sju undersköterskor. Med anledning av kommande föräldraledighet i arbetsgruppen söker vi nu en undersköterska för ett längre vikariat.

Som nyanställd hos oss får du en individuellt anpassad introduktion då vi värnar om att du ska känna dig väl omhändertagen. Vi arbetar även för att du ska ges möjlighet att lära känna både kollegor, verksamhet och arbetssätt på bästa möjliga sätt.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterska på vårdcentral. Det innebär att du kommer att assistera läkare, ta EKG, provtagningar, såromläggningar, fylla på förråd, ordna med rengöring av instrument, blodtrycksmätningar m.m. 

Hos oss är vi måna om att arbeta tillsammans som ett team med omtanke och professionalism gentemot våra patienter. Du kommer att arbeta i nära samarbete med övriga professioner på vårdcentralen och vara delaktig i vårdcentralens verksamhetsutveckling.

Kvalifikationer
Du är utbildad undersköterska och har goda kunskaper i provtagning. Vi använder journalsystem NCS Cross.

Det är meriterande med erfarenhet från primärvård.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är trygg i din kompetens och van vid att ta egna beslut. Vi vill att du är mån om att ge våra patienter personlig service och vård av hög kvalité. Att vara flexibel och snabbt kunna ställa om är en viktig egenskap, likaså att du har en god samarbetsförmåga. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information
Tjänsten är ett vikariat på ett år med möjlighet till förlängning i omfattningen heltid.  

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. 

 

 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med 1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister. Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 7 100.

Ansök nu

BHV-sköterska till Vårdcentralen Stadsfjärden

Sjuksköterska, barnavårdscentral
Läs mer Aug 11
Information om arbetsplatsen
Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst.

Vår vision är "morgondagens primärvård redan idag" vilket innebär att vi utvecklar verksamheten kontinuerligt utifrån vårt uppdrag från Region Sörmland och vår listade befolkning.

På vårt BVC arbetar idag fyra BHV-sköterskor som tillsammans ansvarar för ca 1300 inskrivna barn mellan 0-6 år. Vi arbetar i team och har nära samarbete med läkare och övriga yrkesgrupper på vårdcentralen. Arbetet utförs i enlighet med barnhälsovårdens basprogram och tillhör Arnö familjecentral.

Med anledning av personalförändring i arbetsgruppen söker vi nu en ny BVH-sköterska till vårt fina BVC.

 

Arbetsuppgifter
Som BHV-sköterska hos oss får du ett omväxlande arbete där du följer barn och föräldrar från nyfödd till dess att skolhälsovården tar vid. Vi arbetar hälsofrämjande och preventivt enligt barnhälsovårdsprogrammet för barn 0-6 år. Du blir en viktig del i att främja barnets hälsa, trygghet och utveckling. Du ger stöd till föräldrar i ett aktivt föräldraskap och främjar fysisk och psykisk hälsa. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat hembesök, teambesök, föräldragrupper samt samverkan med andra arbetsgrupper och aktörer.

Viss arbetstid, utbildning och möten är förlagd på Arnö familjecentral. Där har vi ett nära samarbete med barnmorska, förskolelärare samt kuratorer från socialtjänsten.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är sjuksköterska med vidareutbildning till distriktssköterska eller barnsjuksköterska. 

Du har körkort för manuell växel då det ingår resor i tjänsten.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom barnhälsovård.

 

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är social, engagerad och ansvarsfull. Du är trygg i din profession och kan arbeta självständigt. Du är flexibel i ditt arbetssätt och har god förmåga att jobba i team då vårt arbete hela tiden är föränderligt och vi arbetar nära varandra. Du ser det som en självklarhet att ha ett professionellt arbetssätt och gott bemötande till dem du möter. Du ser dig själv som en aktiv och värdeskapande teammedlem.

 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team.


 

Övrig information
Heltid, tillsvidareanställning med provanställning 6 månader. 

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. 

 

 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med 1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister. Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 7 100.

Ansök nu

Grundmall PTJ AB

Tandläkare
Läs mer Jun 26
Information om arbetsplatsen
Trobergs tandvård är en modern privat klinik inom Praktikertjänst.

Det finns 9 behandlingsrum varav ett op.rum och vi arbetar med den senaste utrustningen.

Kliniken ligger centralt i Nyköping nära centralstationen.

På kliniken arbetar i dagsläget 5 Tdl, 3 Thyg samt 9 Tsk. Vissa dagar i veckan har vi även en oral kirurg på plats. 

 

 

Arbetsuppgifter
Sedvanlig Tandläkar.upg

Vuxen och barn tandvård

Möjlighet till handledning finns

 

Kvalifikationer
Tandläkar legitimation

Flytande svenska i både tal och skrift

 

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har en god samarbetsförmågan och en stark teamkänsla.


Du är positiv och glad och finner glädje i ditt arbete!

Övrig information
Arbetstid och omfattning kan diskuteras



Intervjuer kommer at ske löpandes och tjänsten ka komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen har gått ut.

 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med 1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister. Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 7 100.

Ansök nu

Psykolog till Vårdcentralen Stadsfjärden

Psykolog
Läs mer Jun 7
Information om arbetsplatsen
Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst.

Vår vision är "morgondagens primärvård redan idag" vilket innebär att vi utvecklar verksamheten kontinuerligt utifrån vårt uppdrag från Region Sörmland och vår listade befolkning.

Vi har ca 17 500 listade patienter hos oss och arbetar ständigt med att utveckla våra arbetssätt för att ge god vård av hög kvalitet. Vi arbetar även med att ha hög tillgänglighet där den digifysiska vården spelar stor roll. Vi hanterar allt fler av våra patientkontakter genom chatt och videosamtal via MittPTJ. Syftet är att ge vård av god kvalitét i medicinsk rimlig tid och ge en god kontinuitet till våra patienter. Vi vill också skapa en gemensam samsyn mellan olika yrkesgrupper och använda våra resurser på ett effektivt sätt.

Arbetsplatsen är indelad i tre team som representeras av alla våra yrkeskategorier. Syftet med teamens arbete är att våra patienter ska komma rätt förberedda till rätt resurs i rätt tid, detta baserat på en gemensam medicinsk bedömning.

Arbetsgruppen vi nu rekryterar till består av 1 psykolog, 2 psykoterapeuter och 2 kuratorer med steg-2 utbildning. Det är en kompetent och stabil grupp som trivs med att arbeta tillsammans.

Som nyanställd hos oss får du en individuellt anpassad introduktion då vi värnar om att du ska känna dig väl omhändertagen. Vi arbetar även för att du ska ges möjlighet att lära känna både kollegor, verksamhet och arbetssätt på bästa möjliga sätt.

Arbetsuppgifter
Som psykolog på vårdcentralen arbetar du integrerat i team med läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter och övrig personal. Vi arbetar enligt IBH-modellen med korta väntetider för bedömning. Det innebär också att vi kontinuerligt anpassar vårdutbudet utifrån populationens behov i relation till våra resurser. Förutom psykologisk bedömning ingår korta, fokuserade insatser och enstaka längre psykoterapier utifrån KBT. Behandling sker individuellt och i grupp, digitalt och fysiskt.

Som psykologisk behandlare på vårdcentralen har du även en central roll och bidrar med uppskattad kunskap till hela arbetsplatsen där du finns till hands för kortare konsultationer, vägledning och frågor från övriga yrkeskategorier i gemensamma patientärenden.

Kvalifikationer
-Legitimerad psykolog med inriktning KBT

-Minst tre års erfarenhet av psykologiskt behandlingsarbete

-God datorvana och intresse för att arbeta digifysiskt

-Erfarenhet av ett konsultativt förhållningssätt

-Mycket god svenska och engelska i tal och i skrift

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att hjälpa människor och som alltid arbetar med patienten i fokus och vill ge god service med vård av god kvalitét.

Du är positiv till arbetsuppgifter som är omväxlande och varierande. Du har god samarbets- och initiativförmåga, trivs med att ingå i ett team och att samspela med den egna och andra yrkeskategorier. Du är en person som tycker primärvårdens framtid är intressant och spännande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team.

Övrig information
Arbetstiden kan diskuteras. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

 

 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med 1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister. Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 7 100.

Ansök nu

Psykolog, psykoterapeut eller kurator, vikariat

Psykolog
Läs mer Jun 7
Information om arbetsplatsen
Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst.

Vår vision är "morgondagens primärvård redan idag" vilket innebär att vi utvecklar verksamheten kontinuerligt utifrån vårt uppdrag från Region Sörmland och vår listade befolkning.

Vi har ca 17 500 listade patienter hos oss och arbetar ständigt med att utveckla våra arbetssätt för att ge god vård av hög kvalitet. Vi arbetar även med att ha hög tillgänglighet där den digifysiska vården spelar stor roll. Vi hanterar allt fler av våra patientkontakter genom chatt och videosamtal via MittPTJ. Syftet är att ge vård av god kvalitét i medicinsk rimlig tid och ge en god kontinuitet till våra patienter. Vi vill också skapa en gemensam samsyn mellan olika yrkesgrupper och använda våra resurser på ett effektivt sätt.

Arbetsplatsen är indelad i tre team som representeras av alla våra yrkeskategorier. Syftet med teamens arbete är att våra patienter ska komma rätt förberedda till rätt resurs i rätt tid, detta baserat på en gemensam medicinsk bedömning.

Arbetsgruppen vi nu rekryterar till består av 1 psykolog (föräldraledig), 2 psykoterapeuter och 2 kuratorer med steg-2 utbildning. Det är en kompetent och stabil grupp som trivs med att arbeta tillsammans.

Som nyanställd hos oss får du en individuellt anpassad introduktion då vi värnar om att du ska känna dig väl omhändertagen. Vi arbetar även för att du ska ges möjlighet att lära känna både kollegor, verksamhet och arbetssätt på bästa möjliga sätt.

Arbetsuppgifter
Som psykologisk behandlare på vårdcentralen arbetar du integrerat i team med läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter och övrig personal. Vi arbetar enligt IBH-modellen med korta väntetider för bedömning. Det innebär också att vi kontinuerligt anpassar vårdutbudet utifrån populationens behov i relation till våra resurser. Förutom psykologisk bedömning ingår korta, fokuserade insatser och enstaka längre psykoterapier utifrån KBT. Behandling sker individuellt och i grupp, digitalt och fysiskt.

Som psykologisk behandlare på vårdcentralen har du även en central roll och bidrar med uppskattad kunskap till hela arbetsplatsen där du finns till hands för kortare konsultationer, vägledning och frågor från övriga yrkeskategorier i gemensamma patientärenden.

Kvalifikationer
-Legitimerad psykolog (med inriktning KBT), psykoterapeut eller kurator med Steg1-utbildning 

-Minst tre års erfarenhet av psykologiskt behandlingsarbete

-God datorvana och intresse för att arbeta digifysiskt

-Erfarenhet av ett konsultativt förhållningssätt

-Mycket god svenska och engelska i tal och i skrift

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att hjälpa människor och som alltid arbetar med patienten i fokus och vill ge god service med vård av god kvalitét.

Du är positiv till arbetsuppgifter som är omväxlande och varierande. Du har god samarbets- och initiativförmåga, trivs med att ingå i ett team och att samspela med den egna och andra yrkeskategorier. Du är en person som tycker primärvårdens framtid är intressant och spännande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team.

Övrig information
Arbetstiden kan diskuteras. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vikariatet är aktuellt under en period av föräldraledighet och tiden för anställning kan justeras om förutsättningar ändras.

 

 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med 1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister. Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 7 100.

Ansök nu

Distriktssköterska till Vårdcentralen Stadsfjärden

Distriktssköterska
Läs mer Maj 19
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Vårdcentralen Stadsfjärden
Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst. Vår vision är "morgondagens primärvård redan idag" vilket innebär att vi utvecklar verksamheten kontinuerligt utifrån vårt uppdrag från Region Sörmland och vår listade befolkning.

Vi har ca 17 500 listade patienter hos oss och arbetar ständigt med att utveckla våra arbetssätt för att ge god vård av hög kvalitet. Vi arbetar även med att ha hög tillgänglighet där den digifysiska vården spelar stor roll. Vi hanterar allt fler av våra patientkontakter genom chatt och videosamtal via MittPTJ. Syftet är att ge vård av god kvalitét i medicinsk rimlig tid och ge en god kontinuitet till våra patienter. Vi vill också skapa en gemensam samsyn mellan olika yrkesgrupper och använda våra resurser på ett effektivt sätt.

Arbetsplatsen är indelad i tre team som representeras av alla våra yrkeskategorier. Syftet med teamens arbete är att våra patienter ska komma rätt förberedda till rätt resurs i rätt tid, detta baserat på en gemensam medicinsk bedömning.

Arbetsgruppen vi nu rekryterar till består av 17 sjuksköterskor/distriktssköterskor, många med flera års erfarenhet och specialistutbildning. Det är en kompetent och stabil grupp som trivs med att arbeta tillsammans.

Som nyanställd hos oss får du en individuellt anpassad introduktion då vi värnar om att du ska känna dig väl omhändertagen. Vi arbetar även för att du ska ges möjlighet att lära känna både kollegor, verksamhet och arbetssätt på bästa möjliga sätt.

Arbetsuppgifter
Hos oss triagerar, bedömer och möter du patienter på olika sätt. Ditt arbete varierar mellan mottagningsarbete (både planerad och akut mottagning), telefonrådgivning och digitala kontakter via MittPTJ. Som distriktssköterska har du även tid avsatt för arbete inom ditt specialistområde.

Du kommer att vara en värdefull teammedlem i något av våra team när du börjar hos oss. I teamet har du både en konsultativ som samverkande roll, där du samtidigt har möjlighet att ta hjälp av andra yrkeskompetenser i specifika patientfall. Vi värnar om att vi har samsyn kring våra gemensamma patienter.

Alla på vårdcentralen arbetar tillsammans med att förbättra våra arbetssätt och vår arbetsmiljö. Detta då vi vill att det ska vara hållbart att arbeta hos oss samtidigt som du ska känna att du får möjlighet att utvecklas i sin profession.

Övrig information
Låter det här intressant? Hör gärna av dig så kan vi berätta mer.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska eller sjuksköterska och som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss. Du är engagerad och kan arbeta både självständigt och i team. Du är flexibel och öppen för förändringar.

Det är meriterande med erfarenhet från primärvård men är inget krav för att söka denna tjänst.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att hjälpa människor och som alltid arbetar med patienten i fokus och vill ge god service med vård av god kvalitét.

Du är positiv till arbetsuppgifter som är omväxlande och varierande. Du har god samarbets- och initiativförmåga, trivs med att ingå i ett team och att samspela med den egna och andra yrkeskategorier. Du är en person som tycker primärvårdens framtid är intressant och spännande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team.

Ansök nu

Mottagningsbiträde till Vårdcentralen Stadsfjärden

Sjukvårdsbiträde
Läs mer Jun 8
Information om arbetsplatsen
Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst.

Vår vision är "morgondagens primärvård redan idag", vilket innebär att vi utvecklar verksamheten kontinuerligt utifrån vårt uppdrag Region Sörmland och vår listade befolkning. 

Vi har ca 17 500 listade patienter hos oss och arbetar ständigt med att utveckla våra arbetssätt för att ge god vård av hög kvalitet. Vi arbetar även med att ha hög tillgänglighet där den digifysiska vården spelar stor roll. Vi hanterar allt fler av våra patientkontakter genom chatt och videosamtal via Mitt PTJ. Syftet är att ge vård av god kvalitét i medicinsk rimlig tid och ge en god kontinuitet till våra patienter. Vi vill också skapa en gemensam samsyn mellan olika yrkesgrupper och använda våra resurser på ett effektivt sätt.

Som nyanställd hos oss får du en individuellt anpassad introduktion då vi värnar om att du ska känna dig väl omhändertagen. Vi arbetar även för att du ska ges möjlighet att lära känna både kollegor, verksamhet och arbetssätt på bästa möjliga sätt.

Arbetsuppgifter
Som mottagningsbiträde på vårdcentralen sköter du våra personalutrymmen och mottagningsrum så de är fina för personal och patienter att vistas i. I arbetsuppgifterna ingår det bland annat att brygga kaffe, sköta personalkök, tömma sekretesspapper, beställa matvaror, på fredagar hämta bröd och duka upp frukost. Vid behov övriga inköp på stan. Du kommer ha ansvar för skötsel av våra bilar och cyklar  samt vid behov bistå med administrativa uppdrag. 

Arbetsuppgifterna förändras kontinuerligt utifrån verksamhetens behov. Det innebär att det ibland tillkommer uppgifter med kort varsel.  

Är du en positiv person som tycker om att ge service till andra människor och vill arbeta 75%? Vill du förgylla andras vardag? Då kan det vara dig vi söker.

Kvalifikationer
B-körkort är ett krav, manuell vxl

Du ska kunna behärska svenska språket i tal och skrift

God datavana

Arbetet kan vara fysiskt krävande

För att passa in i rollen som mottagningsbiträde krävs det att du är en person som drivs av att ge bra service. Du har förmågan att prioritera och fördela arbetet samt är kommunikativ och utåtriktad.

I denna roll lägger vi stor vikt på din personliga lämplighet och din motivation för rollen.

Personliga egenskaper
Som person är du serviceinriktad, professionell och strukturerad. Du har en positiv problemlösarinställning, är prestigelös och har förmågan att arbeta självständigt samt ta egna initiativ. Du har öga för att se vad som behöver göras och trivs med att arbeta i en miljö med högt tempo.

Vidare är du flexibel och tycker om att arbeta med varierande uppgifter. Givetvis delar du våra värderingar, kvalitet och service. Du strävar efter att överträffa våra förväntningar och är mån om att ge de bästa upplevelserna.

Övrig information

Låter det här intressant? Hör gärna av dig så kan vi berätta mer. Intervjuer sker löpande och med hänsyn till rådande semesterperioder. 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med 1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister. Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 7 100.

Ansök nu

Psykolog till VC Stadsfjärden

Psykolog
Läs mer Apr 6
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Vårdcentralen Stadsfjärden
Vårdcentralen Stadsfjärden är en av de största vårdcentralerna i Sörmland, belägen i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst sedan 2010. Vi är en glad och innovativ arbetsplats med ca 85 medarbetare i 13 olika yrkeskategorier.

Vår vision är "morgondagens primärvård redan idag" vilket innebär att vi utvecklar verksamheten kontinuerligt utifrån vårt uppdrag från Region Sörmland och vår listade befolkning. Just nu är vårt fokus att utveckla verksamheten utifrån modellerna integrerad primärvård och integrerad beteendehälsa (IBH). Parallellt fortsätter vår utveckling av den digifysiska vården och vi hanterar allt fler av våra patientkontakter genom chatt och videosamtal via MittPTJ. Syftet med utvecklingsarbetet är att ge vård av god kvalitét i medicinsk rimlig tid och ge en god kontinuitet till våra patienter samtidigt som vi arbetar för att främja en hållbar arbetsmiljö. Vi vill också skapa en gemensam samsyn mellan olika yrkesgrupper och använda våra resurser på ett effektivt sätt.

Arbetsuppgifter
Som psykolog på vårdcentralen arbetar du integrerat i team med läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter och övrig personal. Vi arbetar enligt IBH-modellen med korta väntetider för bedömning. Det innebär också att vi kontinuerligt anpassar vårdutbudet utifrån populationens behov i relation till våra resurser. Förutom psykologisk bedömning ingår korta, fokuserade insatser och enstaka längre psykoterapier utifrån KBT. Behandling sker individuellt och i grupp. Som psykologisk behandlare på vårdcentralen har du även en central roll och bidrar med uppskattad kunskap till hela arbetsplatsen där du finns till hands för kortare konsultationer, vägledning och frågor från övriga yrkeskategorier i gemensamma patientärenden. Vi arbetar digifysiskt vilket innebär att det både finns möjlighet till fysiska och digitala besök på vårdcentralen.

På vårdcentralen arbetar en psykolog samt två kuratorer med steg 1-utbildning i KBT och två psykoterapeuter. Tjänsten är en utökning av den befintliga gruppen. Är du vår ny kollega?

Övrig information
Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Kvalifikationer
-Legitimerad psykolog alt psykoterapeut med inriktning KBT
-Minst tre års erfarenhet av psykologiskt behandlingsarbete
-God datorvana och intresse för att arbeta digifysiskt
-Erfarenhet av ett konsultativt förhållningssätt
-Mycket god svenska och engelska i tal och i skrift

Personliga egenskaper
Som person ser vi att du är flexibel, tycker om att ta ansvar, tycker om att lära dig och är noggrann. Du har intresse för att arbeta i välfungerande och effektiva team. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansök nu

Psykolog, psykoterapeut alt kurator, vikariat

Administrativ assistent
Läs mer Apr 6
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Vårdcentralen Stadsfjärden
Vårdcentralen Stadsfjärden är en av de största vårdcentralerna i Sörmland, belägen i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst sedan 2010. Vi är ca 85 medarbetare i 13 olika yrkeskategorier.

Vår vision är "morgondagens primärvård redan idag" vilket innebär att vi utvecklar verksamheten kontinuerligt utifrån vårt uppdrag från Region Sörmland och vår listade befolkning. Just nu är vårt fokus att utveckla verksamheten utifrån modellerna integrerad primärvård och integrerad beteendehälsa (IBH). Parallellt fortsätter vår utveckling av den digifysiska vården och vi hanterar allt fler av våra patientkontakter genom chatt och videosamtal via MittPTJ. Syftet med utvecklingsarbetet är att ge vård av god kvalitét i medicinsk rimlig tid och ge en god kontinuitet till våra patienter samtidigt som vi arbetar för att främja en hållbar arbetsmiljö. Vi vill också skapa en gemensam samsyn mellan olika yrkesgrupper och använda våra resurser på ett effektivt sätt.

Arbetsuppgifter
Som psykologisk behandlare på vårdcentralen arbetar du integrerat i team med läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter och övrig personal. Vi arbetar enligt IBH-modellen med korta väntetider för bedömning. Det innebär också att vi kontinuerligt anpassar vårdutbudet utifrån populationens behov i relation till våra resurser. Förutom psykologisk bedömning ingår korta, fokuserade insatser och enstaka längre psykoterapier utifrån KBT. Behandling sker individuellt och i grupp. Som psykologisk behandlare på vårdcentralen har du även en central roll och bidrar med uppskattad kunskap till hela arbetsplatsen där du finns till hands för kortare konsultationer, vägledning och frågor från övriga yrkeskategorier i gemensamma patientärenden. Vi arbetar digifysiskt vilket innebär att det både finns möjlighet till fysiska och digitala besök på vårdcentralen.

På vårdcentralen arbetar en psykolog samt två kuratorer med steg 1-utbildning i KBT och två psykoterapeuter.

Övrig information
Om du är intresserad av tjänsten är du välkommen med din ansökan redan idag, rekryteringen pågår löpande under annonseringstiden och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut.

Vikariatet är aktuellt under en period av föräldraledighet och tiden för anställning kan justeras om förutsättningar ändras.

Kvalifikationer
- Legitimerad psykolog med inriktning KBT, legitimerad psykoterapeut eller kurator med steg1 utbildning
-Minst tre års erfarenhet av psykologiskt behandlingsarbete
-God datorvana och intresse för att arbeta digifysiskt
-Erfarenhet av ett konsultativt förhållningssätt
-Mycket god svenska och engelska i tal och i skrift

Personliga egenskaper
Som person ser vi att du är flexibel, tycker om att ta ansvar, tycker om att lära dig och är noggrann. Du har intresse för att arbeta i välfungerande och effektiva team. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansök nu

Enhetschef, Vårdcentralen Stadsfjärden

Administrativ chef
Läs mer Feb 28
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Vårdcentralen Stadsfjärden
Vårdcentralen Stadsfjärden är en av de största vårdcentralerna i Sörmland, belägen i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst sedan 2010.

Vår vision är "morgondagens primärvård redan idag" vilket innebär att vi utvecklar verksamheten kontinuerligt utifrån vårt uppdrag från Region Sörmland och vår listade befolkning. Just nu är vårt fokus att utveckla verksamheten utifrån modellerna integrerad primärvård och integrerad beteendehälsa (IBH). Parallellt fortsätter vår utveckling av den digifysiska vården och vi hanterar allt fler av våra patientkontakter genom chatt och videosamtal via MittPTJ. Syftet med utvecklingsarbetet är att ge vård av god kvalitét i medicinsk rimlig tid och ge en god kontinuitet till våra patienter samtidigt som vi arbetar för att främja en hållbar arbetsmiljö. Vi vill också skapa en gemensam samsyn mellan olika yrkesgrupper och använda våra resurser på ett effektivt sätt.

Arbetsuppgifter
Vår ledningsstruktur består av en verksamhetschef, en vårdenhetschef samt tre enhetschefer. Vi söker nu dig som vill bli vår nya enhetschef för vår administrativa personal. Du deltar i både ledningsgruppsarbete och i personalfrågorna i vår ägargrupp.

Som enhetschef blir du chef för våra anställda medicinska sekreterare och administratörer, samt receptionist och mottagningsbiträde. För närvarande en grupp om 13 medarbetare. Du blir en viktig person för vårdcentralens utvecklingsarbete, och får personal- och arbetsmiljöansvar för din enhet. Organisation och ledning behöver hela tiden anpassas till nya förhållanden och krav, vilket ger dig en unik möjlighet att vara med och utveckla, komma med nya idéer och prova nya lösningar.

Att ta tillvara på medarbetarnas kompetens och skapa engagemang och delaktighet är en viktig del i chefskapet, liksom daglig närhet till medarbetarna för att ge stöttning och vägledning.
Du har ett genuint intresse för att leda medarbetare samt har ett stort förtroende för deras kunskaper och förmågor att lösa de uppgifter som de ställs inför.

Ledarskapsmässigt söker vi en person som har erfarenhet av en liknande befattning sedan tidigare, och som står för ett tydligt och lyhört ledarskap. Du ska ha god självkännedom och vara bra på att sortera och prioritera i det vardagliga arbetet. Erfarenhet av utvecklingsarbete är också meriterande. Vi vill att du ska vara en person som vill utvecklas tillsammans med oss.
Som nyanställd hos oss får du en individuellt anpassad introduktion då vi värnar om att du ska känna dig väl omhändertagen. Du ges möjlighet att lära känna både kollegor, verksamhet och arbetssätt på bästa möjliga sätt.

Till stöd för verksamheten finns det centrala kontoret i Praktikertjänst med resurspersoner inom bland annat HR, lönefrågor, kvalitet, juridik, presskontakter, ekonomi mm.

Kvalifikationer
Relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet som bedöms lämpligt för uppdraget. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av organisationsutveckling, IT och administrativt arbete. Vi ser gärna att du har ledarskapserfarenhet. Erfarenhet från primärvård är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är positiv till arbetsuppgifter som är omväxlande och varierande.

Vi vill att du är angelägen om att ge vårdcentralens listade/patienter personlig service och vård av god kvalité. Du är mån om att våra medarbetare har en hållbar och utvecklande arbetsmiljö. Du är nyfiken på att lära nytt. Du trivs med att ingå i ett team och samspela med egen och andra yrkeskategorier. Du är en person som tycker primärvårdens framtid är intressant och spännande. Att ha en god struktur, planera, prioritera och organisera i ditt arbete är en självklarhet för dig. Du vill vara med och utveckla morgondagens primärvård tillsammans med oss.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansök nu

Tandhygienist sökes till Nyköping!

Tandhygienist
Läs mer Mar 3
Information om arbetsplatsen
Trobergs tandvård ligger i centrala Nyköping.

Här arbetar vi i ljusa fina lokaler med den senaste utrustningen.

Vi är ett glatt gäng på för tillfället 6 Tandläkare, 3 Tandhygienister samt  10 Tandsköterskor. Vi har både Barn och vuxenpatienter

 Kliniken har samarbete med parodontolog samt Kirurg

 

Arbetsuppgifter
Sedvanliga Tandhygienistuppgifter

 

Kvalifikationer
Legitimerad Tandhygienist

Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift.

Gärna några års erfarenhet.

 

 

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är glad, positiv, omtänksam, samarbetsvillig och som sätter patienten i fokus!



Övrig information
Arbetstiden kan diskuteras, heltid/deltid.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma at tillsättas innan sista ansökningsdagen, så dröj inte med din ansökan!

 





 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med 1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister. Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 7 100.

Ansök nu

Rehabkoordinator med legitimerat sjukvårdsyrke

Administrativ assistent
Läs mer Feb 21
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Vårdcentralen Stadsfjärden
Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst.

Vår vision är "morgondagens primärvård redan idag" vilket innebär att vi utvecklar verksamheten kontinuerligt utifrån vårt uppdrag från Region Sörmland och vår listade befolkning. Just nu är vårt fokus att utveckla verksamheten utifrån modellerna integrerad primärvård och integrerad beteendehälsa (IBH). Parallellt fortsätter vår utveckling av den digifysiska vården och vi hanterar alltfler av våra patientkontakter genom chatt och videosamtal via MittPTJ. Syftet med utvecklingsarbetet är att ge vård av god kvalitét i medicinsk rimlig tid och ge en god kontinuitet till våra patienter samtidigt som vi arbetar för att främja en hållbar arbetsmiljö. Vi vill också skapa en gemensam samsyn mellan olika yrkesgrupper och använda våra resurser på ett effektivt sätt.

Arbetsplatsen är indelad i tre team som representeras av alla våra yrkeskategorier. Syftet med teamens arbete är att våra patienter ska komma rätt förberedda till rätt resurs i rätt tid, detta baserat på en gemensam medicinsk bedömning.

Arbetsuppgifter
Som rehabkoordinator hos oss arbetar du tillsammans med nuvarande rehabkoordinator i ett nära samarbete med vårdcentralens övriga medarbetare. Ditt uppdrag är att arbeta samordnande för patienter som är sjukskrivna och där vården behöver koordineras med övriga parter såsom arbetsgivare och myndigheter. I din roll som rehabkoordinator är dina arbetsuppgifter att ge stöd och råd till enskilda patienter och göra kartläggningar/bedömningar av individens rehabiliteringsbehov. I arbetsuppgifterna ingår det att stötta läkare och tillsammans kunna göra tydliga rehabliteringsplaner. En viktig del i uppdraget är att samordna och samverka internt såväl som externt, allt för att ge stöd till patienten och bidra till att förebygga och förkorta sjukskrivningar.

Tjänsten är 100% och där rehabkoordineringens omfattning kommer att variera över tid. Omfattningen kommer vara ca 50% men i perioder på året blir det lägre och ibland högre. Övrig tid arbetar du i det yrke du är sjukvårdsutbildad i.

Övrig information
Rekryteringen sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdagen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är sjukvårdsutbildad inom ett legitimationsyrke. I första hand söker vi en sjuksköterska, men har du en annan sjukvårdsutbildning är du varmt välkommen att också söka. Du behöver ha mycket god förmåga att kommunicera i både tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av primärvård och att du tidigare har arbetat med rehabiliteringsfrågor och vårdsamordning. Vi värdesätter också god kunskap om försäkringsmedicin. Extra meriterande är om du har läst 7,5 hp Rehabkoordinering.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har god samarbetsförmåga samtidigt som du också är självständig i ditt sätt att arbeta. Arbetet innebär många kontakter och du bör uppskatta mötet med många olika människor och se samarbete och att stödja andra som en självklarhet. Då arbetsdagen är händelsestyrd kräver arbetet att du är flexibel och snabbt anpassar dig till nya omständigheter, vilket också ställer krav på god förmåga till att strukturera, planera och prioritera i det egna arbetet. Du trivs att arbeta i team tillsammans med övriga professioner på vårdcentralen. Vi uppmuntrar till nytänkande och strävar hela tiden efter att utveckla vår verksamhet utifrån de behov som vår befolkning har. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansök nu

Tandläkare sökes till PTJ klinik i Nyköping

Tandläkare
Läs mer Jan 27
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Trobergs Tandvård
Trobergs Tandvård är en trevlig väl etablerad klinik, med den senaste utrustningen.
Kliniken ligger i centrala Nyköping.
Här arbetar i dagsläget 6 Tdl, 3 Thyg samt 10 Tsk.
Samarbete med Parodontolog och kirurg finns.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga Tandläkaruppgifter med både barn och vuxenpatienter

Övrig information
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före utgångstiden har passerat, så dröj inte med din ansökan!

Kvalifikationer
Legitimerad Tandläkare
Ett par års erfarenhet är önskvärt
Goda kunskaper i svenska, både vad gäller tal och skrift

Personliga egenskaper
Positiv, lugn, samarbetsvillig och balanserad, som känner glädje i sitt arbete!
Bedriver en kvalitativ vård med ett gott bemötande.

Ansök nu

Psykolog sökes till Vårdcentralen Stadsfjärden

Psykolog
Läs mer Jan 2
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Vårdcentralen Stadsfjärden
Stadsfjärdens vårdcentral är den största vårdcentralen i Nyköping, belägen vid havet en timme söderut från Stockholm. Vi är ca 75-80 medarbetare som tillsammans ansvarar för ca 17 400 listade patienter. Vi är en trevlig och social arbetsplats där vi alltid strävar efter att utveckla verksamheten. Vår vision är ”Morgondagens primärvård, redan idag”. För oss betyder det konkret att vi t.ex. håller oss uppdaterade på den senaste kunskapen inom våra områden, att det finns en lyhördhet för förbättringsförslag från alla som arbetar på vårdcentralen och att vi på torsdagarna ofta arbetar i timmeslånga ”tvärgrupper” med små och stora verksamhetsförbättringar.

Arbetsuppgifter
Som psykolog på vårdcentralen arbetar du integrerat i team med läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter och övrig personal. Vi arbetar enligt IBH-modellen med korta väntetider för bedömning. Målet är att vi ska arbeta med direktbokade besök och utan väntetider till bedömning och behandling. I allt arbete har vi ett populationsbaserat uppdrag och vid gemensamma sambedömningsronder bidrar du med din psykologiska kompetens i att bedöma samtliga inkommande ärenden. Förutom psykologisk bedömning ingår många korta, fokuserade insatser (ca 1-4 halvtimmesbesök) och enstaka längre psykoterapier utifrån KBT. Som psykolog på vårdcentralen har du även en central roll och bidrar med uppskattad expertkunskap till hela arbetsplatsen när du finns till hands för kortare konsultationer, vägledning och frågor från övriga yrkeskategorier i gemensamma patientärenden.

På vårdcentralen arbetar redan en psykolog samt två kuratorer med steg 1-utbildning i KBT och två psykoterapeuter. Vi arbetar digifysiskt vilket innebär att det både finns möjlighet till fysiska och digitala besök på vårdcentralen.

Övrig information
Om du är intresserad av tjänsten är du välkommen med din ansökan redan idag, rekryteringen pågår löpande under annonseringstiden och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut.

Praktikertjänst har valt att införa vaccinationskrav vid nyanställning. Syftet med det är att skydda våra äldre och personer i riskgrupp. Det innebär att du ska kunna visa upp ett giltigt vaccinationsbevis med minst två doser av Covid-19 vaccin för att kunna erbjudas tjänsten.

Kvalifikationer
-Legitimerad psykolog med inriktning KBT
-Minst tre års erfarenhet av psykologiskt behandlingsarbete
-God datorvana och intresse för att arbeta digifysiskt
-Erfarenhet av ett konsultativt förhållningssätt
-Mycket god svenska och engelska i tal och i skrift

Personliga egenskaper
Som person ser vi att du är flexibel, tycker om att ta ansvar, tycker om att lära dig och är noggrann. Du har intresse för att arbeta i välfungerande och effektiva team. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansök nu

Vi söker två fysioterapeuter tillsvidare

Fysioterapeut/Sjukgymnast
Läs mer Jan 2
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Vårdcentralen Stadsfjärden
Vill du ha världens roligaste jobb?
Vill du ha ett helt gäng med härliga och kompetenta kollegor?
Vill du vara med att utveckla morgondagens primärvård redan idag?
I så fall är det dig vi söker!

Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral placerad i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst AB.

Vår vision är ”morgondagens primärvård redan idag” vilket innebär att vi utvecklar verksamheten kontinuerligt utifrån vårt uppdrag från Region Sörmland och vår listade befolkning. Våra delägare är verksamma i det dagliga arbetet och vilket gör att beslutsvägarna är korta. Fokus just nu ligger på att utveckla verksamheten utifrån modellerna integrerad primärvård och integrerad beteendehälsa (IBH).

Samarbete mellan alla yrkeskategorier på vårdcentralen är en naturlig del av arbetet. Du kommer vara en värdefull teammedlem i något av våra team när du börjar hos oss. Vi har ett mycket öppet klimat där vi kan konsultera och lära av varandra.

Arbetsuppgifter
Som fysioterapeut hos oss arbetar du med bedömning, behandling och rehabilitering av patienter med sjukdomar och skador i rörelse- och stödjeorganen, neurologiska tillstånd och psykosomatiska besvär. Ditt arbete varierar mellan individuell behandling, patientutbildning och gruppbehandling. I arbetet ingår också förskrivning av hjälpmedel, remisshantering och generell administration. På arbetsplatsen finns även en rehabassistent knuten till den paramedicinska enheten.

Hos oss har alla en bred baskompetens och du har möjlighet att utveckla en eller flera spetskompetenser, ex inom smärta, psykosomatik, OMT.

Övrig information
Rekryteringen sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista anmälningsdagen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut, gärna med ett par års erfarenhet av primärvård och/eller öppenvård. Det är meriterande om du har utbildning inom bl.a. artrosskola, astma/KOL eller smärta. Är du ny i yrket erbjuder vi dig en nära handledare och goda förutsättningar att skapa en bred kunskap.

Personliga egenskaper
Vi välkomnar dig som har ett genuint intresse för att hjälpa människor och som alltid arbetar med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och är en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Vidare har du god samarbets- och initiativförmåga vilket är en viktig del i vårt tvärprofessionella teamarbete. Eftersom vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Ansök nu

Distriktssköterska/sjuksköterska

Distriktssköterska
Läs mer Jan 11
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Vårdcentralen Stadsfjärden
Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst.

Vår vision är "morgondagens primärvård redan idag" vilket innebär att vi utvecklar verksamheten kontinuerligt utifrån vårt uppdrag från Region Sörmland och vår listade befolkning. Just nu är vårt fokus att utveckla verksamheten utifrån modellerna integrerad primärvård och integrerad beteendehälsa (IBH). Parallellt fortsätter vår utveckling av den digifysiska vården och vi hanterar alltfler av våra patientkontakter genom chatt och videosamtal via MittPTJ. Syftet med utvecklingsarbetet är att ge vård av god kvalitét i medicinsk rimlig tid och ge en god kontinuitet till våra patienter samtidigt som vi arbetar för att främja en hållbar arbetsmiljö. Vi vill också skapa en gemensam samsyn mellan olika yrkesgrupper och använda våra resurser på ett effektivt sätt.

Arbetsplatsen är indelad i tre team som representeras av alla våra yrkeskategorier. Syftet med teamens arbete är att våra patienter ska komma rätt förberedda till rätt resurs i rätt tid, detta baserat på en gemensam medicinsk bedömning.

Arbetsgruppen vi nu rekryterar till består av 14 sjuksköterskor/distriktssköterskor, många med flera års erfarenhet och specialistutbildning. Det är en kompetent och stabil grupp som trivs med att arbeta tillsammans.

Som nyanställd hos oss får du en individuellt anpassad introduktion då vi värnar om att du ska känna dig väl omhändertagen och ges möjlighet att lära känna både kollegor, verksamhet och arbetssätt på bästa möjliga sätt.

Arbetsuppgifter
Hos oss triagerar, bedömer och möter du patienter på olika sätt. Ditt arbete varierar mellan mottagningsarbete (både planerad och akut mottagning), telefonrådgivning och digitala kontakter via MittPTJ. Som distriktssköterska har du även tid avsatt för arbete inom ditt specialistområde.

Du kommer att vara en värdefull teammedlem i något av våra team när du börjar hos oss. I teamet har du både en konsultativ som samverkande roll, där du samtidigt har möjlighet att ta hjälp av andra yrkeskompetenser i specifika patientfall. Vi värnar om att vi har samsyn kring våra gemensamma patienter.

Vi vill att det ska vara hållbart att arbeta hos oss. Alla på vårdcentralen arbetar därför tillsammans med att förbättra våra arbetssätt och vår arbetsmiljö. Man ska få möjlighet att utvecklas i sin profession och vi ska ge våra patienter vård av god kvalitét.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska eller sjuksköterska och som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss.

Det är meriterande med erfarenhet från primärvård.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att hjälpa människor, som alltid arbetar med patienten i fokus och vill ge god service med vård av god kvalitét.

Du är positiv till arbetsuppgifter som är omväxlande och varierande. Du har god samarbets- och initiativförmåga, trivs med att ingå i ett team och att samspela med den egna och andra yrkeskategorier. Du är en person som tycker primärvårdens framtid är intressant och spännande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team.

Ansök nu

Receptionist

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Nov 8
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Vårdcentralen Stadsfjärden
Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst.

Vår vision är "morgondagens primärvård redan idag" vilket innebär att vi utvecklar verksamheten kontinuerligt utifrån vårt uppdrag från Region Sörmland och vår listade befolkning. Just nu är vårt fokus på att utveckla verksamheten utifrån modellerna integrerad primärvård och integrerad beteendehälsa (IBH). Parallellt fortsätter vår utveckling av den digifysiska vården och vi hanterar alltmer våra patientkontakter genom chatt och videosamtal via MittPTJ. Syftet med utvecklingsarbetet är att ge vård av god kvalitét i medicinsk rimlig tid och ge en god kontinuitet till våra patienter samtidigt som vi arbetar för att främja en hållbar arbetsmiljö. Vi vill också skapa en gemensam samsyn mellan olika yrkesgrupper och använda våra resurser på ett effektivt sätt.

Arbetsplatsen är indelad i tre team som representeras av alla våra yrkeskategorier. Syftet med teamens arbete är att våra patienter ska komma rätt förberedda till rätt resurs i rätt tid, detta baserat på en gemensam medicinsk bedömning.

Vi söker nu en receptionist som brinner för att ge varje patient bästa möjliga bemötande och upplevelse av vården.

Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag blir att överträffa varje patients förväntningar genom ett professionellt och vänligt bemötande.

Arbetet innebär bl.a. att ta emot våra patienter. För oss står ett gott bemötande högt på agendan för att ge patienten en bra helhetsupplevelse. Du deltar i kvalitets- och miljöarbete, ansvarar för kassan och utför i övrigt de uppdrag som ingår i receptionistrollen.

Vi erbjuder en engagerande och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus, en arbetsplats med tydliga mål där kvalitet och service prioriteras samt en organisation med fokus på bemötande, utveckling och lärande.

Övrig information
Tjänsten är en tillsvidare anställning där provanställning tillämpas i sex månader.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Information om tjänsten lämnas av Kristina Thunström, enhetschef, telefonnummer 010-704 40 12.

Kvalifikationer
Du har god kommunikativ förmåga och är lyhörd för patientens behov. Vi sätter stort värde på serviceanda, att du är resultatdriven och pålitlig. Noggrannhet och serviceinriktad är egenskaper vi värdesätter. Det är meriterande om du har erfarenhet av primärvård.

Vi söker dig som har lämplig utbildning för tjänsten som receptionist hos oss, exempelvis vårdadministratör, receptionist eller medicinsk sekreterare.

Du har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift samt god datorvana.

Personliga egenskaper
Du är positiv till arbetsuppgifter som är omväxlande och varierande. Du har god samarbets- och initiativförmåga, trivs med att ingå i ett team och att samspela med den egna och andra yrkeskategorier. Du är en person som tycker primärvårdens framtid är intressant och spännande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team.

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker, BMA

Biomedicinsk analytiker
Läs mer Dec 22
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Vårdcentralen Stadsfjärden
Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst.

Vår vision är "morgondagens primärvård redan idag" vilket innebär att vi utvecklar verksamheten kontinuerligt utifrån vårt uppdrag från Region Sörmland och vår listade befolkning. Just nu är vårt fokus på att utveckla verksamheten utifrån modellerna integrerad primärvård och integrerad beteendehälsa (IBH). Parallellt fortsätter vår utveckling av den digifysiska vården och vi hanterar alltmer våra patientkontakter genom chatt och videosamtal via MittPTJ. Syftet med utvecklingsarbetet är att ge vård av god kvalitét i medicinsk rimlig tid och ge en god kontinuitet till våra patienter samtidigt som vi arbetar för att främja en hållbar arbetsmiljö. Vi vill också skapa en gemensam samsyn mellan olika yrkesgrupper och använda våra resurser på ett effektivt sätt.

Arbetsplatsen är indelad i tre team som representeras av alla våra yrkeskategorier. Syftet med teamens arbete är att våra patienter ska komma rätt förberedda till rätt resurs i rätt tid, detta baserat på en gemensam medicinsk bedömning.

Med anledning av förändring i arbetsgruppen söker vi nu en biomedicinsk analytiker. Du kommer tillsammans med en kollega att ha delat ansvar att bemanna vårt minilaboratorium (MLA) som har öppet varje dag. Vi analyserar 80% av proverna här på vårdcentralen, övriga prover skickas till C-lab.

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara länken mellan patient och läkare, men även mellan Medicinsk diagnostik/Unilabs och vårdcentralen. I arbetet ingår provtagning på såväl barn som vuxna, venöst och kapillärt. Vi använder journalsystemet NCS Cross och datasystemet CGM OneLis.
Du kommer att arbeta i nära samarbete med övriga professioner på vårdcentralen och vara delaktig i vårdcentralens verksamhetsutveckling.

Övrig information
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad BMA, eller har utbildning som kan bedömas likvärdig för tjänsten. Du är noggrann och metodisk i ditt arbetssätt, har en hög servicekänsla och vill arbeta med patientkontakter. Det är meriterande om du har erfarenhet av laboratoriearbete, patientkontakt, studenthandledning och venprovtagning.

Det är meriterande med erfarenhet från primärvård.

Personliga egenskaper
Du har en god social förmåga och är ansvarsfull och noggrann. Du är lugn och stabil och arbetar bra tillsammans med andra människor. Arbetsuppgifterna kräver att du både kan arbeta i team och självständigt. Du behöver vara flexibel då den ena dagen aldrig är den andra lik. Vidare har du ett gott omdöme och är duktig på att göra rätt avvägningar och prioriteringar.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansök nu

Vi söker två fysioterapeuter tillsvidare

Fysioterapeut/Sjukgymnast
Läs mer Okt 20
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Vårdcentralen Stadsfjärden
Vill du ha världens roligaste jobb?
Vill du ha ett helt gäng med härliga och kompetenta kollegor?
Vill du vara med att utveckla morgondagens primärvård redan idag?
I så fall är det dig vi söker!

Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral placerad i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst AB.

Vår vision är ”morgondagens primärvård redan idag” vilket innebär att vi utvecklar verksamheten kontinuerligt utifrån vårt uppdrag från Region Sörmland och vår listade befolkning. Våra delägare är verksamma i det dagliga arbetet och vilket gör att beslutsvägarna är korta. Fokus just nu ligger på att utveckla verksamheten utifrån modellerna integrerad primärvård och integrerad beteendehälsa (IBH).

Samarbete mellan alla yrkeskategorier på vårdcentralen är en naturlig del av arbetet. Du kommer vara en värdefull teammedlem i något av våra team när du börjar hos oss. Vi har ett mycket öppet klimat där vi kan konsultera och lära av varandra.

Arbetsuppgifter
Som fysioterapeut hos oss arbetar du med bedömning, behandling och rehabilitering av patienter med sjukdomar och skador i rörelse- och stödjeorganen, neurologiska tillstånd och psykosomatiska besvär. Ditt arbete varierar mellan individuell behandling, patientutbildning och gruppbehandling. I arbetet ingår också förskrivning av hjälpmedel, remisshantering och generell administration. På arbetsplatsen finns även en rehabassistent knuten till den paramedicinska enheten.

Hos oss har alla en bred baskompetens och du har möjlighet att utveckla en eller flera spetskompetenser, ex inom smärta, psykosomatik, OMT.

Övrig information
Rekryteringen sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista anmälningsdagen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut, gärna med ett par års erfarenhet av primärvård och/eller öppenvård. Det är meriterande om du har utbildning inom bl.a. artrosskola, astma/KOL eller smärta. Är du ny i yrket erbjuder vi dig en nära handledare och goda förutsättningar att skapa en bred kunskap.

Personliga egenskaper
Vi välkomnar dig som har ett genuint intresse för att hjälpa människor och som alltid arbetar med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och är en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Vidare har du god samarbets- och initiativförmåga vilket är en viktig del i vårt tvärprofessionella teamarbete. Eftersom vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Ansök nu

Psykolog sökes till Vårdcentralen Stadsfjärden

Psykolog
Läs mer Okt 20
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Vårdcentralen Stadsfjärden
Stadsfjärdens vårdcentral är den största vårdcentralen i Nyköping, belägen vid havet en timme söderut från Stockholm. Vi är ca 75-80 medarbetare som tillsammans ansvarar för ca 17 400 listade patienter. Vi är en trevlig och social arbetsplats där vi alltid strävar efter att utveckla verksamheten. Vår vision är ”Morgondagens primärvård, redan idag”. För oss betyder det konkret att vi t.ex. håller oss uppdaterade på den senaste kunskapen inom våra områden, att det finns en lyhördhet för förbättringsförslag från alla som arbetar på vårdcentralen och att vi på torsdagarna ofta arbetar i timmeslånga ”tvärgrupper” med små och stora verksamhetsförbättringar.

Arbetsuppgifter
Som psykolog på vårdcentralen arbetar du integrerat i team med läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter och övrig personal. Vi arbetar enligt IBH-modellen med korta väntetider för bedömning. Målet är att vi ska arbeta med direktbokade besök och utan väntetider till bedömning och behandling. I allt arbete har vi ett populationsbaserat uppdrag och vid gemensamma sambedömningsronder bidrar du med din psykologiska kompetens i att bedöma samtliga inkommande ärenden. Förutom psykologisk bedömning ingår många korta, fokuserade insatser (ca 1-4 halvtimmesbesök) och enstaka längre psykoterapier utifrån KBT. Som psykolog på vårdcentralen har du även en central roll och bidrar med uppskattad expertkunskap till hela arbetsplatsen när du finns till hands för kortare konsultationer, vägledning och frågor från övriga yrkeskategorier i gemensamma patientärenden.

På vårdcentralen arbetar redan en psykolog samt två kuratorer med steg 1-utbildning i KBT och två psykoterapeuter. Vi arbetar digifysiskt vilket innebär att det både finns möjlighet till fysiska och digitala besök på vårdcentralen.

Övrig information
Om du är intresserad av tjänsten är du välkommen med din ansökan redan idag, rekryteringen pågår löpande under annonseringstiden och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut.

Praktikertjänst har valt att införa vaccinationskrav vid nyanställning. Syftet med det är att skydda våra äldre och personer i riskgrupp. Det innebär att du ska kunna visa upp ett giltigt vaccinationsbevis med minst två doser av Covid-19 vaccin för att kunna erbjudas tjänsten.

Kvalifikationer
-Legitimerad psykolog med inriktning KBT
-Minst tre års erfarenhet av psykologiskt behandlingsarbete
-God datorvana och intresse för att arbeta digifysiskt
-Erfarenhet av ett konsultativt förhållningssätt
-Mycket god svenska och engelska i tal och i skrift

Personliga egenskaper
Som person ser vi att du är flexibel, tycker om att ta ansvar, tycker om att lära dig och är noggrann. Du har intresse för att arbeta i välfungerande och effektiva team. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansök nu

Tandläkare sökes till PTJ klinik i Nyköping

Tandläkare
Läs mer Sep 15
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Trobergs Tandvård
Trobergs tandvård är en privat ( PTJ) klinik som ligger centralt i Nyköping. På kliniken arbetar just nu 6 tandläkare, 3 Tandhygienister, 10 Tandsköterskor samt 1 receptionist. Vi jobbar i moderna lokaler med den senaste utrustningen.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga Tandläkaruppgifter

Kvalifikationer
Legitimerad Tandläkare , vi ser gärna att du har några års erfarenhet av yrket.
Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll och visar stort engagemang för dina patienter.
God samarbetsförmåga med kollegor och har en positiv livssyn!

Ansök nu

Sjuksköterska

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Aug 24
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Vårdcentralen Stadsfjärden
Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst. Just nu bygger vi om och kommer till hösten att flytta in i nya fina lokaler.

Vår vision är "morgondagens primärvård redan idag" vilket innebär att vi utvecklar verksamheten kontinuerligt utifrån vårt uppdrag från Region Sörmland och vår listade befolkning. Just nu är vårt fokus på att utveckla verksamheten utifrån modellerna integrerad primärvård och integrerad beteendehälsa (IBH). Parallellt fortsätter vår utveckling av den digifysiska vården och vi hanterar alltmer våra patientkontakter genom chatt och videosamtal via MittPTJ. Syftet med utvecklingsarbetet är att ge vård av god kvalitét i medicinsk rimlig tid och ge en god kontinuitet till våra patienter samtidigt som vi arbetar för att främja en hållbar arbetsmiljö. Vi vill också skapa en gemensam samsyn mellan olika yrkesgrupper och använda våra resurser på ett effektivt sätt.

Arbetsplatsen är indelad i tre team som representeras av alla våra yrkeskategorier. Syftet med teamens arbete är att våra patienter ska komma rätt förberedda till rätt resurs i rätt tid, detta baserat på en gemensam medicinsk bedömning.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska hos oss triagerar, bedömer och möter du patienter på olika sätt. Ditt arbete varierar mellan mottagningsarbete (både planerad och akut mottagning), telefonrådgivning och med digitala kontakter via MittPTJ.

Alla på vårdcentralen arbetar också tillsammans med att förbättra våra arbetssätt och vår arbetsmiljö. Vi vill att det ska vara hållbart att arbeta hos oss. Man ska få möjlighet att utvecklas i sin profession och vi ska ge våra patienter vård av god kvalitét.
Arbetsplatsen är uppdelad i tre team som representeras av alla våra yrkeskategorier. Du kommer att vara en värdefull teammedlem i något av teamen när du börjar hos oss. I teamet har du både en konsultativ som samverkande roll, där du samtidigt har möjlighet att ta hjälp av andra yrkeskompetenser i specifika patientfall. Vi värnar om att vi har samsyn kring våra gemensamma patienter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är sjuksköterska och som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss.
Det är meriterande med erfarenhet från primärvård.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att hjälpa människor och som alltid arbetar med patienten i fokus och vill ge god service med vård av god kvalitét.

Du är positiv till arbetsuppgifter som är omväxlande och varierande. Du har god samarbets- och initiativförmåga, trivs med att ingå i ett team och att samspela med den egna och andra yrkeskategorier. Du är en person som tycker primärvårdens framtid är intressant och spännande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team.

Ansök nu

Vi söker fysioterapeut/sjukgymnast tillsvidare

Fysioterapeut/Sjukgymnast
Läs mer Aug 5
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Vårdcentralen Stadsfjärden
Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral placerad i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst AB.

Vår vision är ”morgondagens primärvård redan idag” vilket innebär att vi utvecklar verksamheten kontinuerligt utifrån vårt uppdrag från Region Sörmland och vår listade befolkning. Just nu är vårt fokus på att utveckla verksamheten utifrån modellerna integrerad primärvård och integrerad beteendehälsa (IBH). Parallellt fortsätter vår utveckling av den digifysiska vården och vi hanterar alltmer våra patientkontakter genom chatt och videosamtal via MittPTJ. Syftet med utvecklingsarbetet är att ge vård av god kvalité i medicinskt rimlig tid och ge en god kontinuitet till våra patienter samtidigt främja för hållbar arbetsmiljö. Vi vill också skapa en gemensam samsyn mellan olika yrkesgrupper och använda våra resurser på ett effektivt sätt.

Arbetsplatsen är indelad i tre team som är representeras av alla våra yrkeskategorier. Syftet med teamens arbete är att rätt patient ska komma rätt förberedd, i rätt tid och till rätt resurs, baserad på en gemensam medicinsk bedömning.

Arbetsuppgifter
Som fysioterapeut hos oss arbetar du med bedömning, behandling och rehabilitering av patienter med sjukdomar och skador i rörelse- och stödjeorganen, men även med andra diagnoser såsom neurologiska tillstånd och psykosomatiska besvär. Ditt arbete varierar och mellan mottagningsverksamhet (fysisk och digital), individuell behandling, patientutbildning och gruppbehandling. I arbetet ingår också förskrivning av hjälpmedel, remisshantering och generell administration.

På arbetsplatsen finns en rehabassistent knuten till den paramedicinska enheten. Rehabassistenten hanterar bl.a. fysioterapeuternas teleQ, administration och medverkar i vissa gruppbehandlingar samt delar av hjälpmedelshanteringen.

Samarbete med övriga yrkeskategorier på vårdcentralen är en naturlig del av arbetet. Arbetsplatsen är uppdelad i tre team som är representeras av alla våra yrkeskategorier. Du kommer vara en värdefull teammedlem i något av teamen när du börjar hos oss. I teamet har du en konsultativ roll och en samverkande roll, där du samtidigt har möjlighet att ta hjälp av andra yrkeskompetenser i specifika patientfall. Vi värnar om att vi har samsyn kring våra gemensamma patienter.

Övrig information
Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med ett par års erfarenhet av primärvård eller öppenvård. Vi hör gärna ifrån dig även om du inte har denna erfarenhet.

Det är meriterande om du har utbildning inom OMI, OMT, artrosskola, astma/KOL och smärta.

Personliga egenskaper
Vi välkomnar dig som har ett genuint intresse för att hjälpa människor och som alltid arbetar med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och är en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Vidare har du god samarbetsförmåga och initiativförmåga vilket är en viktig del i vårt tvärprofessionella teamarbete. Eftersom vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Ansök nu

BHV-sköterska till BVC Stadsfjärden

Barnsjuksköterska
Läs mer Aug 24
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Vårdcentralen Stadsfjärden
Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst. Vår vision är "morgondagens primärvård redan idag" vilket innebär att vi utvecklar verksamheten kontinuerligt utifrån vårt uppdrag från Region Sörmland och vår listade befolkning.

På vår BVC arbetar idag fyra BHV-sköterskor som tillsammans ansvarar för ca 1300 inskrivna barn mellan 0-6 år. Vi arbetar enligt barnhälsovårdens basprogram och tillhör Arnö familjecentral. Snart flyttar vi in i nya fräscha lokaler. Samtidigt behöver vi utöka bemanningen på vårt fina BVC och hoppas att du är vår blivande kollega.

Just nu pågår verksamhetsutveckling med syfte att ge vård av god kvalitét i medicinsk rimlig tid och ge en god kontinuitet till våra patienter samtidigt som vi arbetar för att främja en hållbar arbetsmiljö. Vi vill också skapa en gemensam samsyn mellan olika yrkesgrupper och använda våra resurser på ett effektivt sätt.

Arbetsuppgifter
Som BHV-sköterska hos oss får du ett omväxlande arbete där du följer barn och föräldrar från nyfödd till dess att skolhälsovården tar vid. Vi arbetar hälsofrämjande och preventivt enligt barnhälsovårdsprogrammet för barn 0-6 år. Du blir en viktig del i att främja barnets hälsa, trygghet och utveckling. Du ger stöd till föräldrar i ett aktivt föräldraskap och främjar fysisk och psykisk hälsa. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat hembesök, teambesök, föräldragrupper samt samverkan med andra arbetsgrupper och aktörer.

Viss arbetstid, utbildning och möten är förlagd på Arnö familjecentral. Där har vi ett nära samarbete med barnmorska, förskolelärare samt kuratorer från socialtjänsten.

Övrig information
Heltid, tillsvidareanställning med provanställning 6 månader.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är sjuksköterska med vidareutbildning till distriktssköterska eller barnsjuksköterska.

Du har körkort då det ingår resor i tjänsten.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom barnhälsovård.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är social, engagerad och ansvarsfull, är trygg i din profession och i att göra bedömningar. Du är flexibel i ditt arbetssätt och har god förmåga att jobba i team då vårt arbete hela tiden är föränderligt och vi arbetar nära varandra. Du ser det som en självklarhet att ha ett professionellt arbetssätt och gott bemötande till dom du möter. Du ser dig själv som en aktiv och värdeskapande teammedlem.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team.

Ansök nu

Distriktssköterska

Distriktssköterska
Läs mer Aug 24
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Vårdcentralen Stadsfjärden
Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst. Just nu bygger vi om och kommer till hösten att flytta in i nya fina lokaler.

Vår vision är "morgondagens primärvård redan idag" vilket innebär att vi utvecklar verksamheten kontinuerligt utifrån vårt uppdrag från Region Sörmland och vår listade befolkning. Just nu är vårt fokus på att utveckla verksamheten utifrån modellerna integrerad primärvård och integrerad beteendehälsa (IBH). Parallellt fortsätter vår utveckling av den digifysiska vården och vi hanterar alltmer våra patientkontakter genom chatt och videosamtal via MittPTJ. Syftet med utvecklingsarbetet är att ge vård av god kvalitét i medicinskt rimlig tid och ge en god kontinuitet till våra patienter samtidigt som vi arbetar för att främja en hållbar arbetsmiljö. Vi vill också skapa en gemensam samsyn mellan olika yrkesgrupper och använda våra resurser på ett effektivt sätt.

Arbetsplatsen är indelad i tre team som representeras av alla våra yrkeskategorier. Syftet med teamens arbete är att våra patienter ska komma rätt förberedda till rätt resurs i rätt tid, detta baserat på en gemensam medicinsk bedömning.

Arbetsuppgifter
Som distriktsköterska hos oss triagerar, bedömer och möter du patienter på olika sätt. Ditt arbete varierar mellan mottagningsarbete (både planerad och akut mottagning), telefonrådgivning och med digitala kontakter via MittPTJ.
Utöver det har du även tid avsatt för arbete inom ditt specialistområde.

Alla på vårdcentralen arbetar också tillsammans med att förbättra våra arbetssätt och vår arbetsmiljö. Vi vill att det ska vara hållbart att arbeta hos oss. Man ska få möjlighet att utvecklas i sin profession och vi ska ge våra patienter vård av god kvalitét.
Arbetsplatsen är uppdelad i tre team som representeras av alla våra yrkeskategorier. Du kommer att vara en värdefull teammedlem i något av teamen när du börjar hos oss. I teamet har du både en konsultativ som samverkande roll, där du samtidigt har möjlighet att ta hjälp av andra yrkeskompetenser i specifika patientfall. Vi värnar om att vi har samsyn kring våra gemensamma patienter.

Övrig information
Heltid, tillsvidareanställning med provanställning 6 månader.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är distriktssköterska och som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss.
Det är meriterande med erfarenhet från primärvård.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att hjälpa människor och som alltid arbetar med patienten i fokus och vill ge god service med vård av god kvalitét.

Du är positiv till arbetsuppgifter som är omväxlande och varierande. Du har god samarbets- och initiativförmåga, trivs med att ingå i ett team och att samspela med den egna och andra yrkeskategorier. Du är en person som tycker primärvårdens framtid är intressant och spännande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team.

Ansök nu

Psykolog sökes till Vårdcentralen Stadsfjärden

Psykolog
Läs mer Aug 5
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Vårdcentralen Stadsfjärden
Stadsfjärdens vårdcentral är den största vårdcentralen i Nyköping, belägen vid havet en timme söderut från Stockholm. Vi är ca 75-80 medarbetare som tillsammans ansvarar för ca 17 400 listade patienter. Vi är en trevlig och social arbetsplats där vi alltid strävar efter att utveckla verksamheten. Vår vision är ”Morgondagens primärvård, redan idag”. För oss betyder det konkret att vi t.ex. håller oss uppdaterade på den senaste kunskapen inom våra områden, att det finns en lyhördhet för förbättringsförslag från alla som arbetar på vårdcentralen och att vi på torsdagarna ofta arbetar i timmeslånga ”tvärgrupper” med små och stora verksamhetsförbättringar.

Arbetsuppgifter
Som psykolog på vårdcentralen arbetar du integrerat i team med läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter och övrig personal. Vi arbetar enligt IBH-modellen med korta väntetider för bedömning. Målet är att vi ska arbeta med direktbokade besök och utan väntetider till bedömning och behandling. I allt arbete har vi ett populationsbaserat uppdrag och vid gemensamma sambedömningsronder bidrar du med din psykologiska kompetens i att bedöma samtliga inkommande ärenden. Förutom psykologisk bedömning ingår många korta, fokuserade insatser (ca 1-4 halvtimmesbesök) och enstaka längre psykoterapier utifrån KBT. Som psykolog på vårdcentralen har du även en central roll och bidrar med uppskattad expertkunskap till hela arbetsplatsen när du finns till hands för kortare konsultationer, vägledning och frågor från övriga yrkeskategorier i gemensamma patientärenden.

På vårdcentralen arbetar redan en psykolog samt två kuratorer med steg 1-utbildning i KBT och två psykoterapeuter. Vi arbetar digifysiskt vilket innebär att det både finns möjlighet till fysiska och digitala besök på vårdcentralen.

Övrig information
Om du är intresserad av tjänsten är du välkommen med din ansökan redan idag, rekryteringen pågår löpande under annonseringstiden och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut.

Praktikertjänst har valt att införa vaccinationskrav vid nyanställning. Syftet med det är att skydda våra äldre och personer i riskgrupp. Det innebär att du ska kunna visa upp ett giltigt vaccinationsbevis med minst två doser av Covid-19 vaccin för att kunna erbjudas tjänsten.

Kvalifikationer
-Legitimerad psykolog med inriktning KBT
-Minst tre års erfarenhet av psykologiskt behandlingsarbete
-God datorvana och intresse för att arbeta digifysiskt
-Erfarenhet av ett konsultativt förhållningssätt
-Mycket god svenska och engelska i tal och i skrift

Personliga egenskaper
Som person ser vi att du är flexibel, tycker om att ta ansvar, tycker om att lära dig och är noggrann. Du har intresse för att arbeta i välfungerande och effektiva team. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansök nu

Tandsköterska till Tandläkarna Kompaniet, Nyköping

Tandsköterska
Läs mer Jun 27
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Tandläkare Caroline Wilhelmsson
Vi är en klinik med fyra tandläkare, tre tandhygienister och sex tandsköterskor. Kliniken ligger fint vid Nyköpingsån nere vid hamnen.
Hos oss jobbar du i team med tandläkare Caroline Wilhelmsson men är även del i samarbetet mellan teamen. Vi har ett stort, varierat patientklientel med alltifrån barnpatienter till äldre där många av patienterna gått hos oss på kliniken under lång tid.

Arbetsuppgifter
Vi arbetar med i stort sett alla typer av behandlingar och har även en käkkirurg hos oss på kliniken deltid som hjälper oss med alla typer av kirurgi och implantatinstallationer. Detta gör att man som tandsköterska kommer att jobba med varierande arbetsuppgifter och behandlingar.
I arbetsuppgifterna ingår även bl.a kallelser, telefonkontakt med patienter och sterilarbete.

Övrig information
Hos oss jobbar vi solo group och du måste därför vara beredd att börja kl 07 och sluta 19.30 vissa dagar i veckan. Vi arbetar Måndag- Fredag.
Välkommen att söka till oss!

Kvalifikationer
Du är en utbildad tandsköterska. Vi ser helst att du har erfarenhet av att arbeta kliniskt
och att du har en vilja att utvecklas i delegerat patientarbete.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som vill arbeta med varierade arbetsuppgifter, är bra på att samarbeta. Det är viktigt för oss att du är driven, kan ta egna initiativ och är positiv som person.
Professionalism, kvalitet och personligt bemötande är ledord på kliniken.

Ansök nu

Fysioterapeut, tillsvidare

Fysioterapeut/Sjukgymnast
Läs mer Maj 4
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Vårdcentralen Stadsfjärden
Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral placerad i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst AB.

Vår vision är ”morgondagens primärvård redan idag” vilket innebär att vi utvecklar verksamheten kontinuerligt utifrån vårt uppdrag från Region Sörmland och vår listade befolkning. Just nu är vårt fokus på att utveckla verksamheten utifrån modellerna integrerad primärvård och integrerad beteendehälsa (IBH). Parallellt fortsätter vår utveckling av den digifysiska vården och vi hanterar alltmer våra patientkontakter genom chatt och videosamtal via MittPTJ. Syftet med utvecklingsarbetet är att ge vård av god kvalité i medicinskt rimlig tid och ge en god kontinuitet till våra patienter samtidigt främja för hållbar arbetsmiljö. Vi vill också skapa en gemensam samsyn mellan olika yrkesgrupper och använda våra resurser på ett effektivt sätt.

Arbetsplatsen är indelad i tre team som är representeras av alla våra yrkeskategorier. Syftet med teamens arbete är att rätt patient ska komma rätt förberedd, i rätt tid och till rätt resurs, baserad på en gemensam medicinsk bedömning.

Arbetsuppgifter
Som fysioterapeut hos oss arbetar du med bedömning, behandling och rehabilitering av patienter med sjukdomar och skador i rörelse- och stödjeorganen, men även med andra diagnoser såsom neurologiska tillstånd och psykosomatiska besvär. Ditt arbete varierar och mellan mottagningsverksamhet (fysisk och digital), individuell behandling, patientutbildning och gruppbehandling. I arbetet ingår också förskrivning av hjälpmedel, remisshantering och generell administration.

På arbetsplatsen finns en rehabassistent knuten till den paramedicinska enheten. Rehabassistenten hanterar bl.a. fysioterapeuternas teleQ, administration och medverkar i vissa gruppbehandlingar samt delar av hjälpmedelshanteringen.

Samarbete med övriga yrkeskategorier på vårdcentralen är en naturlig del av arbetet. Arbetsplatsen är uppdelad i tre team som är representeras av alla våra yrkeskategorier. Du kommer vara en värdefull teammedlem i något av teamen när du börjar hos oss. I teamet har du en konsultativ roll och en samverkande roll, där du samtidigt har möjlighet att ta hjälp av andra yrkeskompetenser i specifika patientfall. Vi värnar om att vi har samsyn kring våra gemensamma patienter.

Övrig information
Rekryteringen sker löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med ett par års erfarenhet av primärvård eller öppenvård. Vi hör gärna ifrån dig även om du inte har denna erfarenhet.

Det är meriterande om du har utbildning inom OMI, OMT, artrosskola, astma/KOL och smärta.

Personliga egenskaper
Vi välkomnar dig som har ett genuint intresse för att hjälpa människor och som alltid arbetar med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och är en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Vidare har du god samarbetsförmåga och initiativförmåga vilket är en viktig del i vårt tvärprofessionella teamarbete. Eftersom vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Ansök nu

Fysioterapeut, vikariat

Fysioterapeut/Sjukgymnast
Läs mer Maj 4
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Vårdcentralen Stadsfjärden
Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral placerad i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst AB.

Vår vision är ”morgondagens primärvård redan idag” vilket innebär att vi utvecklar verksamheten kontinuerligt utifrån vårt uppdrag från Region Sörmland och vår listade befolkning. Just nu är vårt fokus på att utveckla verksamheten utifrån modellerna integrerad primärvård och integrerad beteendehälsa (IBH). Parallellt fortsätter vår utveckling av den digifysiska vården och vi hanterar alltmer våra patientkontakter genom chatt och videosamtal via MittPTJ. Syftet med utvecklingsarbetet är att ge vård av god kvalité i medicinskt rimlig tid och ge en god kontinuitet till våra patienter samtidigt främja för hållbar arbetsmiljö. Vi vill också skapa en gemensam samsyn mellan olika yrkesgrupper och använda våra resurser på ett effektivt sätt.

Arbetsplatsen är uppdelad i tre team som är representeras av alla våra yrkeskategorier. Syftet med teamens arbete är att rätt patient ska komma rätt förberedd, i rätt tid och till rätt resurs, baserad på en gemensam medicinsk bedömning.

Arbetsuppgifter
Som fysioterapeut hos oss arbetar du med bedömning, behandling och rehabilitering av patienter med sjukdomar och skador i rörelse- och stödjeorganen, men även med andra diagnoser såsom neurologiska tillstånd och psykosomatiska besvär. Ditt arbete varierar och mellan mottagningsverksamhet (fysisk och digital), individuell behandling, patientutbildning och gruppbehandling. I arbetet ingår också förskrivning av hjälpmedel, remisshantering och generell administration.

På arbetsplatsen finns en rehabassistent knuten till den paramedicinska enheten. Rehabassistenten hanterar bl.a. fysioterapeuternas teleQ, administration och medverkar i vissa gruppbehandlingar samt delar av hjälpmedelshanteringen.

Samarbete med övriga yrkeskategorier på vårdcentralen är en naturlig del av arbetet. Arbetsplatsen är uppdelad i tre team som är representeras av alla våra yrkeskategorier. Du kommer vara en värdefull teammedlem i något av teamen när du börjar hos oss. I teamet har du en konsultativ roll och en samverkande roll, där du samtidigt har möjlighet att ta hjälp av andra yrkeskompetenser i specifika patientfall. Vi värnar om att vi har samsyn kring våra gemensamma patienter.

Övrig information
Urval till intervju bland de sökande sker fortlöpande, så du är välkommen med din ansökan redan idag. Möjligheten till en tillsvidare anställning efter vikariatet är mycket god.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med ett par års erfarenhet av primärvård eller öppenvård. Vi hör gärna ifrån dig även om du inte har denna erfarenhet.

Det är meriterande om du har utbildning inom OMI, OMT, artrosskola, astma/KOL och smärta.

Personliga egenskaper
Vi välkomnar dig som har ett genuint intresse för att hjälpa människor och som alltid arbetar med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och är en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Vidare har du god samarbetsförmåga och initiativförmåga vilket är en viktig del i vårt tvärprofessionella teamarbete. Eftersom vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering

Ansök nu

Distriktssköterska

Distriktssköterska
Läs mer Jun 22
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Vårdcentralen Stadsfjärden
Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst.

Vår vision är "morgondagens primärvård redan idag" vilket innebär att vi utvecklar verksamheten kontinuerligt utifrån vårt uppdrag från Region Sörmland och vår listade befolkning. Just nu är vårt fokus på att utveckla verksamheten utifrån modellerna integrerad primärvård och integrerad beteendehälsa (IBH). Parallellt fortsätter vår utveckling av den digifysiska vården och vi hanterar alltmer våra patientkontakter genom chatt och videosamtal via MittPTJ. Syftet med utvecklingsarbetet är att ge vård av god kvalitét i medicinskt rimlig tid och ge en god kontinuitet till våra patienter samtidigt som vi arbetar för att främja en hållbar arbetsmiljö. Vi vill också skapa en gemensam samsyn mellan olika yrkesgrupper och använda våra resurser på ett effektivt sätt.

Arbetsplatsen är indelad i tre team som representeras av alla våra yrkeskategorier. Syftet med teamens arbete är att våra patienter ska komma rätt förberedda till rätt resurs i rätt tid, detta baserat på en gemensam medicinsk bedömning.

Med anledning av pensionsavgång söker vi nu en ny kollega till ett av våra team.

Arbetsuppgifter
Som distriktsköterska hos oss triagerar, bedömer och möter du patienter på olika sätt. Ditt arbete varierar mellan mottagningsarbete (både planerad och akut mottagning), telefonrådgivning och med digitala kontakter via MittPTJ.
Utöver det har du även tid avsatt för arbete inom ditt specialistområde.

Alla på vårdcentralen arbetar också tillsammans med att förbättra våra arbetssätt och vår arbetsmiljö. Vi vill att det ska vara hållbart att arbeta hos oss. Man ska få möjlighet att utvecklas i sin profession och vi ska ge våra patienter vård av god kvalitét.
Arbetsplatsen är uppdelad i tre team som representeras av alla våra yrkeskategorier. Du kommer att vara en värdefull teammedlem i något av teamen när du börjar hos oss. I teamet har du både en konsultativ som samverkande roll, där du samtidigt har möjlighet att ta hjälp av andra yrkeskompetenser i specifika patientfall. Vi värnar om att vi har samsyn kring våra gemensamma patienter.

Övrig information
Heltid, tillsvidareanställning med provanställning 6 månader.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är distriktssköterska och som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss.
Det är meriterande med erfarenhet från primärvård.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att hjälpa människor och som alltid arbetar med patienten i fokus och vill ge god service med vård av god kvalitét.

Du är positiv till arbetsuppgifter som är omväxlande och varierande. Du har god samarbets- och initiativförmåga, trivs med att ingå i ett team och att samspela med den egna och andra yrkeskategorier. Du är en person som tycker primärvårdens framtid är intressant och spännande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team.

Ansök nu

BHV-sköterska till BVC Stadsfjärden

Barnsjuksköterska
Läs mer Jun 20
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Vårdcentralen Stadsfjärden
Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst. Vår vision är "morgondagens primärvård redan idag" vilket innebär att vi utvecklar verksamheten kontinuerligt utifrån vårt uppdrag från Region Sörmland och vår listade befolkning.

På vår BVC arbetar idag fyra BHV-sköterskor som tillsammans ansvarar för ca 1300 inskrivna barn mellan 0-6 år. Vi arbetar enligt barnhälsovårdens basprogram och tillhör Arnö familjecentral. Snart flyttar vi in i nya fräscha lokaler. Samtidigt behöver vi utöka bemanningen på vårt fina BVC och hoppas att du är vår blivande kollega.

Just nu pågår verksamhetsutveckling med syfte att ge vård av god kvalitét i medicinsk rimlig tid och ge en god kontinuitet till våra patienter samtidigt som vi arbetar för att främja en hållbar arbetsmiljö. Vi vill också skapa en gemensam samsyn mellan olika yrkesgrupper och använda våra resurser på ett effektivt sätt.

Arbetsuppgifter
Som BHV-sköterska hos oss får du ett omväxlande arbete där du följer barn och föräldrar från nyfödd till dess att skolhälsovården tar vid. Vi arbetar hälsofrämjande och preventivt enligt barnhälsovårdsprogrammet för barn 0-6 år. Du blir en viktig del i att främja barnets hälsa, trygghet och utveckling. Du ger stöd till föräldrar i ett aktivt föräldraskap och främjar fysisk och psykisk hälsa. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat hembesök, teambesök, föräldragrupper samt samverkan med andra arbetsgrupper och aktörer.

Viss arbetstid, utbildning och möten är förlagd på Arnö familjecentral. Där har vi ett nära samarbete med barnmorska, förskolelärare samt kuratorer från socialtjänsten.

Övrig information
Heltid, tillsvidareanställning med provanställning 6 månader.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är sjuksköterska med vidareutbildning till distriktssköterska eller barnsjuksköterska.

Du har körkort då det ingår resor i tjänsten.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom barnhälsovård.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är social, engagerad och ansvarsfull, är trygg i din profession och i att göra bedömningar. Du är flexibel i ditt arbetssätt och har god förmåga att jobba i team då vårt arbete hela tiden är föränderligt och vi arbetar nära varandra. Du ser det som en självklarhet att ha ett professionellt arbetssätt och gott bemötande till dom du möter. Du ser dig själv som en aktiv och värdeskapande teammedlem.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team.

Ansök nu

Sjuksköterska

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 13
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Vårdcentralen Stadsfjärden
Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst.

Vår vision är "morgondagens primärvård redan idag" vilket innebär att vi utvecklar verksamheten kontinuerligt utifrån vårt uppdrag från Region Sörmland och vår listade befolkning. Just nu är vårt fokus på att utveckla verksamheten utifrån modellerna integrerad primärvård och integrerad beteendehälsa (IBH). Parallellt fortsätter vår utveckling av den digifysiska vården och vi hanterar alltmer våra patientkontakter genom chatt och videosamtal via MittPTJ. Syftet med utvecklingsarbetet är att ge vård av god kvalitét i medicinsk rimlig tid och ge en god kontinuitet till våra patienter samtidigt som vi arbetar för att främja en hållbar arbetsmiljö. Vi vill också skapa en gemensam samsyn mellan olika yrkesgrupper och använda våra resurser på ett effektivt sätt.

Arbetsplatsen är indelad i tre team som representeras av alla våra yrkeskategorier. Syftet med teamens arbete är att våra patienter ska komma rätt förberedda till rätt resurs i rätt tid, detta baserat på en gemensam medicinsk bedömning.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska hos oss triagerar, bedömer och möter du patienter på olika sätt. Ditt arbete varierar mellan mottagningsarbete (både planerad och akut mottagning), telefonrådgivning och med digitala kontakter via MittPTJ.

Alla på vårdcentralen arbetar också tillsammans med att förbättra våra arbetssätt och vår arbetsmiljö. Vi vill att det ska vara hållbart att arbeta hos oss. Man ska få möjlighet att utvecklas i sin profession och vi ska ge våra patienter vård av god kvalitét.
Arbetsplatsen är uppdelad i tre team som representeras av alla våra yrkeskategorier. Du kommer att vara en värdefull teammedlem i något av teamen när du börjar hos oss. I teamet har du både en konsultativ som samverkande roll, där du samtidigt har möjlighet att ta hjälp av andra yrkeskompetenser i specifika patientfall. Vi värnar om att vi har samsyn kring våra gemensamma patienter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är sjuksköterska och som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss.
Det är meriterande med erfarenhet från primärvård.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att hjälpa människor och som alltid arbetar med patienten i fokus och vill ge god service med vård av god kvalitét.

Du är positiv till arbetsuppgifter som är omväxlande och varierande. Du har god samarbets- och initiativförmåga, trivs med att ingå i ett team och att samspela med den egna och andra yrkeskategorier. Du är en person som tycker primärvårdens framtid är intressant och spännande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team.

Ansök nu

Medicinsk sekreterare, vikariat

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Jun 7
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Vårdcentralen Stadsfjärden
Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst.

Vår vision är "morgondagens primärvård redan idag" vilket innebär att vi utvecklar verksamheten kontinuerligt utifrån vårt uppdrag från Region Sörmland och vår listade befolkning. Just nu är vårt fokus på att utveckla verksamheten utifrån modellerna integrerad primärvård och integrerad beteendehälsa (IBH). Parallellt fortsätter vår utveckling av den digifysiska vården och vi hanterar alltmer våra patientkontakter genom chatt och videosamtal via MittPTJ. Syftet med utvecklingsarbetet är att ge vård av god kvalitét i medicinsk rimlig tid och ge en god kontinuitet till våra patienter samtidigt som vi arbetar för att främja en hållbar arbetsmiljö. Vi vill också skapa en gemensam samsyn mellan olika yrkesgrupper och använda våra resurser på ett effektivt sätt.

Arbetsplatsen är indelad i tre team som representeras av alla våra yrkeskategorier. Syftet med teamens arbete är att våra patienter ska komma rätt förberedda till rätt resurs i rätt tid, detta baserat på en gemensam medicinsk bedömning.

Med anledning av föräldraledighet söker vi nu en medicinsk sekreterare för ett längre vikariat.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande arbete med eget ansvar. Dina arbetsuppgifter består av sedvanliga uppgifter för medicinska sekreterare. Du är ett administrativt stöd till verksamheten där det bland annat ingår journalskrivning, receptionsarbete och olika sidouppdrag.

Alla på vårdcentralen arbetar också tillsammans med att förbättra våra arbetssätt och vår arbetsmiljö. Vi vill att det ska vara hållbart att arbeta hos oss. Man ska få möjlighet att utvecklas i sin profession och vi ska ge våra patienter vård av god kvalitét.

Arbetsplatsen är uppdelad i tre team som representeras av alla våra yrkeskategorier. Du kommer att vara en värdefull teammedlem i något av teamen när du börjar hos oss. Vi värnar om att vi har samsyn kring våra gemensamma patienter.

Övrig information
Tjänsten avser ett längre vikariat med anledning av föräldraledighet, i första hand till och med 31 augusti 2023 med möjlighet till förlängning.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och har goda kunskaper i medicinsk terminologi och i svenska språket.

Det är meriterande med erfarenhet från primärvård.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att hjälpa människor och som alltid arbetar med patienten i fokus och vill ge god service med vård av god kvalitét.

Du är positiv till arbetsuppgifter som är omväxlande och varierande. Du har god samarbets- och initiativförmåga, trivs med att ingå i ett team och att samspela med den egna och andra yrkeskategorier. Du är en person som tycker primärvårdens framtid är intressant och spännande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team.

Ansök nu

Distriktssköterska

Distriktssköterska
Läs mer Maj 13
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Vårdcentralen Stadsfjärden
Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst.

Vår vision är "morgondagens primärvård redan idag" vilket innebär att vi utvecklar verksamheten kontinuerligt utifrån vårt uppdrag från Region Sörmland och vår listade befolkning. Just nu är vårt fokus på att utveckla verksamheten utifrån modellerna integrerad primärvård och integrerad beteendehälsa (IBH). Parallellt fortsätter vår utveckling av den digifysiska vården och vi hanterar alltmer våra patientkontakter genom chatt och videosamtal via MittPTJ. Syftet med utvecklingsarbetet är att ge vård av god kvalitét i medicinskt rimlig tid och ge en god kontinuitet till våra patienter samtidigt som vi arbetar för att främja en hållbar arbetsmiljö. Vi vill också skapa en gemensam samsyn mellan olika yrkesgrupper och använda våra resurser på ett effektivt sätt.

Arbetsplatsen är indelad i tre team som representeras av alla våra yrkeskategorier. Syftet med teamens arbete är att våra patienter ska komma rätt förberedda till rätt resurs i rätt tid, detta baserat på en gemensam medicinsk bedömning.

Med anledning av pensionsavgång söker vi nu en ny kollega till ett av våra team.

Arbetsuppgifter
Som distriktsköterska hos oss triagerar, bedömer och möter du patienter på olika sätt. Ditt arbete varierar mellan mottagningsarbete (både planerad och akut mottagning), telefonrådgivning och med digitala kontakter via MittPTJ.
Utöver det har du även tid avsatt för arbete inom ditt specialistområde.

Alla på vårdcentralen arbetar också tillsammans med att förbättra våra arbetssätt och vår arbetsmiljö. Vi vill att det ska vara hållbart att arbeta hos oss. Man ska få möjlighet att utvecklas i sin profession och vi ska ge våra patienter vård av god kvalitét.
Arbetsplatsen är uppdelad i tre team som representeras av alla våra yrkeskategorier. Du kommer att vara en värdefull teammedlem i något av teamen när du börjar hos oss. I teamet har du både en konsultativ som samverkande roll, där du samtidigt har möjlighet att ta hjälp av andra yrkeskompetenser i specifika patientfall. Vi värnar om att vi har samsyn kring våra gemensamma patienter.

Övrig information
Heltid, tillsvidareanställning med provanställning 6 månader.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är distriktssköterska och som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss.
Det är meriterande med erfarenhet från primärvård.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att hjälpa människor och som alltid arbetar med patienten i fokus och vill ge god service med vård av god kvalitét.

Du är positiv till arbetsuppgifter som är omväxlande och varierande. Du har god samarbets- och initiativförmåga, trivs med att ingå i ett team och att samspela med den egna och andra yrkeskategorier. Du är en person som tycker primärvårdens framtid är intressant och spännande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team.

Ansök nu

Fysioterapeut, vikariat

Fysioterapeut/Sjukgymnast
Läs mer Feb 11
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Vårdcentralen Stadsfjärden
Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst AB.

Vår vision är ”morgondagens primärvård redan idag”. Vi har fokus på två verksamhetsspår; tvärprofessionella teamarbeten och digifysisk utveckling. Syftet med dessa är att ge vård av god kvalité i medicinskt rimlig tid och ge en god kontinuitet till våra patienter. Vi vill också skapa en gemensam samsyn mellan olika yrkesgrupper och använda våra resurser på ett effektivt sätt. Sedan mars 2019 hanterar vi alltmer av våra icke-fysiska patientkontakter genom chatt i Mitt PTJ och vi har nyligen börjat med digitala gruppbehandlingar via 1177.

Våra delägare deltar aktivt i vården och det är därför nära till besluten och det ger stor möjlighet för den enskilda medarbetaren att kunna påverka sitt arbete.

Arbetsuppgifter
Som fysioterapeut hos oss kommer du att arbeta med bedömning, behandling och rehabilitering av patienter med sjukdomar och skador i rörelse- och stödjeorganen, men även med andra diagnoser såsom neurologiska tillstånd och psykosomatiska besvär. Ditt arbete varierar och mellan mottagningsverksamhet, individuell behandling, patientutbildning och gruppbehandling. I arbetet ingår också rådgivning via Mitt PTJ och telefon, samt förskrivning av hjälpmedel. Samarbete med övriga yrkeskategorier är en naturlig del av arbetet.

Övrig information
Urval till intervju bland de sökande sker fortlöpande, så du är välkommen med din ansökan redan idag. Möjligheten till en tillsvidare anställning efter vikariatet är mycket god.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med ett par års erfarenhet av primärvård eller öppenvård. Vi hör gärna ifrån dig även om du inte har denna erfarenhet.

Det är meriterande om du har utbildning inom OMI, OMT, artrosskola, astma/KOL och smärta.

Personliga egenskaper
Vi välkomnar dig som har ett genuint intresse för att hjälpa människor och som alltid arbetar med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och är en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Vidare har du god samarbetsförmåga och initiativförmåga vilket är en viktig del i vårt tvärprofessionella teamarbete. Eftersom vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Ansök nu

Distriktssköterska/Sjuksköterska

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Mar 30
Om Praktikertjänst AB


Om Vårdcentralen Stadsfjärden
Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst. Vår verksamhet präglas av hög kvalitet och arbetsglädje.

Vår vision är "morgondagens primärvård redan idag". Vi vill med vårt tvärprofessionella teamarbete och den digifysiska utvecklingen ge vård av god kvalité i medicinskt rimlig tid och ge en god kontinuitet till våra patienter. Vi vill också skapa en gemensam samsyn mellan olika yrkesgrupper och använda våra resurser på ett effektivt sätt.

Sedan mars 2019 hanterar vi alltmer av våra icke-fysiska patientkontakter genom chatt i Mitt PTJ. Vi kan på så sätt ge snabb återkoppling till dem som söker vård hos oss och lättare triagera så att de som är akut sjuka får vård först. Samarbetet med andra yrkeskategorier har genom detta arbetssätt ökat vilket ger fördelar både för våra patienter och för våra medarbetare.
Vi månar om att ha en gemytlig stämning på arbetsplatsen. Vi erbjuder en stimulerande och utvecklande arbetsplats, hög kompetens hos dina kollegor och fin gemenskap i det dagliga arbetet.

Arbetsuppgifter
Arbetet hos oss är mycket varierat. I primärvården möter vi alla typer av sjukdomstillstånd och alla åldrar. Vi vill gärna främja hälsosamma levnadsvanor för god livskvalité.

Vi triagerar, bedömer och möter patienter på olika sätt. Alltmer sker via digitala kontakter i Mitt PTJ och allt mindre via telefonrådgivning. Som stöd i bedömningarna har man tillgång till ett digitalt rådgivningsstöd RGS, erfarna kollegor och ett medicinskt team. Mottagningsarbetet består av planerad och akut mottagning.

Vi, alla på vårdcentralen, jobbar också tillsammans med att förbättra våra arbetssätt och vår arbetsmiljö. Vi vill att det ska vara hållbart att arbeta hos oss. Man ska få möjlighet att utvecklas i sin profession och vi ska ge våra patienter vård av god kvalité.

Övrig information
Heltid, tillsvidareanställning med provanställning 6 månader.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Kvalifikationer
Sjuksköterska, gärna distriktssköterska.
Det är meriterande med erfarenhet från primärvård.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är positiv till arbetsuppgifter som är omväxlande och varierande.
Vi vill att du är mån om att ge våra listade personlig service och vård av god kvalité. Du är nyfiken på att lära nytt.
Du gillar att ingå i ett team och samspela med egen och andra yrkeskategorier. Du är en person som tycker primärvårdens framtid är intressant och spännande. Du vill vara med och utveckla arbetsplatsen tillsammans med oss.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansök nu

Tandhygienist sökes till privat klinik i Nyköping

Tandhygienist
Läs mer Jan 21
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Trobergs Tandvård
Trobergs Tandvård är en modern klinik som ligger i centrala Nyköpng. Här arbetar 6 Tdl, 3 Thyg samt 10 Tsk. Samarbete med parodontolog samt kirurg finns.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga Tandhygienistuppgifter

Övrig information
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt före ansökningstiden gått ut, så dröj inte med din ansökan! Vi är flexibla med arbetstid/vecka, enl ök.

Kvalifikationer
Legitimerad Tandhygienist

Personliga egenskaper
En glad positiv lagspelare som gillar sitt arbete.

Ansök nu

Psykolog sökes till Vårdcentralen Stadsfjärden

Psykolog
Läs mer Dec 15
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Vårdcentralen Stadsfjärden
Stadsfjärdens vårdcentral är den största vårdcentralen i Nyköping, belägen vid havet en timme söderut från Stockholm. Vi är ca 75-80 medarbetare som tillsammans ansvarar för ca 17 400 listade patienter. Vi är en trevlig och social arbetsplats där vi alltid strävar efter att utveckla verksamheten. Vår vision är ”Morgondagens primärvård, redan idag”. För oss betyder det konkret att vi t.ex. håller oss uppdaterade på den senaste kunskapen inom våra områden, att det finns en lyhördhet för förbättringsförslag från alla som arbetar på vårdcentralen och att vi på torsdagarna ofta arbetar i timmeslånga ”tvärgrupper” med små och stora verksamhetsförbättringar.

Arbetsuppgifter
Som psykolog på vårdcentralen arbetar du integrerat i team med läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter och övrig personal. Vi arbetar enligt IBH-modellen med korta väntetider för bedömning. Målet är att vi ska arbeta med direktbokade besök och utan väntetider till bedömning och behandling. I allt arbete har vi ett populationsbaserat uppdrag och vid gemensamma sambedömningsronder bidrar du med din psykologiska kompetens i att bedöma samtliga inkommande ärenden. Förutom psykologisk bedömning ingår många korta, fokuserade insatser (ca 1-4 halvtimmesbesök) och enstaka längre psykoterapier utifrån KBT. Som psykolog på vårdcentralen har du även en central roll och bidrar med uppskattad expertkunskap till hela arbetsplatsen när du finns till hands för kortare konsultationer, vägledning och frågor från övriga yrkeskategorier i gemensamma patientärenden.

På vårdcentralen arbetar redan en psykolog samt tre kuratorer med steg 1-utbildning i KBT och en psykoterapeut med huvudsaklig inriktning på traumabehandling. Vi arbetar digifysiskt vilket innebär att det både finns möjlighet till fysiska och digitala besök på vårdcentralen.

Övrig information
Om du är intresserad av tjänsten är du välkommen med din ansökan redan idag, rekryteringen pågår löpande under annonseringstiden och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut.

Praktikertjänst har valt att införa vaccinationskrav vid nyanställning. Syftet med det är att skydda våra äldre och personer i riskgrupp. Det innebär att du ska kunna visa upp ett giltigt vaccinationsbevis med minst två doser av Covid-19 vaccin för att kunna erbjudas tjänsten.

Kvalifikationer
-Legitimerad psykolog med inriktning KBT
-Minst tre års erfarenhet av psykologiskt behandlingsarbete
-God datorvana och intresse för att arbeta digifysiskt
-Erfarenhet av ett konsultativt förhållningssätt
-Mycket god svenska och engelska i tal och i skrift

Personliga egenskaper
Som person ser vi att du är flexibel, tycker om att ta ansvar, tycker om att lära dig och är noggrann. Du har intresse för att arbeta i välfungerande och effektiva team. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansök nu

Psykolog sökes till Vårdcentralen Stadsfjärden

Psykolog
Läs mer Jan 14
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Vårdcentralen Stadsfjärden
Stadsfjärdens vårdcentral är den största vårdcentralen i Nyköping, belägen vid havet en timme söderut från Stockholm. Vi är ca 75-80 medarbetare som tillsammans ansvarar för ca 17 400 listade patienter. Vi är en trevlig och social arbetsplats där vi alltid strävar efter att utveckla verksamheten. Vår vision är ”Morgondagens primärvård, redan idag”. För oss betyder det konkret att vi t.ex. håller oss uppdaterade på den senaste kunskapen inom våra områden, att det finns en lyhördhet för förbättringsförslag från alla som arbetar på vårdcentralen och att vi på torsdagarna ofta arbetar i timmeslånga ”tvärgrupper” med små och stora verksamhetsförbättringar.

Arbetsuppgifter
Som psykolog på vårdcentralen arbetar du integrerat i team med läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter och övrig personal. Vi arbetar enligt IBH-modellen med korta väntetider för bedömning. Målet är att vi ska arbeta med direktbokade besök och utan väntetider till bedömning och behandling. I allt arbete har vi ett populationsbaserat uppdrag och vid gemensamma sambedömningsronder bidrar du med din psykologiska kompetens i att bedöma samtliga inkommande ärenden. Förutom psykologisk bedömning ingår många korta, fokuserade insatser (ca 1-4 halvtimmesbesök) och enstaka längre psykoterapier utifrån KBT. Som psykolog på vårdcentralen har du även en central roll och bidrar med uppskattad expertkunskap till hela arbetsplatsen när du finns till hands för kortare konsultationer, vägledning och frågor från övriga yrkeskategorier i gemensamma patientärenden.

På vårdcentralen arbetar redan en psykolog samt tre kuratorer med steg 1-utbildning i KBT och en psykoterapeut med huvudsaklig inriktning på traumabehandling. Vi arbetar digifysiskt vilket innebär att det både finns möjlighet till fysiska och digitala besök på vårdcentralen.

Övrig information
Om du är intresserad av tjänsten är du välkommen med din ansökan redan idag, rekryteringen pågår löpande under annonseringstiden och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut.

Praktikertjänst har valt att införa vaccinationskrav vid nyanställning. Syftet med det är att skydda våra äldre och personer i riskgrupp. Det innebär att du ska kunna visa upp ett giltigt vaccinationsbevis med minst två doser av Covid-19 vaccin för att kunna erbjudas tjänsten.

Kvalifikationer
-Legitimerad psykolog med inriktning KBT
-Minst tre års erfarenhet av psykologiskt behandlingsarbete
-God datorvana och intresse för att arbeta digifysiskt
-Erfarenhet av ett konsultativt förhållningssätt
-Mycket god svenska och engelska i tal och i skrift

Personliga egenskaper
Som person ser vi att du är flexibel, tycker om att ta ansvar, tycker om att lära dig och är noggrann. Du har intresse för att arbeta i välfungerande och effektiva team. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansök nu

Tandsköterska sökes!

Tandsköterska
Läs mer Aug 30
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Trobergs Tandvård
Trobergs tandvård ligger i centrala Nyköping. Det är en modern och trevlig arbetsplats. På kliniken arbetar 5 Tandläkare, 3 Tandhygienister samt 12 Tandsköterskor. Då en av våra duktiga medarbetare nu går i pension söker vi därför en ny Tandsköterska till vårat glada gäng.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga Tandsköterske uppgifter

Övrig information
Arbetstid enl överenskommelse

Kvalifikationer
Tandsköterske utbildning

Personliga egenskaper
God samarbetsförmåga
Glad och positiv

Ansök nu

Fysioterapeut, vikariat

Fysioterapeut/Sjukgymnast
Läs mer Nov 15
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Vårdcentralen Stadsfjärden
Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst AB.

Vår vision är ”morgondagens primärvård redan idag”. Vi har fokus på två verksamhetsspår; tvärprofessionella teamarbeten och digifysisk utveckling. Syftet med dessa är att ge vård av god kvalité i medicinskt rimlig tid och ge en god kontinuitet till våra patienter. Vi vill också skapa en gemensam samsyn mellan olika yrkesgrupper och använda våra resurser på ett effektivt sätt. Sedan mars 2019 hanterar vi alltmer av våra icke-fysiska patientkontakter genom chatt i Mitt PTJ och vi har nyligen börjat med digitala gruppbehandlingar via 1177.

Våra delägare deltar aktivt i vården och det är därför nära till besluten och det ger stor möjlighet för den enskilda medarbetaren att kunna påverka sitt arbete.

Arbetsuppgifter
Som fysioterapeut hos oss kommer du att arbeta med bedömning, behandling och rehabilitering av patienter med sjukdomar och skador i rörelse- och stödjeorganen, men även med andra diagnoser såsom neurologiska tillstånd och psykosomatiska besvär. Ditt arbete varierar och mellan mottagningsverksamhet, individuell behandling, patientutbildning och gruppbehandling. I arbetet ingår också rådgivning via Mitt PTJ och telefon, samt förskrivning av hjälpmedel. Samarbete med övriga yrkeskategorier är en naturlig del av arbetet.

Övrig information
Urval till intervju bland de sökande sker fortlöpande, så du är välkommen med din ansökan redan idag.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med ett par års erfarenhet av primärvård eller öppenvård. Vi hör gärna ifrån dig även om du inte har denna erfarenhet.

Det är meriterande om du har utbildning inom OMI, OMT, artrosskola, astma/KOL och smärta.

Personliga egenskaper
Vi välkomnar dig som har ett genuint intresse för att hjälpa människor och som alltid arbetar med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och är en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Vidare har du god samarbetsförmåga och initiativförmåga. Eftersom vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Ansök nu

Medicinsk sekreterare

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Nov 16
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Vårdcentralen Stadsfjärden
Vi vill på vår vårdcentral skapa morgondagens primärvård redan idag. Vi vill erbjuda en trygg och lätt tillgänglig, individuell anpassad och jämlik primärvård som kännetecknas av respekt, hög kvalité, god service och god kontinuitet.

För våra medarbetare vill vi att man ska känna arbetsglädje och delaktighet i vårdcentralen.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande arbete med eget ansvar. Dina arbetsuppgifter består av sedvanliga medicinska sekreteraruppgifter. Du är ett administrativt stöd till verksamheten där det bland annat ingår journalskrivning, receptionsarbete och diverse sidouppdrag.

Övrig information
Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Anställningen avser ett vikariat på ett år.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och du ska ha goda kunskap i medicinsk terminologi och det svenska språket. Meriterande är om du har erfarenhet av att ha arbetat på en vårdcentral.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Ansök nu

Sjuksköterska till modern vårdcentral

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 3
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Vårdcentralen Stadsfjärden
Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst.
Vår vision är ”morgondagens primärvård redan idag”. Vi vill med vårt tvärprofessionella teamarbete och den digifysiska utvecklingen ge vård av god kvalité i medicinskt rimlig tid och ge en god kontinuitet till våra patienter. Vi vill också skapa en gemensam samsyn mellan olika yrkesgrupper och använda våra resurser på ett effektivt sätt.
Sedan mars 2019 hanterar vi alltmer av våra icke-fysiska patientkontakter genom chatt i Mitt PTJ. Där kan vi ge snabb återkoppling till dem som söker vård hos oss och lättare triagera så att de som är akut sjuka får vård först. Samarbetet med andra yrkeskategorier har ökat. Det ger fördelar både för patienter för våra medarbetare.
Vi månar om att ha en gemytlig stämning på arbetsplatsen. Vi erbjuder en stimulerande och utvecklande arbetsplats, hög kompetens hos dina kollegor och fin gemenskap i det dagliga arbetet.

Arbetsuppgifter
Arbetet hos oss är mycket varierat. I primärvården möter vi alla typer av sjukdomstillstånd och alla åldrar. Vi vill gärna främja hälsosamma levnadsvanor för god livskvalité.
Vi triagerar, bedömer och möter patienter på olika sätt. Mer och mer sker via digitala kontakter i Mitt PTJ och allt mindre via telefonrådgivning. Som stöd i bedömningarna har man tillgång till ett digitalt rådgivningsstöd RGS, erfarna kollegor och ett medicinskt team.
Mottagningsarbetet består av planerad och akut mottagning.

Vi, alla på vårdcentralen, jobbar också tillsammans med att förbättra våra arbetssätt och vår arbetsmiljö. Vi vill att det ska vara hållbart att arbeta hos oss. Man ska få möjlighet att utvecklas i sin profession och vi ska ge våra patienter vård av god kvalité.

Övrig information
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Kvalifikationer
Sjuksköterska, gärna distriktssköterska.
Det är bonus med erfarenhet från primärvård.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är positiv till arbetsuppgifter som är omväxlande och varierande.
Vi vill att du är mån om att ge våra listade personlig service och vård av god kvalité. Du är nyfiken på att lära nytt. Du gillar att ingå i ett team och samspela med egen och andra yrkeskategorier. Du är en person som tycker primärvårdens framtid är intressant och spännande. Du vill vara med och utveckla arbetsplatsen tillsammans med oss.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansök nu