THP Produktion AB jobb i Järfälla

Hitta lediga jobb hos THP Produktion AB i Järfälla. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Järfälla.

Serviceelektriker

Serviceelektriker, installation
Läs mer Dec 27
Nu söker vi flera serviceelektriker som brinner för yrket och någon som vill vara med och utveckla Luxel Stockholm AB. Vi erbjuder schyssta anställningsvillkor och härlig arbetsmiljö!
Vi söker just dig som vill vara en i gänget och bidra med din kunskap och erfarenhet. Arbetsmoralen och företagslojalitet ser vi som en självklarhet och att du förstår att ju mer du själv utvecklas desto högre kompetens skapar vi i bolaget. Viljan att jobba i grupp eller självständigt samt ansvara för egna kunder och deras projekt är en självklarhet. Att lämna en hög service till våra kunder och samarbetspartners är lika viktigt för oss som att solen går upp varje morgon.
Storstockholm blir din arbetsplats, du kommer få tillgång till servicebil och utgår hemifrån. En vanlig dag brukar börja 07.00, men olika projekt har olika förutsättningar och därav krävs flexibel inställning kring start- och sluttid. Du ska kunna felsökning, installation av elcentral, komplettering av uttag, strömställare, installation av data och nätverk m.m. För denna roll ser vi att du är väldigt bekväm med att kunna läsa och förstå ritningar och kopplingsscheman samt att du kan ta eget initiativ kring hur allt kan installeras på bästa sätt.
Kompetens
minst 5 års erfarenhet som elektriker
B-körkort
svenska språket är ett måste i tal och skrift
meriterande med andra språk
larm, brandlarm, CCTV meriterande om du kan

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du är en person med god känsla för service och är noggrann i ditt arbete. Då arbetsplatsen varierar beroende på projekt så är det viktigt att du trivs i sociala miljöer. Du är en ansvarstagande och engagerad person som drivs framåt av problemlösning och tar dig an nya utmaningar för att utvecklas. Då du kommer arbeta en del på egen hand är det viktigt att du är självständig.
Övrigt:
Start – enligt överenskommelse
Anställningsform – Heltid med lön enligt överenskommelse
Förmåner – fri parkering, utbildning, friskvård
Är du personen vi söker, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök nu. Vänta inte med att skicka in din ansökan utan ser du dig passa för tjänsten så tveka inte.
Skicka in din ansökan ” Serviceelektriker” till hr@thp.se

Ansök nu

Erfaren platschef ROT på THP Entreprenad

Platschef, bygg
Läs mer Okt 2
Om oss:
THP Entreprenad är ett ungt och dynamiskt byggföretag med snabb tillväxt. Vi är en del av en koncern som består av flera bolag inom olika områden, inklusive el, VVS och försäljning. Tillsammans utgör vi en mångsidig och komplett partner inom byggbranschen.
Vårt huvudfokus är att leverera högkvalitativa byggprojekt inom offentliga lokaler, såsom skolor, vårdcentraler och flerfamiljshus. Vi är stolta över vår dedikation till att upprätthålla högsta standarder och vår strävan efter att ständigt utvecklas och växa. Vi söker nu en engagerad platschef som delar vår passion för utveckling och som vill vara med på vår framgångsresa.
Tjänstebeskrivning:
Som platschef på THP Entreprenad är du nyckelpersonen som ansvarar för att driva produktionen framåt. Din roll som platschef innebär att du bygger och leder ditt produktionsteam med fokus på att uppnå uppsatta mål, säkerställa god lönsamhet, och leverera projekten i tid och med hög kvalitet. Vårt mål är att genomföra projekt med högsta kvalitet och utan tillbud eller olyckor samt utan fel vid överlämnandet till kunden.
Som platschef har du flera viktiga ansvarsområden. För det första är du ansvarig för att implementera och följa BAS- P/U, leda och styra fuktarbetet enligt projektets fuktsäkerhetsplan för att säkerställa att byggnaden blir fuktsäker och hållbar. Budgetansvaret för ditt projekt är en central del av din roll, där du ska se till att projektet håller sig inom de ekonomiska ramar som är satta. Din roll omfattar också KMA.
För att nå högsta effektivitet och kvalitet i dina projekt är en av dina huvuduppgifter att optimera och effektivisera alla processer. Genom att minimera slöseri och skapa ett kontinuerligt flöde genom hela projektet kan du säkerställa att våra projekt genomförs smidigt och med överlägset resultat.
Kvalifikationer:
Minst 5 års dokumenterad erfarenhet som platschef
Erfarenhet av större ROT-projekt
Relevant eftergymnasial utbildning inom byggteknik eller liknande disciplin.
En civilingenjörsutbildning – meriterande
Dokumenterat ledarskapsutbildning – meriterande
BAS-U



När det kommer till personliga egenskaper, söker vi en platschef för vårt ROT-projekt på THP Entreprenad som är en riktig stjärna på flera fronter. För det första är självgående en nyckelkomponent i den här rollen. Vi behöver någon som kan ta egna initiativ och arbeta självständigt, särskilt när trycket är högt och beslut måste fattas omedelbart. Rollen kan vara varierande beroende på situationen, och det finns dagar när du behöver agera som arbetsledare, så prestigelöshet är en egenskap som vi värdesätter högt.
Engagemang är också en grundläggande egenskap vi letar efter. Vi vill ha någon som brinner för att göra varje projekt till en framgång och som är villig att gå den extra milen för att se till att våra kunder är nöjda. Lojalitet är en annan viktig egenskap för oss. Vi söker någon som är dedikerad till vårt företags vision och värderingar och som är redo att sätta in sitt bästa arbete för att uppnå våra mål.
Projekten vi hanterar kan vara komplexa och utmanande, och det är här din förmåga till problemlösning kommer att glänsa. Vi behöver någon som kan identifiera och effektivt lösa de komplexa problem som kan uppstå under projektets gång, särskilt när det gäller större projekt.
En annan viktig personlig egenskap är organisationstalang. Du måste ha förmågan att hålla ordning och reda på alla detaljer i ett projekt, samtidigt som du prioriterar arbetsuppgifter för att hålla projektet inom budget och tidslinje.
Slutligen är flexibilitet en oumbärlig egenskap, särskilt inom byggbranschen. Projekt kan förändras snabbt, och du måste vara beredd att anpassa dig till dessa förändringar och fatta snabba beslut när det behövs, särskilt i större projekt där tid är av avgörande betydelse.
Om du är redo att ta på dig en utmanande och mångsidig roll där du kan påverka och leda projekt till högsta kvalitet och framgång, och om du delar vår strävan efter att upprätthålla högsta standarder inom byggbranschen, då är detta en perfekt möjlighet för dig att bli en del av vårt team på THP Entreprenad.
Fördelar med att arbeta hos oss:
Möjlighet att vara en del av en framväxande aktör inom byggbranschen.
Spännande och varierande projekt inom ROT-sektorn.
Möjlighet till professionell utveckling och vidareutbildning.
Ett team av dedikerade kollegor som värdesätter samarbete och framgång.

Ansökan:
Om du har rätt erfarenhet och drivkraft att ta på dig en nyckelroll i vårt växande företag, ser vi fram emot din ansökan. Skicka ditt CV och ett personligt brev där du beskriver din erfarenhet och varför du är den perfekta kandidaten för tjänsten till jobb@thp.se
Övriga frågor kontakta Oksana Olsson oksana@thp.se
Bli en del av vårt framgångsrika team på THP Entreprenad och hjälp oss att bygga framtiden tillsammans!


Start – omgående
Anställningsform – Heltid med lön enligt överenskommelse och vi tillämpar en provanställning på sex månader.

Ansök nu

Serviceinriktad ventilationsmontör till THP Entreprenad AB

Ventilationsmontör
Läs mer Sep 18
Är du en serviceinriktad ventilationsmontör som gillar ordning och reda samt problemlösning? Då kan du vara den vi söker nu när vi behöver förstärka vårt team med ytterligare en skicklig ventilationsmontör.
Vi är ett ungt dynamiskt byggföretag som expanderar väldigt fort. Vårt fokus ligger på offentliga lokaler såsom skolor, vårdcentraler och flerfamiljshus.
I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer på våra projekt. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
Installation och montering av anläggningar inom ventilation
Felsökningar, åtgärdsförslag, ny- och ombyggnation
Ombyggnation av fastigheter och anläggningar
Servicemontage



För att passa i rollen:
Minst 2 års erfarenhet
Van vid att läsa luftbehandlingsritningar
Självgående person med en god samarbetsförmåga och en hög arbetskapacitet
B-körkort (meriterande)


Vi erbjuder dig:
En roll i ett företag med högt i tak och familjär känsla
Goda utvecklingsmöjligheter
Projekt i varierande storlek



Urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök nu. Vänta inte med att skicka in din ansökan utan ser du dig passa för tjänsten så tveka inte.
Övriga frågor kontakta Oksana Olsson oksana@thp.se
Skicka in din ansökan till jobb@thp.se
Märk din ansökan med ämnet: Ventilationsmontör

Ansök nu

Ledande VVS-montör till THP KLEAA VVS AB

VVS-montör
Läs mer Aug 29
Om jobbet
THP Kleaa VVS AB är en del av koncernen THP Group som är verksamhet inom byggsektorn där det utförs nyproduktion och renoveringstjänster för kommersiella fastigheter och företag. Koncernen har idag 50 anställda och är i en expansiv fas med goda framtidsutsikter. Vi är ett ungt företag och är framgångsrika tack vare att vi alltid sätter kundens behov i fokus. Företagets arbeten präglas av kvalitet och trygghet. Vi arbetar med alla typer av renovering med framförallt så utför vi mycket renoveringar av kök, badrum och ventilation.
Vi utför totalentreprenader och utförande entreprenader där alla discipliner ingår och vi är ett auktoriserat företag inom VVS. All personal har erfarenhet av ombyggnationer och renoveringsarbeten och vi har en fantastisk arbetsplats där det är högt i tak och där teamkänslan är på topp.
Är du VVS-montör inom rör och/eller ventilation? Då vill vi gärna träffa dig!
Som ledande VVS-montör kommer du arbeta i hela Stockholmsområdet. Du kommer att ingå i ett arbetsteam där du arbetar i par eller ensam, vilket innebär att du har möjlighet att styra dina dagar nästa helt själv. Det är viktigt att du har några års erfarenhet av VVS-arbetet och är självgående i din yrkesroll.
Kunderna är uteslutande företag där vi utför renoveringar och nyproduktion inom all VVS. Du kommer att arbeta nära en annan arbetsledare och projektledare som du rapporterar till.
Vi söker dig som har:
minst 5 år som VVS-montör
B-körkort
mycket goda kunskaper i svenska, i tal och skrift

Som person är du social och har en ledande personlighet. Då du kommer att ansvara för VVS själv ute på fältet är det viktigt att du är självgående och inte rädd att fatta beslut. Det är viktigt att du vill vara med på företagets resa och stanna på bolaget för att utvecklas med oss.
Vi erbjuder dig en unik och utvecklingsbar tjänst där du blir en viktig byggsten i företaget med din kompetens. Du erbjuds korta beslutsvägar med stora möjligheter att påverka.
Är du personen vi söker, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök nu. Vänta inte med att skicka in din ansökan utan ser du dig passa för tjänsten så tveka inte.
Skicka in din ansökan ”Ledande VVS-montör” till jobb@thp.se eller kontakta Oksana Olsson för mer information gällande tjänsten på 076 321 80 04

Ansök nu

Arbetsledare eltekniker till THP Entreprenad AB

Eltekniker
Läs mer Aug 29
Vi är ett ungt dynamiskt byggföretag som expanderar väldigt fort. Vårt fokus ligger på offentliga lokaler såsom skolor, vårdcentraler och flerfamiljshus. Vill du vara med och utveckla oss på THP Entreprenad? Just nu är vi inne i ett intensivt utvecklingsskede och därför söker vi arbetsledare eltekniker.
Vi söker en erfaren och engagerad arbetsledare inom elbranschen för att ansluta sig till vårt dynamiska team. Som arbetsledare elektriker kommer du att spela en nyckelroll i att leda och koordinera elinstallationer och underhållsprojekt. Om du har starka tekniska kunskaper, ledaregenskaper och en passion för att leverera högkvalitativa resultat, då kan detta vara rätt möjlighet för dig!
Ansvarsområden:
Leda och organisera elektriska installations- och underhållsprojekt från början till slut.
Säkerställa att projektet följer tidslinjer och håller sig inom budget.
Utföra tekniska bedömningar och utvärderingar för att säkerställa att installationerna uppfyller gällande standarder och föreskrifter.
Hantera och fördela arbetsuppgifter till ditt team och säkerställa effektiv resursplanering.
Samarbeta med kunder, entreprenörer och andra intressenter för att säkerställa smidig kommunikation och framsteg i projekten.
Genomföra kvalitetskontroller och säkerställa efterlevnad av säkerhetsföreskrifter.
Utveckla och upprätthålla starka arbetsrelationer med både interna och externa intressenter.

Kvalifikationer:
Kvalificerad elektriker med dokumenterad arbetslivserfarenhet inom elinstallationer och underhållsprojekt.
Erfarenhet av att leda och coacha ett team av elektriker.
Gedigen kunskap om elektriska system och föreskrifter.
Förmåga att tolka tekniska ritningar och dokumentation.
Starka kommunikations- och ledaregenskaper.
Förmåga att hantera flera projekt samtidigt och prioritera uppgifter.
Utbildning eller certifiering inom arbetsmiljö- och säkerhetsstandarder är en fördel.
Körkort B.

Vi erbjuder:
En spännande och utmanande roll i en växande organisation.
Möjlighet att leda och påverka elektriska projekt från början till slut.
Professionell utveckling och möjlighet till vidareutbildning inom området.
Attraktiv lön och förmåner i linje med din erfarenhet och kompetens.
En positiv och dynamisk arbetsmiljö där ditt arbete uppskattas och erkänns.

Om du är redo att ta steget och ta ledningen för elektriska projekt, skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att höra från dig och möjliggöra din professionella tillväxt inom vårt företag.
Förmåner och löneinformation kommer att diskuteras vid en eventuell intervju.
Skicka in din ansökan, inklusive ditt CV, till hr@thp.se Vi kommer att kontakta de sökande som matchar våra krav för att boka in intervjuer.
Vi ser fram emot att välkomna en engagerad eltekniker till vårt team!

Ansök nu

Ledande VVS-montör till THP KLEAA VVS AB

VVS-montör
Läs mer Aug 29
Om jobbet
THP Kleaa VVS AB är en del av koncernen THP Group som är verksamhet inom byggsektorn där det utförs nyproduktion och renoveringstjänster för kommersiella fastigheter och företag. Koncernen har idag 50 anställda och är i en expansiv fas med goda framtidsutsikter. Vi är ett ungt företag och är framgångsrika tack vare att vi alltid sätter kundens behov i fokus. Företagets arbeten präglas av kvalitet och trygghet. Vi arbetar med alla typer av renovering med framförallt så utför vi mycket renoveringar av kök, badrum och ventilation.
Vi utför totalentreprenader och utförande entreprenader där alla discipliner ingår och vi är ett auktoriserat företag inom VVS. All personal har erfarenhet av ombyggnationer och renoveringsarbeten och vi har en fantastisk arbetsplats där det är högt i tak och där teamkänslan är på topp.
Är du VVS-montör inom rör och/eller ventilation? Då vill vi gärna träffa dig!
Som ledande VVS-montör kommer du arbeta i hela Stockholmsområdet. Du kommer att ingå i ett arbetsteam där du arbetar i par eller ensam, vilket innebär att du har möjlighet att styra dina dagar nästa helt själv. Det är viktigt att du har några års erfarenhet av VVS-arbetet och är självgående i din yrkesroll.
Kunderna är uteslutande företag där vi utför renoveringar och nyproduktion inom all VVS. Du kommer att arbeta nära en annan arbetsledare och projektledare som du rapporterar till.
Vi söker dig som har:
minst 5 år som VVS-montör
B-körkort
mycket goda kunskaper i svenska, i tal och skrift

Som person är du social och har en ledande personlighet. Då du kommer att ansvara för VVS själv ute på fältet är det viktigt att du är självgående och inte rädd att fatta beslut. Det är viktigt att du vill vara med på företagets resa och stanna på bolaget för att utvecklas med oss.
Vi erbjuder dig en unik och utvecklingsbar tjänst där du blir en viktig byggsten i företaget med din kompetens. Du erbjuds korta beslutsvägar med stora möjligheter att påverka.
Är du personen vi söker, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök nu. Vänta inte med att skicka in din ansökan utan ser du dig passa för tjänsten så tveka inte.
Skicka in din ansökan ”Ledande VVS-montör” till jobb@thp.se eller kontakta Oksana Olsson för mer information gällande tjänsten på 076 321 80 04

Ansök nu

Arbetsledare eltekniker till THP Entreprenad AB

Eltekniker
Läs mer Jul 17
Vi är ett ungt dynamiskt byggföretag som expanderar väldigt fort. Vårt fokus ligger på offentliga lokaler såsom skolor, vårdcentraler och flerfamiljshus. Vill du vara med och utveckla oss på THP Entreprenad? Just nu är vi inne i ett intensivt utvecklingsskede och därför söker vi arbetsledare eltekniker.
Vi söker en erfaren och engagerad arbetsledare inom elbranschen för att ansluta sig till vårt dynamiska team. Som arbetsledare elektriker kommer du att spela en nyckelroll i att leda och koordinera elinstallationer och underhållsprojekt. Om du har starka tekniska kunskaper, ledaregenskaper och en passion för att leverera högkvalitativa resultat, då kan detta vara rätt möjlighet för dig!
Ansvarsområden:
Leda och organisera elektriska installations- och underhållsprojekt från början till slut.
Säkerställa att projektet följer tidslinjer och håller sig inom budget.
Utföra tekniska bedömningar och utvärderingar för att säkerställa att installationerna uppfyller gällande standarder och föreskrifter.
Hantera och fördela arbetsuppgifter till ditt team och säkerställa effektiv resursplanering.
Samarbeta med kunder, entreprenörer och andra intressenter för att säkerställa smidig kommunikation och framsteg i projekten.
Genomföra kvalitetskontroller och säkerställa efterlevnad av säkerhetsföreskrifter.
Utveckla och upprätthålla starka arbetsrelationer med både interna och externa intressenter.

Kvalifikationer:
Kvalificerad elektriker med dokumenterad arbetslivserfarenhet inom elinstallationer och underhållsprojekt.
Erfarenhet av att leda och coacha ett team av elektriker.
Gedigen kunskap om elektriska system och föreskrifter.
Förmåga att tolka tekniska ritningar och dokumentation.
Starka kommunikations- och ledaregenskaper.
Förmåga att hantera flera projekt samtidigt och prioritera uppgifter.
Utbildning eller certifiering inom arbetsmiljö- och säkerhetsstandarder är en fördel.
Körkort B.

Vi erbjuder:
En spännande och utmanande roll i en växande organisation.
Möjlighet att leda och påverka elektriska projekt från början till slut.
Professionell utveckling och möjlighet till vidareutbildning inom området.
Attraktiv lön och förmåner i linje med din erfarenhet och kompetens.
En positiv och dynamisk arbetsmiljö där ditt arbete uppskattas och erkänns.

Om du är redo att ta steget och ta ledningen för elektriska projekt, skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att höra från dig och möjliggöra din professionella tillväxt inom vårt företag.
Förmåner och löneinformation kommer att diskuteras vid en eventuell intervju.
Skicka in din ansökan, inklusive ditt CV, till hr@thp.se Vi kommer att kontakta de sökande som matchar våra krav för att boka in intervjuer.
Vi ser fram emot att välkomna en engagerad eltekniker till vårt team!

Ansök nu

Eltekniker

Eltekniker
Läs mer Jul 13
Eltekniker med minst 2 års erfarenhet, flytande i svenska/engelska, B-körkort
Vi är ett ungt dynamiskt byggföretag som expanderar väldigt fort. Vårt fokus ligger på offentliga lokaler såsom skolor, vårdcentraler och flerfamiljshus. Vill du vara med och utveckla oss på THP Entreprenad? Just nu är vi inne i ett intensivt utvecklingsskede och därför söker vi eltekniker.
Vi söker en erfaren och kvalificerad eltekniker att ansluta sig till vårt team. Om du är självgående, tekniskt kunnig och har minst 2 års erfarenhet inom elteknik, kan du vara den person vi letar efter.
Krav:
Minst 2 års erfarenhet som eltekniker eller liknande roll.
Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.
B-körkort.

Ansvarsområden:
Utföra installation, reparation och underhåll av elsystem och utrustning.
Felsökning och lösa tekniska problem.
Arbeta enligt gällande säkerhetsföreskrifter och standarder.
Dokumentera utförda arbeten och rapportera eventuella avvikelser.

Vi söker en självgående och ansvarstagande individ som kan arbeta både självständigt och som en del av ett team. Du bör ha goda kommunikationsfärdigheter och kunna samarbeta effektivt med kollegor och kunder.
Om du är tekniskt kunnig, har en stark arbetsmoral och vill vara en del av ett framgångsrikt team, ser vi fram emot att höra från dig.
Förmåner och löneinformation kommer att diskuteras vid en eventuell intervju.
Skicka in din ansökan, inklusive ditt CV, till hr@thp.se Vi kommer att kontakta de sökande som matchar våra krav för att boka in intervjuer.
Vi ser fram emot att välkomna en engagerad eltekniker till vårt team!

Ansök nu

Serviceinriktad ventilationsmontör till THP Entreprenad AB

Ventilationsmontör
Läs mer Jul 17
Är du en serviceinriktad ventilationsmontör som gillar ordning och reda samt problemlösning? Då kan du vara den vi söker nu när vi behöver förstärka vårt team med ytterligare en skicklig ventilationsmontör.
Vi är ett ungt dynamiskt byggföretag som expanderar väldigt fort. Vårt fokus ligger på offentliga lokaler såsom skolor, vårdcentraler och flerfamiljshus.
I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer på våra projekt. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
Installation och montering av anläggningar inom ventilation
Felsökningar, åtgärdsförslag, ny- och ombyggnation
Ombyggnation av fastigheter och anläggningar
Servicemontage



För att passa i rollen:
Minst 1 års erfarenhet
Van vid att läsa luftbehandlingsritningar
Självgående person med en god samarbetsförmåga och en hög arbetskapacitet
B-körkort (meriterande)


Vi erbjuder dig:
En roll i ett företag med högt i tak och familjär känsla
Goda utvecklingsmöjligheter
Projekt i varierande storlek



Urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök nu. Vänta inte med att skicka in din ansökan utan ser du dig passa för tjänsten så tveka inte.
Övriga frågor kontakta Oksana Olsson oksana@thp.se
Skicka in din ansökan till jobb@thp.se
Märk din ansökan med ämnet: Ventilationsmontör

Ansök nu

Ledande VVS-montör till THP KLEAA VVS AB

VVS-montör
Läs mer Jul 13
Om jobbet
THP Kleaa VVS AB är en del av koncernen THP Group som är verksamhet inom byggsektorn där det utförs nyproduktion och renoveringstjänster för kommersiella fastigheter och företag. Koncernen har idag 50 anställda och är i en expansiv fas med goda framtidsutsikter. Vi är ett ungt företag och är framgångsrika tack vare att vi alltid sätter kundens behov i fokus. Företagets arbeten präglas av kvalitet och trygghet. Vi arbetar med alla typer av renovering med framförallt så utför vi mycket renoveringar av kök, badrum och ventilation.
Vi utför totalentreprenader och utförande entreprenader där alla discipliner ingår och vi är ett auktoriserat företag inom VVS. All personal har erfarenhet av ombyggnationer och renoveringsarbeten och vi har en fantastisk arbetsplats där det är högt i tak och där teamkänslan är på topp.
Är du VVS-montör inom rör och/eller ventilation? Då vill vi gärna träffa dig!
Som ledande VVS-montör kommer du arbeta i hela Stockholmsområdet. Du kommer att ingå i ett arbetsteam där du arbetar i par eller ensam, vilket innebär att du har möjlighet att styra dina dagar nästa helt själv. Det är viktigt att du har några års erfarenhet av VVS-arbetet och är självgående i din yrkesroll.
Kunderna är uteslutande företag där vi utför renoveringar och nyproduktion inom all VVS. Du kommer att arbeta nära en annan arbetsledare och projektledare som du rapporterar till.
Vi söker dig som har:
minst 5 år som VVS-montör
B-körkort
mycket goda kunskaper i svenska, i tal och skrift

Som person är du social och har en ledande personlighet. Då du kommer att ansvara för VVS själv ute på fältet är det viktigt att du är självgående och inte rädd att fatta beslut. Det är viktigt att du vill vara med på företagets resa och stanna på bolaget för att utvecklas med oss.
Vi erbjuder dig en unik och utvecklingsbar tjänst där du blir en viktig byggsten i företaget med din kompetens. Du erbjuds korta beslutsvägar med stora möjligheter att påverka.
Är du personen vi söker, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök nu. Vänta inte med att skicka in din ansökan utan ser du dig passa för tjänsten så tveka inte.
Skicka in din ansökan ”Ledande VVS-montör” till jobb@thp.se eller kontakta Oksana Olsson för mer information gällande tjänsten på 076 321 80 04

Ansök nu

Håltagare till THP Entreprenad

Betonghåltagare
Läs mer Jul 13
Vi är ett ungt dynamiskt byggföretag som expanderar väldigt fort. Vårt fokus ligger på offentliga lokaler såsom skolor, vårdcentraler och flerfamiljshus. Vill du vara med och utveckla oss på THP Entreprenad? Just nu är vi inne i ett intensivt utvecklingsskede och därför söker vi håltagare.
Vi söker en erfaren och skicklig håltagare för att ansluta till vårt dynamiska team. Om du har minst 3 års erfarenhet inom håltagning och besitter expertkunskaper inom området, kan detta vara rätt utmaning för dig. Vi är ett framstående företag inom byggbranschen som strävar efter högkvalitativt arbete och nöjda kunder.
Arbetsuppgifter:
Utföra håltagning i olika material som betong, sten och metall enligt givna specifikationer och ritningar.
Hantera och underhålla olika typer av håltagningssystem och verktyg.
Utföra precisionssnitt och säkerställa noggrannhet i arbetsprocessen.
Arbeta effektivt och upprätthålla högsta standarder för kvalitet och säkerhet.
Samarbeta med kollegor och ge teknisk support vid behov.

Kompetens:
Minst 3 års erfarenhet av håltagning inom bygg- eller konstruktionsbranschen.
God kunskap om olika håltagningstekniker och verktyg.
Förmåga att läsa och tolka ritningar och specifikationer.
God fysisk kondition och förmåga att arbeta i olika arbetsmiljöer.
Säkerhetsmedvetenhet och kunskap om relevanta säkerhetsföreskrifter.
Teamplayer med god kommunikationsförmåga.
Svenska i tal och skrift.
Körkort minst klass B



Vi erbjuder dig en unik och utvecklingsbar tjänst där du blir en viktig byggsten i företaget med din kompetens. Du erbjuds korta beslutsvägar med stora möjligheter att påverka.
Övrigt:
Start – enligt överenskommelse
Anställningsform – Heltid med lön enligt överenskommelse
Förmåner – fri parkering, utbildning
Om du är en pålitlig och erfaren håltagare som strävar efter kvalitet och precision, ser vi fram emot din ansökan.
Urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök nu. Vänta inte med att skicka in din ansökan utan ser du dig passa för tjänsten så tveka inte.
Skicka in din ansökan ”håltagare” till jobb@thp.se eller kontakta Oksana Olsson för mer information gällande tjänsten på 076 321 80 04

Ansök nu

Ledande ventilationsmontör / arbetsledare

Ventilationsmontör
Läs mer Jul 6
Ledande ventilationsmontör / arbetsledare
Om jobbet
Vi är ett ungt dynamiskt byggföretag som expanderar väldigt fort. Vårt fokus ligger på offentliga lokaler såsom skolor, vårdcentraler och flerfamiljshus. Vill du vara med och utveckla oss på THP Entreprenad? Vi behöver utöka arbetsgruppen och stärka upp med en ledande ventilationsmontör (arbetsledare) som har drivet för att vara med på vår utvecklingsresa!
Om rollen
Som Arbetsledare kommer du att planera, leda och följa upp projekt i samarbete med projektledare.
Tidigare erfarenhet inom hantverksbranschen
Minst 5 år som ventilationsmontör
Relevant erfarenhet av ROT-projekt
B-körkort, svenska i tal och skrift
Det är meriterande med relevant utbildning inom ventilation eller annat som bedöms likvärdigt

Som person är du social och har en ledande personlighet. Då du kommer att ansvara för ventilation själv ute på fältet är det viktigt att du är självgående och inte rädd att fatta beslut. Det är viktigt att du vill vara med på företagets resa och stanna på bolaget för att utvecklas med oss.
Vi erbjuder dig en unik och utvecklingsbar tjänst där du blir en viktig byggsten i företaget med din kompetens. Du erbjuds korta beslutsvägar med stora möjligheter att påverka.
Övrigt:
Start – enligt överenskommelse
Anställningsform – Heltid med lön enligt överenskommelse
Förmåner – fri parkering, utbildning

Är du personen vi söker, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök nu. Vänta inte med att skicka in din ansökan utan ser du dig passa för tjänsten så tveka inte.
Skicka in din ansökan ”Ledande ventilationsmontör” till jobb@thp.se eller kontakta Oksana Olsson för mer information gällande tjänsten på 076 321 80 04
Om anställningen
Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Var ligger arbetsplatsen?
Arbetsplatsen ligger i kommunen Stockholm i Stockholms län

Ansök nu

Självständig redovisningsassistent

Redovisningsassistent
Läs mer Jun 7
Vi på THP Entreprenad AB letar efter en kvalificerad och självständig redovisningsassistent för att stärka vårt team inom byggbranschen. Om du är en driven och noggrann person med erfarenhet inom redovisning och lönehantering, samt har kunskap i Fortnox och Bygglet då kan detta vara den perfekta möjligheten för dig!
Arbetsuppgifter:
Hantera löpande fakturering och fakturakontroll inom byggbranschen
Administrera löner för företaget
Ansvara för bokföring och rapportering
Samarbeta med andra avdelningar för att säkerställa korrekt och effektiv hantering av ekonomiska processer
Delta i månads- och årsavslut

Kvalifikationer:
Tidigare erfarenhet av redovisningsarbete, särskilt inom byggbranschen
Minst 3 års erfarenhet av redovisningsarbete, inklusive erfarenhet av lönehantering
Kunskap om Fortnox och Bygglet
Kunskap om bokföring och ekonomisk rapportering
Noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer
God kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta i team
Förmåga att arbeta självständigt och ta ansvar för egna arbetsuppgifter

Om företaget:
THP Entreprenad AB sitter i nyrenoverade lokaler i Järfälla.
Vi som bolag befinner oss fortfarande i en uppstartsfas och du kommer vara en viktig del i en expansiv resa. Hos oss kommer du att befinna dig i en dynamisk miljö där det är högt i tak, där du har möjlighet att påverka med dina innovativa idéer.
Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att utveckla dina färdigheter inom redovisning och byggbranschen. Du kommer att bli en del av ett dedikerat team och få möjlighet att arbeta med spännande projekt.
Är du personen vi söker, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök nu. Vänta inte med att skicka in din ansökan utan ser du dig passa för tjänsten så tveka inte.
Skicka in din ansökan till jobb@thp.se, ”redovisningsassistent” eller kontakta Oksana Olsson för mer information gällande tjänsten oksana@thp.se

Ansök nu

ARBETSLEDARE ROT till THP Entreprenad

Arbetsledare, husbyggnad
Läs mer Jun 5
ARBETSLEDARE ROT
Vi är ett ungt dynamiskt byggföretag som expanderar väldigt fort. Vårt fokus ligger på offentliga lokaler såsom skolor, vårdcentraler och flerfamiljshus. Vill du vara med och utveckla oss på THP Entreprenad? Vi behöver utöka arbetsgruppen och stärka upp med fler Arbetsledare som har drivet för att vara med på vår utvecklingsresa!
Om rollen
Som Arbetsledare kommer du att planera, leda och följa upp produktionen i samarbete med projektledare.
Arbetsuppgifter:
Planering, styrning och samordning av egen personal och underentreprenörer
Bevakning av produktionen med avseende på tidplan och logistik
Arbetsberedningar och daglig beredning med personal och underentreprenörer inom tilldelat ansvarsområde

Kvalifikationer
Vi tror att du idag arbetar som Arbetsledare. Du har hög kompetens inom byggbranschen med flerårig erfarenhet inom större ombyggnader samt bostadsproduktion. Meriterande är om du arbetat som Arbetsledare i större byggprojekt. Du har goda kunskaper inom byggteknik och produktion men även inom arbetsmiljö. Är du utbildad byggingenjör är det meriterande men inget krav.
Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen bör du ha goda ledaregenskaper. Du uppträder affärsmässigt och har lätt för att bygga upp och underhålla kundrelationer. Du arbetar strukturerat, drivande och är kvalitetsmedveten. Du kompromissar inte med uppställda kvalitetsmål i slutprodukten. Du är som person strukturerad och kan med god framförhållning ha överblick gällande projektet. Förmågan att tänka igenom ett beslut och se konsekvenserna är en viktig egenskap. Vi uppmuntrar eget initiativ och drivkraft. Hos oss står engagemang och arbetsglädje i fokus. Det är viktigt att du är en engagerad ledare som har förmåga att få medarbetare att växa och gå mot gemensamma mål.
Du har även:
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift.
Goda kunskaper i Officepaketet och av att jobba i fastighetsrelaterad IT-miljö.

Vad vi erbjuder dig:
Personlig utveckling och karriärmöjligheter
Meningsfullt arbete ofta med projekt för samhällsnyttan
Bra företagskultur och balans mellan arbete och privatliv
Kompetenta och trevliga kollegor
Friskvård och förmåner


Start – enligt överenskommelse
Anställningsform – Heltid med lön enligt överenskommelse
Urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök nu. Vänta inte med att skicka in din ansökan utan ser du dig passa för tjänsten så tveka inte.
Övriga frågor kontakta Oksana Olsson oksana@thp.se
Skicka in din ansökan till jobb@thp.se
Märk din ansökan med ämnet: Arbetsledare ROT

Ansök nu

Redovisningsekonom till THP Group

Redovisningsekonom
Läs mer Jun 2
Vi söker en driven redovisningsekonom som vill vara med på THP Groups tillväxtresa och ta företaget till nästa nivå! Trivs du i en miljö med högt arbetstempo och med härlig företagskultur? Har du en god förståelse för redovisning och tycker om att skapa struktur? Då kan detta vara rollen för dig.
THP Group AB sitter i nyrenoverade lokaler i Järfälla.
Vi som bolag befinner oss fortfarande i en uppstartsfas och du kommer vara en viktig del i en expansiv resa. Hos oss kommer du att befinna dig i en dynamisk miljö där det är högt i tak, där du har möjlighet att påverka med dina innovativa idéer.
Du kommer bland annat göra följande:
sköta den löpande bokföringen
in- och utbetalningar
kontering och leverantörsfakturor
svara på fakturafrågor från kunder och leverantörer
upprättande av månadsbokslut och arbetsgivaravgifter
avstämning av bankkonton
bokning av utläggsräkningar/reseräkningar
avstämningar av samtliga balanskonton som dokumenteras i speciell excellspec.
lönekörning och kontroll av tid
se till att skatter och moms deklareras och betalas in i tid
fördela och fakturera ut gemensamma kostnader enl fördelningsnyckel
hantera kravbrev och påminnelser från leverantörer, samt skicka påminnelser till kunder
analysera resultatet av bokslutet och titta efter eventuella avvikelser inför bokslutsrapporten
ha kontakt med olika slags myndigheter som exempel Skatteverket, bolagsverket
löpande analysera och säkerställa intäkter och kostnader
bistå vid och kontroll av lagerinventering samt upprättande av bokföringsbeslut

Din profil:
Utbildad gymnasieekonom eller annan relevant utbildning
3-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som innefattar redovisning och bokföring
Erfarenhet av moms och skattefrågor, samt projektredovisning
Erfarenhet från bygg- eller entreprenads och fastighetsbranschen är starkt meriterande
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Mycket goda kunskaper i Officepaketet
Erfarenhet av ekonomisystemet Fortnox är meriterande

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker en person som är lösningsfokuserad och ser helheter men samtidigt är noggrann med detaljer. Du är självgående och kommunikativ. Vidare är det viktigt att du kan vara flexibel och prestigelös i ditt arbete eftersom företaget växer snabbt.
Vad vi erbjuder dig:
Personlig utveckling och karriärmöjligheter
Bra företagskultur och balans mellan arbete och privatliv
Kompetenta och trevliga kollegor
Friskvård och förmåner



Är du personen vi söker, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök nu. Vänta inte med att skicka in din ansökan utan ser du dig passa för tjänsten så tveka inte.
Skicka in din ansökan till jobb@thp.se, ”redovisningsekonom” eller kontakta Oksana Olsson för mer information gällande tjänsten oksana@thp.se

Ansök nu

Redovisningsekonom till THP Group

Redovisningsekonom
Läs mer Maj 8
Vi söker en driven redovisningsekonom som vill vara med på THP Groups tillväxtresa och ta företaget till nästa nivå! Trivs du i en miljö med högt arbetstempo och med härlig företagskultur? Har du en god förståelse för redovisning och tycker om att skapa struktur? Då kan detta vara rollen för dig.
THP Group AB sitter i nyrenoverade lokaler i Järfälla.
Vi som bolag befinner oss fortfarande i en uppstartsfas och du kommer vara en viktig del i en expansiv resa. Hos oss kommer du att befinna dig i en dynamisk miljö där det är högt i tak, där du har möjlighet att påverka med dina innovativa idéer.
Du kommer bland annat göra följande:
sköta den löpande bokföringen
in- och utbetalningar
kontering och leverantörsfakturor
svara på fakturafrågor från kunder och leverantörer
upprättande av månadsbokslut och arbetsgivaravgifter
avstämning av bankkonton
bokning av utläggsräkningar/reseräkningar
avstämningar av samtliga balanskonton som dokumenteras i speciell excellspec.
lönekörning och kontroll av tid
se till att skatter och moms deklareras och betalas in i tid
fördela och fakturera ut gemensamma kostnader enl fördelningsnyckel
hantera kravbrev och påminnelser från leverantörer, samt skicka påminnelser till kunder
analysera resultatet av bokslutet och titta efter eventuella avvikelser inför bokslutsrapporten
ha kontakt med olika slags myndigheter som exempel Skatteverket, bolagsverket
löpande analysera och säkerställa intäkter och kostnader
bistå vid och kontroll av lagerinventering samt upprättande av bokföringsbeslut

Din profil:
Utbildad gymnasieekonom eller annan relevant utbildning
3-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som innefattar redovisning och bokföring
Erfarenhet av moms och skattefrågor, samt projektredovisning
Erfarenhet från bygg- eller entreprenads och fastighetsbranschen är starkt meriterande
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Mycket goda kunskaper i Officepaketet
Erfarenhet av ekonomisystemet Fortnox är meriterande

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker en person som är lösningsfokuserad och ser helheter men samtidigt är noggrann med detaljer. Du är självgående och kommunikativ. Vidare är det viktigt att du kan vara flexibel och prestigelös i ditt arbete eftersom företaget växer snabbt.
Vad vi erbjuder dig:
Personlig utveckling och karriärmöjligheter
Bra företagskultur och balans mellan arbete och privatliv
Kompetenta och trevliga kollegor
Friskvård och förmåner



Är du personen vi söker, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök nu. Vänta inte med att skicka in din ansökan utan ser du dig passa för tjänsten så tveka inte.
Skicka in din ansökan till jobb@thp.se, ”redovisningsekonom” eller kontakta Oksana Olsson för mer information gällande tjänsten oksana@thp.se

Ansök nu

ARBETSLEDARE ROT till THP Entreprenad

Arbetsledare, husbyggnad
Läs mer Apr 18
ARBETSLEDARE ROT
Vi är ett ungt dynamiskt byggföretag som expanderar väldigt fort. Vårt fokus ligger på offentliga lokaler såsom skolor, vårdcentraler och flerfamiljshus. Vill du vara med och utveckla oss på THP Entreprenad? Vi behöver utöka arbetsgruppen och stärka upp med fler Arbetsledare som har drivet för att vara med på vår utvecklingsresa!
Om rollen
Som Arbetsledare kommer du att planera, leda och följa upp produktionen i samarbete med projektledare.
Arbetsuppgifter:
Planering, styrning och samordning av egen personal och underentreprenörer
Bevakning av produktionen med avseende på tidplan och logistik
Arbetsberedningar och daglig beredning med personal och underentreprenörer inom tilldelat ansvarsområde

Kvalifikationer
Vi tror att du idag arbetar som Arbetsledare. Du har hög kompetens inom byggbranschen med flerårig erfarenhet inom större ombyggnader samt bostadsproduktion. Meriterande är om du arbetat som Arbetsledare i större byggprojekt. Du har goda kunskaper inom byggteknik och produktion men även inom arbetsmiljö. Är du utbildad byggingenjör är det meriterande men inget krav.
Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen bör du ha goda ledaregenskaper. Du uppträder affärsmässigt och har lätt för att bygga upp och underhålla kundrelationer. Du arbetar strukturerat, drivande och är kvalitetsmedveten. Du kompromissar inte med uppställda kvalitetsmål i slutprodukten. Du är som person strukturerad och kan med god framförhållning ha överblick gällande projektet. Förmågan att tänka igenom ett beslut och se konsekvenserna är en viktig egenskap. Vi uppmuntrar eget initiativ och drivkraft. Hos oss står engagemang och arbetsglädje i fokus. Det är viktigt att du är en engagerad ledare som har förmåga att få medarbetare att växa och gå mot gemensamma mål.
Du har även:
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift.
Goda kunskaper i Officepaketet och av att jobba i fastighetsrelaterad IT-miljö.

Vad vi erbjuder dig:
Personlig utveckling och karriärmöjligheter
Meningsfullt arbete ofta med projekt för samhällsnyttan
Bra företagskultur och balans mellan arbete och privatliv
Kompetenta och trevliga kollegor
Friskvård och förmåner


Start – enligt överenskommelse
Anställningsform – Heltid med lön enligt överenskommelse
Urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök nu. Vänta inte med att skicka in din ansökan utan ser du dig passa för tjänsten så tveka inte.
Övriga frågor kontakta Oksana Olsson oksana@thp.se
Skicka in din ansökan till jobb@thp.se
Märk din ansökan med ämnet: Arbetsledare ROT

Ansök nu

Ledande ventilationsmontör / arbetsledare till THP Entreprenad

Ventilationsmontör
Läs mer Apr 18
Ledande ventilationsmontör / arbetsledare
Om jobbet
Vi är ett ungt dynamiskt byggföretag som expanderar väldigt fort. Vårt fokus ligger på offentliga lokaler såsom skolor, vårdcentraler och flerfamiljshus. Vill du vara med och utveckla oss på THP Entreprenad? Vi behöver utöka arbetsgruppen och stärka upp med en ledande ventilationsmontör (arbetsledare) som har drivet för att vara med på vår utvecklingsresa!
Om rollen
Som Arbetsledare kommer du att planera, leda och följa upp projekt i samarbete med projektledare.
Tidigare erfarenhet inom hantverksbranschen
Minst 5 år som ventilationsmontör
Relevant erfarenhet av ROT-projekt
B-körkort, svenska i tal och skrift
Det är meriterande med relevant utbildning inom ventilation eller annat som bedöms likvärdigt

Som person är du social och har en ledande personlighet. Då du kommer att ansvara för ventilation själv ute på fältet är det viktigt att du är självgående och inte rädd att fatta beslut. Det är viktigt att du vill vara med på företagets resa och stanna på bolaget för att utvecklas med oss.
Vi erbjuder dig en unik och utvecklingsbar tjänst där du blir en viktig byggsten i företaget med din kompetens. Du erbjuds korta beslutsvägar med stora möjligheter att påverka.
Övrigt:
Start – enligt överenskommelse
Anställningsform – Heltid med lön enligt överenskommelse
Förmåner – fri parkering, utbildning

Är du personen vi söker, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök nu. Vänta inte med att skicka in din ansökan utan ser du dig passa för tjänsten så tveka inte.
Skicka in din ansökan ”Ledande ventilationsmontör” till jobb@thp.se eller kontakta Oksana Olsson för mer information gällande tjänsten på 070 773 58 25
Om anställningen
Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Var ligger arbetsplatsen?
Arbetsplatsen ligger i kommunen Stockholm i Stockholms län

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Mar 30
Företaget söker målare för att utföra arbete på företagets olika objekt. Sedvanliga arbetsuppgifter som är relevanta för yrket förekommer.
Du ska vara noggrann och serviceinriktad. Vi söker dig som vill utvecklas inom sitt yrke.
Men du ska även fungera som lite allt-i-allo.
Vi jobbar över hela Stockholm.
Det är bra om du kan kommunicera på svenska, polska eller ryska.

Ansök nu

Ledande ventilationsmontör / arbetsledare

Ventilationsmontör
Läs mer Mar 3
Ledande ventilationsmontör / arbetsledare
Om jobbet
Vi är ett ungt dynamiskt byggföretag som expanderar väldigt fort. Vårt fokus ligger på offentliga lokaler såsom skolor, vårdcentraler och flerfamiljshus. Vill du vara med och utveckla oss på THP Entreprenad? Vi behöver utöka arbetsgruppen och stärka upp med en ledande ventilationsmontör (arbetsledare) som har drivet för att vara med på vår utvecklingsresa!
Om rollen
Som Arbetsledare kommer du att planera, leda och följa upp projekt i samarbete med projektledare.
Tidigare erfarenhet inom hantverksbranschen
Minst 5 år som ventilationsmontör
Relevant erfarenhet av ROT-projekt
B-körkort, svenska i tal och skrift
Det är meriterande med relevant utbildning inom ventilation eller annat som bedöms likvärdigt

Som person är du social och har en ledande personlighet. Då du kommer att ansvara för ventilation själv ute på fältet är det viktigt att du är självgående och inte rädd att fatta beslut. Det är viktigt att du vill vara med på företagets resa och stanna på bolaget för att utvecklas med oss.
Vi erbjuder dig en unik och utvecklingsbar tjänst där du blir en viktig byggsten i företaget med din kompetens. Du erbjuds korta beslutsvägar med stora möjligheter att påverka.
Övrigt:
Start – enligt överenskommelse
Anställningsform – Heltid med lön enligt överenskommelse
Förmåner – fri parkering, utbildning

Är du personen vi söker, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök nu. Vänta inte med att skicka in din ansökan utan ser du dig passa för tjänsten så tveka inte.
Skicka in din ansökan ”Ledande ventilationsmontör” till jobb@thp.se eller kontakta Oksana Olsson för mer information gällande tjänsten på 070 773 58 25
Om anställningen
Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Var ligger arbetsplatsen?
Arbetsplatsen ligger i kommunen Stockholm i Stockholms län

Ansök nu

Administratör med ekonomiansvar

Redovisningsassistent
Läs mer Feb 6
Administratör med ekonomiansvar
Har du ett öga för siffror och trivs i en roll där du får stötta andra och vara spindeln i nätet? Är du strukturerad samtidigt som du har förmågan att ställa om och tänka nytt? Då har vi jobbet för dig!
Schibler Electric AB är ett framgångsrikt och expanderande företag med huvudkontor i Järfälla. En stor del av Schibler Electric uppdrag avser industrier, förvaltningsbyggnader, kontor, affärsfastigheter mm. Vi expanderar och söker en Administratör med ekonomiansvar, som tycker det är kul att arbeta med människor och erbjuda förstklassig service, med placering i Järfälla.
Tjänsten är varierande och du kommer att vara VD´s högra hand med arbetsuppgifter inom ekonomi, administration och kundtjänst. Då bolaget befinner sig i tillväxtfas är tempot högt, något du bör trivas och uppskatta. Du rapporterar till VD.
Dina främsta ansvarsområden:
Administrativa uppgifter / Assistera VD
Hålla koll på verksamhetens ekonomi genom att hantera fakturor och arbeta med löpande bokföring i företagsplattformen Fortnox
Bilförsäkringar och milersättning
Ansvarig för underlag för fakturering och redovisning till extern redovisningsbyrå
Kundservice på hemsidan/telefon
Övriga sedvanliga arbetsuppgifter inom ekonomi och administration kan också förekomma

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har relevant utbildning och/eller yrkeserfarenhet inom de efterfrågade områdena. Det är viktigt att du har goda kunskaper i företagsplattformen Fortnox och behärskar bokföring, hantering av fakturor och andra arbetsuppgifter inom ekonomi. Har du en akademisk bakgrund med inriktning ekonomi är det meriterande man inget absolut krav. Det är även önskvärt att du tidigare har arbetat i en roll där du haft stort ansvar. För att vara framgångsrik i din roll som Administratör med ekonomiansvar ser vi att du som person är flexibel, lösningsorienterad, ansvarstagande, kommunikativ och rådgivande.
Är du personen vi söker, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök nu. Vänta inte med att skicka in din ansökan utan ser du dig passa för tjänsten så tveka inte.
Skicka in din ansökan till jobb@thp.se, ”Administratör med ekonomiansvar ” eller kontakta Oksana Olsson för mer information gällande tjänsten oksana@thp.se

Ansök nu

Serviceelektriker

Serviceelektriker, installation
Läs mer Jan 3
Nu söker vi flera serviceelektriker som brinner för yrket och någon som vill vara med och utveckla Schibler Electric AB. Vi erbjuder schyssta anställningsvillkor och härlig arbetsmiljö!
Schibler Electric AB söker just dig som vill vara en i gänget och bidra med din kunskap och erfarenhet. Arbetsmoralen och företagslojalitet ser vi som en självklarhet och att du förstår att ju mer du själv utvecklas desto högre kompetens skapar vi i bolaget. Viljan att jobba i grupp eller självständigt samt ansvara för egna kunder och deras projekt är en självklarhet. Att lämna en hög service till våra kunder och samarbetspartners är lika viktigt för oss som att solen går upp varje morgon.
Storstockholm blir din arbetsplats, du kommer få tillgång till servicebil och utgår hemifrån. En vanlig dag brukar börja 07.00, men olika projekt har olika förutsättningar och därav krävs flexibel inställning kring start- och sluttid. Du ska kunna felsökning, installation av elcentral, komplettering av uttag, strömställare, installation av data och nätverk m.m. För denna roll ser vi att du är väldigt bekväm med att kunna läsa och förstå ritningar och kopplingsscheman samt att du kan ta eget initiativ kring hur allt kan installeras på bästa sätt.
Kompetens
minst 2-3 års erfarenhet som elektriker
B-körkort
svenska språket är ett måste i tal och skrift
meriterande med andra språk
larm, brandlarm, CCTV meriterande om du kan

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du är en person med god känsla för service och är noggrann i ditt arbete. Då arbetsplatsen varierar beroende på projekt så är det viktigt att du trivs i sociala miljöer. Du är en ansvarstagande och engagerad person som drivs framåt av problemlösning och tar dig an nya utmaningar för att utvecklas. Då du kommer arbeta en del på egen hand är det viktigt att du är självständig.
Övrigt:
Start – enligt överenskommelse
Anställningsform – Heltid med lön enligt överenskommelse
Förmåner – fri parkering, utbildning, friskvård
Är du personen vi söker, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök nu. Vänta inte med att skicka in din ansökan utan ser du dig passa för tjänsten så tveka inte.
Skicka in din ansökan ” Serviceelektriker” till info@schiblerelectric.se

Ansök nu

Redovisningsekonom

Redovisningsekonom
Läs mer Dec 5
Vi söker en driven redovisningsekonom som vill vara med på THP Groups tillväxtresa och ta företaget till nästa nivå! Trivs du i en miljö med högt arbetstempo och med härlig företagskultur? Har du en god förståelse för redovisning och tycker om att skapa struktur? Då kan detta vara rollen för dig.
THP Group AB sitter i nyrenoverade lokaler i Järfälla.
Vi som bolag befinner oss fortfarande i en uppstartsfas och du kommer vara en viktig del i en expansiv resa. Hos oss kommer du att befinna dig i en dynamisk miljö där det är högt i tak, där du har möjlighet att påverka med dina innovativa idéer.
Du kommer bland annat göra följande:
sköta den löpande bokföringen
in- och utbetalningar
kontering och leverantörsfakturor
svara på fakturafrågor från kunder och leverantörer
upprättande av månadsbokslut och arbetsgivaravgifter
avstämning av bankkonton
bokning av utläggsräkningar/reseräkningar
avstämningar av samtliga balanskonton som dokumenteras i speciell excellspec.
lönekörning och kontroll av tid
se till att skatter och moms deklareras och betalas in i tid
fördela och fakturera ut gemensamma kostnader enl fördelningsnyckel
hantera kravbrev och påminnelser från leverantörer, samt skicka påminnelser till kunder
analysera resultatet av bokslutet och titta efter eventuella avvikelser inför bokslutsrapporten
ha kontakt med olika slags myndigheter som exempel Skatteverket, bolagsverket
löpande analysera och säkerställa intäkter och kostnader
bistå vid och kontroll av lagerinventering samt upprättande av bokföringsbeslut

Din profil:
Utbildad gymnasieekonom eller annan relevant utbildning
3-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som innefattar redovisning och bokföring
Erfarenhet av moms och skattefrågor, samt projektredovisning
Erfarenhet från bygg- eller entreprenads och fastighetsbranschen är starkt meriterande
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Mycket goda kunskaper i Officepaketet
Erfarenhet av ekonomisystemet Fortnox är meriterande

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker en person som är lösningsfokuserad och ser helheter men samtidigt är noggrann med detaljer. Du är självgående och kommunikativ. Vidare är det viktigt att du kan vara flexibel och prestigelös i ditt arbete eftersom företaget växer snabbt.
Vad vi erbjuder dig:
Personlig utveckling och karriärmöjligheter
Bra företagskultur och balans mellan arbete och privatliv
Kompetenta och trevliga kollegor
Friskvård och förmåner



Är du personen vi söker, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök nu. Vänta inte med att skicka in din ansökan utan ser du dig passa för tjänsten så tveka inte.
Skicka in din ansökan till jobb@thp.se, ”redovisningsekonom” eller kontakta Oksana Olsson för mer information gällande tjänsten oksana@thp.se

Ansök nu

Erfaren snickare

Möbelsnickare
Läs mer Okt 5
Vaelia AB är fastighetsägarens bästa vän. Vi erbjuder olika typer av byggmaterial för både små och stora projekt. Hos oss hittar man allt från kök, garderober, badrumsmaterial, dörrar, fönster och belysning till golv och mattor. Vi expanderar och söker erfaren snickare inom köksmontering med placering i Stockholm.
Om tjänsten Snickare med minst 3 års erfarenhet inom köksmontering. Mycket viktigt att ha hög arbetsmoral och yrkesstolthet. Arbetsuppgifterna för denna rekrytering består till största del utav montering och kök, garderober och annat vanligt förekommande finsnickerier.
Din kompetens
Du behöver ha en relevant snickarutbildning eller att du lärt dig hantverket själv. Vi har inga krav på yrkesbevis.
Flexibel och självgående. Du har lätt att planera och organisera ditt arbete.
För att lyckas behöver du vara service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann.
Du skall behärska svenska språket både i tal och skrift.
Du har körkort B men behöver inte ha egen bil. I tjänsten ingår en firmabil.
Stora utvecklingsmöjligheter



Vi erbjuder dig:
Goda förmåner
Högt i tak och härliga kollegor
Kreativa och varierande projekt
Jobb omgående

Arbetsplatsen för denna tjänst är i Storstockholm

Ansök nu

Projektledare nyproduktion

Civilingenjör, byggnadskonstruktion
Läs mer Aug 11
Är du en stjärna på nyproduktion och har rätt driv och engagemang för att ta THP Produktion AB ytterligare steg framåt på expansionsresan?
Vi är ett ungt dynamiskt byggföretag som expanderar väldigt fort. Vårt fokus ligger på offentliga lokaler såsom skolor, vårdcentraler och flerfamiljshus. Vill du vara med och utveckla oss på THP Produktion? Just nu är vi inne i ett intensivt utvecklingsskede och därför söker vi en erfaren projektledare inom produktion.
Bli en av oss!
Här får du vara med på TPH Produktions spännande resa att utveckla och bygga nya fastigheter oavsett om det är lokaler eller lägenheter. En utmaning och möjlighet som kommer ge dig unika erfarenheter! Du kommer bli en nyckelspelare i organisationen och axla en roll med stort eget ansvar för dina projekt i alla led, från ax till limpa, där du byggprojektleder THP Produktions fastigheter vid nybyggnationer. Vi tror att du som söker har erfarenhet av att ha jobbat minst 5 år i en projektledande roll och att du kommer kunna bidra med din kunskap och expertis. Rollen innebär varierande och utmanande arbetsuppgifter där du samtidigt får vara med och bidra till samhället genom att bygga fler fastigheter.
Om tjänsten
Arbetet som erfaren projektledare inom produktion innebär att ha många samarbetsytor vilket förutsätter att skapa goda relationer och att kunna kommunicera på olika nivåer, med både interna och externa parter. Arbetet innebär att planera, leda och ansvara för att projektet genomförs i tid, till den kvalité och kostnad som är budgeterad.
Som projektledare har du starkt mål- och resultatfokus och styr och samordnar projektets uppdrag och arbetsuppgifter mot mål. Du har förmågan att skapa ett bra arbetsklimat bland deltagarna i arbetsgruppen och stimulerar till nytänkande. Samarbeten och olika specialistkunskaper ses som tillgångar för att ombesörja och för att få projektet att flyta på. För att lyckas med projekt av dessa slag är struktur och planering av största vikt. Därför är kommande projektledare duktig på att skapa en hållbar planering för både sig själv och projekten samt är transparent och kommunikativ gällande aktiviteterna under projektets gång.
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av produktion och produktionsledning, företrädesvis i stora projekt. Du har produktionsteknisk kompetens och erfarenhet av personalledning. Stämmer beskrivningen in på dig? Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsuppgifter:
Ansvara för planering, genomförande, uppföljning och avslut av byggprojekt inom produktion
Ansvara för tidplaner, kostnadsuppföljningar, rapportering, samordning, dokumentation och kommunikation inom ditt projekt.
Genomföra upphandlingar av konsulter och entreprenörer.
Samordna projektets olika arbetsuppgifter och uppdrag och se till att allt följs upp.
Stämma av projektets alla delar och rapportera till styrgruppen.
Se till att alla i projektgruppen har projektets syfte och mål klart för sig.



Vidare är det meriterande om du har tidigare erfarenheter av:
Offentlig verksamhet
Kalkylering
Upphandling/inköp
Grundläggande entreprenad-juridiska kunskaper och PBL
Erfarenhet av planering och kostnadsstyrning inom byggbranschen
Projektledarutbildning
Byggteknisk utbildning från högskola eller YH-utbildning
Erfarenhet av BAS-U

Du som projektledare har även:
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift.
Mycket goda kunskaper i Officepaketet och av att jobba i fastighetsrelaterad IT-miljö.


Vad vi erbjuder dig:
Personlig utveckling och karriärmöjligheter
Meningsfullt arbete ofta med projekt för samhällsnyttan
Bra företagskultur och balans mellan arbete och privatliv
Kompetenta och trevliga kollegor
Friskvård och förmåner



Start – enligt överenskommelse
Anställningsform – Heltid med lön enligt överenskommelse
Urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök nu. Vänta inte med att skicka in din ansökan utan ser du dig passa för tjänsten så tveka inte.
Övriga frågor kontakta Oksana Olsson oksana@thp.se
Skicka in din ansökan till jobb@thp.se
Märk din ansökan med ämnet: Projektledare produktion
Välkommen!
THP Produktion AB är ett ungt byggföretag som skapar mervärde för kunder genom vårt helhetstänk och goda service. Vi arbetar med nära kundrelationer och där kunden känner sig delaktig. Vår kompetens är i världsklass när det gäller byggteknik, VVS, el och kvalité där vi hanterar många utmaningar från många olika angreppspunkter. Våra helhetslösningar skapas för våra kunder och bidrar även till hållbara fungerande samhällen.
Kategorier: byggprojektledare, byggingenjör, teknisk ingenjör, projektingenjör, platschef, produktionschef

Ansök nu

Lagerarbetare till Tupex

Lagerarbetare
Läs mer Jul 5
LAGERARBETARE
TUPEX Sverige är en av Europas större tillverkare av el- och belysningsprodukter med fabriker i Italien, Tjeckien och Turkiet. Vi expanderar och söker lagerarbetare med placering i norra Stockholm. Här har vi stora, bekväma kontorsytor med närhet till Jakobsbergs Centrum med all tänkbar service och en fin natur att tillgå.
Dina arbetsuppgifter
Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att vara truckkörning samt att ansvara för in- och utleveranser, vilket innebär att följa upp lagerinflödet. Du kommer arbeta med lastning av bilar och truckkörning, intern godsmottagning, där du läser av och säkerställer fraktdokument, samt hanterar utleveranser. Du ansvarar för att leverera en god service internt och externt till leverantörer och kunder. Arbetet innefattar en stor ansvarsroll och förståelse för vikten av noggrannhet gällande hur en inleverans fungerar.
Din profil
Vi söker dig som vill arbeta i en växande organisation och uppskattar en föränderlig miljö, vi ser att du har flera års erfarenhet av lagerarbete. Du är en lagspelare och har lätt för att samarbeta och tillsammans arbeta med dina kollegor för att uppnå uppsatta mål. Vi ser även att du är en noggrann person och har en hög arbetsmoral. Det är viktigt att du har god fysik. Högt meriterande är om du har arbetat i systemet Fortnox. Ett krav är att du som söker har truckkort, kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift och har god data/system-vana.
Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Oksana Olsson via mejl: hr@tupex.se. Skicka ditt CV och personliga brev till hr@tupex.se

Ansök nu

Ledande VVS-montör till THP KLEAA VVS AB

VVS-montör
Läs mer Maj 19
THP Kleaa VVS AB är en del av koncernen THP Group som är verksamhet inom byggsektorn där det utförs nyproduktion och renoveringstjänster för kommersiella fastigheter och företag. Koncernen har idag 50 anställda och är i en expansiv fas med goda framtidsutsikter. Vi är ett ungt företag och är framgångsrika tack vare att vi alltid sätter kundens behov i fokus. Företagets arbeten präglas av kvalitet och trygghet. Vi arbetar med alla typer av renovering med framförallt så utför vi mycket renoveringar av kök, badrum och ventilation.
Vi utför totalentreprenader och utförande entreprenader där alla discipliner ingår och vi är ett auktoriserat företag inom VVS. All personal har erfarenhet av ombyggnationer och renoveringsarbeten och vi har en fantastisk arbetsplats där det är högt i tak och där teamkänslan är på topp.

Är du VVS-montör inom rör och/eller ventilation? Då vill vi gärna träffa dig!
Som ledande VVS-montör kommer du arbeta i hela Stockholmsområdet. Du kommer att ingå i ett arbetsteam där du arbetar i par eller ensam, vilket innebär att du har möjlighet att styra dina dagar nästa helt själv. Det är viktigt att du har några års erfarenhet av VVS-arbetet och är självgående i din yrkesroll.
Kunderna är uteslutande företag där vi utför renoveringar och nyproduktion inom all VVS. Du kommer att arbeta nära en annan arbetsledare och projektledare som du rapporterar till.
Vi söker dig som har:
minst 5 år som VVS-montör
B-körkort
mycket goda kunskaper i svenska, i tal och skrift

Som person är du social och har en ledande personlighet. Då du kommer att ansvara för VVS själv ute på fältet är det viktigt att du är självgående och inte rädd att fatta beslut. Det är viktigt att du vill vara med på företagets resa och stanna på bolaget för att utvecklas med oss.

Vi erbjuder dig en unik och utvecklingsbar tjänst där du blir en viktig byggsten i företaget med din kompetens. Du erbjuds korta beslutsvägar med stora möjligheter att påverka.
Övrigt:
Start – enligt överenskommelse
Anställningsform – Heltid med lön enligt överenskommelse
Förmåner – fri parkering, utbildning

Är du personen vi söker, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök nu. Vänta inte med att skicka in din ansökan utan ser du dig passa för tjänsten så tveka inte.
Skicka in din ansökan ”Ledande VVS-montör” till jobb@thp.se eller kontakta Oksana Olsson för mer information gällande tjänsten på 070 773 58 25

Ansök nu

2B2 Säljare

Utesäljare
Läs mer Apr 25
Är du Vaelias nästa stjärna inom försäljning? Garanterad lön + generös provisionsmodell
Vaelia AB är fastighetsägarens bästa vän. Vi erbjuder olika typer av byggmaterial för både små och stora projekt. Hos oss hittar man allt från badrumsmaterial, dörrar, fönster och belysning till golv och mattor. Vi expanderar och söker B2B säljare inom byggbranschen med placering i Stockholm
Har du erfarenhet av komplex försäljning? Då vill vi gärna träffa dig!
Vi letar efter inne- och utesäljare som har tidigare säljerfarenhet, gärna B2B, inom byggbranschen och som brinner för att skapa fantastiska kundupplevelser. Det finns goda chanser att avancera snabbt i både karriär och lön. Vi tror även på ett eget ansvar där du får möjligheten att vara med och påverka.
Om tjänsten:
Du kommer att:
· lyfta telefonen och initiera kontakt
· arbeta med att besöka våra nuvarande kunder
· bredda och utveckla vår försäljning i området
· genom din förmågan att driva försäljningen framåt, identifiera projekt och ha en god känsla för kunders behov och deras problem
Förutsättningarna för att lyckas är goda, med en god support, backup internt tillsammans med dina kollegor och en hög närvaro ute på fältet hos kund.
Vi erbjuder dig:
· Möjlighet till god löneutveckling
· Fina utvecklingsmöjligheter inom bolaget
· Kontinuerlig coachning och uppföljning med sälj- & ledarskapsutbildningar
· Nyrenoverat kontor i Järfälla med en familjär stämning
· Kompetenta ledare med många års erfarenhet inom försäljning och ledarskap
· Team med stor målinriktning
· Fast grundlön & rörliga provisioner och bonusar
Vi på Vaelia söker dig som har:
· 2+ års försäljningserfarenhet inom B2B
· hög servicegrad och engagemang
· förmåga att skapa långsiktiga relationer med kunder
· naturlig fallenhet för att finna lösningar
· god kännedom om byggbranschen
· stark motivation för att tjäna pengar och är medveten om sina mål
· mycket goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
Meriterande om du har:
· försäljningserfarenhet av kök och undertak
Övrigt:
Start – enligt överenskommelse
Anställningsform – Heltid med lön enligt överenskommelse
Arbeta på distans – nej
Förmåner – fri parkering, utbildning
Är du personen vi söker, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök nu. Vänta inte med att skicka in din ansökan utan ser du dig passa för tjänsten så tveka inte.

Skicka in din ansökan till jobb@thp.se eller kontakta Oksana Olsson för mer information gällande tjänsten på 070 773 58 25

Ansök nu

Projektledare produktion

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Apr 5
Är du en stjärna på nyproduktion och har rätt driv och engagemang för att ta THP Produktion AB ytterligare steg framåt på expansionsresan?
Vi är ett ungt dynamiskt byggföretag som expanderar väldigt fort. Vårt fokus ligger på offentliga lokaler såsom skolor, vårdcentraler och flerfamiljshus. Vill du vara med och utveckla oss på THP Produktion? Just nu är vi inne i ett intensivt utvecklingsskede och därför söker vi en erfaren projektledare inom produktion.
Bli en av oss!
Här får du vara med på TPH Produktions spännande resa att utveckla och bygga nya fastigheter oavsett om det är lokaler eller lägenheter. En utmaning och möjlighet som kommer ge dig unika erfarenheter! Du kommer bli en nyckelspelare i organisationen och axla en roll med stort eget ansvar för dina projekt i alla led, från ax till limpa, där du byggprojektleder THP Produktions fastigheter vid nybyggnationer. Vi tror att du som söker har erfarenhet av att ha jobbat minst 5 år i en projektledande roll och att du kommer kunna bidra med din kunskap och expertis. Rollen innebär varierande och utmanande arbetsuppgifter där du samtidigt får vara med och bidra till samhället genom att bygga fler fastigheter.
Om tjänsten
Arbetet som erfaren projektledare inom produktion innebär att ha många samarbetsytor vilket förutsätter att skapa goda relationer och att kunna kommunicera på olika nivåer, med både interna och externa parter. Arbetet innebär att planera, leda och ansvara för att projektet genomförs i tid, till den kvalité och kostnad som är budgeterad. Som projektledare har du starkt mål- och resultatfokus och styr och samordnar projektets uppdrag och arbetsuppgifter mot mål. Du har förmågan att skapa ett bra arbetsklimat bland deltagarna i arbetsgruppen och stimulerar till nytänkande. Samarbeten och olika specialistkunskaper ses som tillgångar för att ombesörja och för att få projektet att flyta på. För att lyckas med projekt av dessa slag är struktur och planering av största vikt. Därför är kommande projektledare duktig på att skapa en hållbar planering för både sig själv och projekten samt är transparent och kommunikativ gällande aktiviteterna under projektets gång. Stämmer beskrivningen in på dig? Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsuppgifter:
Ansvara för planering, genomförande, uppföljning och avslut av byggprojekt inom produktion
Ansvara för tidplaner, kostnadsuppföljningar, rapportering, samordning, dokumentation och kommunikation inom ditt projekt.
Genomföra upphandlingar av konsulter och entreprenörer.
Samordna projektets olika arbetsuppgifter och uppdrag och se till att allt följs upp.
Stämma av projektets alla delar och rapportera till styrgruppen.
Se till att alla i projektgruppen har projektets syfte och mål klart för sig.

Vidare är det meriterande om du har tidigare erfarenheter av:
Offentlig verksamhet
Kalkylering
Upphandling/inköp
Projektledarutbildning
B-körkort

Du som projektledare har även:
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift.
Mycket goda kunskaper i Officepaketet och av att jobba i fastighetsrelaterad IT-miljö.


Övrigt:
Start – enligt överenskommelse
Anställningsform – Heltid med lön enligt överenskommelse
Urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök nu. Vänta inte med att skicka in din ansökan utan ser du dig passa för tjänsten så tveka inte.
Övriga frågor kontakta Oksana Olsson Mobil nr: 070 773 58 25
Skicka in din ansökan till jobb@thp.se
Märk din ansökan med ämnet: Projektledare produktion
Välkommen!
THP Produktion AB är ett ungt byggföretag som skapar mervärde för kunder genom vårt helhetstänk och goda service. Vi arbetar med nära kundrelationer och där kunden känner sig delaktig. Vår kompetens är i världsklass när det gäller byggteknik, VVS, el och kvalité där vi hanterar många utmaningar från många olika angreppspunkter. Våra helhetslösningar skapas för våra kunder och bidrar även till hållbara fungerande samhällen.

Ansök nu

VVS – MONTÖR TILL THP KLEAA

VVS-montör
Läs mer Feb 24
THP KLEAA söker nu dig som är VVS-montör och gärna med flera års erfarenhet inom service, installation och renovering. Vi ser gärna att du har god vana att arbeta med exempelvis badrumsrenoveringar och gärna även med nybyggnation. Tjänsten kommer innefatta arbete i hela Stockholmsområdet. Du behöver ha lätt för att kommunicera och ha en god samarbetsförmåga, både internt med kollegor och med kund.
Krav:
Arbeta självständigt och ta ett stort ansvar för ditt arbete.
B-körkort.
Talar svenska i tal och skrift

Meriterande om du har arbetat minst 3 år som VVS-montör eller mer.
Om företaget
THP KLEAA ligger på Datavägen 5 i Järfälla och arbetar uteslutande med att tillgodose alla typer av byggnader för ett ökat värde och god kvalité. Vi arbetar med allt från värme, ventilation och sanitet.

Ansök nu

LEDANDE VVS – MONTÖR TILL THP KLEAA

Arbetsledare, VVS
Läs mer Feb 24
Är du VVS-montör inom VVS? Då kan detta jobb vara helt rätt för dig!
THP KLEAA är en del av koncernen THP Group som är verksamt inom byggsektorn där det utförs nyproduktion och renoveringstjänster för kommersiella fastigheter och företag. Koncernen har idag 50 anställda och är i en expansiv fas med goda framtidsutsikter. Vi är ett ungt företag och är framgångsrika tack vare att vi alltid sätter kundens behov i fokus. Företagets arbeten präglas av kvalitet och trygghet. Vi arbetar med alla typer av renovering men framförallt så utför vi mycket renoveringar av kök, badrum och ventilation.
Vi utför totaltentreprenad där allt ingår med VVS och vi är ett auktoriserat företag inom VVS. All personal har erfarenhet av ombyggnationer och renoveringsarbeten och vi har en fantastisk arbetsplats där det är högt i tak och där teamkänslan är på topp.
Som ledande VVS-montör kommer du arbeta i hela Stockholmsområdet. Du kommer ingå i ett arbetsteam där du arbeta i par eller ensam vilket innebär att styr dina dagar helt själv. Det är viktigt att du har 3 års erfarenhet av VVS-arbetet.
Kunderna är uteslutande företag där vi utför renoveringar och nyproduktion inom all VVS. Du kommer arbeta nära en annan arbetsledare och projektledare som du uppdaterar till.
Krav
- Minst 3 år som VVS-montör
- Körkort
Som person är du social och har en ledande personlighet. Då du kommer ansvara för all VVS själv ute på fältet är det viktigt att du är självgående och inte är rädd att fatta beslut. Det är viktigt att du vill vara med på företagets resa och stanna på bolaget för att utvecklas med oss.
Du erbjuds en unik och utvecklingsbar tjänst där du blir en viktig byggsten i företaget med din kompentens. Du erbjuds korta beslutsvägar med stora möjligheter att påverka. Andra förmåner är förmånsbil och utbildningsmöjligheter.
Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan med ditt CV till jobb@thp.se !

Ansök nu

Ljusdesigner med projektledning till THP

Ljusdesigner
Läs mer Feb 16
Vår resa har precis börjat – vill du bli en del av den?
OM THP
Genom ett av våra dotterbolag i koncernen THP Group som håller med belysningstillverkning inom EU utför ljusplanering i alla slags projekt för kommersiella fastigheter och fastighetsägare. Vi samarbetar med arkitekter och inredare där vi utför ljusprojekt i offentlig miljö. Vi arbetar i processer med mycket ansvar under tillgänglig arbetsledning. Nu söker vi en ljusdesigner med en projektledarroll.

ARBETSBESKRIVNING
Du ingår i vår försäljningsgrupp och rapporterar till närmsta chef. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsaken vara tidplan, ljusplanering, kundsupport, nära kontakt med arkitekter, el-konsulter, presentation och uppföljning. Tjänstens placeringsort är på Datavägen 5 i Järfälla. Heltidstjänst tillsvidare med månadslön.

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet som ljusdesigner och projektering. Du kommer att arbeta självständigt i våra projekt och ansvara för samtliga delar i processen. Vi värdesätter också din förmåga till sälj och förmåga att sälja in vår verksamhet på bästa sätt. Vi söker därför dig som är utåtriktad, självgående och är duktig ljusdesigner. Du är kreativ och problemlösare som tar kontroll och bidrar med egna visioner i effektiva projekteringar och leveranser till kund. Ditt driv skapar långvariga affärsrelationer som resulterar till nöjda och trygga kunder.

Om detta låter intressant vill vi att du skickar in din ansökan med CV och personligt brev till jobb@thp.se

Övriga frågor kontakta Sofie Birgersson 0722-504000

Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

PROJEKTLEDARE till THP Produktion AB

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Feb 8
Vi är ett ungt dynamiskt byggföretag som expanderar väldigt fort. Vårt fokus ligger på offentliga lokaler såsom skolor, vårdcentraler och flerfamiljshus. Vill du vara med och utveckla med oss på THP Produktion AB? Just nu är vi inne i ett intensivt utvecklingsskede och därför söker vi en erfaren projektledare till oss inom byggteknik.
Om tjänsten
Arbetet som erfaren projektledare innebär att ha många samarbetsytor vilket förutsätter att skapa goda relationer och att kunna kommunicera på olika nivåer. Arbetet innebär att planera, leda och ansvara för att projektet genomförs i tid, till den kvalité och kostnad som är budgeterad. Som projektledare styr och samordnas projektets uppdrag och arbetsuppgifter mot mål. Du skapar ett bra arbetsklimat bland deltagarna i arbetsgruppen och stimulerar till nytänkande. Samarbeten och olika specialistkunskaper ses som tillgångar för att ombesörja och för att få projektet att flyta på. För att lyckas med projekt av dessa slag är struktur och planering av största vikt. Därför är kommande projektledare duktig på att skapa en hållbar planering för både sig själv och projekten samt är transparent och kommunikativ gällande aktiviteterna under projektets gång.
Dina uppgifter är att:
- Ansvara för planering, genomförande, uppföljning och avslut av byggprojekt.
- Ansvara för tidplaner, kostnadsuppföljningar, rapportering, samordning, dokumentation och kommunikation inom ditt projekt.
- Genomföra upphandlingar av konsulter och entreprenörer.
- Samordna projektets olika arbetsuppgifter och uppdrag och se till att allt följs upp.
- Stämma av projektets alla delar och rapportera till styrgruppen.
- Se till att alla i projektgruppen har projektets syfte och mål klart för sig.


Meriterande om projektledaren tidigare erfarenheter av:
- Offentlig verksamhet
- Kalkylering
- Upphandling/inköp
- Projektledarutbildning


Du som projektledare har även:
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift.
- Mycket goda kunskaper i Officepaketet och av att jobba i fastighetsrelaterade IT-miljö.


Om verksamheten
THP Produktion AB är ett ungt byggföretag som skapar mervärde för kunder genom vårt helhetstänk och goda service. Vi arbetar med nära kundrelationer och där kunden känner sig delaktig. Vår kompetens är i världsklass när det gäller byggteknik, VVS, el och kvalité där vi hanterar många utmaningar från många olika angreppspunkter. Våra helhetslösningar skapas för våra kunder och som även bidrar till hållbara fungerande samhällen.

Ansök nu

VVS PROJEKTÖR/KONSTRUKTÖR TILL THP KLEAA

VVS-ingenjör
Läs mer Jan 27
THP KLEAA har stor efterfrågan att tillgodose kunders behov inom VVS och för att möta den ökade efterfrågan behöver vi fler medarbetare. Vi är stolta över att kunna leverera av hög kvalité ut till våra kunder.
Vi söker dig som har relevant ingenjörsutbildning med några års erfarenheter inom VVS området.
Är detta du?
Som VVS Projektör/Konstruktör hos oss arbetar vi tillsammans med våra beställare för att leverera rätt produkt till rätt projekt samt hjälpa våra kunder att vara kostnads- och energieffektiva. Du driver projekteringen tillsammans med oss och det innebär bland annat direkt kontakt med kund i hela kedjan från start till färdig produkt. Vi ser även att du är lösningsorienterad för att klara uppgiften.
I tjänsten igår bland annat:
- Projektering av konstruktion

- Beräkning av energi, värme, kyla, luft, sanitet samt om möjligt styr

- Bygg- och projekteringsmöten

- Representera företaget vid kontakt med externa partner
Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete i ett glatt gäng med positiv inställning.
Kvalifikationer
För rollen krävs genomförd utbildning som VVS ingenjör eller motsvarande YTH- utbildning eller praktisk erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Kompetenser som vi efterfrågar är tidigare erfarenhet av projektering inom VVS, förståelse för byggnadskonstruktion och system, dvs kunna se helheten. Du kommer att projektera, konstruera och beräkna men framför allt rita VVS.
System: Valfritt, Cad, autocad, magicad, revit
Svenska i tal och skrift.
B-körkort är ett krav.
Om dig
För att trivas hos oss vill vi att du är positiv, öppen och har lätt till skratt- då passar du in på vår arbetsplats. Vi har högt i tak och gillar när man tar initiativ och inte är rädd för att ställa frågor. Behöver man hjälp delar vi gärna med oss av vår kunskap och det vill vi att du också gör. Du arbetar lika gärna självständigt som i grupp, är öppen för nya idéer och lösningsorienterad. Du har en förmåga att skapa och bibehålla god kundkontakt och trivs i mötet med människor.
Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en arbetsplats där du kan utvecklas, genom att med tiden ta dig an mer avancerade arbetsuppgifter. Du får möjlighet att bidra med att skaffa oss nya kunder och därmed styra vilka jobb vi tar. Du blir en del av ett gäng med gott samarbete och framåtanda som har roligt och trivs ihop.
Om oss
THP KLEAA är ett VVS bolag i kommersiella fastigheter och installation. Ventilation. Våra uppdrag består av allt från skolor, vårdcentraler och flerbostadshus. Verksamheten ingår i en större koncern där flera bolag inom bygg aktivt arbetar tillsammans vilket gör detta till en mycket spännande och dynamisk arbetsplats.
För mer information om denna tjänst kontakta Sofie Birgersson 072-250 40 00 mail: jobb@thp.se
Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.
Märk din ansökan med ämnet: VVS Projektör/Konstruktör.

Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

B2B säljare inom el och belysning till THP Produktion AB

Innesäljare
Läs mer Jan 26
Just nu söker vi på THP dig som vill bli en del av vårt team.
Vi sitter på Datavägen 5 i Järfälla. Här har vi stora, bekväma kontorsytor med närhet till både Jakobsbergs Centrum med all tänkbar service och sedan en fin natur att tillgå. Här H
Vi söker nu inne- och utesäljare inom belysning och elprodukter som vill vara med och växa i ett ungt spännande bolag där det finns goda chanser att avancera snabbt i både karriär och lön. Hos oss är den viktigaste anledningen till framgång i branschen sammanhållningen och trivseln på kontoret. Vi tror även på ett eget ansvar där du får möjligheten att vara med och påverka.
Om rollen
Du kommer i första hand arbeta med att besöka våra nuvarande kunder, el-konsulter, arkitekter och installatörer i området. Du kommer även att skapa nya kundkontrakt och med att bredda och utveckla vår försäljning i området. Du kommer genom din förmågan att driva försäljningen framåt, identifiera projekt och har en god känsla för kunders behov och lösa deras problem. Förutsättningarna för att lyckas är goda med en god support och backup internt tillsammans med dina kollegor och en hög närvaro ute på fältet hos kund.
Vi erbjuder dig
Möjlighet till god löneutveckling
Fina utvecklingsmöjligheter inom bolaget
Kontinuerlig coachning och uppföljning med sälj- & ledarskapsutbildningar
Nyrenoverat kontor i Järfälla med en familjär stämning
Kompetenta ledare med många års erfarenhet inom försäljning och ledarskap
Team med stor målinriktning
Fast Grundlön & rörliga provisioner och bonusar


Vi på THP söker dig som har:
Respekt
Långsiktighet
Kundfokus
Ansvar
Engagemang
Håller en utmärkt god service

THP Produktion vill ha dig som:
Kan flytande svenska i både tal och skrift
Har ett stort intresse av försäljning
Söker utveckling och har en stor drivkraft
Ansvarsfull och noga med sitt arbete

· Motiveras av att tjäna pengar
· Gillar tävlingar och medveten om sina mål
Övrigt:
· Heltid, tillsvidare
· Lön enligt överenskommelse
· Arbeta på distans – nej
· Annan ersättning – provisionslön
· Förmåner – fri parkering, utbildning

Är du personen vi söker, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Skicka in din ansökan till jobb@thp.se eller kontakta Sofie Birgersson för mer information gällande tjänsten på 0722-504000.

Ansök nu

LAGER OCH LOGISTIK TILL THP PRODUKTION

Lagerarbetare
Läs mer Jan 13
LAGER OCH LOGISTIK TILL THP PRODUKTION
Har du erfarenhet av logistik och varulagervård? Vill du vara en del av ett företag som präglas av driv, nytänkande med inställningen att ingenting är omöjligt? THP:s verksamhet expanderar och därför söker vi nu logistiker till vår verksamhet i Järfälla. Vårt lager håller i förbrukningsmaterial. Följ med oss på vår resa! Vi utvärderar ansökningar löpande och välkomnar din ansökan redan idag.
Om tjänsten
Du kommer att arbeta på THP Produktions lager i Järfälla och tillhöra vår arbetsgrupp som arbetar med vår varuvård. Gruppen består av driftassistenter och logistiker. Arbetet innebär inget skiftjobb. Du kommer att arbeta inom området varuvård och arbetsuppgifter inkluderar bl.a.: - Leveransuppföljning av leverantörer och förbrukningsmaterial - Kreditering mot leverantörer - Planering, uppföljning och analys av inventeringar - Utredning av lagerdifferenser samt transaktioner - Restuppföljning - Leveranssäkerhet - Indirekta inköp - E-verifikation - Arbete i affärssystem och dokumentation. Du kommer även arbeta med förbättrings- och förändringsarbete. Samarbete med inköp och övrig drift är en del av din vardag.

Vem är du?
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning men gärna också högskoleutbildning inom relevant område. Vidare har du ett par års erfarenhet av arbete inom logistikområdet och el. Flytande svenska i både tal och skrift är ett krav. Vidare ser vi att du uppfyller följande:
- Erfarenhet av lagersaldojusteringar
- Erfaren användare av affärssystem
- Erfarenhet av att hantera kunder och leverantörer
- Strukturerad och har sociala färdigheter
I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och vi söker dig som är serviceinriktad i kombination med hög problemlösningsförmåga. Du är noggrann och har ett öga för detaljer samtidigt som du gillar högt tempo och stark teamkänsla. Du trivs med att jobba både i team och enskilt.
Vi erbjuder dig:
- anställning i ett familjeföretag som värnar om sina anställda och aktivt arbetar för en trivsam arbetsmiljö.
- Du ges möjligheten att utvecklas genom projekt som både kan vara utmanande och givande.
Övrigt:
- Start – enligt överenskommelse
- Arbetstider - 40tim/vecka
- Anställningsform – Heltid med lön enligt överenskommelse
Urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka in din ansökan till jobb@thp.se och ange lager och logistik som ämne i ditt mail.

Övriga frågor kontakta Sofie Birgersson 0722-504000

Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

VVS Projektör/Konstruktör till THP KLEAA

VVS-ingenjör
Läs mer Dec 21
VVS Projektör/Konstruktör till THP KLEAA
THP KLEAA har stor efterfrågan att tillgodose kunders behov inom VVS och för att möta den ökade efterfrågan behöver vi fler medarbetare. Vi är stolta över att kunna leverera av hög kvalité ut till våra kunder.
Vi söker dig som har relevant ingenjörsutbildning med några års erfarenheter inom VVS området.
Är detta du?
Som VVS Projektör/Konstruktör hos oss arbetar vi tillsammans med våra beställare för att leverera rätt produkt till rätt projekt samt hjälpa våra kunder att vara kostnads- och energieffektiva. Du driver projekteringen tillsammans med oss och det innebär bland annat direkt kontakt med kund i hela kedjan från start till färdig produkt. Vi ser även att du är lösningsorienterad för att klara uppgiften.
I tjänsten igår bland annat:
- Projektering av konstruktion

- Beräkning av energi, värme, kyla, luft, sanitet samt om möjligt styr

- Bygg- och projekteringsmöten

- Representera företaget vid kontakt med externa partner
Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete i ett glatt gäng med positiv inställning.
Kvalifikationer
För rollen krävs genomförd utbildning som VVS ingenjör eller motsvarande YTH- utbildning eller praktisk erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Kompetenser som vi efterfrågar är tidigare erfarenhet av projektering inom VVS, förståelse för byggnadskonstruktion och system, dvs kunna se helheten. Du kommer att projektera, konstruera och beräkna men framför allt rita VVS.
System: Valfritt, Cad, autocad, magicad, revit
Svenska i tal och skrift.
B-körkort är ett krav.
Om dig
För att trivas hos oss vill vi att du är positiv, öppen och har lätt till skratt- då passar du in på vår arbetsplats. Vi har högt i tak och gillar när man tar initiativ och inte är rädd för att ställa frågor. Behöver man hjälp delar vi gärna med oss av vår kunskap och det vill vi att du också gör. Du arbetar lika gärna självständigt som i grupp, är öppen för nya idéer och lösnings-orienterad. Du har en förmåga att skapa och bibehålla god kundkontakt och trivs i mötet med människor.
Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en arbetsplats där du kan utvecklas, genom att med tiden ta dig an mer avancerade arbetsuppgifter. Du får möjlighet att bidra med att skaffa oss nya kunder och därmed styra vilka jobb vi tar. Du blir en del av ett gäng med gott samarbete och framåtanda som har roligt och trivs ihop.
Om oss
THP KLEAA är ett VVS bolag i kommersiella fastigheter och installation. Ventilation. Våra uppdrag består av allt från skolor, vårdcentraler och flerbostadshus. Verksamheten ingår i en större koncern där flera bolag inom bygg aktivt arbetar tillsammans vilket gör detta till en mycket spännande och dynamisk arbetsplats.
För mer information om denna tjänst kontakta Sofie Birgersson 072-250 40 00 mail: sofie@thp.se
Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.
Märk din ansökan med ämnet: VVS Projektör/Konstruktör.

Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Projektledare THP Produktion AB

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Dec 21
Vi är ett ungt dynamiskt byggföretag som expanderar väldigt fort. Vårt fokus ligger på offentliga lokaler såsom skolor, vårdcentraler och flerfamiljshus. Vill du vara med och utveckla med oss på THP Produktion AB? Just nu är vi inne i ett intensivt utvecklingsskede och därför söker vi nu en erfaren projektledare till oss inom byggteknik.
Om tjänsten
Arbetet som erfaren projektledare innebär att ha många samarbetsytor vilket förutsätter att skapa goda relationer och att kunna kommunicera på olika nivåer. Arbetet innebär att planera, leda och ansvara för att projektet genomförs i tid, till den kvalité och kostnad som är budgeterad. Som projektledare styr och samordnas projektets uppdrag och arbetsuppgifter mot mål. Du skapar ett bra arbetsklimat bland deltagarna i arbetsgruppen och stimulerar till nytänkande. Samarbeten och olika specialistkunskaper ses som tillgångar för att ombesörja och för att få projektet att flyta på. För att lyckas med projekt av dessa slag är struktur och planering av största vikt. Därför är kommande projektledare duktig på att skapa en hållbar planering för både sig själv och projekten samt är transparent och kommunikativ gällande aktiviteterna under projektets gång.
Dina uppgifter är att:
- Ansvara för planering, genomförande, uppföljning och avslut av byggprojekt.
- Ansvara för tidplaner, kostnadsuppföljningar, rapportering, samordning, dokumentation och kommunikation inom ditt projekt.
- Genomföra upphandlingar av konsulter och entreprenörer.
- Samordna projektets olika arbetsuppgifter och uppdrag och se till att allt följs upp.
- Stämma av projektets alla delar och rapportera till styrgruppen.
- Se till att alla i projektgruppen har projektets syfte och mål klart för sig.


Meriterande om projektledaren tidigare erfarenheter av:
- Offentlig verksamhet
- Kalkylering
- Upphandling/inköp
- Projektledarutbildning


Du som projektledare har även:
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift.
- Mycket goda kunskaper i Officepaketet och av att jobba i fastighetsrelaterade IT-miljö.


Arbetstid – Heltid, tillsvidare, vanlig anställning


Om verksamheten
THP Produktion AB är ett ungt byggföretag som skapar mervärde för kunder genom vårt helhetstänk och goda service. Vi arbetar med nära kundrelationer och där kunden känner sig delaktig. Vår kompetens är i världsklass när det gäller byggteknik, VVS, el och ekonomi där vi hanterar många utmaningar från många olika angreppspunkter. Våra helhetslösningar skapas för våra och kunder och som även bidrar till hållbara fungerande samhällen. Urval sker löpande så ansök nu.


Övrigt:
Start – enligt överenskommelse
Anställningsform – Heltid med lön enligt överenskommelse
Urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas innan sista ansökningsdag. Dina svar på våra ansökningsfrågor kommer att ligger som grund för bedömningen av din ansökan. Vänta inte att skicka in din ansökan utan ser du dig passa för tjänsten så tveka inte.
Välkommen in med din ansökan!
Övriga frågor kontakta Sofie Birgersson Mobil nr: 0722-504000 eller sofie@thp.se

Ansök nu

Projektkoordinator till THP Entreprenad AB

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Dec 1
Vi är ett ungt dynamiskt företag som expanderar väldigt fort. Vårt fokus ligger på kommersiella fastigheter såsom skolor, vårdcentraler och flerfamiljshus. Vill du vara med och utveckla med oss på THP Entreprenad? Just nu är vi inne i ett intensivt utvecklingsskede och därför söker vi en erfaren projektledare och samordnare inom utveckling/entreprenad för kommersiella fastigheter.
Om tjänsten
Arbetet som erfaren projektledare innebär att ha många samarbetsytor vilket förutsätter att skapa goda relationer och att kunna kommunicera på olika nivåer. Arbetet innebär att planera, leda och ansvara för att projektet genomförs i tid, till den kvalité och kostnad som är budgeterad. Som projektledare styr och samordnas projektets uppdrag och arbetsuppgifter mot mål. Du skapar ett bra arbetsklimat bland deltagarna i arbetsgruppen och stimulerar till nytänkande. Samarbeten och olika specialistkunskaper ses som tillgångar för att ombesörja och för att få projektet att flyta på. För att lyckas med projekt av dessa slag är struktur och planering av största vikt. Därför är kommande projektledare duktig på att skapa en hållbar planering för både sig själv och projekten samt är transparent och kommunikativ gällande aktiviteterna under projektets gång.
Dina uppgifter är att:
- Ansvara för planering, genomförande, uppföljning och avslut av projekt.
- Ansvara för tidplaner, kostnadsuppföljningar, rapportering, samordning, dokumentation och kommunikation inom ditt projekt.
- Genomföra upphandlingar av konsulter och entreprenörer.
- Samordna projektets olika arbetsuppgifter och uppdrag och se till att allt följs upp.
- Stämma av projektets alla delar och rapportera till styrgruppen.
- Se till att alla i projektgruppen har projektets syfte och mål klart för sig.


Meriterande om projektledaren tidigare har tidigare erfarenheter av:
- Offentlig verksamhet
- Kalkylering
- Upphandling/inköp
- Projektledarutbildning


Du som projektledare har även:
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift.
- Mycket goda kunskaper i Officepaketet och av att jobba i fastighetsrelaterade IT-miljö.


Om verksamheten
THP Entreprenad är ett ungt företag som skapar mervärde för kunder genom vårt helhetstänk och goda service. Vi arbetar med nära kundrelationer och där kunden känner sig delaktig. Vår kompetens är i världsklass när det gäller helhetslösningar för kommersiella fastigheter, där vi hanterar många utmaningar från många olika angreppspunkter. Våra helhetslösningar skapas för våra kunder och som även bidrar till hållbara fungerande samhällen.

Ansök nu

AVDELNINGSCHEF till THP EL AB

Civilingenjör, anläggning
Läs mer Dec 1
Har du erfarenhet av ett coachande ledarskap och är dessutom bra på att hitta nya affärer? Har du också ett sinne för struktur, ordning och reda? THP El AB erbjuder nu dig en spännande roll där du med långsiktighet går in och leder ett kompetent team av medarbetare med fokus på att utveckla avdelningens verksamhet.
Om tjänsten
Som Avdelningschef till THP EL i Järfälla har du det heltäckande ansvaret för avdelningens utveckling och lönsamhet. Detta sker genom direkt kundkontakt men även tillsammans med projektledarna på avdelningen som dagligen är ute hos kund. I din roll leder du och motiverar dina medarbetare på avdelningen.
I tjänsten ingår bland annat:
Att med utgångspunkt från krav, målsättningar och företagets policys leda och utveckla avdelningens verksamhet och personal för att uppnå bästa möjliga lönsamhet
Följa upp avdelnings resultat och i god tid vidta nödvändiga åtgärder
Aktivt bidra till företagets utveckling, samt att ledningens gemensamma mål nås
Att vara delaktig i affärsförhandlingar, anbud-offertgivning och avtal
Genomföra utvecklings och lönesamtal varje år
Att ta del av information som berör ansvarsområdet, ansvara för att rätt/lämplig information kommuniceras ut till avdelningen
Genomföra kundaktiviteter för att förstärka och vidareutveckla relationerna med nuvarande och nya kunder
Säkerställa att relevant miljölagstiftning efterföljs

Tjänsten är placerad i Järfälla och du rapporterar till vår VD och ingår i ledningsgrupp.
Är det här du?
Vi söker dig som är en öppen och lyhörd ledare med förmåga att skapa engagemang och delaktighet i gruppen. Som person är du strukturerad, kommunikativ, resultatorienterad och tycker om att hjälpa dina medarbetare på ett prestigelöst sätt. Du är affärsmässig och serviceinriktad med kundens behov i fokus. För att lyckas i den här rollen behövs även god erfarenhet av projektverksamhet samt samverkansaffärer.
Vidare har du
Teknisk högskoleexamen eller annan likvärdig utbildning i kombination med branscherfarenhet
Minst 3 års erfarenhet av en ledande befattning med personalansvar
God kunskap om entreprenadjuridik
Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt
B-körkort



Vi erbjuder dig:
En härlig arbetsmiljö med låg personalomsättning.
En stimulerande vardag med många utvecklingsmöjligheter.
En arbetsplats som har högt i tak, där du som individ värdesätts.



Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid
Placering: Kontoret/platskontoret samt ute i projekt runt om i Stockholm
Eventuella frågor besvaras av rekryterare Sofie Birgersson, mobil nr: 072-250 40 00 mejl: sofie@thp.se

Ansök nu

Håltagare till THP Produktion AB

Bygg- och anläggningsförare
Läs mer Nov 19
Vi på THP Produktion AB expanderar fort och söker nu fler medarbetare.
Som anställd hos oss skickar vi ut dig på olika uppdrag ute hos våra kunder. Arbetet kan variera allt ifrån större projekt under långa perioder till lite kortare uppdrag ute hos våra kunder.
Anställningskrav är erfarenhet som håltagare på minst 2 år. Vi ser att du har personliga egenskaper såsom:

Fysiskt stark
Stresstålig
Arbetar bra i team
Engagerad

Krav:

Talar svenska eller engelska
B-körkort
Referenser
Ordningsam
Kunna läsa ritningar

Känner du dig vara rätt person som vi söker så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Intervjuer sker löpande. Kontaktperson: Sofie Birgersson, sofie@thp.se mobil nr: 0722-504000

Ansök nu

Erfaren ekonomiassistent till THP Entreprenad AB

Ekonomiassistent
Läs mer Nov 18
THP Entreprenad är ett familjeföretag i byggbranschen. Vi arbetar med de mesta inom bygg, nyproduktion, ombyggnation och renovering. Vårt kännetecken är hög kvalitet och gott bemötande vilket vi kan leverera tack vare våra kompetenta medarbetare. Hos oss är personalen vår absolut viktigaste resurs och vi vill ge alla rätt förutsättningar för att göra ett bra jobb och utvecklas i företaget. Företaget växer och vi söker nu dig som är en erfaren ekonomiassistent. Du kommer både arbeta självständigt och i mindre team med andra på företaget.

Arbetsuppgifter:
I din roll som ekonomiassistent arbetar du strukturerat och självständigt med förekommande arbetsuppgifter:
- Löpande redovisning
- Kund- och leverantörsreskontra
- Lönehantering
- Avstämning
- Rapportering både till Skatteverket och till ekonomichef
- Administration
-Övrigt förekommande arbetsuppgifter för tre bolag under koncernen THP Group

Din bakgrund:
Du har minst tre års erfarenhet av kvalificerat arbete i redovisningsbranschen och en eftergymnasial utbildning eller kandidatexamen inom ekonomi från universitet. Du bör ha arbetat med ovanstående arbetsuppgifter 1-2 år. Du är kommunikativ och kommunicerar obehindrat i både tal och skrift på svenska och engelska. Som person är du lösningsorienterad och analytisk. Du arbetar självständigt och organiserar dina dag och dina arbetsuppgifter. Du ser dig själv som noggrann och slutför dina arbetsuppgifter enligt agendan.

Då tillsättandet ska ske så snart som möjligt kommer vi att göra vårt urval löpande.


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Plattsättare med erfarenhet till THP Produktion AB

Plattsättare
Läs mer Nov 16
THP Produktion AB är ett familjeföretag i byggbranschen. Vi arbetar med de mesta inom bygg, nyproduktion, ombyggnation och renovering. Vårt kännetecken är hög kvalitet och gott bemötande vilket vi kan leverera tack vare våra kompetenta medarbetare. Hos oss är personalen vår absolut viktigaste resurs och vi vill ge alla rätt förutsättningar för att göra ett bra jobb och utvecklas i företaget. Företaget växer och vi söker nu dig som är en självgående Plattsättare med dokumenterat yrkesbevis. Du kommer både arbeta självständigt och i mindre team i tätt samarbete med arbetsledare.
Som Plattsättare kommer du:
- Arbeta med varierade arbetsuppgifter inom nyproduktion, ombyggnation och renovering
- Ansvara för att upprätthålla byggnormerna och kvalitetssäkra ditt arbete
- Dokumentera ditt arbete löpande
- Ha en del kundkontakt och se till att ge bästa möjliga service till våra kunder
Krav:
- Minst 2 års arbetslivserfarenhet som Plattsättare
- Behörighetsbevis som Plattsättare
- Du klarar av ett fysiskt krävande arbete
- B- Körkort
- Svenska språket i tal och skrift eftersom det är ett krav på god kommunikation och dokumentation av ditt arbete
Vi söker dig som:
- Tycker att omväxling och snabba förändringar känns motiverande eftersom vi är ett litet företag som sätter kundens behov i fokus och snabbt anpassa oss därefter.
- Har en human människosyn samt har nolltolerans för trakasserier, nedsättande skämt och kränkande uttalande på arbetsplatsen.
- Vill att alla på företaget ska känna sig inkluderade och väl behandlade.
- Är driven och ansvarstagande
Meriterande är om du har:
- Meriterade utbildning
Övrigt: Start är omgående
Arbetstider: 7- 16 men kan variera beroende på de uppdrag vi har
Placering: Utgår hemifrån och åker direkt ut till arbetsplatsen. Vi har kontor på Datavägen 5 i Järfälla
Anställningsform: Tillsvidare tjänst, provanställning 6 månader
Ansökan: Skicka din ansökan till jobb@thp.se

Ansök nu

VVS Projektör/Konstruktör till THP KLEAA

VVS-ingenjör
Läs mer Nov 11
VVS Projektör/Konstruktör till THP KLEAA
THP KLEAA har stor efterfrågan att tillgodose kunders behov inom VVS och för att möta den ökade efterfrågan behöver vi fler medarbetare. Vi är stolta över att kunna leverera av hög kvalité ut till våra kunder.
Vi söker dig som har relevant ingenjörsutbildning med några års erfarenheter inom VVS området.
Är detta du?
Som VVS Projektör/Konstruktör hos oss arbetar vi tillsammans med våra beställare för att leverera rätt produkt till rätt projekt samt hjälpa våra kunder att vara kostnads- och energieffektiva. Du driver projekteringen tillsammans med oss och det innebär bland annat direkt kontakt med kund i hela kedjan från start till färdig produkt. Vi ser även att du är lösningsorienterad för att klara uppgiften.
I tjänsten igår bland annat:
- Projektering av konstruktion

- Beräkning av energi, värme, kyla, luft, sanitet samt om möjligt styr

- Bygg- och projekteringsmöten

- Representera företaget vid kontakt med externa partner
Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete i ett glatt gäng med positiv inställning.
Kvalifikationer
För rollen krävs genomförd utbildning som VVS ingenjör eller motsvarande YTH- utbildning eller praktisk erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Kompetenser som vi efterfrågar är tidigare erfarenhet av projektering inom VVS, förståelse för byggnadskonstruktion och system, dvs kunna se helheten. Du kommer att projektera, konstruera och beräkna men framför allt rita VVS.
System: Valfritt, Cad, autocad, magicad, revit
Svenska i tal och skrift.
B-körkort är ett krav.
Om dig
För att trivas hos oss vill vi att du är positiv, öppen och har lätt till skratt- då passar du in på vår arbetsplats. Vi har högt i tak och gillar när man tar initiativ och inte är rädd för att ställa frågor. Behöver man hjälp delar vi gärna med oss av vår kunskap och det vill vi att du också gör. Du arbetar lika gärna självständigt som i grupp, är öppen för nya idéer och lösnings-orienterad. Du har en förmåga att skapa och bibehålla god kundkontakt och trivs i mötet med människor.
Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en arbetsplats där du kan utvecklas, genom att med tiden ta dig an mer avancerade arbetsuppgifter. Du får möjlighet att bidra med att skaffa oss nya kunder och därmed styra vilka jobb vi tar. Du blir en del av ett gäng med gott samarbete och framåtanda som har roligt och trivs ihop.
Om oss
THP KLEAA är ett VVS bolag i kommersiella fastigheter och installation. Ventilation. Våra uppdrag består av allt från skolor, vårdcentraler och flerbostadshus. Verksamheten ingår i en större koncern där flera bolag inom bygg aktivt arbetar tillsammans vilket gör detta till en mycket spännande och dynamisk arbetsplats.
För mer information om denna tjänst kontakta Sofie Birgersson 072-250 40 00 mail: sofie@thp.se
Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.
Märk din ansökan med ämnet: VVS Projektör/Konstruktör.

Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Ledande snickare till THP Produktion

Träarbetare/Snickare
Läs mer Okt 21
Vi är ett ungt byggföretag med inriktning på tekniskt avancerade projekt. Vårt fokus ligger på offentliga lokaler, skolor, vårdcentraler och flerbostadshus. Vi jobbar med modern teknik i ett högt tempo med snäva tidsramar. Vi har flera år i rad expanderat och söker nu en snickare.
Vi letar efter en ledande snickare som har flerårig erfarenhet av yrket. Du ska kunna ta eget ansvar, kunna planera och vara självgående. Du måste kunna samarbeta. Du får gärna ha en bred kompetens i yrket och arbetat med kommersiella fastigheter.
Projekten du kommer att arbeta med finns utspritt över hela Stockholm.

Ansök nu

Projektledare till Vaelia AB

Projekteringsingenjör, bygg och anläggning
Läs mer Okt 8
Vi är ett ungt dynamiskt företag som expanderar väldigt fort. Vårt fokus ligger på byggmaterial till lokaler såsom skolor, vårdcentraler och flerfamiljshus. Vill du vara med och utveckla med oss på Vaelia AB? Just nu är vi inne i ett intensivt utvecklingsskede och därför söker vi en erfaren projektledare till oss inom byggmaterial.
Om tjänsten
Arbetet som erfaren projektledare innebär att ha många samarbetsytor vilket förutsätter att skapa goda relationer och att kunna kommunicera på olika nivåer. Arbetet innebär att planera, leda och ansvara för att projektet genomförs i tid, till den kvalité och kostnad som är budgeterad. Som projektledare styr och samordnas projektets uppdrag och arbetsuppgifter mot mål. Du skapar ett bra arbetsklimat bland deltagarna i arbetsgruppen och stimulerar till nytänkande. Samarbeten och olika specialistkunskaper ses som tillgångar för att ombesörja och för att få projektet att flyta på. För att lyckas med projekt av dessa slag är struktur och planering av största vikt. Därför är kommande projektledare duktig på att skapa en hållbar planering för både sig själv och projekten samt är transparent och kommunikativ gällande aktiviteterna under projektets gång.
Dina uppgifter är att:
- Ansvara för planering, genomförande, uppföljning och avslut av projekt.
- Ansvara för tidplaner, kostnadsuppföljningar, rapportering, samordning, dokumentation och kommunikation inom ditt projekt.
- Genomföra upphandlingar av konsulter och entreprenörer.
- Samordna projektets olika arbetsuppgifter och uppdrag och se till att allt följs upp.
- Stämma av projektets alla delar och rapportera till styrgruppen.
- Se till att alla i projektgruppen har projektets syfte och mål klart för sig.


Meriterande om projektledaren tidigare har tidigare erfarenheter av:
- Offentlig verksamhet
- Kalkylering
- Upphandling/inköp
- Projektledarutbildning


Du som projektledare har även:
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift.
- Mycket goda kunskaper i Officepaketet och av att jobba i fastighetsrelaterade IT-miljö.


Om verksamheten
Vaelia AB är ett ungt företag som skapar mervärde för kunder genom vårt helhetstänk och goda service. Vi arbetar med nära kundrelationer och där kunden känner sig delaktig. Vår kompetens är i världsklass när det gäller byggmaterial där vi hanterar många utmaningar från många olika angreppspunkter. Våra helhetslösningar skapas för våra kunder och som även bidrar till hållbara fungerande samhällen.


Övrigt:
Start – enligt överenskommelse
Anställningsform – Heltid med lön enligt överenskommelse
Urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök nu.


Välkommen in med din ansökan!


Övriga frågor kontakta Sofie Birgersson Mobil nr: 0722-504000 eller sofie@thp.se

Ansök nu

Projektledare EL

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Okt 8
THP Elteknik är ett ungt företag som söker nu en Projektledare för EL till projekt inom kommersiella fastigheter, flerfamiljsbostäder och kontor. THP Elteknik är ett företag som står inför en stark tillväxtresa och därför söker fler medarbetare som vill utvecklas tillsammans med oss. Som Projektledare EL på THP Elteknik ansvarar du för hela entreprenaden, från projektplanering till leverans. Om företaget: Ledorden hos THP Elteknik är kunskap, kvalité och ambition. Vi lägger stor vikt vid att leverera arbeten av högsta kvalité till våra kunder och är mycket måna om att medarbetarna ska trivas och utvecklas. THP Eltekniks vision är att leda branschen framåt genom passionerade och kompetenta medarbetare. Hos THP Elteknik kan du förvänta dig en trygg arbetsplats med en stabil organisation. De satsar på fortsatt tillväxt vilket gör det möjligt att vara med och påverka utvecklingen men långsiktiga samarbeten med kunder.


Om tjänsten
Arbetet som erfaren projektledare innebär att ha många samarbetsytor vilket förutsätter att skapa goda relationer och att kunna kommunicera på olika nivåer. Arbetet innebär att planera, leda och ansvara för att projektet genomförs i tid, till den kvalité och kostnad som är budgeterad. Som projektledare styr och samordnas projektets uppdrag och arbetsuppgifter mot mål. Du skapar ett bra arbetsklimat bland deltagarna i arbetsgruppen och stimulerar till nytänkande. Samarbeten och olika specialistkunskaper ses som tillgångar för att ombesörja och för att få projektet att flyta på. För att lyckas med projekt av dessa slag är struktur och planering av största vikt. Därför är kommande projektledare duktig på att skapa en hållbar planering för både sig själv och projekten samt är transparent och kommunikativ gällande aktiviteterna under projektets gång.
Dina uppgifter är att:
- Ansvara för planering, genomförande, uppföljning och avslut av projekt.
- Ansvara för tidplaner, kostnadsuppföljningar, rapportering, samordning, dokumentation och kommunikation inom ditt projekt.
- Genomföra upphandlingar av konsulter och entreprenörer.
- Samordna projektets olika arbetsuppgifter och uppdrag och se till att allt följs upp.
- Stämma av projektets alla delar och rapportera till styrgruppen.
- Se till att alla i projektgruppen har projektets syfte och mål klart för sig.


Meriterande om projektledaren tidigare har tidigare erfarenheter av:
- Offentlig verksamhet
- Kalkylering
- Upphandling/inköp
- Projektledarutbildning


Du som projektledare har även:
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift.
- Mycket goda kunskaper i Officepaketet och av att jobba i fastighetsrelaterade IT-miljö.
- B-körkort och tillgång till egen bil.
- Erfarenhet och kunskaper inom el och teknik.
Övrigt:
Start – enligt överenskommelse
Anställningsform – Heltid med lön enligt överenskommelse
Urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök nu.


Välkommen in med din ansökan!


Övriga frågor kontakta Sofie Birgersson Mobil nr: 0722-504000 eller sofie@thp.se

Ansök nu

Strategisk inköpare till THP/Vaelia AB

Inköpare
Läs mer Okt 5
THP/Vaelia AB är expert på hela byggprocessen och alla inköp har en avgörande inverkan på projektens ekonomi såväl som på bolagets totala ekonomi. Det innebär även ansvar för att vi arbetar miljömässigt, socialt hållbart och att vi etablerar säkra, effektiva och enkla inköp. Vill du vara med och utveckla med oss på THP/Vaelia AB? Vi är nu inne i ett intensivt utvecklingsskede och därför söker vi en erfaren inköpare till oss inom byggmaterial.
Om tjänsten
Arbetet som erfaren inköpare innebär att ha många samarbetsytor med leverantörer och kunder vilket förutsätter att skapa goda relationer och kunna kommunicera. Du arbetar självständigt och arbetar för vårt inköpsarbete avseende våra avtal. Du samverkar för att säkerställa bolagets inköpsstrategier, identifierar nya leverantörer, förhandlar, utvärderar, upprättar och följer upp ingångna avtal för THP/Vaelia AB.
Dina uppgifter är att utföra:
konkurrenskraftiga inköp
kontrollera över kvalitet, miljö, hälsa och säkerhet
kostnadseffektiva volyminköp
systematiskt inköpsarbete
etablerar säkra, effektiva och enkla inköp
samarbetar med leverantörer för att utveckla av varor och tjänster
leveranssäkerhet
omkostnadskontroll

Din profil
Vi söker dig som är senior inköpare med erfarenhet av centrala inköp inom byggbranschen eller liknande verksamhet. Du ser saker ur andra vinklar, öppen för nya idéer och brinner för att göra goda affärer. Du har en relevant utbildningsbakgrund inom området inköp, är bra på att skapa goda, långsiktiga relationer samt vill ha ett öppet och utvecklande samarbete med leverantörer och samarbetspartners. Vi ser att du är bra på att ta beslut och kan driva inköpsprocessen framåt utifrån organisationens behov.
Så är det att jobba på THP/Vaelia AB
På THP/Vaelia AB utvecklar du din fulla potential bland människor som bryr sig.
Som medarbetare är du företagets viktigaste tillgång och vi är därför måna om att du trivs och får möjlighet att växa och utföra ett arbete du är stolt över. Vår verksamhet vilar på gott samarbete och trygga relationer mellan såväl medarbetare som kunder och leverantörer.
När du arbetar på THP/Vaelia AB får du de rätta verktygen och resurserna för att bygga en hållbar framtid, både för dig och den värld du verkar i.
Information och ansökan
Är du personen vi söker? Hör av dig till oss om du vill söka eller har frågor om tjänsten. Du kan givetvis söka genom att ladda upp ditt CV och ditt personliga brev till jobb@thp.se eller kontakta ansvarig rekryterare Sofie Birgersson mobil nr: 072-250 40 00.
Plats Järfälla
Tjänst: Heltid
Start: Omgående eller efter överenskommelse
Ansökan: Sista ansökningsdag är den 31 oktober 2021
Ansvarig rekryterare: Sofie Birgersson mail: sofie@thp.se
Varmt välkommen in med din ansökan!
Om THP/Vaelia AB
Vi är ett företag som hjälper till med allt från projektering, materialval samt utförande. THP/Vaelia AB är ett företag som har utvecklats av anställda och har en gedigen bred arbetslivserfarenhet. Vi vill vara det företag som får uppdrag utifrån vår professionalitet. Vi har en nära kundrelation som gör att kunden får känna sig delaktig och vill rekommendera oss.
THP/Vaelia AB har både offentliga och privata uppdragsgivare och bygger allt från bostäder, gruppboenden, skolor och vårdcentraler till kommersiella fastigheter. Koncernen startade 2019 i Stockholm och har idag pågående projekt i flertalet regioner i Stockholms län. THP/Vaelia ingår i THP Group vilket bidrar till finansiell styrka och uthållighet. Med omtanke om sina medarbetare, kunder och omvärlden bygger THP för en hållbar framtid.

Ansök nu

Student eller frilansare inom IT/Webb till THP Group AB

Webbdesigner
Läs mer Okt 7
THP Produktions AB är ett familjeföretag i byggbranschen. Fokus ligger på offentliga byggnader såsom skolor, vårdcentraler men även flerfamiljsbostäder. Vi arbetar med flera olika projekt med snäva tidsramar runt om i ett flertal områden i Stockholms län. Vi har de senaste år expanderat stort och söker därför flera medarbetare.
Dina arbetsuppgifter
Vi behöver hjälp med att bygga upp vår hemsida. Vi behöver dig och din kunskap inom Webb, PHP och Wordpress till att genomföra vårt projekt.
Vem är du?
Du är antingen student eller frilansare inom webbdesign som vill arbeta vid sidan av dina studier eller ett kortare uppdrag som frilansande IT-/Webbkonsult. Du får stor frihet och roliga projekt som du kan arbeta med hemifrån och på plats i våra lokaler som finns i Järfälla. Om du är nybörjare i PHP eller Wordpress måste du vara villig att på egen hand lära dig mer om detta.
Vi erbjuder dig:
- att arbeta i ett familjeföretag som värnar om sina anställda och som aktivt arbetar för en trivsam arbetsmiljö.
- du ges möjligheten att utvecklas genom projektet som både kan vara utmanande och givande.
Arbetsuppgifter
Som webbutvecklare kommer du att arbeta med både design och funktionalitet där du utvecklar och designar hemsidor åt THP Produktion AB.
Du kommer bland annat att:
- ansvara för design och funktionalitet av hemsidan.
- ha möten med våra avdelningschefer gällande ditt projekt.
Vi söker dig som:
- är kreativ och initiativtagande.
- är strukturerad och kan hantera flera uppdrag samtidigt.
- är ute efter att ta nästa steg framåt i din karriär.
- har erfarenhet av Webbutveckling eller Webbdesign.
- behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
Det är meriterande:
- om du har erfarenhet av grafisk design.
- om du har erfarenhet av programmering eller systemutveckling.
Övrigt:
Start – enligt överenskommelse
Anställningsform – Heltid med lön enligt överenskommelse
Urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök nu.


Välkommen in med din ansökan!


Övriga frågor kontakta Sofie Birgersson Mobil nr: 0722-504000 eller sofie@thp.se

Ansök nu

Projektledare Byggteknik på THP Produktion AB

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Sep 28
Vi är ett ungt dynamiskt byggföretag som expanderar väldigt fort. Vårt fokus ligger på offentliga lokaler såsom skolor, vårdcentraler och flerfamiljshus. Vill du vara med och utveckla med oss på THP Produktion AB? Just nu är vi inne i ett intensivt utvecklingsskede och därför söker vi nu en erfaren projektledare till oss inom byggteknik.
Om tjänsten
Arbetet som erfaren projektledare innebär att ha många samarbetsytor vilket förutsätter att skapa goda relationer och att kunna kommunicera på olika nivåer. Arbetet innebär att planera, leda och ansvara för att projektet genomförs i tid, till den kvalité och kostnad som är budgeterad. Som projektledare styr och samordnas projektets uppdrag och arbetsuppgifter mot mål. Du skapar ett bra arbetsklimat bland deltagarna i arbetsgruppen och stimulerar till nytänkande. Samarbeten och olika specialistkunskaper ses som tillgångar för att ombesörja och för att få projektet att flyta på. För att lyckas med projekt av dessa slag är struktur och planering av största vikt. Därför är kommande projektledare duktig på att skapa en hållbar planering för både sig själv och projekten samt är transparent och kommunikativ gällande aktiviteterna under projektets gång.
Dina uppgifter är att:
- Ansvara för planering, genomförande, uppföljning och avslut av byggprojekt.
- Ansvara för tidplaner, kostnadsuppföljningar, rapportering, samordning, dokumentation och kommunikation inom ditt projekt.
- Genomföra upphandlingar av konsulter och entreprenörer.
- Samordna projektets olika arbetsuppgifter och uppdrag och se till att allt följs upp.
- Stämma av projektets alla delar och rapportera till styrgruppen.
- Se till att alla i projektgruppen har projektets syfte och mål klart för sig.


Meriterande om projektledaren tidigare erfarenheter av:
- Offentlig verksamhet
- Kalkylering
- Upphandling/inköp
- Projektledarutbildning


Du som projektledare har även:
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift.
- Mycket goda kunskaper i Officepaketet och av att jobba i fastighetsrelaterade IT-miljö.


Arbetstid – Heltid, tillsvidare, vanlig anställning


Om verksamheten
THP Produktion AB är ett ungt byggföretag som skapar mervärde för kunder genom vårt helhetstänk och goda service. Vi arbetar med nära kundrelationer och där kunden känner sig delaktig. Vår kompetens är i världsklass när det gäller byggteknik, VVS, el och ekonomi där vi hanterar många utmaningar från många olika angreppspunkter. Våra helhetslösningar skapas för våra och kunder och som även bidrar till hållbara fungerande samhällen. Urval sker löpande så ansök nu.


Övrigt:
Start – enligt överenskommelse
Anställningsform – Heltid med lön enligt överenskommelse
Urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas innan sista ansökningsdag. Dina svar på våra ansökningsfrågor kommer att ligger som grund för bedömningen av din ansökan. Vänta inte att skicka in din ansökan utan ser du dig passa för tjänsten så tveka inte.
Välkommen in med din ansökan!
Övriga frågor kontakta Sofie Birgersson Mobil nr: 0722-504000 eller sofie@thp.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu