Järfällahus AB jobb i Järfälla

Hitta lediga jobb hos Järfällahus AB i Järfälla. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Järfälla.

Vill du bli vår arbetsledare för lokalvård?

Arbetsledare, städ/Husfru/Städledare
Läs mer Feb 15
Är du en serviceinriktad person som alltid har kunden i fokus? Trivs du bäst i en miljö som präglas av nära samarbeten och högt engagemang? Lockas du av tanken att skapa samhällsnytta på riktigt? Då kan du vara vår nya arbetsledare för lokalvård.  

Järfällahus fortsätter sin utvecklingsresa och söker nu dig som vill vara med och driva utvecklingen av trygga och trivsamma boendemiljöer i Järfälla!

 

Om rollen

Järfällahus driver ett arbete tillsammans med våra hyresgäster med stort fokus på att skapa trygga och trivsamma boendemiljöer. Vi utvecklar och anpassar vår organisation med att få igång nya arbetssätt med ökat kundfokus för att möta behovet. Som ett steg i detta har vi startat upp en ny verksamhet med fokus på lokalvård och våra utemiljöer. I vår fortsatta utvecklingsresa behöver vi förstärka vår nya verksamhet med en ansvarstagande, engagerad och prestigelös arbetsledare med inriktning på lokalvård som vill vara med och leda Järfällahus till nästa nivå.

Du kommer till en del av Järfällahus kärnverksamhet som ansvarar för att våra hyresgäster ska ha en trivsam boendemiljö. Du blir arbetsledare för en grupp lokalvårdare, där du ansvarar för att säkerställa att den dagliga verksamheten följer framtagna processer och rutiner. Rollen som arbetsledare har även ett operativt inslag  vilket innebär att du själv aktivt arbetar som lokalvårdare ihop med teamet och utför de arbetsuppgifter som ingår i rollen som lokalvårdare. Du rapporterar till chefen för yttre skötsel, lokalvård och miljövärdar. 

 

Exempel på arbetsuppgifter:



• Daglig styrning inom teamet
• Städning enligt överenskomna städrutiner inom daglig lokalvård, trappstäd samt fönsterputs
• Periodiska insatser inom storstädning med tillhörande dokumentation
• Säkerställa att material och tillbehör finns och annars beställs vid behov
• Rutininspektioner varje dag i allmänna utrymmen för att säkerställa att de hålls fräscha
• Stärka områdena utifrån ett trygghetsperspektiv i samverkan med övriga avdelningar inom bolaget
• Ha kontakt gentemot hyresgäster, entreprenörer, hyresgästföreningen m.fl.
• Tydlig hyresgästdialog med fokus på vår årliga kundundersökning (NKI)
• Representera avdelningen vid upphandlingar

 

Om dig

Som ledare är du en förebild och agerar genom ett prestigelöst, engagerat, lyhört och målfokuserat arbetssätt.

För att trivas i rollen tror vi att du är en serviceinriktad och driven person som har ett helhetsperspektiv och som kan planera och styra det dagliga arbetet inom lokalvård på ett lösningsfokuserat och pedagogiskt sätt, likväl som du förstår vikten av att vara en lagspelare och kunna samverka med andra. Du är lyhörd och har ett professionellt bemötande gentemot hyresgäster och medarbetare.

 

Din bakgrund


Vi söker dig som har arbetat minst tre år med lokalvård. Det är också meriterande om du har haft en arbetsledande roll sedan tidigare liksom erfarenhet av daglig styrning.

Du ska ha minst gymnasieutbildning. Har du dessutom kompletterat med en arbetsledande utbildning anses det meriterande.

Du behöver ha mycket goda språkkunskaper i det svenska språket, såväl muntligt som skriftligt. Behärskar du dessutom fler språk samt har du tidigare erfarenhet av att ha arbetat inom allmännyttan ses det också som meriterande. Du behöver även ha körkort, B-kort.

 

Vårt erbjudande

På Järfällahus arbetar vi aktivt med samverkan och inkludering där alla tidigt får vara med och bidra med sin kompetens över verksamhetsgränserna och i olika projekt. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Du blir en del av en spännande organisation med trevliga, engagerade och kompetenta kollegor, där du får möjligheten att vara med och påverka utvecklingen av en ännu tryggare och mer attraktiv boendemiljö i Järfälla. Vi är ett bolag som vill skapa balans mellan arbete och fritid och erbjuder förtroendearbetstid.

 

Om Järfällahus

Järfällahus är ett allmännyttigt bostadsföretag, som ägs av Järfälla kommun. Vi äger och förvaltar över 5 601 lägenheter, 480 kommersiella lokaler och 4 600 fordonsplatser. Hos oss arbetar 86 medarbetare.

Som kommunens egna bostadsbolag spelar vi en viktig roll i kommunens tillväxt. Vi ska säkra ett varierat utbud av attraktiva lägenheter med hyresrätt för kommunens växande befolkning. Vi ska driva en långsiktig hållbarhet i kommunens utveckling och arbetar aktivt för goda boendemiljöer och en attraktiv närmiljö för de boende. Våra fastigheter ska i ökad utsträckning energieffektiviseras och vi ska verka för en grön omställning.

Vi ska vara ett föredöme som samhällsägt företag när det gäller socialt ansvarstagande. Det innebär bland annat att vi i samarbete med Järfälla kommun och andra aktörer arbetar med trygghetsfrågor, att motverka segregation och att tillgänglighetsanpassa lägenheter.

På Järfällahus arbetar vi efter våra ledord/värdeord engagerad, professionell och omtänksam. Vill du veta mer om Järfällahus och vad vi jobbar med? Besök oss på: www.jarfallahus.se

 

Ansökan

Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig? Då är du välkommen att vara med på vår resa att utveckla verksamheten i linje med våra värdeord. 

Välkommen att skicka in din ansökan! 

 

Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan redan idag. Du gör det genom att klicka på Ansök.



Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Carlos Banda chef yttre skötsel, lokalvård och miljövärdar, genom att mejla carlos.banda@jarfallahus.se

Ansök nu

Vill du bli vår nya HR-generalist?

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Feb 13
Letar du efter nästa spännande möjlighet inom HR? Trivs du bäst i en miljö som präglas av nära samarbeten och högt engagemang? Lockas du av tanken att skapa samhällsnytta på riktigt? Då kan du vara vår nya HR-generalist.  

 

Järfällahus fortsätter sin utvecklingsresa och söker nu dig som vill vara med och driva utvecklingen av trygga och trivsamma boendemiljöer i Järfälla!

 

Om rollen

I rollen som HR-generalist kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom HR-området där du primärt stöttar chefer inom våra kompetensområden och utifrån deras behov. Du ges samtidigt förtroendet att självständigt driva och ansvara för egna utvecklingsområden inom HR. Ett brett och givande uppdrag där du får chansen att vara med och utveckla både HR-funktionen och ytterst bidra till att våra hyresgäster upplever ett fastighetsbolag i framkant.

Du kommer till en del av Järfällahus stödfunktioner som tillsammans med en Lönekonsult/HR-assistent ansvarar för att leverera ett professionellt, engagerat och kundrelaterat stöd till samtliga inom bolaget. Du rapporterar till HR-chefen.

 

Exempel på arbetsuppgifter:



• Stöd i rehabilitering, arbetsmiljö, arbetsrätt och förhandling samt ge stöd utifrån tolkning av lagar och avtal
• Bidra med utveckling av våra HR-områden, primärt arbetsmiljö då vi är inne i en ISO-certifiering inom arbetsmiljö
• Stöd i lönebildningsarbetet
• Stötta i rekryteringar
• Delaktig i arbetet med arbetsgivarvarumärket
• Samverkan med fackliga parter
• On- och off boarding
• Medverkan på företagssamråd
• Omvärldsbevakning inom HR-området

 

Om dig

För att trivas i rollen är du en driven person som tar ansvar för ditt eget arbete samtidigt som du förstår vikten av att samverka och inkludera övriga inom HR, liksom chefer och medarbetare inom bolaget. Som person har du hög integritet, ett prestigelöst, engagerat, lyhört och målfokuserat arbetssätt samt en god kommunikativ förmåga.

 

Din bakgrund
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom HR samt har arbetat med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare och känner dig trygg i dessa. Du har god system- och IT-vana samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av HR-arbete inom offentlig sektor och erfarenhet kring upphandling av HR-relaterade system och tjänster. Det är även meriterande om du sedan tidigare är certifierad i något testverktyg för personlighetstest och färdighetstest.

 

Är du vår nya medarbetare?

Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig? Då är du välkommen att vara med på vår resa att utveckla verksamheten i linje med våra värdeord; engagerad, omtänksam och professionell. På Järfällahus arbetar vi aktivt med samverkan och inkludering, där alla tidigt får vara med och bidra med sin kompetens över verksamhetsgränserna och i olika projekt. Du blir en del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor där du får möjligheten att vara med och påverka utvecklingen av en ännu tryggare och mer attraktiv boendemiljö i Järfälla.

 

Om Järfällahus

Järfällahus är ett allmännyttigt bostadsföretag, som ägs av Järfälla kommun. Vi äger och förvaltar över 5 601 lägenheter, 480 kommersiella lokaler och 4 600 fordonsplatser. Hos oss arbetar 96 medarbetare.

Som kommunens egna bostadsbolag spelar vi en viktig roll i kommunens tillväxt. Vi ska säkra ett varierat utbud av attraktiva lägenheter med hyresrätt för kommunens växande befolkning. Vi ska driva en långsiktig hållbarhet i kommunens utveckling och arbetar aktivt för goda boendemiljöer och en attraktiv närmiljö för de boende. Våra fastigheter ska i ökad utsträckning energieffektiviseras och vi ska verka för en grön omställning.

Vi ska vara ett föredöme som samhällsägt företag när det gäller socialt ansvarstagande. Det innebär bland annat att vi i samarbete med Järfälla kommun och andra aktörer arbetar med trygghetsfrågor, att motverka segregation och att tillgänglighetsanpassa lägenheter.

 

På Järfällahus arbetar vi efter våra ledord/värdeord engagerad, professionell och omtänksam. Vill du veta mer om Järfällahus och vad vi jobbar med? Besök oss på: www.jarfallahus.se

 

Ansökan

Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig? Då är du välkommen att vara med på vår resa att utveckla verksamheten i linje med våra värdeord.

Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan redan idag. Du gör det genom att klicka på Ansök.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Josefin Artursson, HR-konsult, genom att mejla Josefin.Artursson@jarfallahus.se, alternativt Jennie Sahlsten, VD, genom att meja Jennie.Sahlsten@jarfallahus.se.

Ansök nu

Vill du bli vår arbetsledare för lokalvård?

Arbetsledare, städ/Husfru/Städledare
Läs mer Dec 8
Är du en serviceinriktad person som alltid har kunden i fokus? Trivs du bäst i en miljö som präglas av nära samarbeten och högt engagemang? Lockas du av tanken att skapa samhällsnytta på riktigt? Då kan du vara vår nya arbetsledare för lokalvård.  

Järfällahus fortsätter sin utvecklingsresa och söker nu dig som vill vara med och driva utvecklingen av trygga och trivsamma boendemiljöer i Järfälla!

 

Om rollen

Järfällahus driver ett arbete tillsammans med våra hyresgäster med stort fokus på att skapa trygga och trivsamma boendemiljöer. Vi utvecklar och anpassar vår organisation med att få igång nya arbetssätt med ökat kundfokus för att möta behovet. Som ett steg i detta har vi startat upp en ny verksamhet med fokus på lokalvård och våra utemiljöer. I vår fortsatta utvecklingsresa behöver vi förstärka vår nya verksamhet med en ansvarstagande, engagerad och prestigelös arbetsledare med inriktning på lokalvård som vill vara med och leda Järfällahus till nästa nivå.

Du kommer till en del av Järfällahus kärnverksamhet som ansvarar för att våra hyresgäster ska ha en trivsam boendemiljö. Du blir arbetsledare för en grupp lokalvårdare, där du ansvarar för att säkerställa att den dagliga verksamheten följer framtagna processer och rutiner. Rollen som arbetsledare har även ett operativt inslag  vilket innebär att du själv aktivt arbetar som lokalvårdare ihop med teamet och utför de arbetsuppgifter som ingår i rollen som lokalvårdare. Du rapporterar till chefen för yttre skötsel, lokalvård och miljövärdar. 

 

Exempel på arbetsuppgifter:



• Daglig styrning inom teamet
• Städning enligt överenskomna städrutiner inom daglig lokalvård, trappstäd samt fönsterputs
• Periodiska insatser inom storstädning med tillhörande dokumentation
• Säkerställa att material och tillbehör finns och annars beställs vid behov
• Rutininspektioner varje dag i allmänna utrymmen för att säkerställa att de hålls fräscha
• Stärka områdena utifrån ett trygghetsperspektiv i samverkan med övriga avdelningar inom bolaget
• Ha kontakt gentemot hyresgäster, entreprenörer, hyresgästföreningen m.fl.
• Tydlig hyresgästdialog med fokus på vår årliga kundundersökning (NKI)
• Representera avdelningen vid upphandlingar

 

Om dig

Som ledare är du en förebild och agerar genom ett prestigelöst, engagerat, lyhört och målfokuserat arbetssätt.

För att trivas i rollen tror vi att du är en serviceinriktad och driven person som har ett helhetsperspektiv och som kan planera och styra det dagliga arbetet inom lokalvård på ett lösningsfokuserat och pedagogiskt sätt, likväl som du förstår vikten av att vara en lagspelare och kunna samverka med andra. Du är lyhörd och har ett professionellt bemötande gentemot hyresgäster och medarbetare.

 

Din bakgrund


Vi söker dig som har arbetat minst tre år med lokalvård. Det är också meriterande om du har haft en arbetsledande roll sedan tidigare liksom erfarenhet av daglig styrning.

Du ska ha minst gymnasieutbildning. Har du dessutom kompletterat med en arbetsledande utbildning anses det meriterande.

Du behöver ha mycket goda språkkunskaper i det svenska språket, såväl muntligt som skriftligt. Behärskar du dessutom fler språk samt har du tidigare erfarenhet av att ha arbetat inom allmännyttan ses det också som meriterande. Du behöver även ha körkort, B-kort.

 

Vårt erbjudande

På Järfällahus arbetar vi aktivt med samverkan och inkludering där alla tidigt får vara med och bidra med sin kompetens över verksamhetsgränserna och i olika projekt. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Du blir en del av en spännande organisation med trevliga, engagerade och kompetenta kollegor, där du får möjligheten att vara med och påverka utvecklingen av en ännu tryggare och mer attraktiv boendemiljö i Järfälla. Vi är ett bolag som vill skapa balans mellan arbete och fritid och erbjuder förtroendearbetstid.

 

Om Järfällahus

Järfällahus är ett allmännyttigt bostadsföretag, som ägs av Järfälla kommun. Vi äger och förvaltar över 5 601 lägenheter, 480 kommersiella lokaler och 4 600 fordonsplatser. Hos oss arbetar 86 medarbetare.

Som kommunens egna bostadsbolag spelar vi en viktig roll i kommunens tillväxt. Vi ska säkra ett varierat utbud av attraktiva lägenheter med hyresrätt för kommunens växande befolkning. Vi ska driva en långsiktig hållbarhet i kommunens utveckling och arbetar aktivt för goda boendemiljöer och en attraktiv närmiljö för de boende. Våra fastigheter ska i ökad utsträckning energieffektiviseras och vi ska verka för en grön omställning.

Vi ska vara ett föredöme som samhällsägt företag när det gäller socialt ansvarstagande. Det innebär bland annat att vi i samarbete med Järfälla kommun och andra aktörer arbetar med trygghetsfrågor, att motverka segregation och att tillgänglighetsanpassa lägenheter.

På Järfällahus arbetar vi efter våra ledord/värdeord engagerad, professionell och omtänksam. Vill du veta mer om Järfällahus och vad vi jobbar med? Besök oss på: www.jarfallahus.se

 

Ansökan

Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig? Då är du välkommen att vara med på vår resa att utveckla verksamheten i linje med våra värdeord. 

Välkommen att skicka in din ansökan! 

 

Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan redan idag. Du gör det genom att klicka på Ansök.



Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Carlos Banda chef yttre skötsel, lokalvård och miljövärdar, genom att mejla carlos.banda@jarfallahus.se

Ansök nu

Är du vår nya hyresgästsamordnare?

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Nov 21
Har du ett genuint intresse för kundkontakter och vara med där det händer? Trivs du bäst i en miljö som präglas av nära samarbeten och högt engagemang? Lockas du av tanken att får vara en del i ett bolag som skapar samhällsnytta på riktigt? Då kan du vara vår nya hyresgästsamordnare.

 

Ditt uppdrag

Vi söker nu dig som förstår vikten av att ge tydlig och rätt information till våra hyresgäster om allt som händer inom bolaget och som gillar att ha mycket kundkontakter. Som hyresgästsamordnare erbjuder vi dig ett spännande och varierat arbete. Du ingår i avdelningen VD-stab och rapporterar till VD.

Som hyresgästsamordnare är du en viktig länk mellan bolaget och våra hyres- och lokalgäster där fokus ligger på hyresgästkommunikation kring allt som rör bolaget. Du är bland annat delaktig vid startmöten och projekt- och byggmöten för att hålla dig uppdaterad om de projekt som pågår. Du håller dig också uppdaterad om allt som händer inom vår kärnverksamhet, förvaltningen, samt det som pågår generellt inom bolaget. Som hyresgästsamordnare har du många kontaktytor internt med kollegor från samtliga avdelningar. På Järfällahus arbetar vi med vidareutveckling av våra medarbetare och du ges goda möjligheter att kunna vara med och påverka och utveckla dig själv i din yrkesroll.     


Exempel på arbetsuppgifter:


• Ansvarig för all hyresgästkommunikation kopplat till pågående projekt, förvaltning och generellt inom bolaget
• Samordna information och paketera det på ett bra och tydligt sätt ut till våra hyresgäster
• Kalla till och hålla i boendedialoger och bomöten (majoriteten av dessa kan förekomma utanför kontorstid)
• Ansvarig för hyresgästernas boendefrågor kopplat till vissa projekt
• Ansvara för eventuella evakueringar av hyresgäster kopplat till vissa projekt
• Inhämtning av hyresgästernas godkännande av upprustning kopplat till vissa byggprojekt

 

Vem är du?

För att trivas tycker du det är kul att ha en samordnande roll där du är en lösningsfokuserad och driven person som självständigt söker upp den information du behöver för att hålla hyresgästerna uppdaterade om vad som händer. Då du har många kontaktytor i din roll är det viktigt att du förstår vikten av samverkan, att du är lyhörd och har ett bra bemötande gentemot hyresgäster, kunder och medarbetare samt att du är mycket tydlig i din kommunikation.  

 

Din bakgrund

Du är van att ha många olika kontaktytor samtidigt och då du kommer att jobba i olika digitala verktyg behöver du ha god datavana. Du ska tycka det är kul att jobba med sociala medier och har du tidigare erfarenhet av att arbeta med rörligt material är det meriterande. Behärskar du dessutom fler språk än svenska och engelska är det också meriterande.  

 

Om oss
Järfällahus är ett allmännyttigt bostadsföretag, som ägs av Järfälla kommun. Vi äger och förvaltar cirka 5 600 lägenheter, 475 kommersiella lokaler och 4 600 fordonsplatser. Hos oss arbetar 74 medarbetare.

Som kommunens egna bostadsbolag spelar vi en viktig roll i kommunens tillväxt. Vi ska säkra ett varierat utbud av attraktiva lägenheter med hyresrätt för kommunens växande befolkning. Vi ska driva en långsiktig hållbarhet i kommunens utveckling och arbetar aktivt för goda boendemiljöer och en attraktiv närmiljö för de boende. Våra fastigheter ska i ökad utsträckning energieffektiviseras och vi ska verka för en grön omställning.

 Vi ska vara ett föredöme som samhällsägt företag när det gäller socialt ansvarstagande. Det innebär bland annat att vi i samarbete med Järfälla kommun och andra aktörer arbetar med trygghetsfrågor, att motverka segregation och att tillgänglighetsanpassa lägenheter.

 

På Järfällahus arbetar vi utifrån starkt kundfokus och ett inkluderande och samverkande arbetssätt, där vi utgår från våra värdeord: engagerad, professionell och omtänksam. Vill du veta mer om Järfällahus och vad vi jobbar med? Besök oss på: www.jarfallahus.se

 

Är du vår nya medarbetare?

Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig? Då är du välkommen att vara med på vår resa att utveckla verksamheten i linje med våra värdeord. På Järfällahus arbetar vi aktivt med samverkan och inkludering där alla tidigt får vara med och bidra med sin kompetens över verksamhetsgränserna och i olika projekt. Du blir en del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor, där du får möjligheten att få vara med och påverka utvecklingen av en ännu tryggare och mer attraktiv boendemiljö i Järfälla.

 

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas.

 

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sandra Dickman, hyresgästsamordnare, genom att mejla Sandra.Dickman@jarfallahus.se.  

 

Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan redan idag. Du gör det genom att klicka på Ansök.



Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök nu

Är du vår nya medarbetare i boservice?

Kontorsreceptionist
Läs mer Nov 20
Har du ett genuint intresse för kundkontakter och att ge service i världsklass? Trivs du bäst i en miljö som präglas av nära samarbeten och högt engagemang? Lockas du av tanken att får vara en del i ett bolag som skapar samhällsnytta på riktigt? Då kan du vara vår nya kollega i boservice.

 

Ditt uppdrag

Vi erbjuder arbete i ett företag som är inne i en spännande fas. Just nu ställer vi om vår organisation för att ännu bättre kunna möta hyresgästernas behov och skapa en ännu tryggare och trevligare boendemiljö. Det uppnår vi genom ökad synlighet och närvaro på plats i våra områden. En god kontakt med hyresgästerna är en förutsättning för att vi ska kunna stärka vårt fokus på trygghet. Därför sker en anpassning av vår organisation och utveckling av rollerna utifrån dagens utmaningar och möjligheter.

Vi söker nu dig som gillar service och att ha mycket kundkontakter. I boservice erbjuder vi dig ett spännande och varierat arbete med främst administrativa uppgifter. Du ingår i avdelningen Kund och marknad och rapporterar till Kund- och marknadschef. Du är företagets ansikte utåt och har nära kontakt med hyresgäster och kunder i Järfälla.

I boservice agerar du första kontakt och ansvarar för att besvara eller vidarebefordra ärenden från hyresgäster, entreprenörer och andra intressenter. Uppdraget innebär främst kundtjänst och nyckelhantering. På Järfällahus arbetar vi med vidareutveckling av våra medarbetare och du ges goda möjligheter att kunna vara med och påverka och utveckla dig själv i din yrkesroll.     


Exempel på arbetsuppgifter:


• Ta emot och registrera felanmälningar från hyresgäster och fastighetsskötare via telefon, digitalt och fysiska besök.
• Registrera jourrapporter i vårt fastighetssystem, PM5.
• Nyckelhantering i programmen KeyControl och Aptus
• Kundtjänst via telefon, traditionell växelhantering, in- och utlämning av information, besvara frågor etc.
• Bevaka och svara på inkommande e-post
• Allehanda traditionella receptionsuppgifter såsom att ta emot hyresgäster, entreprenörer och besökare till huvudkontoret.
• Journalföring av inkommande e-post och brev
• Vid behov skapa fakturor i fastighetssystemet PM5
• Fakturagranskning

 

Vem är du?

För att trivas i rollen tror vi att du är en serviceinriktad person som har lätt för att skapa goda relationer med folk. Då du har många kontaktytor i din roll är det viktigt att du är lyhörd och har ett bra bemötande gentemot hyresgäster, kunder och medarbetare samt att du är tydlig i din kommunikation. Du behöver även vara lugn och stresstålig.

Du har tidigare erfarenhet inom service och tycker det är kul med kundkontakter. Du kommer jobba i flertalet olika system vilket innebär att du behöver ha datavana sedan tidigare. Behärskar du dessutom fler språk än svenska och engelska är det meriterande.  

 

Om oss
Järfällahus är ett allmännyttigt bostadsföretag, som ägs av Järfälla kommun. Vi äger och förvaltar cirka 5 600 lägenheter, 475 kommersiella lokaler och 4 600 fordonsplatser. Hos oss arbetar 80 medarbetare.

Som kommunens egna bostadsbolag spelar vi en viktig roll i kommunens tillväxt. Vi ska säkra ett varierat utbud av attraktiva lägenheter med hyresrätt för kommunens växande befolkning. Vi ska driva en långsiktig hållbarhet i kommunens utveckling och arbetar aktivt för goda boendemiljöer och en attraktiv närmiljö för de boende. Våra fastigheter ska i ökad utsträckning energieffektiviseras och vi ska verka för en grön omställning.

Vi ska vara ett föredöme som samhällsägt företag när det gäller socialt ansvarstagande. Det innebär bland annat att vi i samarbete med Järfälla kommun och andra aktörer arbetar med trygghetsfrågor, att motverka segregation och att tillgänglighetsanpassa lägenheter.

 

På Järfällahus arbetar vi utifrån starkt kundfokus och ett inkluderande och samverkande arbetssätt, där vi utgår från våra värdeord: engagerad, professionell och omtänksam. Vill du veta mer om Järfällahus och vad vi jobbar med? Besök oss på: www.jarfallahus.se

 

Är du vår nya medarbetare?

Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig? Då är du välkommen att vara med på vår resa att utveckla verksamheten i linje med våra värdeord. På Järfällahus arbetar vi aktivt med samverkan och inkludering där alla tidigt får vara med och bidra med sin kompetens över verksamhetsgränserna och i olika projekt. Du blir en del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor, där du får möjligheten att få vara med och påverka utvecklingen av en ännu tryggare och mer attraktiv boendemiljö i Järfälla.

 

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas.

På Järfällahus arbetar vi aktivt med ett inkluderande synsätt för att skapa mångfald och därmed ser vi gärna manliga sökanden.

 

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Agneta Lundström, Kund- och marknadschef, genom att mejla Agneta.Lundström@jarfallahus.se.  

 

Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan redan idag. Du gör det genom att klicka på Ansök.



Tjänsten är en tillsvidareanställning som föregås av en provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök nu

Är du vår nya bovärd?

Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd
Läs mer Sep 27
Är du en serviceinriktad person som alltid har kunden i fokus? Trivs du bäst i en miljö som präglas av nära samarbeten och högt engagemang? Lockas du av tanken att skapa samhällsnytta på riktigt? Järfällahus fortsätter sin utvecklingsresa och söker Bovärdar som vill vara med och driva utvecklingen av trygga och trivsamma boendemiljöer i Järfälla!

 

Om oss
Järfällahus är ett allmännyttigt bostadsföretag, som ägs av Järfälla kommun. Vi äger och förvaltar över 5 700 lägenheter, 480 kommersiella lokaler och 4 600 fordonsplatser. Hos oss arbetar 80 medarbetare.

Som kommunens egna bostadsbolag spelar vi en viktig roll i kommunens tillväxt. Vi ska säkra ett varierat utbud av attraktiva lägenheter med hyresrätt för kommunens växande befolkning. Vi ska driva en långsiktig hållbarhet i kommunens utveckling och arbetar aktivt för goda boendemiljöer och en attraktiv närmiljö för de boende. Våra fastigheter ska i ökad utsträckning energieffektiviseras och vi ska verka för en grön omställning.

Vi ska vara ett föredöme som samhällsägt företag när det gäller socialt ansvarstagande. Det innebär bland annat att vi i samarbete med Järfälla kommun och andra aktörer arbetar med trygghetsfrågor, att motverka segregation och att tillgänglighetsanpassa lägenheter. 

På Järfällahus arbetar vi efter våra ledord/värdeord engagerad, professionell och omtänksam. Vill du veta mer om Järfällahus och vad vi jobbar med? Besök oss på: www.jarfallahus.se

 

Ditt uppdrag

Vårt bolag för ett arbete med stort fokus på att skapa trygga och trivsamma boendemiljöer tillsammans med våra hyresgäster. Vi utvecklar och anpassar vår organisation med att få i gång nya arbetssätt med ökat kundfokus för att kunna möta detta. Vi söker nu dig som vill vara bovärd. Du kommer till Järfällahus kärnverksamhet som ansvarar för befintliga fastigheter och att allt fungerar så att våra hyresgäster ska ha en trivsam boendemiljö.

Vi erbjuder dig ett spännande och varierat arbete med i huvudsak praktiska arbetsuppgifter samt också vissa administrativa uppgifter. Du tillhör ett av våra fyra fastighetsskötarteam och rapporterar direkt till förvaltningschefen. Som bovärd kommer du att arbeta ute i våra bostadsområden och i anslutning till ditt områdeskontor. Du är bolagets ansikte utåt och har nära kontakt med hyresgäster och kunder i Järfälla.

Som bovärd arbetar du i en självständig roll med frihet under ansvar och planerar och organiserar din egen arbetsdag. På Järfällahus arbetar vi med vidareutveckling av våra medarbetare och du ges goda möjligheter att kunna vara med och påverka och utveckla dig själv i din yrkesroll.     


Exempel på arbetsuppgifter:



• Ansvara för att strategiska ronderingar och IBK fortlöpande utförs i fastigheter
• Mindre reparationer i våra allmänna utrymmen såsom trapphus, källargångar och tvättstugor
• Kvalitetsvandringar där man säkerställer att fastigheterna är rena, hela och trygga
• Rensning och skräpplockning på gårdar och i allmänna utrymmen
• Rutinmässiga ronderingar och kontroller
• Tömning av sopor i garagen
• Aviseringar till hyresgästerna

 

Vem är du?

För att trivas i rollen tror vi att du är en serviceinriktad och strukturerad person som har förmågan att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt, likväl som du förstår vikten av att vara en lagspelare och kunna samarbeta och samverka med andra. Vidare behöver du vara motiverad, engagerad och driven för att kunna bidra till ett tryggt och effektivt fastighetsbolag i framkant. I och med att arbetet innehåller mindre reparationer behöver du vara händig. Då du har många kontaktytor i din roll är du lyhörd och har ett bra bemötande gentemot hyresgäster, kunder och medarbetare.

Vi söker dig som har tidigare erfarenheter av liknande arbeten eller som haft tidigare arbeten som inneburit mycket kundkontakt och service.  Du behöver ha god datavana, då all administration sker elektroniskt. Har du tidigare erfarenhet av att ha arbetat inom allmännyttan eller med traditionell fastighetsförvaltning ses det som meriterande. Behärskar du dessutom fler språk än svenska och engelska är det också meriterande.   

Körkort B är ett krav.

 

Är du vår nya medarbetare?

Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig? Då är du välkommen att vara med på vår resa att utveckla verksamheten i linje med våra värdeord. På Järfällahus arbetar vi aktivt med samverkan och inkludering där alla tidigt får vara med och bidra med sin kompetens över verksamhetsgränserna och i olika projekt. Du blir en del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor, där du får möjligheten att få vara med och påverka utvecklingen av en ännu tryggare och mer attraktiv boendemiljö i Järfälla.

 

På Järfällahus arbetar vi aktivt med ett inkluderande synsätt för att skapa mångfald och därmed ser vi gärna kvinnliga sökanden.

 

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Jonasson förvaltningschef, genom att mejla lars.jonasson@jarfallahus.se

 

Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan redan idag. Du gör det genom att klicka på Ansök.
Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök nu

Är du vår nya medarbetare i boservice?

Kontorsreceptionist
Läs mer Aug 25
Har du ett genuint intresse för kundkontakter och att ge service i världsklass? Trivs du bäst i en miljö som präglas av nära samarbeten och högt engagemang? Lockas du av tanken att får vara en del i ett bolag som skapar samhällsnytta på riktigt? Då kan du vara vår nya kollega i boservice.

 

Ditt uppdrag

Vi erbjuder arbete i ett företag som är inne i en spännande fas. Just nu ställer vi om vår organisation för att ännu bättre kunna möta hyresgästernas behov och skapa en ännu tryggare och trevligare boendemiljö. Det uppnår vi genom ökad synlighet och närvaro på plats i våra områden. En god kontakt med hyresgästerna är en förutsättning för att vi ska kunna stärka vårt fokus på trygghet. Därför sker en anpassning av vår organisation och utveckling av rollerna utifrån dagens utmaningar och möjligheter.

Vi söker nu dig som gillar service och att ha mycket kundkontakter. I boservice erbjuder vi dig ett spännande och varierat arbete med främst administrativa uppgifter. Du ingår i avdelningen Kund och marknad och rapporterar till Kund- och marknadschef. Du är företagets ansikte utåt och har nära kontakt med hyresgäster och kunder i Järfälla.

I boservice agerar du första kontakt och ansvarar för att besvara eller vidarebefordra ärenden från hyresgäster, entreprenörer och andra intressenter. Uppdraget innebär främst kundtjänst och nyckelhantering. På Järfällahus arbetar vi med vidareutveckling av våra medarbetare och du ges goda möjligheter att kunna vara med och påverka och utveckla dig själv i din yrkesroll.

 

Exempel på arbetsuppgifter:


• Ta emot och registrera felanmälningar från hyresgäster och fastighetsskötare via telefon, digitalt och fysiska besök.
• Registrera jourrapporter i vårt fastighetssystem, PM5.
• Nyckelhantering i programmen KeyControl och Aptus
• Kundtjänst via telefon, traditionell växelhantering, in- och utlämning av information, besvara frågor etc.
• Bevaka och svara på inkommande e-post
• Allehanda traditionella receptionsuppgifter såsom att ta emot hyresgäster, entreprenörer och besökare till huvudkontoret.
• Journalföring av inkommande e-post och brev
• Vid behov skapa fakturor i fastighetssystemet PM5
• Fakturagranskning

 

Vem är du?

För att trivas i rollen tror vi att du är en serviceinriktad person som har lätt för att skapa goda relationer med folk. Då du har många kontaktytor i din roll är det viktigt att du är lyhörd och har ett bra bemötande gentemot hyresgäster, kunder och medarbetare samt att du är tydlig i din kommunikation. Du behöver även vara lugn och stresstålig.

Du har tidigare erfarenhet inom service och tycker det är kul med kundkontakter. Du kommer jobba i flertalet olika system vilket innebär att du behöver ha datavana sedan tidigare. Behärskar du dessutom fler språk än svenska och engelska är det meriterande.  

 

Om oss
Järfällahus är ett allmännyttigt bostadsföretag, som ägs av Järfälla kommun. Vi äger och förvaltar cirka 5 600 lägenheter, 475 kommersiella lokaler och 4 600 fordonsplatser. Hos oss arbetar 80 medarbetare.

Som kommunens egna bostadsbolag spelar vi en viktig roll i kommunens tillväxt. Vi ska säkra ett varierat utbud av attraktiva lägenheter med hyresrätt för kommunens växande befolkning. Vi ska driva en långsiktig hållbarhet i kommunens utveckling och arbetar aktivt för goda boendemiljöer och en attraktiv närmiljö för de boende. Våra fastigheter ska i ökad utsträckning energieffektiviseras och vi ska verka för en grön omställning.

Vi ska vara ett föredöme som samhällsägt företag när det gäller socialt ansvarstagande. Det innebär bland annat att vi i samarbete med Järfälla kommun och andra aktörer arbetar med trygghetsfrågor, att motverka segregation och att tillgänglighetsanpassa lägenheter.

På Järfällahus arbetar vi utifrån starkt kundfokus och ett inkluderande och samverkande arbetssätt, där vi utgår från våra värdeord: engagerad, professionell och omtänksam. Vill du veta mer om Järfällahus och vad vi jobbar med? Besök oss på: www.jarfallahus.se

 

Är du vår nya medarbetare?

Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig? Då är du välkommen att vara med på vår resa att utveckla verksamheten i linje med våra värdeord. På Järfällahus arbetar vi aktivt med samverkan och inkludering där alla tidigt får vara med och bidra med sin kompetens över verksamhetsgränserna och i olika projekt. Du blir en del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor, där du får möjligheten att få vara med och påverka utvecklingen av en ännu tryggare och mer attraktiv boendemiljö i Järfälla.

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas.

På Järfällahus arbetar vi aktivt med ett inkluderande synsätt för att skapa mångfald och därmed ser vi gärna manliga sökanden.

 

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Agneta Lundström, Kund- och marknadschef, genom att mejla Agneta.Lundström@jarfallahus.se.  

 

Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan redan idag. Du gör det genom att klicka på Ansök.



Tjänsten är en tillsvidareanställning som föregås av en provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök nu

Är du vår nya snickare?

Träarbetare/Snickare
Läs mer Aug 15
Är du en serviceinriktad person som alltid har kunden i fokus? Trivs du bäst i en miljö som präglas av nära samarbeten och högt engagemang? Lockas du av tanken att skapa samhällsnytta på riktigt? Järfällahus fortsätter sin utvecklingsresa och söker Snickare som vill vara med och driva utvecklingen av trygga och trivsamma boendemiljöer i Järfälla!

 

Om oss
Järfällahus är ett allmännyttigt bostadsföretag, som ägs av Järfälla kommun. Vi äger och förvaltar över 5 700 lägenheter, 480 kommersiella lokaler och 4 600 fordonsplatser. Hos oss arbetar 80 medarbetare.

Som kommunens egna bostadsbolag spelar vi en viktig roll i kommunens tillväxt. Vi ska säkra ett varierat utbud av attraktiva lägenheter med hyresrätt för kommunens växande befolkning. Vi ska driva en långsiktig hållbarhet i kommunens utveckling och arbetar aktivt för goda boendemiljöer och en attraktiv närmiljö för de boende. Våra fastigheter ska i ökad utsträckning energieffektiviseras och vi ska verka för en grön omställning.

Vi ska vara ett föredöme som samhällsägt företag när det gäller socialt ansvarstagande. Det innebär bland annat att vi i samarbete med Järfälla kommun och andra aktörer arbetar med trygghetsfrågor, att motverka segregation och att tillgänglighetsanpassa lägenheter.

På Järfällahus arbetar vi efter våra ledord/värdeord engagerad, professionell och omtänksam. Vill du veta mer om Järfällahus och vad vi jobbar med? Besök oss på: www.jarfallahus.se

 

Ditt uppdrag

Vårt bolag för ett arbete med stort fokus på att skapa trygga och trivsamma boendemiljöer tillsammans med våra hyresgäster. Vi utvecklar och anpassar vår organisation med att få i gång nya arbetssätt med ökat kundfokus för att kunna möta detta. Vi söker nu dig som är snickare.

Du kommer till Järfällahus kärnverksamhet där du arbetar i hela vårt fastighetsbestånd och är ett av företagets ansikte utåt och har nära kontakt med hyresgäster och kunder i Järfälla. Du tillhör ett team med kollegor bestående av fastighetsskötare och en drifttekniker. Du jobbar i en självständig roll med frihet under ansvar och planerar och organiserar din arbetsdag ihop med teamet. På Järfällahus jobbar vi med vidareutveckling av våra medarbetare och du ges goda möjligheter att kunna vara med och påverka och utveckla dig själv i din yrkesroll.   

 

Exempel på arbetsuppgifter:



• Service inom bygg
• Felanmälningsåtgärder i våra fastigheter
• Vid behov kunna ta emot praktikant/lärling
• Beställning och uppföljning av mindre projekt och underhållsåtgärder

 

Vem är du?

För att trivas i rollen tror vi att du är en serviceinriktad och strukturerad person som har förmågan att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt på ett effektivt sätt, likväl som du förstår vikten av att vara en lagspelare och kunna samarbeta med andra. Eftersom du kommer att ha många kontaktytor i din roll är du lyhörd och har ett bra bemötande gentemot hyresgäster, kunder och medarbetare.

Vi söker dig som har minst 3-4 års arbetslivserfarenhet och har yrkesbevis eller motsvarande god kunskap och yrkesutbildning inom bygg/hantverk och snickeriarbete. Du behöver ha god datavana, eftersom all administration sker elektroniskt. Har du tidigare erfarenhet av att ha jobbat inom allmännyttan eller med traditionell fastighetsförvaltning ses det som meriterande. Behärskar du dessutom fler språk än svenska och engelska är det också meriterande.  

Körkort B är ett krav.

 

Är du vår nya medarbetare?

Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig? Då är du välkommen att vara med på vår resa att utveckla verksamheten i linje med våra värdeord. På Järfällahus arbetar vi aktivt med samverkan och inkludering där alla tidigt får vara med och bidra med sin kompetens över verksamhetsgränserna och i olika projekt. Du blir en del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor, där du får möjligheten att få vara med och påverka utvecklingen av en ännu tryggare och mer attraktiv boendemiljö i Järfälla.

På Järfällahus arbetar vi aktivt med ett inkluderande synsätt för att skapa mångfald och därmed ser vi gärna kvinnliga sökanden.

 

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Jonasson förvaltningschef, genom att mejla lars.jonasson@jarfallahus.se

 

Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan redan idag. Du gör det genom att klicka på Ansök.


Tjänsten är en tillsvidareanställning som föregås av en provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök nu

Är du vår nya medarbetare i boservice?

Kontorsreceptionist
Läs mer Aug 24
Har du ett genuint intresse för kundkontakter och att ge service i världsklass? Trivs du bäst i en miljö som präglas av nära samarbeten och högt engagemang? Lockas du av tanken att får vara en del i ett bolag som skapar samhällsnytta på riktigt? Då kan du vara vår nya kollega i boservice.

 

Ditt uppdrag

Vi erbjuder arbete i ett företag som är inne i en spännande fas. Just nu ställer vi om vår organisation för att ännu bättre kunna möta hyresgästernas behov och skapa en ännu tryggare och trevligare boendemiljö. Det uppnår vi genom ökad synlighet och närvaro på plats i våra områden. En god kontakt med hyresgästerna är en förutsättning för att vi ska kunna stärka vårt fokus på trygghet. Därför sker en anpassning av vår organisation och utveckling av rollerna utifrån dagens utmaningar och möjligheter.

Vi söker nu dig som gillar service och att ha mycket kundkontakter. I boservice erbjuder vi dig ett spännande och varierat arbete med främst administrativa uppgifter. Du ingår i avdelningen Kund och marknad och rapporterar till Kund- och marknadschef. Du är företagets ansikte utåt och har nära kontakt med hyresgäster och kunder i Järfälla.

I boservice agerar du första kontakt och ansvarar för att besvara eller vidarebefordra ärenden från hyresgäster, entreprenörer och andra intressenter. Uppdraget innebär främst kundtjänst och nyckelhantering. På Järfällahus arbetar vi med vidareutveckling av våra medarbetare och du ges goda möjligheter att kunna vara med och påverka och utveckla dig själv i din yrkesroll.

 

Exempel på arbetsuppgifter:


• Ta emot och registrera felanmälningar från hyresgäster och fastighetsskötare via telefon, digitalt och fysiska besök.
• Registrera jourrapporter i vårt fastighetssystem, PM5.
• Nyckelhantering i programmen KeyControl och Aptus
• Kundtjänst via telefon, traditionell växelhantering, in- och utlämning av information, besvara frågor etc.
• Bevaka och svara på inkommande e-post
• Allehanda traditionella receptionsuppgifter såsom att ta emot hyresgäster, entreprenörer och besökare till huvudkontoret.
• Journalföring av inkommande e-post och brev
• Vid behov skapa fakturor i fastighetssystemet PM5
• Fakturagranskning

 

Vem är du?

För att trivas i rollen tror vi att du är en serviceinriktad person som har lätt för att skapa goda relationer med folk. Då du har många kontaktytor i din roll är det viktigt att du är lyhörd och har ett bra bemötande gentemot hyresgäster, kunder och medarbetare samt att du är tydlig i din kommunikation. Du behöver även vara lugn och stresstålig.

Du har tidigare erfarenhet inom service och tycker det är kul med kundkontakter. Du kommer jobba i flertalet olika system vilket innebär att du behöver ha datavana sedan tidigare. Behärskar du dessutom fler språk än svenska och engelska är det meriterande.  

 

Om oss
Järfällahus är ett allmännyttigt bostadsföretag, som ägs av Järfälla kommun. Vi äger och förvaltar cirka 5 600 lägenheter, 475 kommersiella lokaler och 4 600 fordonsplatser. Hos oss arbetar 80 medarbetare.

Som kommunens egna bostadsbolag spelar vi en viktig roll i kommunens tillväxt. Vi ska säkra ett varierat utbud av attraktiva lägenheter med hyresrätt för kommunens växande befolkning. Vi ska driva en långsiktig hållbarhet i kommunens utveckling och arbetar aktivt för goda boendemiljöer och en attraktiv närmiljö för de boende. Våra fastigheter ska i ökad utsträckning energieffektiviseras och vi ska verka för en grön omställning.

Vi ska vara ett föredöme som samhällsägt företag när det gäller socialt ansvarstagande. Det innebär bland annat att vi i samarbete med Järfälla kommun och andra aktörer arbetar med trygghetsfrågor, att motverka segregation och att tillgänglighetsanpassa lägenheter.

På Järfällahus arbetar vi utifrån starkt kundfokus och ett inkluderande och samverkande arbetssätt, där vi utgår från våra värdeord: engagerad, professionell och omtänksam. Vill du veta mer om Järfällahus och vad vi jobbar med? Besök oss på: www.jarfallahus.se

 

Är du vår nya medarbetare?

Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig? Då är du välkommen att vara med på vår resa att utveckla verksamheten i linje med våra värdeord. På Järfällahus arbetar vi aktivt med samverkan och inkludering där alla tidigt får vara med och bidra med sin kompetens över verksamhetsgränserna och i olika projekt. Du blir en del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor, där du får möjligheten att få vara med och påverka utvecklingen av en ännu tryggare och mer attraktiv boendemiljö i Järfälla.

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas.

På Järfällahus arbetar vi aktivt med ett inkluderande synsätt för att skapa mångfald och därmed ser vi gärna manliga sökanden.

 

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Agneta Lundström, Kund- och marknadschef, genom att mejla Agneta.Lundström@jarfallahus.se.  

 

Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan redan idag. Du gör det genom att klicka på Ansök.



Tjänsten är en tillsvidareanställning som föregås av en provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök nu

Områdesutvecklare till Järfällahus

Organisationsutvecklare
Läs mer Jun 27
Brinner du för trygghet, inkludering och gemenskap? Trivs du bäst i en miljö som präglas av nära samarbeten och högt engagemang? Lockas du av tanken att får vara en del i ett bolag som skapar samhällsnytta på riktigt? Då kan du vara vår nya områdesutvecklare.

Vi söker nu två områdesutvecklare som brinner för socialt engagemang och som vill arbeta med trygghetsfrågor operativt och verksamhetsnära.

 

Ditt uppdrag

Vi tar nu ytterligare ett steg i att förstärka vår ställning som socialt ansvarstagande hyresvärd och söker därför två områdesutvecklare. Under hösten 2023 kommer det öppnas upp ytterligare en verksamhet som fokuserar på inkludering, kunskap och gemenskap för våra hyresgäster där målet bland annat är att träffas över gränser och skapa en ökad förståelse och respekt för varandra. Tjänsten som områdesutvecklare innebär att du får ett varierat arbete där du delar din tid mellan administrativt arbete och att vara ute i våra områden för att skapa och bygga relationer med våra hyresgäster.  Dina kontaktytor kommer vara breda och ingen dag är den andra lik!

Du blir en del av Järfällahus trygghetsenhet som är en stödfunktion främst till vår kärnverksamhet fastighetsförvaltning, och du rapporterar till bolagets säkerhets- och trygghetschef.

 

Exempel på arbetsuppgifter:


• Initiera, planera, leda, utveckla och följa upp arbetet med de sociala mötesplatserna med hyresgästerna i fokus
• Vara ett internt stöd till organisationen vid områdesträffar och trygghetsvandringar och andra interna aktiviteter som faller inom ramen för arbetet
• Ansvara för att styrdokument, processer, checklistor och rutiner upprättas
• Skapa samt driva en samverkan med externa aktörer såsom kommunen, näringsidkare, föreningar och olika samfund som anses vara relevanta för uppdraget
• Vara drivande och styrande i vårt arbete med platsutveckling i våra områden
• Söka ekonomiska medel från relevanta aktörer på marknaden för att finansiera insatser kopplat till trygghet och social hållbarhet
• Marknadsföra mötesplatsen via bolagets sociala plattformar


Din bakgrund

I den här tjänsten lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Du brinner för socialt engagemang och drivs av förändringsarbete och att utveckla boendemiljön och våra bostadsområden. Du har ett starkt engagemang och kunskap inom ungdomsfrågor, ungdomsinflytande och boendefrågor. Du beskriver troligtvis dig själv som en lyhörd och hjälpsam person som lyssnar och tar in idéer samt stöttar och motiverar hyresgästerna till att vara delaktiga och driva frågor som påverkar deras egen situation. Vidare tror vi att du har en god inblick i olika kulturer och kunskap om olika strukturer i samhället.

För tjänsten krävs:


• Relevant utbildning från högskola eller annan utbildning kombinerat med några års praktisk yrkeserfarenhet inom sociala yrken som exempelvis socionom, lärare, pedagog eller likvärdigt.
• Goda kunskaper i det svenska och engelska språket, både skriftligt och muntligt. Kan du fler språk är det meriterande
• Körkort B

 

Vårt erbjudande  

Vi erbjuder en tjänst i ett företag med ett närvarande ledarskap, korta beslutsvägar och ett fokus på att genomföra och färdigställa vårt stora renoveringsprojekt som omfattar halva vårt fastighetsbestånd.

På Järfällahus arbetar vi aktivt med samverkan och inkludering där alla tidigt får vara med och bidra med sin kompetens över verksamhetsgränserna och i olika projekt.

Du blir en del av en spännande organisation med trevliga, engagerade och kompetenta kollegor, där du får möjligheten att vara med och påverka utvecklingen av en ännu tryggare och mer attraktiv boendemiljö i Järfälla. Vi är ett bolag som vill skapa balans mellan arbete och fritid och erbjuder samtliga medarbetare förtroendearbetstid.

 

Om Järfällahus
Järfällahus är ett allmännyttigt bostadsföretag, som äger och förvaltar över 5 700 lägenheter, 480 kommersiella lokaler och 4 600 fordonsplatser över hela Järfälla kommun. Hos oss arbetar 80 medarbetare.

Som kommunens bostadsbolag spelar vi en viktig roll i kommunens tillväxt. Vi ska säkra ett varierat utbud av attraktiva lägenheter med hyresrätt för kommunens växande befolkning. Vi ska driva en långsiktig hållbarhet i kommunens utveckling och arbetar aktivt för goda boendemiljöer och en attraktiv närmiljö för de boende. Våra fastigheter ska i ökad utsträckning energieffektiviseras och vi ska verka för en grön omställning.

Vi ska vara ett föredöme som samhällsägt företag när det gäller socialt ansvarstagande. Det innebär bland annat att vi i samarbete med Järfälla kommun och andra aktörer arbetar med trygghetsfrågor, att motverka segregation och att tillgänglighetsanpassa lägenheter.

På Järfällahus arbetar vi utifrån starkt kundfokus och ett inkluderande och samverkande arbetssätt, där vi utgår från våra värdeord: engagerad, professionell och omtänksam. Vill du veta mer om Järfällahus och vad vi jobbar med? Besök oss på: www.jarfallahus.se

 

Är du vår nya medarbetare?

Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig? Välkommen att skicka in din ansökan! Du gör det genom att klicka på Ansök. Rekrytering sker löpande så vänta inte att skicka in din ansökan redan idag.

 

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas.

 

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår säkerhets- och trygghetschef Ninos Gawrieh, Ninos.Gawrieh@jarfallahus.se.

 

Provanställning kan bli aktuellt. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök nu

Vill du bli vår nya snickare?

Träarbetare/Snickare
Läs mer Jun 7
Är du vår nya snickare?

 

Är du en serviceinriktad person som alltid har kunden i fokus? Trivs du bäst i en miljö som präglas av nära samarbeten och högt engagemang? Lockas du av tanken att skapa samhällsnytta på riktigt? Järfällahus fortsätter sin utvecklingsresa och söker Snickare som vill vara med och driva utvecklingen av trygga och trivsamma boendemiljöer i Järfälla!

Om oss
Järfällahus är ett allmännyttigt bostadsföretag, som ägs av Järfälla kommun. Vi äger och förvaltar över 5 700 lägenheter, 480 kommersiella lokaler och 4 600 fordonsplatser. Hos oss arbetar 80 medarbetare.

Som kommunens egna bostadsbolag spelar vi en viktig roll i kommunens tillväxt. Vi ska säkra ett varierat utbud av attraktiva lägenheter med hyresrätt för kommunens växande befolkning. Vi ska driva en långsiktig hållbarhet i kommunens utveckling och arbetar aktivt för goda boendemiljöer och en attraktiv närmiljö för de boende. Våra fastigheter ska i ökad utsträckning energieffektiviseras och vi ska verka för en grön omställning.

Vi ska vara ett föredöme som samhällsägt företag när det gäller socialt ansvarstagande. Det innebär bland annat att vi i samarbete med Järfälla kommun och andra aktörer arbetar med trygghetsfrågor, att motverka segregation och att tillgänglighetsanpassa lägenheter.

På Järfällahus arbetar vi efter våra ledord/värdeord engagerad, professionell och omtänksam. Vill du veta mer om Järfällahus och vad vi jobbar med? Besök oss på: www.jarfallahus.se

 

Ditt uppdrag

Vårt bolag för ett arbete med stort fokus på att skapa trygga och trivsamma boendemiljöer tillsammans med våra hyresgäster. Vi utvecklar och anpassar vår organisation med att få i gång nya arbetssätt med ökat kundfokus för att kunna möta detta. Vi söker nu dig som är snickare. Du kommer till Järfällahus kärnverksamhet där du arbetar i hela vårt fastighetsbestånd och är ett av företagets ansikte utåt och har nära kontakt med hyresgäster och kunder i Järfälla. Du tillhör ett team med kollegor bestående av en områdesledare, fastighetsskötare och en drifttekniker. Du jobbar i en självständig roll med frihet under ansvar och planerar och organiserar din arbetsdag ihop med teamet. På Järfällahus jobbar vi med vidareutveckling av våra medarbetare och du ges goda möjligheter att kunna vara med och påverka och utveckla dig själv i din yrkesroll.   

Exempel på arbetsuppgifter:



• Service inom bygg
• Felanmälningsåtgärder i våra fastigheter
• Vid behov kunna ta emot praktikant/lärling
• Beställning och uppföljning av mindre projekt och underhållsåtgärder

Vem är du?

För att trivas i rollen tror vi att du är en serviceinriktad och strukturerad person som har förmågan att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt på ett effektivt sätt, likväl som du förstår vikten av att vara en lagspelare och kunna samarbeta med andra. Eftersom du kommer att ha många kontaktytor i din roll är du lyhörd och har ett bra bemötande gentemot hyresgäster, kunder och medarbetare.

Vi söker dig som har minst 3-4 års arbetslivserfarenhet och har yrkesbevis eller motsvarande god kunskap och yrkesutbildning inom bygg/hantverk och snickeriarbete. Du behöver ha god datavana, eftersom all administration sker elektroniskt. Har du tidigare erfarenhet av att ha jobbat inom allmännyttan eller med traditionell fastighetsförvaltning ses det som meriterande. Behärskar du dessutom fler språk än svenska och engelska är det också meriterande.   

Körkort B är ett krav.

 

Är du vår nya medarbetare?

Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig? Då är du välkommen att vara med på vår resa att utveckla verksamheten i linje med våra värdeord. På Järfällahus arbetar vi aktivt med samverkan och inkludering där alla tidigt får vara med och bidra med sin kompetens över verksamhetsgränserna och i olika projekt. Du blir en del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor, där du får möjligheten att få vara med och påverka utvecklingen av en ännu tryggare och mer attraktiv boendemiljö i Järfälla.

På Järfällahus arbetar vi aktivt med ett inkluderande synsätt för att skapa mångfald och därmed ser vi gärna kvinnliga sökanden.

 

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Jennie Sahlsten, VD, genom att mejla jennie.sahlsten@jarfallahus.se. 

 

Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan redan idag. Du gör det genom att klicka på Ansök.
Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök nu

Är du vår nya medarbetare i boservice?

Kontorsreceptionist
Läs mer Apr 5
Har du ett genuint intresse för kundkontakter och att ge service i världsklass? Trivs du bäst i en miljö som präglas av nära samarbeten och högt engagemang? Lockas du av tanken att får vara en del i ett bolag som skapar samhällsnytta på riktigt? Då kan du vara vår nya kollega i boservice.

 

Ditt uppdrag

Vi erbjuder arbete i ett företag som är inne i en spännande fas. Just nu ställer vi om vår organisation för att ännu bättre kunna möta hyresgästernas behov och skapa en ännu tryggare och trevligare boendemiljö. Det uppnår vi genom ökad synlighet och närvaro på plats i våra områden. En god kontakt med hyresgästerna är en förutsättning för att vi ska kunna stärka vårt fokus på trygghet. Därför sker en anpassning av vår organisation och utveckling av rollerna utifrån dagens utmaningar och möjligheter.

 

Vi söker nu dig som gillar service och att ha mycket kundkontakter. I boservice erbjuder vi dig ett spännande och varierat arbete med främst administrativa uppgifter. Du ingår i avdelningen Kund och marknad och rapporterar till Kund- och marknadschef. Du är företagets ansikte utåt och har nära kontakt med hyresgäster och kunder i Järfälla.

I boservice agerar du första kontakt och ansvarar för att besvara eller vidarebefordra ärenden från hyresgäster, entreprenörer och andra intressenter. Uppdraget innebär främst kundtjänst och nyckelhantering. På Järfällahus arbetar vi med vidareutveckling av våra medarbetare och du ges goda möjligheter att kunna vara med och påverka och utveckla dig själv i din yrkesroll.     


Exempel på arbetsuppgifter:


• Ta emot och registrera felanmälningar från hyresgäster och fastighetsskötare via telefon, digitalt och fysiska besök.
• Registrera jourrapporter i vårt fastighetssystem, PM5.
• Nyckelhantering i programmen KeyControl och Aptus
• Kundtjänst via telefon, traditionell växelhantering, in- och utlämning av information, besvara frågor etc.
• Bevaka och svara på inkommande e-post
• Allehanda traditionella receptionsuppgifter såsom att ta emot hyresgäster, entreprenörer och besökare till huvudkontoret.
• Journalföring av inkommande e-post och brev
• Vid behov skapa fakturor i fastighetssystemet PM5
• Fakturagranskning

 

Vem är du?

För att trivas i rollen tror vi att du är en serviceinriktad person som har lätt för att skapa goda relationer med folk. Då du har många kontaktytor i din roll är det viktigt att du är lyhörd och har ett bra bemötande gentemot hyresgäster, kunder och medarbetare samt att du är tydlig i din kommunikation. Du behöver även vara lugn och stresstålig.

Du har tidigare erfarenhet inom service och tycker det är kul med kundkontakter. Du kommer jobba i flertalet olika system vilket innebär att du behöver ha datavana sedan tidigare. Behärskar du dessutom fler språk än svenska och engelska är det meriterande.  

 

Om oss
Järfällahus är ett allmännyttigt bostadsföretag, som ägs av Järfälla kommun. Vi äger och förvaltar cirka 5 600 lägenheter, 475 kommersiella lokaler och 4 600 fordonsplatser. Hos oss arbetar 74 medarbetare. 

Som kommunens egna bostadsbolag spelar vi en viktig roll i kommunens tillväxt. Vi ska säkra ett varierat utbud av attraktiva lägenheter med hyresrätt för kommunens växande befolkning. Vi ska driva en långsiktig hållbarhet i kommunens utveckling och arbetar aktivt för goda boendemiljöer och en attraktiv närmiljö för de boende. Våra fastigheter ska i ökad utsträckning energieffektiviseras och vi ska verka för en grön omställning.

Vi ska vara ett föredöme som samhällsägt företag när det gäller socialt ansvarstagande. Det innebär bland annat att vi i samarbete med Järfälla kommun och andra aktörer arbetar med trygghetsfrågor, att motverka segregation och att tillgänglighetsanpassa lägenheter.

På Järfällahus arbetar vi utifrån starkt kundfokus och ett inkluderande och samverkande arbetssätt, där vi utgår från våra värdeord: engagerad, professionell och omtänksam. Vill du veta mer om Järfällahus och vad vi jobbar med? Besök oss på: www.jarfallahus.se

 

Är du vår nya medarbetare?

Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig? Då är du välkommen att vara med på vår resa att utveckla verksamheten i linje med våra värdeord. På Järfällahus arbetar vi aktivt med samverkan och inkludering där alla tidigt får vara med och bidra med sin kompetens över verksamhetsgränserna och i olika projekt. Du blir en del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor, där du får möjligheten att få vara med och påverka utvecklingen av en ännu tryggare och mer attraktiv boendemiljö i Järfälla.

 

På Järfällahus arbetar vi aktivt med ett inkluderande synsätt för att skapa mångfald och därmed ser vi gärna manliga sökanden.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Agneta Lundström, Kund- och marknadschef, genom att mejla Agneta.Lundström@jarfallahus.se.  

Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan redan idag. Du gör det genom att klicka på Ansök.


Tjänsten är ett tidsbegränsat vikariat fram till och med mitten på september med möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök nu

Är du vår nya snickare?

Träarbetare/Snickare
Läs mer Feb 16
Är du en serviceinriktad person som alltid har kunden i fokus? Trivs du bäst i en miljö som präglas av nära samarbeten och högt engagemang? Lockas du av tanken att skapa samhällsnytta på riktigt? Järfällahus fortsätter sin utvecklingsresa och söker Snickare som vill vara med och driva utvecklingen av trygga och trivsamma boendemiljöer i Järfälla!

 

Om oss
Järfällahus är ett allmännyttigt bostadsföretag, som ägs av Järfälla kommun. Vi äger och förvaltar över 5 700 lägenheter, 480 kommersiella lokaler och 4 600 fordonsplatser. Hos oss arbetar 80 medarbetare.

Som kommunens egna bostadsbolag spelar vi en viktig roll i kommunens tillväxt. Vi ska säkra ett varierat utbud av attraktiva lägenheter med hyresrätt för kommunens växande befolkning. Vi ska driva en långsiktig hållbarhet i kommunens utveckling och arbetar aktivt för goda boendemiljöer och en attraktiv närmiljö för de boende. Våra fastigheter ska i ökad utsträckning energieffektiviseras och vi ska verka för en grön omställning.

Vi ska vara ett föredöme som samhällsägt företag när det gäller socialt ansvarstagande. Det innebär bland annat att vi i samarbete med Järfälla kommun och andra aktörer arbetar med trygghetsfrågor, att motverka segregation och att tillgänglighetsanpassa lägenheter.

 

På Järfällahus arbetar vi efter våra ledord/värdeord engagerad, professionell och omtänksam. Vill du veta mer om Järfällahus och vad vi jobbar med? Besök oss på: www.jarfallahus.se

 

Ditt uppdrag

Vårt bolag för ett arbete med stort fokus på att skapa trygga och trivsamma boendemiljöer tillsammans med våra hyresgäster. Vi utvecklar och anpassar vår organisation med att få i gång nya arbetssätt med ökat kundfokus för att kunna möta detta. Vi söker nu dig som är snickare. Du kommer till Järfällahus kärnverksamhet där du arbetar i hela vårt fastighetsbestånd och är ett av företagets ansikte utåt och har nära kontakt med hyresgäster och kunder i Järfälla. Du tillhör ett team med kollegor bestående av fastighetsskötare och en drifttekniker. Du jobbar i en självständig roll med frihet under ansvar och planerar och organiserar din arbetsdag ihop med teamet. På Järfällahus jobbar vi med vidareutveckling av våra medarbetare och du ges goda möjligheter att kunna vara med och påverka och utveckla dig själv i din yrkesroll.   

 

Exempel på arbetsuppgifter:



• Service inom bygg
• Felanmälningsåtgärder i våra fastigheter
• Vid behov kunna ta emot praktikant/lärling
• Beställning och uppföljning av mindre projekt och underhållsåtgärder

 

Vem är du?

För att trivas i rollen tror vi att du är en serviceinriktad och strukturerad person som har förmågan att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt på ett effektivt sätt, likväl som du förstår vikten av att vara en lagspelare och kunna samarbeta med andra. Eftersom du kommer att ha många kontaktytor i din roll är du lyhörd och har ett bra bemötande gentemot hyresgäster, kunder och medarbetare.

Vi söker dig som har minst 3-4 års arbetslivserfarenhet och har yrkesbevis eller motsvarande god kunskap och yrkesutbildning inom bygg/hantverk och snickeriarbete. Du behöver ha god datavana, eftersom all administration sker elektroniskt. Har du tidigare erfarenhet av att ha jobbat inom allmännyttan eller med traditionell fastighetsförvaltning ses det som meriterande. Behärskar du dessutom fler språk än svenska och engelska är det också meriterande.  

 

Körkort B är ett krav.

 

Är du vår nya medarbetare?

Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig? Då är du välkommen att vara med på vår resa att utveckla verksamheten i linje med våra värdeord. På Järfällahus arbetar vi aktivt med samverkan och inkludering där alla tidigt får vara med och bidra med sin kompetens över verksamhetsgränserna och i olika projekt. Du blir en del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor, där du får möjligheten att få vara med och påverka utvecklingen av en ännu tryggare och mer attraktiv boendemiljö i Järfälla.

 

På Järfällahus arbetar vi aktivt med ett inkluderande synsätt för att skapa mångfald och därmed ser vi gärna kvinnliga sökanden.

 

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Jonasson förvaltningschef, genom att mejla lars.jonasson@jarfallahus.se

 

Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan redan idag. Du gör det genom att klicka på Ansök.


Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök nu

Är du vår nya snickare för lokalanpassningar?

Träarbetare/Snickare
Läs mer Feb 16
Är du en serviceinriktad person som alltid har kunden i fokus? Trivs du bäst i en miljö som präglas av nära samarbeten och högt engagemang? Lockas du av tanken att skapa samhällsnytta på riktigt? Järfällahus fortsätter sin utvecklingsresa och söker Snickare som vill arbeta med lokalanpassningar och som vill vara med och driva utvecklingen av trygga och trivsamma boendemiljöer i Järfälla!

 

Om oss
Järfällahus är ett allmännyttigt bostadsföretag, som ägs av Järfälla kommun. Vi äger och förvaltar över 5 700 lägenheter, 480 kommersiella lokaler och 4 600 fordonsplatser. Hos oss arbetar 80 medarbetare.

Som kommunens egna bostadsbolag spelar vi en viktig roll i kommunens tillväxt. Vi ska säkra ett varierat utbud av attraktiva lägenheter med hyresrätt för kommunens växande befolkning. Vi ska driva en långsiktig hållbarhet i kommunens utveckling och arbetar aktivt för goda boendemiljöer och en attraktiv närmiljö för de boende. Våra fastigheter ska i ökad utsträckning energieffektiviseras och vi ska verka för en grön omställning.

Vi ska vara ett föredöme som samhällsägt företag när det gäller socialt ansvarstagande. Det innebär bland annat att vi i samarbete med Järfälla kommun och andra aktörer arbetar med trygghetsfrågor, att motverka segregation och att tillgänglighetsanpassa lägenheter.

 

På Järfällahus arbetar vi efter våra ledord/värdeord engagerad, professionell och omtänksam. Vill du veta mer om Järfällahus och vad vi jobbar med? Besök oss på: www.jarfallahus.se

 

Ditt uppdrag

Vårt bolag för ett arbete med stort fokus på att skapa trygga och trivsamma boendemiljöer tillsammans med våra hyresgäster. Vi utvecklar och anpassar vår organisation med att få i gång nya arbetssätt med ökat kundfokus för att kunna möta detta. Vi söker nu dig som är snickare och som vill arbeta med anpassningar av våra kommersiella lokaler. Du kommer arbeta i hela vårt fastighetsbestånd och är ett av företagets ansikten utåt och som har nära kontakt med våra hyresgäster och kunder i Järfälla. Du tillhör projektteamet bestående av projektchef/projektledare, lokalförvaltare samt snickare. Du jobbar i en självständig roll med frihet under ansvar och planerar och organiserar din arbetsdag ihop med teamet. På Järfällahus jobbar vi med vidareutveckling av våra medarbetare och du ges goda möjligheter att kunna vara med och påverka och utveckla dig själv i din yrkesroll.   

 

Exempel på arbetsuppgifter:



• Lokalanpassningar
• Service inom bygg
• Utförande och uppföljning av mindre projekt
• Felanmälningsåtgärder i våra fastigheter
• Vid behov kunna ta emot praktikant/lärling

 

Vem är du?

För att trivas i rollen tror vi att du är en serviceinriktad och strukturerad person som har förmågan att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt på ett effektivt sätt, likväl som du förstår vikten av att vara en lagspelare och kunna samarbeta med andra. Eftersom du kommer att ha många kontaktytor i din roll är du lyhörd och har ett bra bemötande gentemot hyresgäster, kunder och medarbetare.

 

Vi söker dig som har minst 3-4 års arbetslivserfarenhet och har yrkesbevis eller motsvarande god kunskap och yrkesutbildning inom bygg/hantverk och snickeriarbete. Du behöver ha god datavana, eftersom all administration sker elektroniskt. Har du tidigare erfarenhet av att ha jobbat inom allmännyttan eller med traditionell fastighetsförvaltning ses det som meriterande. Behärskar du dessutom fler språk än svenska och engelska är det också meriterande.  

 

Körkort B är ett krav.

 

Är du vår nya medarbetare?

Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig? Då är du välkommen att vara med på vår resa att utveckla verksamheten i linje med våra värdeord. På Järfällahus arbetar vi aktivt med samverkan och inkludering där alla tidigt får vara med och bidra med sin kompetens över verksamhetsgränserna och i olika projekt. Du blir en del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor, där du får möjligheten att få vara med och påverka utvecklingen av en ännu tryggare och mer attraktiv boendemiljö i Järfälla.

 

På Järfällahus arbetar vi aktivt med ett inkluderande synsätt för att skapa mångfald och därmed ser vi gärna kvinnliga sökanden.

 

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sunny Shariatmadari projektchef/projektledare, genom att mejla sunny.shariatmadari@jarfallahus.se.  

 

Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan redan idag. Du gör det genom att klicka på Ansök.



Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök nu

Är du vår nya fastighetsskötare?

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jan 10
Är du en serviceinriktad person som alltid har kunden i fokus? Trivs du bäst i en miljö som präglas av nära samarbeten och högt engagemang? Lockas du av tanken att skapa samhällsnytta på riktigt? Järfällahus fortsätter sin utvecklingsresa och söker Fastighetsskötare som vill vara med och driva utvecklingen av trygga och trivsamma boendemiljöer i Järfälla!

 

Om oss

Järfällahus är ett allmännyttigt bostadsföretag, som ägs av Järfälla kommun. Vi äger och förvaltar över 5 700 lägenheter, 480 kommersiella lokaler och 4 600 fordonsplatser. Hos oss arbetar 80 medarbetare.

Som kommunens egna bostadsbolag spelar vi en viktig roll i kommunens tillväxt. Vi ska säkra ett varierat utbud av attraktiva lägenheter med hyresrätt för kommunens växande befolkning. Vi ska driva en långsiktig hållbarhet i kommunens utveckling och arbetar aktivt för goda boendemiljöer och en attraktiv närmiljö för de boende. Våra fastigheter ska i ökad utsträckning energieffektiviseras och vi ska verka för en grön omställning.

Vi ska vara ett föredöme som samhällsägt företag när det gäller socialt ansvarstagande. Det innebär bland annat att vi i samarbete med Järfälla kommun och andra aktörer arbetar med trygghetsfrågor, att motverka segregation och att tillgänglighetsanpassa lägenheter.

På Järfällahus arbetar vi efter våra ledord/värdeord engagerad, professionell och omtänksam. Vill du veta mer om Järfällahus och vad vi jobbar med? Besök oss på: www.jarfallahus.se

 

Ditt uppdrag

Vårt bolag för ett arbete med stort fokus på att skapa trygga och trivsamma boendemiljöer tillsammans med våra hyresgäster. Vi utvecklar och anpassar vår organisation med att få i gång nya arbetssätt med ökat kundfokus för att kunna möta detta. Vi söker nu dig som är fastighetsskötare. Du kommer till Järfällahus kärnverksamhet som ansvarar för befintliga fastigheter och att allt fungerar så att våra hyresgäster ska ha en trivsam boendemiljö.

Vi erbjuder dig ett spännande och varierat arbete med i huvudsak praktiska arbetsuppgifter samt också vissa administrativa uppgifter. Fastighetsskötarna är uppdelade i fyra team och rapporterar direkt till förvaltningschefen. Som fastighetsskötare kommer du att arbeta ute i våra bostadsområden och i anslutning till ditt områdeskontor. Du är bolagets ansikte utåt och har nära kontakt med hyresgäster och kunder i Järfälla.

Som fastighetsskötare arbetar du i en självständig roll med frihet under ansvar och planerar och organiserar din egen arbetsdag. På Järfällahus arbetar vi med vidareutveckling av våra medarbetare och du ges goda möjligheter att kunna vara med och påverka och utveckla dig själv i din yrkesroll.     


Exempel på arbetsuppgifter:



• Ansvara för att ronderingar och IBK fortlöpande utförs i fastigheter
• Kvalitetsvandringar där man säkerställer att fastigheterna är rena, hela och trygga
• Åtgärda felanmälningar för våra hyresgäster
• Rutinmässiga ronderingar och kontroller
• Månadsavläsningar av mediaförbrukning
• Beställning och uppföljning av mindre reparationer och underhållsåtgärder
• Utföra den dagliga driften som tillsyn, skötsel och felanmälan

 

Vem är du?

För att trivas i rollen tror vi att du är en serviceinriktad och strukturerad person som har förmågan att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt, likväl som du förstår vikten av att vara en lagspelare och kunna samarbeta och samverka med andra. Vidare behöver du vara motiverad, engagerad och driven för att kunna bidra till ett tryggt och effektivt fastighetsbolag i framkant. Då du har många kontaktytor i din roll är du lyhörd och har ett bra bemötande gentemot hyresgäster, kunder och medarbetare.

Vi söker dig som minst 2 års arbetslivserfarenhet som fastighetsskötare eller goda praktiska erfarenheter från liknande arbete, t ex VVS eller fastighetsteknik. Du behöver ha god datavana, då all administration sker elektroniskt. Har du tidigare erfarenhet av att ha arbetat inom allmännyttan eller med traditionell fastighetsförvaltning ses det som meriterande. Behärskar du dessutom fler språk än svenska och engelska är det också meriterande.  

 

Körkort B är ett krav.

 

Är du vår nya medarbetare?

Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig? Då är du välkommen att vara med på vår resa att utveckla verksamheten i linje med våra värdeord. På Järfällahus arbetar vi aktivt med samverkan och inkludering där alla tidigt får vara med och bidra med sin kompetens över verksamhetsgränserna och i olika projekt. Du blir en del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor, där du får möjligheten att få vara med och påverka utvecklingen av en ännu tryggare och mer attraktiv boendemiljö i Järfälla.

 

På Järfällahus arbetar vi aktivt med ett inkluderande synsätt för att skapa mångfald och därmed ser vi gärna kvinnliga sökanden.

 

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Jonasson förvaltningschef, genom att mejla lars.jonasson@jarfallahus.se

 

Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan redan idag. Du gör det genom att klicka på Ansök.


Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök nu

Säkerhetssamordnare till Järfällahus

Organisationsutvecklare
Läs mer Dec 19
Vill du medverka till att förbättra Järfällahus fortsatta arbete inom säkerhet? Trivs du bäst i en miljö som präglas av nära samarbeten och högt engagemang? Lockas du av tanken att får vara en del i ett bolag som skapar samhällsnytta på riktigt? Då kan du vara vår nya säkerhetssamordnare.

 

Vi söker nu en erfaren säkerhetssamordnare som vill arbeta brett med säkerhetsfrågor operativt och verksamhetsnära.

 

Ditt uppdrag

Som säkerhetssamordnare ansvarar du för att hålla ihop hur bolaget arbetar med säkerhetsfrågor. Arbetet omfattar både operativt och verksamhetsnära arbete samt strategisk planering. Tjänsten innebär mycket samverkan internt inom bolaget men ställer också krav på samverkan med externa aktörer. Du kommer att jobba med att stödja verksamheten vid frågor kopplade till säkerhet som tillexempel hot och våld och SBA samt att säkerställa att bolaget följer lagar och regler inom området. Vidare ingår du i kommunens säkerhetsarbete, den civila beredskapen och att hålla en bra krisberedskap samt ansvarar för att internt leda och samordna bolagets krisledningsgrupp. Du kommer även vara en viktig del i vårt stora renoveringsprojekt samt övriga ny- och ombyggnader där du tillsammans med projektorganisationen bevakar säkerhetsfrågorna.      

Du blir en del av Järfällahus trygghetsenhet som är en stödfunktion främst till vår kärnverksamhet fastighetsförvaltning, och du rapporterar till bolagets säkerhets- och trygghetschef.

 

Exempel på arbetsuppgifter:


• Stötta inom säkerhetsfrågor såsom internt skydd som innefattar personsäkerhet, hot och våld, inbrott och intrång, fysisk säkerhet som skalskydd, kameror med mera
• Vara delaktig i Järfällahus systematiska brandskyddsarbete, SBA, enligt lag om skydd mot olycka
• Identifiera risker för hot- och våldssituationer och ta fram handlingsplaner för detta
• Ansvara för arbetet med risk- och sårbarhetsanalyser (RSA)
• Upprättastyrdokument samt kontinuerligt ta fram lägesbilder
• Ansvarig för implementering av säkerhetsarbete och säkerhetsåtgärder inom ramen för ditt uppdrag
• Samordna planera och leda arbetet med platssamverkan och trygghetsvandringar samt samverka med relevanta aktörer
• Samordna bolagets arbete rörande våldsbejakande extremism
• Ansvarig för att representera bolaget i kommunens säkerhetsarbete och krisberedskap

 

Din bakgrund

Vi letar efter dig som har ett par års erfarenhet och kunskap inom säkerhetsarbete, krisberedskap och krishantering. Du har en relevant utbildning från universitet/högskola eller YH-/KY-utbildning, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Som person är du kommunikativ, tydlig och lyhörd. Det är centralt att du ser vikten av samverkan, lösningsfokus och har ett engagemang att medverka till ett fastighetsbolag i framkant. Vidare är du prestigelös och ansvarstagande.

 

För tjänsten krävs:


• God kännedom om lagar, bestämmelser och standard inom säkerhetsområdet
• Mycket god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift
• God datorvana i Office 365
• God dokumentationsvana

Meriterande krav:


• Erfarenhet från fastighetsbranschen
• Erfarenhet av att arbeta i en politisk styrd organisation
• Erfarenhet av att jobba i projekt
• Erfarenhet av implementering av nya arbetsmetoder i organisationer

 

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en tjänst i ett företag med ett närvarande ledarskap, korta beslutsvägar och ett fokus på att genomföra och färdigställa vårt stora renoveringsprojekt som omfattar halva vårt fastighetsbestånd.

På Järfällahus arbetar vi aktivt med samverkan och inkludering där alla tidigt får vara med och bidra med sin kompetens över verksamhetsgränserna och i olika projekt.

Du blir en del av en spännande organisation med trevliga, engagerade och kompetenta kollegor, där du får möjligheten att vara med och påverka utvecklingen av en ännu tryggare och mer attraktiv boendemiljö i Järfälla. Vi är ett bolag som vill skapa balans mellan arbete och fritid och erbjuder samtliga medarbetare förtroendearbetstid.

  

Om Järfällahus

Järfällahus är ett allmännyttigt bostadsföretag, som äger och förvaltar över 5 700 lägenheter, 480 kommersiella lokaler och 4 600 fordonsplatser över hela Järfälla kommun. . Hos oss arbetar 80 medarbetare.

Som kommunens bostadsbolag spelar vi en viktig roll i kommunens tillväxt. Vi ska säkra ett varierat utbud av attraktiva lägenheter med hyresrätt för kommunens växande befolkning. Vi ska driva en långsiktig hållbarhet i kommunens utveckling och arbetar aktivt för goda boendemiljöer och en attraktiv närmiljö för de boende. Våra fastigheter ska i ökad utsträckning energieffektiviseras och vi ska verka för en grön omställning.

 

Vi ska vara ett föredöme som samhällsägt företag när det gäller socialt ansvarstagande. Det innebär bland annat att vi i samarbete med Järfälla kommun och andra aktörer arbetar med trygghetsfrågor, att motverka segregation och att tillgänglighetsanpassa lägenheter.

På Järfällahus arbetar vi utifrån starkt kundfokus och ett inkluderande och samverkande arbetssätt, där vi utgår från våra värdeord: engagerad, professionell och omtänksam. Vill du veta mer om Järfällahus och vad vi jobbar med? Besök oss på: www.jarfallahus.se

 

Ansökan

Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig? Välkommen att skicka in din ansökan! Du gör det genom att klicka på Ansök.

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Ninos Gawrieh genom att mejla Ninos.Gawrieh@jarfallahus.se

Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan redan idag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök nu

Är du vår nya fastighetsskötare?

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jun 15
Om oss
Järfällahus är ett allmännyttigt bostadsföretag, som ägs av Järfälla kommun. Vi äger och förvaltar cirka 5 600 lägenheter, 475 kommersiella lokaler och 4 600 fordonsplatser. Hos oss arbetar cirka 80 medarbetare.

Som kommunens egna bostadsbolag spelar vi en viktig roll i kommunens tillväxt. Vi ska säkra ett varierat utbud av attraktiva lägenheter med hyresrätt för kommunens växande befolkning. Vi ska driva en långsiktig hållbarhet i kommunens utveckling och arbetar aktivt för goda boendemiljöer och en attraktiv närmiljö för de boende. Våra fastigheter ska i ökad utsträckning energieffektiviseras och vi ska verka för en grön omställning.

Vi ska vara ett föredöme som samhällsägt företag när det gäller socialt ansvarstagande. Det innebär bland annat att vi i samarbete med Järfälla kommun och andra aktörer arbetar med trygghetsfrågor, att motverka segregation och att tillgänglighetsanpassa lägenheter.

På Järfällahus arbetar vi efter våra värdeord engagerad, professionell och omtänksam och i linje med vår vision ”En samhällsbyggare med ledartröja”.

Vill du veta mer om Järfällahus och vad vi jobbar med? Besök oss på: www.jarfallahus.se

 

Ditt uppdrag

Vi erbjuder arbete i ett företag som är inne i en ny och spännande fas. Just nu ställer vi om vår organisation för att ännu bättre kunna möta hyresgästernas behov och skapa en ännu tryggare och trevligare boendemiljö. Det uppnår vi genom ökad synlighet och närvaro på plats i våra områden. En god kontakt med hyresgästerna är en förutsättning för att vi ska kunna stärka vårt fokus på trygghet. Därför sker en anpassning av vår organisation och utveckling av rollerna utifrån dagens utmaningar och möjligheter.

 

Vi söker nu dig som är fastighetsskötare. Vi erbjuder dig ett spännande och varierat arbete med främst praktiska samt administrativa uppgifter där du ingår i avdelningen Fastighetsförvaltning. Fastighetsskötarna är uppdelade i fyra team och rapporterar direkt till förvaltningschefen. Utöver fastighetsskötare består även arbetsgruppen av förvaltare och besiktningsman. Som fastighetsskötare kommer du att arbeta ute i våra bostadsområden och i anslutning till ditt områdeskontor. Du är företagets ansikte utåt och har nära kontakt med hyresgäster och kunder i Järfälla.

Som fastighetsskötare arbetar du i en självständig roll med frihet under ansvar och planerar och organiserar din egen arbetsdag. På Järfällahus arbetar vi med vidareutveckling av våra medarbetare och du ges goda möjligheter att kunna vara med och påverka och utveckla dig själv i din yrkesroll.     


Exempel på arbetsuppgifter:



• Ansvara för att ronderingar och IBK fortlöpande utförs i fastigheter
• Kvalitetsvandringar där man säkerställer att fastigheterna är rena, hela och trygga
• Åtgärda felanmälningar för våra hyresgäster
• Rutinmässiga ronderingar och kontroller
• Månadsavläsningar av mediaförbrukning
• Beställning och uppföljning av mindre reparationer och underhållsåtgärder
• Utföra den dagliga driften som tillsyn, skötsel och felanmälan

 

Vem är du?

För att trivas i rollen tror vi att du är en serviceinriktad och strukturerad person som har förmågan att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt, likväl som du förstår vikten av att vara en lagspelare och kunna samarbeta med andra. Vidare behöver du vara motiverad, engagerad och driven för att kunna bidra till ett tryggt och effektivt fastighetsbolag i framkant. Då du har många kontaktytor i din roll är du lyhörd och har ett bra bemötande gentemot hyresgäster, kunder och medarbetare.

 

Vi söker dig som har 3–4 års arbetslivserfarenhet som fastighetsskötare eller goda praktiska erfarenheter från liknande arbete, t ex VVS eller fastighetsteknik. Du behöver ha god datavana, då all administration sker elektroniskt. Har du tidigare erfarenhet av att ha arbetat inom allmännyttan eller med traditionell fastighetsförvaltning ses det som meriterande. Behärskar du dessutom fler språk än svenska och engelska är det också meriterande.   

Körkort B är ett krav.

 

Är du vår nya medarbetare?

Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig? Då är du välkommen att vara med på vår resa att utveckla verksamheten i linje med våra värdeord. På Järfällahus arbetar vi aktivt med samverkan och inkludering där alla tidigt får vara med och bidra med sin kompetens över verksamhetsgränserna och i olika projekt. Du blir en del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor, där du får möjligheten att få vara med och påverka utvecklingen av en ännu tryggare och mer attraktiv boendemiljö i Järfälla.

På Järfällahus arbetar vi aktivt med ett inkluderande synsätt för att skapa mångfald och därmed ser vi gärna kvinnliga sökanden.

 

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Jonasson förvaltningschef, genom att mejla lars.jonasson@jarfallahus.se

 

Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan redan idag. Du gör det genom att klicka på Ansök.
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök nu

Är du vår nya fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Maj 11
Om oss
Järfällahus är ett allmännyttigt bostadsföretag, som ägs av Järfälla kommun. Vi äger och förvaltar cirka 5 600 lägenheter, 475 kommersiella lokaler och 4 600 fordonsplatser. Hos oss arbetar cirka 80 medarbetare.

Som kommunens egna bostadsbolag spelar vi en viktig roll i kommunens tillväxt. Vi ska säkra ett varierat utbud av attraktiva lägenheter med hyresrätt för kommunens växande befolkning. Vi ska driva en långsiktig hållbarhet i kommunens utveckling och arbetar aktivt för goda boendemiljöer och en attraktiv närmiljö för de boende. Våra fastigheter ska i ökad utsträckning energieffektiviseras och vi ska verka för en grön omställning.

Vi ska vara ett föredöme som samhällsägt företag när det gäller socialt ansvarstagande. Det innebär bland annat att vi i samarbete med Järfälla kommun och andra aktörer arbetar med trygghetsfrågor, att motverka segregation och att tillgänglighetsanpassa lägenheter.

På Järfällahus arbetar vi efter våra värdeord engagerad, professionell och omtänksam och i linje med vår vision ”En samhällsbyggare med ledartröja”.

Vill du veta mer om Järfällahus och vad vi jobbar med? Besök oss på: www.jarfallahus.se

 

Ditt uppdrag

Vi erbjuder arbete i ett företag som är inne i en ny och spännande fas. Just nu ställer vi om vår organisation för att ännu bättre kunna möta hyresgästernas behov och skapa en ännu tryggare och trevligare boendemiljö. Det uppnår vi genom ökad synlighet och närvaro på plats i våra områden. En god kontakt med hyresgästerna är en förutsättning för att vi ska kunna stärka vårt fokus på trygghet. Därför sker en anpassning av vår organisation och utveckling av rollerna utifrån dagens utmaningar och möjligheter.

 

Vi söker nu dig som är fastighetsskötare. Vi erbjuder dig ett spännande och varierat arbete med främst praktiska samt administrativa uppgifter där du ingår i avdelningen Fastighetsförvaltning. Fastighetsskötarna är uppdelade i fyra team och rapporterar direkt till förvaltningschefen. Utöver fastighetsskötare består även arbetsgruppen av förvaltare och besiktningsman. Som fastighetsskötare kommer du att arbeta ute i våra bostadsområden och i anslutning till ditt områdeskontor. Du är företagets ansikte utåt och har nära kontakt med hyresgäster och kunder i Järfälla.

Som fastighetsskötare arbetar du i en självständig roll med frihet under ansvar och planerar och organiserar din egen arbetsdag. På Järfällahus arbetar vi med vidareutveckling av våra medarbetare och du ges goda möjligheter att kunna vara med och påverka och utveckla dig själv i din yrkesroll.     


Exempel på arbetsuppgifter:



• Ansvara för att ronderingar och IBK fortlöpande utförs i fastigheter
• Kvalitetsvandringar där man säkerställer att fastigheterna är rena, hela och trygga
• Åtgärda felanmälningar för våra hyresgäster
• Rutinmässiga ronderingar och kontroller
• Månadsavläsningar av mediaförbrukning
• Beställning och uppföljning av mindre reparationer och underhållsåtgärder
• Utföra den dagliga driften som tillsyn, skötsel och felanmälan

 

Vem är du?

För att trivas i rollen tror vi att du är en serviceinriktad och strukturerad person som har förmågan att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt, likväl som du förstår vikten av att vara en lagspelare och kunna samarbeta med andra. Vidare behöver du vara motiverad, engagerad och driven för att kunna bidra till ett tryggt och effektivt fastighetsbolag i framkant. Då du har många kontaktytor i din roll är du lyhörd och har ett bra bemötande gentemot hyresgäster, kunder och medarbetare.

 

Vi söker dig som har 3–4 års arbetslivserfarenhet som fastighetsskötare eller goda praktiska erfarenheter från liknande arbete, t ex VVS eller fastighetsteknik. Du behöver ha god datavana, då all administration sker elektroniskt. Har du tidigare erfarenhet av att ha arbetat inom allmännyttan eller med traditionell fastighetsförvaltning ses det som meriterande. Behärskar du dessutom fler språk än svenska och engelska är det också meriterande.   

Körkort B är ett krav.

 

Är du vår nya medarbetare?

Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig? Då är du välkommen att vara med på vår resa att utveckla verksamheten i linje med våra värdeord. På Järfällahus arbetar vi aktivt med samverkan och inkludering där alla tidigt får vara med och bidra med sin kompetens över verksamhetsgränserna och i olika projekt. Du blir en del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor, där du får möjligheten att få vara med och påverka utvecklingen av en ännu tryggare och mer attraktiv boendemiljö i Järfälla.

På Järfällahus arbetar vi aktivt med ett inkluderande synsätt för att skapa mångfald och därmed ser vi gärna kvinnliga sökanden.

 

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Jonasson förvaltningschef, genom att mejla lars.jonasson@jarfallahus.se

 

Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan redan idag. Du gör det genom att klicka på Ansök.
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök nu

Är du vår nya ekonom?

Ekonomikontorist
Läs mer Apr 19
Om oss
Järfällahus är ett allmännyttigt bostadsbolag, som ägs av Järfälla kommun. Vi äger och förvaltar cirka 5 600 lägenheter, 475 kommersiella lokaler och 4 600 fordonsplatser. Hos oss arbetar 71 medarbetare.

Som kommunens egna bostadsbolag spelar vi en viktig roll i kommunens tillväxt. Vi ska säkra ett varierat utbud av attraktiva lägenheter med hyresrätt för kommunens växande befolkning. Vi ska driva en långsiktig hållbarhet i kommunens utveckling och arbetar aktivt för goda boendemiljöer och en attraktiv närmiljö för de boende. Våra fastigheter ska i ökad utsträckning energieffektiviseras och vi ska verka för en grön omställning.

Vi ska vara ett föredöme som samhällsägt bolag när det gäller socialt ansvarstagande. Det innebär bland annat att vi i samarbete med Järfälla kommun och andra aktörer arbetar med trygghetsfrågor, att motverka segregation och att tillgänglighetsanpassa lägenheter.

På Järfällahus arbetar vi efter våra värdeord engagerad, professionell och omtänksam. Vill du veta mer om Järfällahus och vad vi jobbar med? Besök oss på: www.jarfallahus.se

 

Ditt uppdrag

Vi erbjuder arbete i ett bolag som är inne i en ny och spännande fas. Just nu ställer vi om vår organisation för att ännu bättre kunna möta hyresgästernas behov och skapa en ännu tryggare och trevligare boendemiljö. Det uppnår vi genom ökad synlighet och närvaro på plats i våra områden. En god kontakt med hyresgästerna är en förutsättning för att vi ska kunna stärka vårt fokus på trygghet. Därför sker en anpassning av vår organisation och utveckling av rollerna utifrån dagens utmaningar och möjligheter.

Vi söker nu en erfaren och driven ekonom. I arbetet som ekonom har du en viktig roll i att vara behjälplig och agera konsultativt stöd till chefer i uppföljnings- och prognosarbete, budgetarbete samt övriga ekonomiuppgifter. Du tillhör ekonomiavdelningen som består av ytterligaste tre kollegor och du rapporterar till bolagets ekonomi- och finanschef.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:


• Ansvarig för leverantörsreskontra
• Kontering, avstämning och administration runt fakturahantering
• Löpande utbildning i bolagets fakturasystem
• Ankomstregistrering och kontering av leverantörsfakturor
• Vara delaktig i arbetet för den löpande redovisningen, budget och prognos samt årsredovisning
• Kontaktperson internt och externt för bolagets leasingbilar

 

Vem är du?

För att lyckas och trivas i denna roll vill vi att du har en gedigen erfarenhet av att ha arbetat med leverantörsreskontra och att du har en god förståelse för det ekonomiska flödet. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i tal och skrift samt goda kunskaper i Excel.

Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du är också en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och har en god samarbetsförmåga. Du ska dela våra värderingar och vilja att vara med i den förändringsresa som bolaget genomför.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ekonomiutbildning motsvarande gymnasieekonom eller likvärdigt. Du har erfarenhet av liknande tjänst som ekonom och du har arbetat med alla delar inom leverantörsreskontra. Har du tidigare erfarenhet av affärssystemet Momentum, PM5 och Visma ses det som meriterande.

 

Är du vår nya medarbetare?

Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig? Då är du välkommen att vara med på vår resa att utveckla verksamheten i linje med våra värdeord. På Järfällahus arbetar vi aktivt med samverkan och inkludering, där alla tidigt får vara med och bidra med sin kompetens över verksamhetsgränserna och i olika projekt. Du blir en del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor där du får möjligheten att vara med och påverka utvecklingen av en ännu tryggare och mer attraktiv boendemiljö i Järfälla.

 

Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Ekonomichef Per Augustsson, Per.Augustsson@jarfallahus.se.

 

Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan redan idag. Du gör det genom att klicka på Ansök.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Ansök nu

Är du vår nya medarbetare i boservice?

Receptionist, telefonist
Läs mer Feb 7
Om oss
Järfällahus är ett allmännyttigt bostadsföretag, som ägs av Järfälla kommun. Vi äger och förvaltar cirka 5 700 lägenheter, 475 kommersiella lokaler och 4 600 fordonsplatser. Hos oss arbetar 74 medarbetare.

Som kommunens egna bostadsbolag spelar vi en viktig roll i kommunens tillväxt. Vi ska säkra ett varierat utbud av attraktiva lägenheter med hyresrätt för kommunens växande befolkning. Vi ska driva en långsiktig hållbarhet i kommunens utveckling och arbetar aktivt för goda boendemiljöer och en attraktiv närmiljö för de boende. Våra fastigheter ska i ökad utsträckning energieffektiviseras och vi ska verka för en grön omställning.

Vi ska vara ett föredöme som samhällsägt företag när det gäller socialt ansvarstagande. Det innebär bland annat att vi i samarbete med Järfälla kommun och andra aktörer arbetar med trygghetsfrågor, att motverka segregation och att tillgänglighetsanpassa lägenheter.

På Järfällahus arbetar vi efter våra värdeord engagerad, professionell och omtänksam och i linje med vår vision ”En samhällsbyggare med ledartröja”.

Vill du veta mer om Järfällahus och vad vi jobbar med? Besök oss på: www.jarfallahus.se

 

Ditt uppdrag

Vi erbjuder arbete i ett företag som är inne i en ny och spännande fas. Just nu ställer vi om vår organisation för att ännu bättre kunna möta hyresgästernas behov och skapa en ännu tryggare och trevligare boendemiljö. Det uppnår vi genom ökad synlighet och närvaro på plats i våra områden. En god kontakt med hyresgästerna är en förutsättning för att vi ska kunna stärka vårt fokus på trygghet. Därför sker en anpassning av vår organisation och utveckling av rollerna utifrån dagens utmaningar och möjligheter.

 

Vi söker nu dig som gillar service och att ha mycket kundkontakter. I boservice erbjuder vi dig ett spännande och varierat arbete med främst administrativa uppgifter. Du ingår i avdelningen Kund och marknad och rapporterar till Kund- och marknadschef. Du är företagets ansikte utåt och har nära kontakt med hyresgäster och kunder i Järfälla. I boservice agerar du första kontakt och ansvarar för att besvara eller vidarebefordra ärenden från hyresgäster, entreprenörer och andra intressenter. Uppdraget innebär främst kundtjänst och en del nyckelhantering. På Järfällahus arbetar vi med vidareutveckling av våra medarbetare och du ges goda möjligheter att kunna vara med och påverka och utveckla dig själv i din yrkesroll.     


Exempel på arbetsuppgifter:


• Ta emot och registrera felanmälningar från hyresgäster och fastighetsskötare via telefon, mail och fysiska besök.
• Registrera jourrapporter i vårt fastighetssystem, PM5.
• Nyckelhantering i programmen KeyControl och Aptus
• Kundtjänst via telefon, traditionell växelhantering, in- och utlämning av information, besvara frågor etc.
• Bevaka och svara på inkommande e-post
• Allehanda traditionella receptionsuppgifter såsom att ta emot hyresgäster, entreprenörer och besökare till huvudkontoret.
• Journalföring av inkommande e-post och brev
• Vid behov skapa fakturor i fastighetssystemet PM5
• Fakturagranskning

 

Vem är du?

För att trivas i rollen tror vi att du är en serviceinriktad person som har lätt för att skapa goda relationer med folk. Då du har många kontaktytor i din roll är det viktigt att du är lyhörd och har ett bra bemötande gentemot hyresgäster, kunder och medarbetare samt att du är tydlig i din kommunikation. Du behöver även vara lugn och stresstålig.

Du har tidigare erfarenhet inom service och tycker det är kul med kundkontakter. Du kommer jobba i flertalet olika system vilket innebär att du behöver ha datavana sedan tidigare. Behärskar du dessutom fler språk än svenska och engelska är det meriterande.  

 

Är du vår nya medarbetare?

Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig? Då är du välkommen att vara med på vår resa att utveckla verksamheten i linje med våra värdeord. På Järfällahus arbetar vi aktivt med samverkan och inkludering där alla tidigt får vara med och bidra med sin kompetens över verksamhetsgränserna och i olika projekt. Du blir en del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor, där du får möjligheten att få vara med och påverka utvecklingen av en ännu tryggare och mer attraktiv boendemiljö i Järfälla.

 

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. På Järfällahus arbetar vi aktivt med ett inkluderande synsätt för att skapa mångfald och därmed ser vi gärna manliga sökanden.

 

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Agneta Lundström, Kund- och marknadschef, genom att mejla Agneta.Lundström@jarfallahus.se.  

 

Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan redan idag. Du gör det genom att klicka på Ansök.


Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök nu

Är du vår nya Områdesutvecklare?

Administrativ utvecklare
Läs mer Jan 19
Om oss
Järfällahus är ett allmännyttigt bostadsföretag, som ägs av Järfälla kommun. Vi äger och förvaltar cirka 5 600 lägenheter, 475 kommersiella lokaler och 4 600 fordonsplatser. Hos oss arbetar cirka 75 medarbetare.

Som kommunens egna bostadsbolag spelar vi en viktig roll i kommunens tillväxt. Vi ska säkra ett varierat utbud av attraktiva lägenheter med hyresrätt för kommunens växande befolkning. Vi ska driva en långsiktig hållbarhet i kommunens utveckling och arbetar aktivt för goda boendemiljöer och en attraktiv närmiljö för de boende. Våra fastigheter ska i ökad utsträckning energieffektiviseras och vi ska verka för en grön omställning.

Vi ska vara ett föredöme som samhällsägt företag när det gäller socialt ansvarstagande. Det innebär bland annat att vi i samarbete med Järfälla kommun och andra aktörer arbetar med trygghetsfrågor, att motverka segregation och att tillgänglighetsanpassa lägenheter.

På Järfällahus arbetar vi efter våra värdeord engagerad, professionell och omtänksam.  Vill du veta mer om Järfällahus och vad vi jobbar med? Besök oss på: www.jarfallahus.se

 

Ditt uppdrag

Vi erbjuder arbete i ett företag som är inne i en ny och spännande fas. Just nu ställer vi om vår organisation för att ännu bättre kunna möta hyresgästernas behov och skapa en ännu tryggare och trevligare boendemiljö. Det uppnår vi genom ökad synlighet och närvaro på plats i våra områden. En god kontakt med hyresgästerna är en förutsättning för att vi ska kunna stärka vårt fokus på trygghet. Därför sker en anpassning av vår organisation och utveckling av rollerna utifrån dagens utmaningar och möjligheter.

Vi tar nu ytterligare ett steg i att förstärka vår ställning som socialt ansvarstagande hyresvärd och söker därför en områdesutvecklare. Under 2022 kommer det öppnas upp för en ny verksamhet som fokuserar på inkludering, kunskap och gemenskap för våra hyresgäster där målet bland annat är att träffas över gränser och skapa en ökad förståelse och respekt för varandra. Tjänsten som områdesutvecklare innebär att du får ett varierat arbete där du delar din tid mellan administrativt arbete och att vara ute i våra områden för att skapa och bygga relationer med våra hyresgäster.

Dina kontaktytor kommer vara breda och ingen dag är den andra lik! Du ingår i Trygghetsenheten och rapporterar till Trygghetschefen.  

 

Exempel på arbetsuppgifter:


• Utveckla den sociala träffpunkten/plattformen för att öka boendeinflytande samt boendedialoger
• Initiera, planera, leda, utveckla och följa upp arbetet med den sociala träffpunkten/plattformen med hyresgästerna i fokus
• Ingå i samverkansgrupper med ansvar för operativt arbete i våra områden/Skapa kontakter och representera Järfällahus i olika forum och gentemot föreningar och myndigheter
• Vara ett internt stöd till organisationen vid områdesträffar och trygghetsvandringar och andra interna aktiviteter som faller inom ramen för arbetet
• Delaktighet i lokala projekt med sociala utmaningar av social karaktär
• Ansvara för att checklistor och rutiner upprättas
• Ha en god relation och samarbete med samtliga samverkansaktörer
• Skapa samt driva en samverkan med externa aktörer såsom näringsidkare, föreningar och olika samfund som anses vara relevanta för uppdraget


Kvalifikationer

I den här tjänsten lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Du brinner för socialt engagemang och drivs av förändringsarbete och att utveckla boendemiljön och våra bostadsområden. Du har ett starkt engagemang och kunskap inom ungdomsfrågor, ungdomsinflytande och boendefrågor. Du beskriver troligtvis dig själv som en lyhörd och hjälpsam person som lyssnar och tar in idéer samt stöttar och motiverar hyresgästerna till att vara delaktiga och driva frågor som påverkar deras egen situation. Vidare tror vi att du har en god inblick i olika kulturer och kunskap om olika strukturer i samhället.

Vi söker dig som har en relevant utbildning från högskola eller annan utbildning kombinerat med några års praktisk yrkeserfarenhet inom sociala yrken som exempelvis socionom, lärare, pedagog eller likvärdigt.

Du ska ha goda kunskaper i det svenska och engelska språket, både skriftligt och muntligt. Kan du fler språk är det meriterande. 

Körkort B är ett krav.


Är du vår nya medarbetare?

Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig? Då är du välkommen att vara med på vår resa att utveckla verksamheten i linje med våra värdeord. På Järfällahus arbetar vi aktivt med samverkan och inkludering, där alla tidigt får vara med och bidra med sin kompetens över verksamhetsgränserna och i olika projekt. Du blir en del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor där du får möjligheten att vara med och påverka utvecklingen av en ännu tryggare och mer attraktiv boendemiljö i Järfälla.

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas.

 

Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår Trygghetschef Ninos Gawrieh, Ninos.Gawrieh@jarfallahus.se.

Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande så vänta inte att skicka in din ansökan redan idag. Du gör det genom att klicka på Ansök.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Ansök nu

Järfällahus söker en upphandlare

Upphandlare
Läs mer Jan 5
Om oss
Järfällahus är ett allmännyttigt bostadsföretag, som ägs av Järfälla kommun. Vi äger och förvaltar cirka 5 600 lägenheter, 475 kommersiella lokaler och 4 600 fordonsplatser. Hos oss arbetar 75 medarbetare.

Som kommunens egna bostadsbolag spelar vi en viktig roll i kommunens tillväxt. Vi ska säkra ett varierat utbud av attraktiva lägenheter med hyresrätt för kommunens växande befolkning. Vi ska driva en långsiktig hållbarhet i kommunens utveckling och arbetar aktivt för goda boendemiljöer och en attraktiv närmiljö för de boende. Våra fastigheter ska i ökad utsträckning energieffektiviseras och vi ska verka för en grön omställning. Vi ska även vara ett föredöme som samhällsägt företag när det gäller socialt ansvarstagande. Det innebär bland annat att vi i samarbete med Järfälla kommun och andra aktörer arbetar med trygghetsfrågor, att motverka segregation och att tillgänglighetsanpassa lägenheter.

På Järfällahus arbetar vi efter våra värdeord engagerad, professionell och omtänksam och i linje med vår vision ”En samhällsbyggare med ledartröja”.

Vill du veta mer om Järfällahus och vad vi jobbar med? Besök oss på: www.jarfallahus.se

 

Ditt uppdrag

Vi erbjuder en tjänst i ett företag som är inne i en ny och spännande fas. Vi har under året upphandlat och påbörjat ett större renoveringsprojekt som bland annat omfattar 2 600 lägenheter. Vi ställer även om i vår organisation för att ännu bättre kunna möta hyresgästernas behov. Genom ökat fokus på kvalitet, samt en aktivare avtalsuppföljning kommer vi på upphandlingsenheten stödja organisationen, och särskilt vår förvaltning, att uppnå en bättre och tryggare boendemiljö för våra hyresgäster.

Vi söker nu en upphandlare som kan bidra till vårt lag. Vi letar efter dig som har varit verksam inom området med goda erfarenheter från olika typer av upphandlingar. I din roll som upphandlare kommer du att arbeta med upphandlingsarbete av varor, tjänster och entreprenader. Att hantera upphandlingens samtliga faser är något du är van vid och ser som en självklarhet.

Järfällahus ägs till 100% av Järfälla kommun och är en upphandlande myndighet i upphandlingsregelverkets mening. Vi tillämpar Lagen om Offentlig Upphandling, (LOU) i den större delen av våra upphandlingar. Du ska därför ha goda kunskaper i LOU. Du ingår i stödfunktionen Upphandling och rapporterar direkt till upphandlingschefen.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:


• Arbeta både strategiskt och operativt med hela inköpsprocessen/upphandlingsprocessen


• Arbeta fram upphandlingsdokument och förfrågningsunderlag
• Genomföra anbudsutvärderingar
• Upprätta och förhandla avtal med leverantörer och entreprenörer
• Stödja avtalsansvariga i deras arbete att säkerställa att leverantörer och entreprenörer levererar avtalsenligt
• Hålla i uppstartsmöten för upphandlings- och leverantörsmöten
• Informera internt och externt om avtal
• Stödja i avtalsuppföljningsarbetet.

 

Vem är du?

För att trivas i rollen behöver du vara kommunikativ, tydlig, och kunna hantera flera kontaktytor internt som externt. Vidare är du en lagspelare som är lyhörd, prestigelös och ödmjuk. Du har målfokus och driver ditt uppdrag med stort engagemang. Du har hög integritet, frågar, reder ut och agerar korrekt utifrån din profession och ditt uppdrag.

Som person är du affärsmässig, strukturerad, noggrann, målmedveten och har ett analytiskt sinnelag. Det är viktigt att du brinner för samverkan och vill göra upphandlingar i dialog med verksamheten. Känner du igen dig?  

 

Kvalifikationer:


• Eftergymnasial examen (Exempelvis, KY- eller YH-utbildning) med inriktning mot upphandling/inköp eller annan likvärdig utbildning
• Minst 3 års erfarenhet av upphandlingsarbete, vilket innebär att självständigt ha lett och genomfört upphandlingar.
• Goda kunskaper om lagen om offentlig upphandling.
• Mycket god kunskap att uttrycka dig i tal, såväl som i skrift, på svenska.

Meriterande krav:


• Juristexamen eller ekonomexamen.
• Erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter i offentlig verksamhet.
• Kunskaper inom IT-upphandling.

 

Är du vår nya medarbetare?

Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig? Då är du välkommen att vara med på vår resa att utveckla verksamheten i linje med våra värdeord. På Järfällahus arbetar vi aktivt med samverkan och inkludering där alla tidigt får vara med och bidra med sin kompetens över verksamhetsgränserna och i olika projekt. Du blir en del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor, där du får möjligheten att få vara med och påverka utvecklingen av en ännu tryggare och mer attraktiv boendemiljö i Järfälla.

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Elias Abdo genom att mejla Elias.Abdo@jarfallahus.se

 

Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande så vänta inte att skicka in din ansökan redan idag. Du gör det genom att klicka på Ansök.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Ansök nu

Är du vår nya upphandlare?

Upphandlare
Läs mer Nov 8
Om oss
Järfällahus är ett allmännyttigt bostadsföretag, som ägs av Järfälla kommun. Vi äger och förvaltar cirka 5 600 lägenheter, 475 kommersiella lokaler och 4 600 fordonsplatser. Hos oss arbetar 75 medarbetare.

Som kommunens egna bostadsbolag spelar vi en viktig roll i kommunens tillväxt. Vi ska säkra ett varierat utbud av attraktiva lägenheter med hyresrätt för kommunens växande befolkning. Vi ska driva en långsiktig hållbarhet i kommunens utveckling och arbetar aktivt för goda boendemiljöer och en attraktiv närmiljö för de boende. Våra fastigheter ska i ökad utsträckning energieffektiviseras och vi ska verka för en grön omställning. Vi ska även vara ett föredöme som samhällsägt företag när det gäller socialt ansvarstagande. Det innebär bland annat att vi i samarbete med Järfälla kommun och andra aktörer arbetar med trygghetsfrågor, att motverka segregation och att tillgänglighetsanpassa lägenheter.

På Järfällahus arbetar vi efter våra värdeord engagerad, professionell och omtänksam och i linje med vår vision ”En samhällsbyggare med ledartröja”.

Vill du veta mer om Järfällahus och vad vi jobbar med? Besök oss på: www.jarfallahus.se

 

Ditt uppdrag

Vi erbjuder en tjänst i ett företag som är inne i en ny och spännande fas. Vi har under året upphandlat och påbörjat ett större renoveringsprojekt som bland annat omfattar 2 600 lägenheter. Vi ställer även om i vår organisation för att ännu bättre kunna möta hyresgästernas behov. Genom ökat fokus på kvalitet, samt en aktivare avtalsuppföljning kommer vi på upphandlingsenheten stödja organisationen, och särskilt vår förvaltning, att uppnå en bättre och tryggare boendemiljö för våra hyresgäster.

Vi söker nu en skicklig och erfaren upphandlare som kan bidra till vårt lag och vara med och utveckla verksamheten, både inom upphandling och bolaget som helhet. Vi letar efter dig som har varit verksam inom området med goda erfarenheter från olika typer av upphandlingar. I din roll som upphandlare kommer du att arbeta med upphandlingsarbete av varor, tjänster och entreprenader. Att hantera upphandlingens samtliga faser är något du är van vid och ser som en självklarhet.

Järfällahus är en upphandlande myndighet i upphandlingsregelverkets mening. Vi tillämpar lagen om Offentlig Upphandling, (LOU) i den större delen av våra upphandlingar. Du ska därför ha goda kunskaper i LOU. Du ingår i stödfunktionen Upphandling och rapporterar direkt till upphandlingschefen.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:


• Arbeta både strategiskt och operativt med hela inköpsprocessen/upphandlingsprocessen


• Arbeta fram förfrågningsunderlag
• Genomföra anbudsutvärderingar
• Upprätta och förhandla avtal med leverantörer och entreprenörer
• Stödja avtalsansvariga i deras arbete att säkerställa att leverantörer och entreprenörer levererar avtalsenligt
• Hålla i uppstartsmöten för upphandlings- och leverantörsmöten
• Informera internt och externt om avtal
• Stödja i avtalsuppföljningsarbetet.

 

Vem är du?

För att trivas i rollen behöver du vara kommunikativ, tydlig, och kunna hantera flera kontaktytor internt som externt. Vidare är du en lagspelare som är lyhörd, prestigelös och ödmjuk. Du har målfokus och driver ditt uppdrag med stort engagemang. Du har hög integritet, frågar, reder ut och agerar korrekt utifrån din profession och ditt uppdrag.

Som person är du affärsmässig, strukturerad, noggrann, målmedveten och har ett analytiskt sinnelag. Det är viktigt att du brinner för samverkan och vill göra upphandlingar i dialog med verksamheten. Känner du igen dig?  

 

Kvalifikationer:


• Eftergymnasial examen (Exempelvis, KY- eller YH-utbildning) med inriktning mot upphandling/inköp.
• Minst 2 års erfarenhet av upphandlingsarbete, vilket innebär att självständigt ha lett och genomfört upphandlingar.
• Goda kunskaper om lagen om offentlig upphandling.
• Mycket god kunskap att uttrycka dig i tal, såväl som i skrift, på svenska.

 

Meriterande krav:


• Juristexamen eller ekonomexamen.
• Erfarenhet av att genomföra upphandlingar i e-upphandlingssystem.
• Erfarenhet av projektledning.
• Erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter i offentlig verksamhet.
• Kunskaper inom IT-upphandling.
• Kunskaper om GDPR kopplat till upphandling.

 

Är du vår nya medarbetare?

Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig? Då är du välkommen att vara med på vår resa att utveckla verksamheten i linje med våra värdeord. På Järfällahus arbetar vi aktivt med samverkan och inkludering där alla tidigt får vara med och bidra med sin kompetens över verksamhetsgränserna och i olika projekt. Du blir en del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor, där du får möjligheten att få vara med och påverka utvecklingen av en ännu tryggare och mer attraktiv boendemiljö i Järfälla.

 

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Elias Abdo genom att mejla Elias.Abdo@jarfallahus.se

 

Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande så vänta inte att skicka in din ansökan redan idag. Du gör det genom att klicka på Ansök.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Ansök nu

Vi söker en verksamhetsutvecklare

Organisationsutvecklare
Läs mer Sep 24
Om oss
Järfällahus är ett allmännyttigt bostadsföretag, som ägs av Järfälla kommun. Vi äger och förvaltar cirka 5 600 lägenheter, 475 kommersiella lokaler och 4 600 fordonsplatser. Hos oss arbetar 71 medarbetare.

Som kommunens egna bostadsbolag spelar vi en viktig roll i kommunens tillväxt. Vi ska säkra ett varierat utbud av attraktiva lägenheter med hyresrätt för kommunens växande befolkning. Vi ska driva en långsiktig hållbarhet i kommunens utveckling och arbetar aktivt för goda boendemiljöer och en attraktiv närmiljö för de boende. Våra fastigheter ska i ökad utsträckning energieffektiviseras och vi ska verka för en grön omställning.

Vi ska vara ett föredöme som samhällsägt företag när det gäller socialt ansvarstagande. Det innebär bland annat att vi i samarbete med Järfälla kommun och andra aktörer arbetar med trygghetsfrågor, att motverka segregation och att tillgänglighetsanpassa lägenheter.

 

På Järfällahus arbetar vi efter våra värdeord engagerad, professionell och omtänksam.  Vill du veta mer om Järfällahus och vad vi jobbar med? Besök oss på: www.jarfallahus.se

 

Ditt uppdrag

Vi erbjuder arbete i ett företag som är inne i en ny och spännande fas. Just nu ställer vi om vår organisation för att ännu bättre kunna möta hyresgästernas behov och skapa en ännu tryggare och trevligare boendemiljö. Det uppnår vi genom ökad synlighet och närvaro på plats i våra områden. En god kontakt med hyresgästerna är en förutsättning för att vi ska kunna stärka vårt fokus på trygghet. Därför sker en anpassning av vår organisation och utveckling av rollerna utifrån dagens utmaningar och möjligheter.

 

Som verksamhetsutvecklare förvaltar och utvecklar du processer och ledningssystem. Du ansvarar även för bolagets NKI- och kvalitetsarbete. Dina kontaktytor kommer vara breda och ingen dag är den andra lik!

 

Exempel på arbetsuppgifter:


• Uppdatera och utveckla processer och ledningssystem
• Självständigt driva förändringsprojekt
• Planera och genomföra internrevisioner
• Jobba med ständiga förbättringar
• Ansvara för kommande certifieringar
• Jobba med digital utveckling
• Ansvara för utvecklingen av våra fastighetssystem
• Implementering av nya arbetssätt
• Tillsammans med öv ständigt förbättra vår "best practice" för verksamhetsutveckling och projektledning


Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant utbildning från högskola/universitet samt relevant yrkeserfarenhet som uppnår minst 5 år. Du är serviceinriktad och kommer att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt höga krav på kvalitet och noggrannhet. Du beskriver troligtvis dig själv som en analytisk och strategisk person men som gärna arbetar nära människor. Vidare har du djupare förståelse för svårigheterna vid implementering av förändringar i organisationer samt grundar dina beslut på relevant statistik och fakta.


Är du vår nya medarbetare?

Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig? Då är du välkommen att vara med på vår resa att utveckla verksamheten i linje med våra värdeord. På Järfällahus arbetar vi aktivt med samverkan och inkludering, där alla tidigt får vara med och bidra med sin kompetens över verksamhetsgränserna och i olika projekt. Du blir en del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor där du får möjligheten att vara med och påverka utvecklingen av en ännu tryggare och mer attraktiv boendemiljö i Järfälla.

 

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas.

 

Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD Jennie Sahlsten, Jennie.Sahlsten@jarfallahus.se.

Ansök nu

Är du vår nya drifttekniker?

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 10
Om oss
Järfällahus är ett allmännyttigt bostadsföretag, som ägs av Järfälla kommun. Vi äger och förvaltar cirka 5 600 lägenheter, 475 kommersiella lokaler och 4 600 fordonsplatser. Hos oss arbetar 71 medarbetare.

 

Som kommunens egna bostadsbolag spelar vi en viktig roll i kommunens tillväxt. Vi ska säkra ett varierat utbud av attraktiva lägenheter med hyresrätt för kommunens växande befolkning. Vi ska driva en långsiktig hållbarhet i kommunens utveckling och arbetar aktivt för goda boendemiljöer och en attraktiv närmiljö för de boende. Våra fastigheter ska i ökad utsträckning energieffektiviseras och vi ska verka för en grön omställning.

 

Vi ska vara ett föredöme som samhällsägt företag när det gäller socialt ansvarstagande. Det innebär bland annat att vi i samarbete med Järfälla kommun och andra aktörer arbetar med trygghetsfrågor, att motverka segregation och att tillgänglighetsanpassa lägenheter.

 

På Järfällahus arbetar vi efter våra värdeord engagerad, professionell och omtänksam och i linje med vår vision ”En samhällsbyggare med ledartröja”.

Vill du veta mer om Järfällahus och vad vi jobbar med? Besök oss på: www.jarfallahus.se

 

Ditt uppdrag

Vi erbjuder arbete i ett företag som är inne i en ny och spännande fas. Just nu ställer vi om vår organisation för att ännu bättre kunna möta hyresgästernas behov och skapa en ännu tryggare och trevligare boendemiljö. Det uppnår vi genom ökad synlighet och närvaro på plats i våra områden. En god kontakt med hyresgästerna är en förutsättning för att vi ska kunna stärka vårt fokus på trygghet. Därför sker en anpassning av vår organisation och utveckling av rollerna utifrån dagens utmaningar och möjligheter.

 

Vi söker nu dig som är drifttekniker. Du ingår i vår tekniska förvaltning, som i dagsläget består av drifttekniker och en driftingenjör och du rapporterar till den tekniska chefen. Som drifttekniker stöttar du organisationen i drifttekniska frågor och ansvarar för drift och skötsel av ventilations- och värmesystem, styr- och reglerteknik och övrig fastighetsrelaterad teknik. Det finns goda möjligheter att kunna vara med och utveckla rollen och dess arbetsuppgifter och komma med egna förslag och idéer på åtgärder.


Exempel på arbetsuppgifter:



• Driftoptimering av ventilations- och värmesystem
• Tillse att regelbundna ronder utförs och att rutiner för detta följs
• Följa upp värme-el-och vattenförbrukning
• Hantera inkomna felanmälningar
• I samråd med chef fungera som beställarfunktion av mindre underhållsåtgärder av ventilations- och värmesystem
• Tillsyn, skötsel och mindre felavhjälpande underhåll av tekniska system
• Optimering av fastigheter genom intrimning av undercentraler och ventilationsanläggningar
• Operativt arbete med att effektivisera fastigheternas energiprestanda
• Daglig kommunikation med hyresgäster, verksamhet, medarbetare och leverantörer.

 

Vem är du?
För att trivas i rollen söker vi dig som är noggrann, analytisk och drivs av att arbeta med problemlösning. Du är självgående och har en förmåga att planera och driva arbetet framåt samtidigt som du förstår vikten av att vara serviceinriktad och kunna samarbeta och samverka med andra. 

 

Kvalifikationer

Du är en erfaren drifttekniker med flera års erfarenhet tillsammans med en driftteknikerutbildning, alternativt likvärdig kompetens förvärvad på annat sätt. Du har mycket goda kunskaper inom VVS och erfarenhet av styr- och reglerteknik. Du har även kunskap om injustering ventilation och värme. Vidare kan du uttrycka dig i både tal och skrift på svenska och har du kunskaper i flera språk är det meriterande.

 

B-körkort är ett krav.

 

 

Är du vår nya medarbetare?

Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig? Då är du välkommen att vara med på vår resa att utveckla verksamheten i linje med våra värdeord. På Järfällahus arbetar vi aktivt med samverkan och inkludering, där alla tidigt får vara med och bidra med sin kompetens över verksamhetsgränserna och i olika projekt. Du blir en del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor där du får möjligheten att vara med och påverka utvecklingen av en ännu tryggare och mer attraktiv boendemiljö i Järfälla.

 

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas.

 

Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Anderas Westberg på Andreas.Westberg@jarfallahus.se

 

Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande så vänta inte att skicka in din ansökan redan idag. Du gör det genom att klicka på Ansök.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Ansök nu

Är du vår nya fastighetsskötare?

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Aug 31
Om oss

Järfällahus är ett allmännyttigt bostadsföretag, som ägs av Järfälla kommun. Vi äger och förvaltar cirka 5 600 lägenheter, 475 kommersiella lokaler och 4 600 fordonsplatser. Hos oss arbetar 71 medarbetare.

 

Som kommunens egna bostadsbolag spelar vi en viktig roll i kommunens tillväxt. Vi ska säkra ett varierat utbud av attraktiva lägenheter med hyresrätt för kommunens växande befolkning. Vi ska driva en långsiktig hållbarhet i kommunens utveckling och arbetar aktivt för goda boendemiljöer och en attraktiv närmiljö för de boende. Våra fastigheter ska i ökad utsträckning energieffektiviseras och vi ska verka för en grön omställning.

 

Vi ska vara ett föredöme som samhällsägt företag när det gäller socialt ansvarstagande. Det innebär bland annat att vi i samarbete med Järfälla kommun och andra aktörer arbetar med trygghetsfrågor, att motverka segregation och att tillgänglighetsanpassa lägenheter.

 

På Järfällahus arbetar vi efter våra värdeord engagerad, professionell och omtänksam och i linje med vår vision ”En samhällsbyggare med ledartröja”.

Vill du veta mer om Järfällahus och vad vi jobbar med? Besök oss på: www.jarfallahus.se

 

Ditt uppdrag

Vi erbjuder arbete i ett företag som är inne i en ny och spännande fas. Just nu ställer vi om vår organisation för att ännu bättre kunna möta hyresgästernas behov och skapa en ännu tryggare och trevligare boendemiljö. Det uppnår vi genom ökad synlighet och närvaro på plats i våra områden. En god kontakt med hyresgästerna är en förutsättning för att vi ska kunna stärka vårt fokus på trygghet. Därför sker en anpassning av vår organisation och utveckling av rollerna utifrån dagens utmaningar och möjligheter.

 

Vi söker nu dig som är fastighetsskötare. Vi erbjuder dig ett spännande och varierat arbete med främst praktiska samt administrativa uppgifter där du ingår i avdelningen Fastighetsförvaltning. Fastighetsskötarna är uppdelade i fyra team och rapporterar direkt till förvaltningschefen. Utöver fastighetsskötare består även arbetsgruppen av förvaltare och besiktningsman. Som fastighetsskötare kommer du att arbeta ute i våra bostadsområden och i anslutning till ditt områdeskontor. Du är företagets ansikte utåt och har nära kontakt med hyresgäster och kunder i Järfälla.

 

Som fastighetsskötare arbetar du i en självständig roll med frihet under ansvar och planerar och organiserar din egen arbetsdag. På Järfällahus arbetar vi med vidareutveckling av våra medarbetare och du ges goda möjligheter att kunna vara med och påverka och utveckla dig själv i din yrkesroll.     


Exempel på arbetsuppgifter:




• Ansvara för att ronderingar och IBK fortlöpande utförs i fastigheter
• Kvalitetsvandringar där man säkerställer att fastigheterna är rena, hela och trygga
• Åtgärda felanmälningar för våra hyresgäster
• Rutinmässiga ronderingar och kontroller
• Månadsavläsningar av mediaförbrukning
• Beställning och uppföljning av mindre reparationer och underhållsåtgärder
• Utföra den dagliga driften som tillsyn, skötsel och felanmälan

 

Vem är du?

För att trivas i rollen tror vi att du är en serviceinriktad och strukturerad person som har förmågan att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt på ett effektivt sätt, likväl som du förstår vikten av att vara en lagspelare och kunna samarbeta med andra. Då du har många kontaktytor i din roll är du lyhörd och har ett bra bemötande gentemot hyresgäster, kunder och medarbetare.

 

Vi söker dig som har 3-4 års arbetslivserfarenhet som fastighetsskötare eller goda praktiska erfarenheter från liknande arbete, t ex VVS eller fastighetsteknik. Du behöver ha god datavana, då all administration sker elektroniskt. Har du tidigare erfarenhet av att ha arbetat inom allmännyttan eller med traditionell fastighets-förvaltning ses det som meriterande. Behärskar du dessutom fler språk än svenska och engelska är det också meriterande.  

 

Är du vår nya medarbetare?

Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig? Då är du välkommen att vara med på vår resa att utveckla verksamheten i linje med våra värdeord. På Järfällahus arbetar vi aktivt med samverkan och inkludering där alla tidigt får vara med och bidra med sin kompetens över verksamhetsgränserna och i olika projekt. Du blir en del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor, där du får möjligheten att få vara med och påverka utvecklingen av en ännu tryggare och mer attraktiv boendemiljö i Järfälla.

 

På Järfällahus arbetar vi aktivt med ett inkluderande synsätt för att skapa mångfald och därmed ser vi gärna kvinnliga sökanden.

 

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Jonasson förvaltningschef, genom att mejla lars.jonasson@jarfallahus.se

 

Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan redan idag.

Du gör det genom att klicka på Ansök.


Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök nu

Är du vår nya vitvarutekniker?

Serviceelektriker, installation
Läs mer Jun 24
Om oss
Järfällahus är ett allmännyttigt bostadsföretag, som ägs av Järfälla kommun. Vi äger och förvaltar cirka 5 600 lägenheter, 475 kommersiella lokaler och 4 600 fordonsplatser. Hos oss arbetar 71 medarbetare.

Som kommunens egna bostadsbolag spelar vi en viktig roll i kommunens tillväxt. Vi ska säkra ett varierat utbud av attraktiva lägenheter med hyresrätt för kommunens växande befolkning. Vi ska driva en långsiktig hållbarhet i kommunens utveckling och arbetar aktivt för goda boendemiljöer och en attraktiv närmiljö för de boende. Våra fastigheter ska i ökad utsträckning energieffektiviseras och vi ska verka för en grön omställning.

Vi ska vara ett föredöme som samhällsägt företag när det gäller socialt ansvarstagande. Det innebär bland annat att vi i samarbete med Järfälla kommun och andra aktörer arbetar med trygghetsfrågor, att motverka segregation och att tillgänglighetsanpassa lägenheter.

 

På Järfällahus arbetar vi efter våra värdeord engagerad, professionell och omtänksam och i linje med vår vision ”En samhällsbyggare med ledartröja”.

Vill du veta mer om Järfällahus och vad vi jobbar med? Besök oss på: www.jarfallahus.se

 

Ditt uppdrag

Vi erbjuder arbete i ett företag som är inne i en ny och spännande fas. Just nu ställer vi om vår organisation för att ännu bättre kunna möta hyresgästernas behov och skapa en ännu tryggare och trevligare boendemiljö. Det uppnår vi genom ökad synlighet och närvaro på plats i våra områden. En god kontakt med hyresgästerna är en förutsättning för att vi ska kunna stärka vårt fokus på trygghet. Därför sker en anpassning av vår organisation och utveckling av rollerna utifrån dagens utmaningar och möjligheter.

 

Vi söker nu dig som är vitvarutekniker. Vi erbjuder dig ett spännande och varierat arbete med främst praktiska samt administrativa uppgifter där du ingår i avdelningen Fastighetsförvaltning och rapporterar till förvaltningschefen. Arbetsgruppen består även av fastighetsskötare, förvaltare, en HLU-administratör och en besiktningsman. Som vitvarutekniker och tvätt- och maskintekniker kommer du arbeta i hela vårt bostadsbestånd. Du är ett av företagets ansikte utåt och har nära kontakt med hyresgäster och kunder i Järfälla.

 

Som vitvarutekniker och tvätt- och maskintekniker jobbar du i en självständig roll med frihet under ansvar och planerar och organiserar din egen arbetsdag. Du felsöker, servar, reparerar och byter vitvaror hos våra hyresgäster, samt servar löpande vår tvättstugeutrustning inom vårt fastighetsbestånd. Du ansvarar för att bedöma om en vitvara skall servas eller bytas i nära samverkan med våra förvaltare samt ser till att uppdatera status på pågående ärenden i vårt fastighetssystem, PM5.


Exempel på arbetsuppgifter:



• Åtgärda felanmälningar från våra kunder som till exempel felsökning, serva och byta vitvaror
• Rutinmässiga kontroller av tvättstugor (serva tvättmaskiner, torktumlare, kondenstumlare, torkskåp, manglar med mera)
• Ansvara för att samtliga byten av vitvaror uppdateras i vårt fastighetssystem
• Delaktig i budgetarbetet i nära samverkan med förvaltarna

 

Vem är du?

För att trivas i rollen tror vi att du är en serviceinriktad och strukturerad person som har förmågan att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt på ett effektivt sätt, likväl som du förstår vikten av att vara en lagspelare och kunna samarbeta med andra. Då du har många kontaktytor i din roll är du lyhörd och har ett bra bemötande gentemot hyresgäster, kunder och medarbetare.

 

Du har en teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande kompetens förvärvat på annat sätt. Du har grundläggande kunskap inom el. Vi tror att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har ett tekniskt intresse.

Har du tidigare arbetet som servicetekniker, vitavaruinstallatör eller arbetat inom tvättstugeservice, storkök eller dylikt är det meriterande.

Behärskar du dessutom fler språk än svenska och engelska är det också meriterande.  

Körkort B är ett krav.   

 

Är du vår nya medarbetare?

Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig? Då är du välkommen att vara med på vår resa att utveckla verksamheten i linje med våra värdeord. På Järfällahus arbetar vi aktivt med samverkan och inkludering där alla tidigt får vara med och bidra med sin kompetens över verksamhetsgränserna och i olika projekt. Du blir en del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor, där du får möjligheten att få vara med och påverka utvecklingen av en ännu tryggare och mer attraktiv boendemiljö i Järfälla.

 

På Järfällahus arbetar vi aktivt med ett inkluderande synsätt för att skapa mångfald och därmed ser vi gärna kvinnliga sökanden.

 

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Jonasson förvaltningschef, genom att mejla lars.jonasson@jarfallahus.se

 

Välkommen med din ansökan!

 

Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan redan idag. Du gör det genom att klicka på Ansök.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök nu

Är du vår nya ekonomiassistent?

Ekonomiassistent
Läs mer Maj 31
Om oss
Järfällahus är ett allmännyttigt bostadsbolag, som ägs av Järfälla kommun. Vi äger och förvaltar cirka 5 600 lägenheter, 475 kommersiella lokaler och 4 600 fordonsplatser. Hos oss arbetar 71 medarbetare.

Som kommunens egna bostadsbolag spelar vi en viktig roll i kommunens tillväxt. Vi ska säkra ett varierat utbud av attraktiva lägenheter med hyresrätt för kommunens växande befolkning. Vi ska driva en långsiktig hållbarhet i kommunens utveckling och arbetar aktivt för goda boendemiljöer och en attraktiv närmiljö för de boende. Våra fastigheter ska i ökad utsträckning energieffektiviseras och vi ska verka för en grön omställning.

Vi ska vara ett föredöme som samhällsägt bolag när det gäller socialt ansvarstagande. Det innebär bland annat att vi i samarbete med Järfälla kommun och andra aktörer arbetar med trygghetsfrågor, att motverka segregation och att tillgänglighetsanpassa lägenheter.

 

På Järfällahus arbetar vi efter våra värdeord engagerad, professionell och omtänksam. Vill du veta mer om Järfällahus och vad vi jobbar med? Besök oss på: www.jarfallahus.se

 

Ditt uppdrag

Vi erbjuder arbete i ett bolag som är inne i en ny och spännande fas. Just nu ställer vi om vår organisation för att ännu bättre kunna möta hyresgästernas behov och skapa en ännu tryggare och trevligare boendemiljö. Det uppnår vi genom ökad synlighet och närvaro på plats i våra områden. En god kontakt med hyresgästerna är en förutsättning för att vi ska kunna stärka vårt fokus på trygghet. Därför sker en anpassning av vår organisation och utveckling av rollerna utifrån dagens utmaningar och möjligheter.

 

Vi söker nu en erfaren och driven ekonomiassistent.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 


• Självständigt arbeta med hyresavisering och kontakt med hyresgäster
• Arbeta med löpande bokföring
• Fakturering
• Inbetalningar och utbetalningar
• Kontoavstämningar
• Påminnelsehantering genom uppföljning av förfallna fordringar och kravkörning
• Uppläggning av avbetalningsplaner anstånd
• Kontakt mot Socialtjänst gällande hyror
• Övrigt förekommande administrativa arbetsuppgifter i företaget

 

Vem är du?

För att lyckas och trivas i denna roll vill vi att du har en gedigen erfarenhet av att ha arbetat med kundreskontra och att du har en god förståelse för det ekonomiska flödet. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i tal och skrift samt goda kunskaper i Excel.


Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du är också en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och har en god samarbetsförmåga. Du ska dela våra värderingar och vilja att vara med i den förändringsresa som bolaget genomför.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ekonomiutbildning motsvarande gymnasieekonom eller likvärdigt. Du har minst 5 års erfarenhet av liknande tjänst som ekonomiassistent

och du har arbetat med alla delar inom kundreskontra. Har du tidigare erfarenhet av affärssystemet Momentum, PM5 och Visma Control ses det som meriterande.

 

Är du vår nya medarbetare?

Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig? Då är du välkommen att vara med på vår resa att utveckla verksamheten i linje med våra värdeord. På Järfällahus arbetar vi aktivt med samverkan och inkludering, där alla tidigt får vara med och bidra med sin kompetens över verksamhetsgränserna och i olika projekt. Du blir en del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor där du får möjligheten att vara med och påverka utvecklingen av en ännu tryggare och mer attraktiv boendemiljö i Järfälla.

 

Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Ekonomichef Per Augustsson, Per.Augustsson@jarfallahus.se.

 

Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan redan idag. Du gör det genom att klicka på Ansök.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Ansök nu

Är du vår nya fastighetsskötare?

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Maj 28
Om oss
Järfällahus är ett allmännyttigt bostadsföretag, som ägs av Järfälla kommun. Vi äger och förvaltar cirka 5 600 lägenheter, 475 kommersiella lokaler och 4 600 fordonsplatser. Hos oss arbetar 71 medarbetare.

 

Som kommunens egna bostadsbolag spelar vi en viktig roll i kommunens tillväxt. Vi ska säkra ett varierat utbud av attraktiva lägenheter med hyresrätt för kommunens växande befolkning. Vi ska driva en långsiktig hållbarhet i kommunens utveckling och arbetar aktivt för goda boendemiljöer och en attraktiv närmiljö för de boende. Våra fastigheter ska i ökad utsträckning energieffektiviseras och vi ska verka för en grön omställning.

 

Vi ska vara ett föredöme som samhällsägt företag när det gäller socialt ansvarstagande. Det innebär bland annat att vi i samarbete med Järfälla kommun och andra aktörer arbetar med trygghetsfrågor, att motverka segregation och att tillgänglighetsanpassa lägenheter.

 

På Järfällahus arbetar vi efter våra värdeord engagerad, professionell och omtänksam och i linje med vår vision ”En samhällsbyggare med ledartröja”.

Vill du veta mer om Järfällahus och vad vi jobbar med? Besök oss på: www.jarfallahus.se

 

Ditt uppdrag

Vi erbjuder arbete i ett företag som är inne i en ny och spännande fas. Just nu ställer vi om vår organisation för att ännu bättre kunna möta hyresgästernas behov och skapa en ännu tryggare och trevligare boendemiljö. Det uppnår vi genom ökad synlighet och närvaro på plats i våra områden. En god kontakt med hyresgästerna är en förutsättning för att vi ska kunna stärka vårt fokus på trygghet. Därför sker en anpassning av vår organisation och utveckling av rollerna utifrån dagens utmaningar och möjligheter.

 

Vi söker nu dig som är fastighetsskötare. Vi erbjuder dig ett spännande och varierat arbete med främst praktiska samt administrativa uppgifter där du ingår i avdelningen Fastighetsförvaltning. Fastighetsskötarna är uppdelade i fyra team och rapporterar direkt till förvaltningschefen. Utöver fastighetsskötare består även arbetsgruppen av förvaltare och besiktningsman. Som fastighetsskötare kommer du att arbeta ute i våra bostadsområden och i anslutning till ditt områdeskontor. Du är företagets ansikte utåt och har nära kontakt med hyresgäster och kunder i Järfälla.

 

Som fastighetsskötare arbetar du i en självständig roll med frihet under ansvar och planerar och organiserar din egen arbetsdag. På Järfällahus arbetar vi med vidareutveckling av våra medarbetare och du ges goda möjligheter att kunna vara med och påverka och utveckla dig själv i din yrkesroll.     


Exempel på arbetsuppgifter:




• Ansvara för att ronderingar och IBK fortlöpande utförs i fastigheter
• Kvalitetsvandringar där man säkerställer att fastigheterna är rena, hela och trygga
• Åtgärda felanmälningar för våra hyresgäster
• Rutinmässiga ronderingar och kontroller
• Månadsavläsningar av mediaförbrukning
• Beställning och uppföljning av mindre reparationer och underhållsåtgärder
• Utföra den dagliga driften som tillsyn, skötsel och felanmälan

 

Vem är du?

För att trivas i rollen tror vi att du är en serviceinriktad och strukturerad person som har förmågan att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt på ett effektivt sätt, likväl som du förstår vikten av att vara en lagspelare och kunna samarbeta med andra. Då du har många kontaktytor i din roll är du lyhörd och har ett bra bemötande gentemot hyresgäster, kunder och medarbetare.

 

Vi söker dig som har 3-4 års arbetslivserfarenhet som fastighetsskötare eller goda praktiska erfarenheter från liknande arbete, t ex VVS eller fastighetsteknik. Du behöver ha god datavana, då all administration sker elektroniskt. Har du tidigare erfarenhet av att ha arbetat inom allmännyttan eller med traditionell fastighets-förvaltning ses det som meriterande. Behärskar du dessutom fler språk än svenska och engelska är det också meriterande.  

 

Är du vår nya medarbetare?

Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig? Då är du välkommen att vara med på vår resa att utveckla verksamheten i linje med våra värdeord. På Järfällahus arbetar vi aktivt med samverkan och inkludering där alla tidigt får vara med och bidra med sin kompetens över verksamhetsgränserna och i olika projekt. Du blir en del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor, där du får möjligheten att få vara med och påverka utvecklingen av en ännu tryggare och mer attraktiv boendemiljö i Järfälla.

 

På Järfällahus arbetar vi aktivt med ett inkluderande synsätt för att skapa mångfald och därmed ser vi gärna kvinnliga sökanden.

 

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Jonasson förvaltningschef, genom att mejla lars.jonasson@jarfallahus.se

 

Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan redan idag.

Du gör det genom att klicka på Ansök.


Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök nu

Är du vår nya vitvarutekniker?

Serviceelektriker, installation
Läs mer Maj 25
Om oss
Järfällahus är ett allmännyttigt bostadsföretag, som ägs av Järfälla kommun. Vi äger och förvaltar cirka 5 600 lägenheter, 475 kommersiella lokaler och 4 600 fordonsplatser. Hos oss arbetar 71 medarbetare.

Som kommunens egna bostadsbolag spelar vi en viktig roll i kommunens tillväxt. Vi ska säkra ett varierat utbud av attraktiva lägenheter med hyresrätt för kommunens växande befolkning. Vi ska driva en långsiktig hållbarhet i kommunens utveckling och arbetar aktivt för goda boendemiljöer och en attraktiv närmiljö för de boende. Våra fastigheter ska i ökad utsträckning energieffektiviseras och vi ska verka för en grön omställning.

Vi ska vara ett föredöme som samhällsägt företag när det gäller socialt ansvarstagande. Det innebär bland annat att vi i samarbete med Järfälla kommun och andra aktörer arbetar med trygghetsfrågor, att motverka segregation och att tillgänglighetsanpassa lägenheter.

 

På Järfällahus arbetar vi efter våra värdeord engagerad, professionell och omtänksam och i linje med vår vision ”En samhällsbyggare med ledartröja”.

Vill du veta mer om Järfällahus och vad vi jobbar med? Besök oss på: www.jarfallahus.se

 

Ditt uppdrag

Vi erbjuder arbete i ett företag som är inne i en ny och spännande fas. Just nu ställer vi om vår organisation för att ännu bättre kunna möta hyresgästernas behov och skapa en ännu tryggare och trevligare boendemiljö. Det uppnår vi genom ökad synlighet och närvaro på plats i våra områden. En god kontakt med hyresgästerna är en förutsättning för att vi ska kunna stärka vårt fokus på trygghet. Därför sker en anpassning av vår organisation och utveckling av rollerna utifrån dagens utmaningar och möjligheter.

 

Vi söker nu dig som är vitvarutekniker. Vi erbjuder dig ett spännande och varierat arbete med främst praktiska samt administrativa uppgifter där du ingår i avdelningen Fastighetsförvaltning och rapporterar till förvaltningschefen. Arbetsgruppen består även av fastighetsskötare, förvaltare, en HLU-administratör och en besiktningsman. Som vitvarutekniker och tvätt- och maskintekniker kommer du arbeta i hela vårt bostadsbestånd. Du är ett av företagets ansikte utåt och har nära kontakt med hyresgäster och kunder i Järfälla.

 

Som vitvarutekniker och tvätt- och maskintekniker jobbar du i en självständig roll med frihet under ansvar och planerar och organiserar din egen arbetsdag. Du felsöker, servar, reparerar och byter vitvaror hos våra hyresgäster, samt servar löpande vår tvättstugeutrustning inom vårt fastighetsbestånd. Du ansvarar för att bedöma om en vitvara skall servas eller bytas i nära samverkan med våra förvaltare samt ser till att uppdatera status på pågående ärenden i vårt fastighetssystem, PM5.


Exempel på arbetsuppgifter:



• Åtgärda felanmälningar från våra kunder som till exempel felsökning, serva och byta vitvaror
• Rutinmässiga kontroller av tvättstugor (serva tvättmaskiner, torktumlare, kondenstumlare, torkskåp, manglar med mera)
• Ansvara för att samtliga byten av vitvaror uppdateras i vårt fastighetssystem
• Delaktig i budgetarbetet i nära samverkan med förvaltarna

 

Vem är du?

För att trivas i rollen tror vi att du är en serviceinriktad och strukturerad person som har förmågan att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt på ett effektivt sätt, likväl som du förstår vikten av att vara en lagspelare och kunna samarbeta med andra. Då du har många kontaktytor i din roll är du lyhörd och har ett bra bemötande gentemot hyresgäster, kunder och medarbetare.

 

Du har en teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande kompetens förvärvat på annat sätt. Du har grundläggande kunskap inom el. Vi tror att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har ett tekniskt intresse.

Har du tidigare arbetet som servicetekniker, vitavaruinstallatör eller arbetat inom tvättstugeservice, storkök eller dylikt är det meriterande.

Behärskar du dessutom fler språk än svenska och engelska är det också meriterande.  

Körkort B är ett krav.   

 

Är du vår nya medarbetare?

Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig? Då är du välkommen att vara med på vår resa att utveckla verksamheten i linje med våra värdeord. På Järfällahus arbetar vi aktivt med samverkan och inkludering där alla tidigt får vara med och bidra med sin kompetens över verksamhetsgränserna och i olika projekt. Du blir en del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor, där du får möjligheten att få vara med och påverka utvecklingen av en ännu tryggare och mer attraktiv boendemiljö i Järfälla.

 

På Järfällahus arbetar vi aktivt med ett inkluderande synsätt för att skapa mångfald och därmed ser vi gärna kvinnliga sökanden.

 

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Jonasson förvaltningschef, genom att mejla lars.jonasson@jarfallahus.se

 

Välkommen med din ansökan!

 

Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan redan idag. Du gör det genom att klicka på Ansök.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök nu

Är du vår nya drifttekniker?

Drifttekniker, värmeverk
Läs mer Feb 1
Om oss
Järfällahus är ett allmännyttigt bostadsföretag, som ägs av Järfälla kommun. Vi äger och förvaltar cirka 5 600 lägenheter, 475 kommersiella lokaler och 4 600 fordonsplatser. Hos oss arbetar 71 medarbetare.

 

Som kommunens egna bostadsbolag spelar vi en viktig roll i kommunens tillväxt. Vi ska säkra ett varierat utbud av attraktiva lägenheter med hyresrätt för kommunens växande befolkning. Vi ska driva en långsiktig hållbarhet i kommunens utveckling och arbetar aktivt för goda boendemiljöer och en attraktiv närmiljö för de boende. Våra fastigheter ska i ökad utsträckning energieffektiviseras och vi ska verka för en grön omställning.

 

Vi ska vara ett föredöme som samhällsägt företag när det gäller socialt ansvarstagande. Det innebär bland annat att vi i samarbete med Järfälla kommun och andra aktörer arbetar med trygghetsfrågor, att motverka segregation och att tillgänglighetsanpassa lägenheter.

 

På Järfällahus arbetar vi efter våra värdeord engagerad, professionell och omtänksam och i linje med vår vision ”En samhällsbyggare med ledartröja”.

Vill du veta mer om Järfällahus och vad vi jobbar med? Besök oss på: www.jarfallahus.se

 

Järfällahus fortsätter att utveckla sin driftorganisation
Vi har fått en ny kollega till driftgruppen men är inte riktigt klara än. Vi söker ytterligare en kollega som kan börja hos oss i vår.

Ditt uppdrag
Du får en tjänst i ett fastighetsbolag som är inne i en ny och spännande fas. Just nu ställer Järfällahus om sin organisation för att ännu bättre kunna möta hyresgästernas behov och skapa en ännu tryggare och trevligare boendemiljö. Det uppnås genom ökad synlighet och närvaro på plats i deras områden. En god kontakt med hyresgästerna är en förutsättning för att stärka fokus på trygghet. Därför sker en anpassning av organisationen och utveckling av rollerna utifrån dagens utmaningar och möjligheter.

Du ingår i Tekniska förvaltningen, som i dagsläget består av drifttekniker och en driftingenjör och du rapporterar till den tekniska chefen. Som drifttekniker stöttar du organisationen i drifttekniska frågor och ansvarar för drift och skötsel av ventilations- och värmesystem, styr- och reglerteknik och övrig fastighetsrelaterad teknik. Det finns goda möjligheter att kunna vara med och utveckla rollen och dess arbetsuppgifter och komma med egna förslag och idéer på åtgärder.

Exempel på arbetsuppgifter:


• Driftoptimering av ventilations- och värmesystem
• Tillse att regelbundna ronder utförs och att rutiner följs
• Följa upp värme-el-och vattenförbrukning
• I samråd med chef fungera som beställarfunktion av mindre underhållsåtgärder av ventilations- och värmesystem
• Tillsyn, skötsel och mindre felavhjälpande underhåll av tekniska system
• Optimering av fastigheter genom intrimning av undercentraler och ventilationsanläggningar
• Operativt arbete med att effektivisera fastigheternas energiprestanda
• Daglig kommunikation med hyresgäster, verksamhet, medarbetare och leverantörer.


Vem är du?
Du har en relevant utbildning inom driftteknik och några års erfarenhet av rollen som drifttekniker. Du har goda kunskaper inom VVS och god erfarenhet av styr- och reglerteknik. Vidare kan du uttrycka dig i både tal och skrift på svenska samt har körkort B. Det är meriterande om du kunskaper i flera språk.

För att trivas i rollen söker vi dig som är noggrann, analytisk och drivs av att arbeta med problemlösning. Du är självgående och har en förmåga att planera och driva arbetet framåt samtidigt som du förstår vikten av att vara serviceinriktad och kunna samarbeta och samverka med andra. 

För Järfällahus är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas och välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig? Då är du välkommen med din ansökan. Järfällahus arbetar aktivt med samverkan och inkludering, där alla tidigt får vara med och bidra med sin kompetens över verksamhetsgränserna och i olika projekt. Du blir en del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor där du får möjligheten att vara med och påverka utvecklingen av en ännu tryggare och mer attraktiv boendemiljö i Järfälla.

Skicka in din ansökan idag!
Om du tycker att tjänsten som drifttekniker passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar Järfällahus med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 5 mars 2021.

Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mia Olsson 073-415 43 13 eller mia.olsson@fasticon.se.

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

Ansök nu

Är du vår nya ekonomi- och finanschef?

Ekonomichef
Läs mer Dec 17
Om oss
Järfällahus är ett allmännyttigt bostadsföretag, som ägs av Järfälla kommun. Vi äger och förvaltar cirka 5 600 lägenheter, 475 kommersiella lokaler och 4 600 fordonsplatser. Hos oss arbetar 71 medarbetare.

 

Som kommunens egna bostadsbolag spelar vi en viktig roll i kommunens tillväxt. Vi ska säkra ett varierat utbud av attraktiva lägenheter med hyresrätt för kommunens växande befolkning. Vi ska driva en långsiktig hållbarhet i kommunens utveckling och arbetar aktivt för goda boendemiljöer och en attraktiv närmiljö för de boende. Våra fastigheter ska i ökad utsträckning energieffektiviseras och vi ska verka för en grön omställning.

 

Vi ska vara ett föredöme som samhällsägt företag när det gäller socialt ansvarstagande. Det innebär bland annat att vi i samarbete med Järfälla kommun och andra aktörer arbetar med trygghetsfrågor, att motverka segregation och att tillgänglighetsanpassa lägenheter.

 

På Järfällahus arbetar vi efter våra värdeord engagerad, professionell och omtänksam och i linje med vår vision ”En samhällsbyggare med ledartröja”.

Vill du veta mer om Järfällahus och vad vi jobbar med? Besök oss på: www.jarfallahus.se

 

Ditt uppdrag

Vi erbjuder arbete i ett företag som är inne i en ny och spännande fas. Just nu ställer vi om vår organisation för att ännu bättre kunna möta hyresgästernas behov och skapa en ännu tryggare och trevligare boendemiljö. Det uppnår vi genom ökad synlighet och närvaro på plats i våra områden. En god kontakt med hyresgästerna är en förutsättning för att vi ska kunna stärka vårt fokus på trygghet. Därför sker en anpassning av vår organisation och utveckling av rollerna utifrån dagens utmaningar och möjligheter.

 

Vi söker nu en driven ekonomi- och finanschef. Bolaget är i behov av utveckling och förändrat arbetssätt och du blir en nyckelperson i detta arbete tillsammans med VD. Vårt arbete utgår från förvaltningen och ekonomiavdelningen arbetar serviceinriktat och i samverkan med andra avdelningar. Du är en person som ser att samverkan bidrar till ökad kompetens och ditt arbete präglas av stort engagemang.


Du kommer att arbeta mycket nära bolagets VD och vara ansvarig för ekonomiska frågor som ingår i bolagets drift, styrning och ekonomiska affärsplanering. Utöver ekonomi- och finanschefen består ekonomiavdelningen av ytterligare fem medarbetare som du har personalansvar för. Som ekonomi-och finanschef är du en del av bolagets ledningsgrupp och rapporterar till VD. 

 

Exempel på arbetsuppgifter:




• Arbeta med bolagsbildningar och fastighetsaffärer
• Helhetsansvar för företagets ekonomi, finansstrategi och utveckling
• Göra ekonomiska analyser
• Delta i stora projekt och analysera ekonomin i projekten
• Ta fram rutiner ihop med upphandling om avtalsuppföljning
• Hålla ihop arbetet med budgetprocess, intern styrning, analys, uppföljning och kontroll
• Utveckla affärs- och ekonomiprocessen
• Svara för utvecklingen, uppdateringar av rutiner och instruktioner inom ekonomifunktionen.
• Besörja att årsredovisningar upprättas samt att revision utförs effektivt och korrekt
• Vara ansvarig kontakt för externa intressenter så som myndigheter, banker, revisorer, advokater, skatter och konsulter
• Löpande fastighetsredovisning
• Presentera till ledningen
• Planering, affärsplan och utveckla ett finanskoncept för utveckling av beståndet
• Utveckling av rutiner och processer


 

Vem är du?

Vi söker dig som har en ekonomisk utbildning och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. För att lyckas och trivas i rollen behöver du vara analytisk och förstå alla ekonomiska samband. Vidare är du en kommunikativ person som med lätthet samverkar med andra för att nå både personliga och gemensamma mål. Du arbetar självständigt enligt givna ramar och bidrar samtidigt till att gruppen och processer utvecklas och effektiviseras.

 

För tjänsten krävs:


• Minst 5 års arbetslivserfarenhet i en liknande roll
• Ekonomisk utbildning på minst högskolenivå

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas.

 

Är du vår nya medarbetare?

Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig? Då är du välkommen att vara med på vår resa att utveckla verksamheten i linje med våra värdeord. På Järfällahus arbetar vi aktivt med samverkan och inkludering, där alla tidigt får vara med och bidra med sin kompetens över verksamhetsgränserna och i olika projekt. Du blir en del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor där du får möjligheten att vara med och påverka utvecklingen av en ännu tryggare och mer attraktiv boendemiljö i Järfälla.

 

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta VD Jennie Sahlstén, genom att mejla: jennie.sahlsten@jarfallahus.se.

 

 

Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande så vänta inte att skicka in din ansökan redan idag. Du gör det genom att klicka på Ansök.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Ansök nu

Är du vår nya drifttekniker?

Drifttekniker, värmeverk
Läs mer Dec 3
Om oss
Järfällahus är ett allmännyttigt bostadsföretag, som ägs av Järfälla kommun. Vi äger och förvaltar cirka 5 600 lägenheter, 475 kommersiella lokaler och 4 600 fordonsplatser. Hos oss arbetar 71 medarbetare.

 

Som kommunens egna bostadsbolag spelar vi en viktig roll i kommunens tillväxt. Vi ska säkra ett varierat utbud av attraktiva lägenheter med hyresrätt för kommunens växande befolkning. Vi ska driva en långsiktig hållbarhet i kommunens utveckling och arbetar aktivt för goda boendemiljöer och en attraktiv närmiljö för de boende. Våra fastigheter ska i ökad utsträckning energieffektiviseras och vi ska verka för en grön omställning.

 

Vi ska vara ett föredöme som samhällsägt företag när det gäller socialt ansvarstagande. Det innebär bland annat att vi i samarbete med Järfälla kommun och andra aktörer arbetar med trygghetsfrågor, att motverka segregation och att tillgänglighetsanpassa lägenheter.

 

På Järfällahus arbetar vi efter våra värdeord engagerad, professionell och omtänksam och i linje med vår vision ”En samhällsbyggare med ledartröja”.

Vill du veta mer om Järfällahus och vad vi jobbar med? Besök oss på: www.jarfallahus.se

 

Ditt uppdrag

Vi erbjuder arbete i ett företag som är inne i en ny och spännande fas. Just nu ställer vi om vår organisation för att ännu bättre kunna möta hyresgästernas behov och skapa en ännu tryggare och trevligare boendemiljö. Det uppnår vi genom ökad synlighet och närvaro på plats i våra områden. En god kontakt med hyresgästerna är en förutsättning för att vi ska kunna stärka vårt fokus på trygghet. Därför sker en anpassning av vår organisation och utveckling av rollerna utifrån dagens utmaningar och möjligheter.

 

Vi söker nu dig som är drifttekniker. Du ingår i vår tekniska förvaltning, som i dagsläget består av drifttekniker och en driftingenjör och du rapporterar till den tekniska chefen. Som drifttekniker stöttar du organisationen i drifttekniska frågor och ansvarar för drift och skötsel av ventilations- och värmesystem, styr- och reglerteknik och övrig fastighetsrelaterad teknik. Det finns goda möjligheter att kunna vara med och utveckla rollen och dess arbetsuppgifter och komma med egna förslag och idéer på åtgärder.


Exempel på arbetsuppgifter:




• Driftoptimering av ventilations- och värmesystem
• Tillse att regelbundna ronder utförs och att rutiner för detta följs
• Följa upp värme-el-och vattenförbrukning
• I samråd med chef fungera som beställarfunktion av mindre underhållsåtgärder av ventilations- och värmesystem
• Tillsyn, skötsel och mindre felavhjälpande underhåll av tekniska system
• Optimering av fastigheter genom intrimning av undercentraler och ventilationsanläggningar
• Operativt arbete med att effektivisera fastigheternas energiprestanda
• Daglig kommunikation med hyresgäster, verksamhet, medarbetare och leverantörer.

 

Vem är du?

Du är en erfaren drifttekniker med flera års erfarenhet tillsammans med en driftteknikerutbildning, alternativt likvärdig kompetens förvärvad på annat sätt. Du har mycket goda kunskaper inom VVS och gedigen erfarenhet av styr- och reglerteknik. Vidare kan du uttrycka dig i både tal och skrift på svenska samt har körkort B. Det är meriterande om du kunskaper i flera språk.

För att trivas i rollen söker vi dig som är noggrann, analytisk och drivs av att arbeta med problemlösning. Du är självgående och har en förmåga att planera och driva arbetet framåt samtidigt som du förstår vikten av att vara serviceinriktad och kunna samarbeta och samverka med andra. 

 

För Järfällahus är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvarata och välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig? Då är du välkommen med din ansökan. Järfällahus arbetar aktivt med samverkan och inkludering, där alla tidigt får vara med och bidra med sin kompetens över verksamhetsgränserna och i olika projekt. Du blir en del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor där du får möjligheten att vara med och påverka utvecklingen av en ännu tryggare och mer attraktiv boendemiljö i Järfälla.

 

Skicka in din ansökan redan idag!

I denna rekrytering samarbetar Järfällahus med Fasticon Kompetens AB. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 25 november 2020.

Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mia Olsson 073-415 43 13 eller mia.olsson@fasticon.se.

 

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

Ansök nu

Är du vår nya avtalsansvariga/upphandlare?

Backofficepersonal
Läs mer Okt 23
Om oss
Järfällahus är ett allmännyttigt bostadsföretag, som ägs av Järfälla kommun. Vi äger och förvaltar cirka 5 600 lägenheter, 475 kommersiella lokaler och 4 600 fordonsplatser. Hos oss arbetar 71 medarbetare.

 

Som kommunens egna bostadsbolag spelar vi en viktig roll i kommunens tillväxt. Vi ska säkra ett varierat utbud av attraktiva lägenheter med hyresrätt för kommunens växande befolkning. Vi ska driva en långsiktig hållbarhet i kommunens utveckling och arbetar aktivt för goda boendemiljöer och en attraktiv närmiljö för de boende. Våra fastigheter ska i ökad utsträckning energieffektiviseras och vi ska verka för en grön omställning.

 

Vi ska vara ett föredöme som samhällsägt företag när det gäller socialt ansvarstagande. Det innebär bland annat att vi i samarbete med Järfälla kommun och andra aktörer arbetar med trygghetsfrågor, att motverka segregation och att tillgänglighetsanpassa lägenheter.

 

På Järfällahus arbetar vi efter våra värdeord engagerad, professionell och omtänksam och i linje med vår vision ”En samhällsbyggare med ledartröja”.

Vill du veta mer om Järfällahus och vad vi jobbar med? Besök oss på: www.jarfallahus.se

 

Ditt uppdrag

Vi erbjuder arbete i ett företag som är inne i en ny och spännande fas. Just nu ställer vi om vår organisation för att ännu bättre kunna möta hyresgästernas behov och skapa en ännu tryggare och trevligare boendemiljö. Det uppnår vi genom ökad synlighet och närvaro på plats i våra områden. En god kontakt med hyresgästerna är en förutsättning för att vi ska kunna stärka vårt fokus på trygghet. Därför sker en anpassning av vår organisation och utveckling av rollerna utifrån dagens utmaningar och möjligheter.

 

Vi söker nu en driven avtalsansvarig/upphandlare. Vi letar efter dig som har varit verksam inom området under en längre tid och som har en gedigen erfarenhet inom området. Rollen kommer att omfattas av inköps/upphandlingsarbete inom områdena: Entreprenad och tjänsteupphandling samt varor. Som kommunalägt bolag lyder Järfällahus lyder under Lagen om Offentlig Upphandling, LOU. Du kommer ingå i stödfunktionen Upphandling och rapporterar till vd.

Som avtalsansvarig/upphandlare blir din huvudsakliga arbetsuppgift att arbeta både strategiskt och operativt med hela inköps/upphandlingsprocessen. Inom inköp kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av att arbeta fram förfrågningsunderlag, göra leveransbedömningar, anbudsutvärderingar, förhandla och upprätta avtal med leverantörer och entreprenörer samt säkerställa att entreprenörs- och leverantörsutvärderingar genomförs. Du kommer även att få medverka i byggstartmöten och produktionsavslutsmöten, informera om avtal, göra uppföljningar och avstämningar genomförda kontrakt/avtal.

 

Vem är du?

För att lyckas och trivas i rollen behöver du vara kommunikativ och ha en god samarbetsförmåga, eftersom du kommer att ha många kontaktytor, såväl internt som externt. Vidare är du en bra lagspelare som är lyhörd, prestigelös och ödmjuk. Du har målfokus och driver ditt uppdrag med stort engagemang och är tydlig. Du behöver också ha hög integritet samt mod att agera utifrån din profession och ditt uppdrag.

 

Som person är du affärsmässig och har en god kommunikativ- samt administrativ förmåga. Vidare är du strukturerad, noggrann, målmedveten och har ett analytiskt sinnelag. Det är viktigt att du brinner för samverkan och vill göra upphandlingar i dialog med verksamheten.

 

Kvalifikationer

Inom tjänsten sker upphandlingar inom områdena bostäder och kommersiella lokaler därför söker vi dig med flerårig erfarenhet av upphandling, gärna inom offentlig verksamhet. Du har en god förståelse för värdekedjan och praktisk erfarenhet av att göra affärer, samt helst kunskap om lagar och avtal som är relevanta för branschen. Det är också viktigt att du kan uttrycka dig väl på svenska i såväl tal som skrift.

 

För tjänsten krävs:


• Minst 5 års arbetslivserfarenhet inom entreprenadbranschen.
• Förhandlingsvana från tidigare arbeten.
• Kunskaper inom LOU
• Det är meriterande om du dessutom har erfarenhet från fastighets- och entreprenadbranschen


Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas.

 

Är du vår nya medarbetare?

Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig? Då är du välkommen att vara med på vår resa att utveckla verksamheten i linje med våra värdeord. På Järfällahus arbetar vi aktivt med samverkan och inkludering, där alla tidigt får vara med och bidra med sin kompetens över verksamhetsgränserna och i olika projekt. Du blir en del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor där du får möjligheten att vara med och påverka utvecklingen av en ännu tryggare och mer attraktiv boendemiljö i Järfälla.

 

Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande så vänta inte att skicka in din ansökan redan idag. Du gör det genom att klicka på Ansök.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Ansök nu

Är du vår nya snickare?

Träarbetare/Snickare
Läs mer Okt 23
Om oss
Järfällahus är ett allmännyttigt bostadsföretag, som ägs av Järfälla kommun. Vi äger och förvaltar cirka 5 600 lägenheter, 475 kommersiella lokaler och 4 600 fordonsplatser. Hos oss arbetar 71 medarbetare.

 

Som kommunens egna bostadsbolag spelar vi en viktig roll i kommunens tillväxt. Vi ska säkra ett varierat utbud av attraktiva lägenheter med hyresrätt för kommunens växande befolkning. Vi ska driva en långsiktig hållbarhet i kommunens utveckling och arbetar aktivt för goda boendemiljöer och en attraktiv närmiljö för de boende. Våra fastigheter ska i ökad utsträckning energieffektiviseras och vi ska verka för en grön omställning.

 

Vi ska vara ett föredöme som samhällsägt företag när det gäller socialt ansvarstagande. Det innebär bland annat att vi i samarbete med Järfälla kommun och andra aktörer arbetar med trygghetsfrågor, att motverka segregation och att tillgänglighetsanpassa lägenheter.

 

På Järfällahus arbetar vi efter våra värdeord engagerad, professionell och omtänksam och i linje med vår vision ”En samhällsbyggare med ledartröja”.

Vill du veta mer om Järfällahus och vad vi jobbar med? Besök oss på: www.jarfallahus.se

 

Ditt uppdrag

Vi erbjuder arbete i ett företag som är inne i en ny och spännande fas. Just nu ställer vi om vår organisation för att ännu bättre kunna möta hyresgästernas behov och skapa en ännu tryggare och trevligare boendemiljö. Det uppnår vi genom ökad synlighet och närvaro på plats i våra områden. En god kontakt med hyresgästerna är en förutsättning för att vi ska kunna stärka vårt fokus på trygghet. Därför sker en anpassning av vår organisation och utveckling av rollerna utifrån dagens utmaningar och möjligheter.

 

Vi söker nu dig som är snickare. Du ingår i avdelningen Fastighetsförvaltning och tillsammans med övriga snickare rapporterar du direkt till förvaltningschefen. Utöver snickarna består arbetsgruppen även av förvaltare, besiktningsman och fastighetsskötare. Vi erbjuder dig ett roligt och varierat arbete med främst praktiska samt administrativa uppgifter. Som snickare kommer du arbeta i hela vårt bostadsbestånd. Du är ett av företagets ansikte utåt och har nära kontakt med hyresgäster och kunder i Järfälla. Du jobbar i en självständig roll med frihet under ansvar och planerar och organiserar din och hela teamets arbetsdag. På Järfällahus jobbar vi med vidareutveckling av våra medarbetare och du ges goda möjligheter att kunna vara med och påverka och utveckla dig själv i din yrkesroll.   

Exempel på arbetsuppgifter:




• Service inom bygg
• Felanmälningsåtgärder i våra fastigheter
• Vid behov kunna ta emot praktikant/lärling
• Beställning och uppföljning av mindre projekt och underhållsåtgärder

 

Vem är du?

För att trivas i rollen tror vi att du är en serviceinriktad och strukturerad person som har förmågan att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt på ett effektivt sätt, likväl som du förstår vikten av att vara en lagspelare och kunna samarbeta med andra. Eftersom du kommer att ha många kontaktytor i din roll är du lyhörd och har ett bra bemötande gentemot hyresgäster, kunder och medarbetare.

 

Vi söker dig som har minst 3-4 års arbetslivserfarenhet och har yrkesbevis eller motsvarande god kunskap och yrkesutbildning inom bygg/hantverk och snickeriarbete. Du behöver ha god datavana, eftersom all administration sker elektroniskt. Har du tidigare erfarenhet av att ha jobbat inom allmännyttan eller med traditionell fastighetsförvaltning ses det som meriterande. Behärskar du dessutom fler språk än svenska och engelska är det också meriterande. Körkort B är ett krav.      

 

Är du vår nya medarbetare?

Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig? Då är du välkommen att vara med på vår resa att utveckla verksamheten i linje med våra värdeord. På Järfällahus arbetar vi aktivt med samverkan och inkludering, där alla tidigt får vara med och bidra med sin kompetens över verksamhetsgränserna och i olika projekt. Du blir en del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor där du får möjligheten att vara med och påverka utvecklingen av en ännu tryggare och mer attraktiv boendemiljö i Järfälla.

 

På Järfällahus arbetar vi aktivt med ett inkluderande synsätt för att skapa mångfald och därmed ser vi gärna kvinnliga sökanden.

 

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta förvaltningschef Lars Jonasson genom att mejla lars.jonasson@jarfallahus.se

 

Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande så vänta inte att skicka in din ansökan redan idag. Du gör det genom att klicka på Ansök.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Ansök nu

Är du vår nya trygghetsstrateg?

Backofficepersonal
Läs mer Okt 26
Om oss
Järfällahus är ett allmännyttigt bostadsföretag, som ägs av Järfälla kommun. Vi äger och förvaltar cirka 5 600 lägenheter, 475 kommersiella lokaler och 4 600 fordonsplatser. Hos oss arbetar 71 medarbetare.

 

Som kommunens egna bostadsbolag spelar vi en viktig roll i kommunens tillväxt. Vi ska säkra ett varierat utbud av attraktiva lägenheter med hyresrätt för kommunens växande befolkning. Vi ska driva en långsiktig hållbarhet i kommunens utveckling och arbetar aktivt för goda boendemiljöer och en attraktiv närmiljö för de boende. Våra fastigheter ska i ökad utsträckning energieffektiviseras och vi ska verka för en grön omställning.

 

Vi ska vara ett föredöme som samhällsägt företag när det gäller socialt ansvarstagande. Det innebär bland annat att vi i samarbete med Järfälla kommun och andra aktörer arbetar med trygghetsfrågor, att motverka segregation och att tillgänglighetsanpassa lägenheter.

 

På Järfällahus arbetar vi efter våra värdeord engagerad, professionell och omtänksam och i linje med vår vision ”En samhällsbyggare med ledartröja”.

Vill du veta mer om Järfällahus och vad vi jobbar med? Besök oss på: www.jarfallahus.se

 

Ditt uppdrag

Vi erbjuder arbete i ett företag som är inne i en ny och spännande fas. Just nu ställer vi om vår organisation för att ännu bättre kunna möta hyresgästernas behov och skapa en ännu tryggare och trevligare boendemiljö. Det uppnår vi genom ökad synlighet och närvaro på plats i våra områden. En god kontakt med hyresgästerna är en förutsättning för att vi ska kunna stärka vårt fokus på trygghet. Därför sker en anpassning av vår organisation och utveckling av rollerna utifrån dagens utmaningar och möjligheter.

 

Söker du en roll där du får möjlighet att arbeta aktivt med trygghetsfrågor och bidra till att öka trivsel och trygghet i våra bostadsområden? Då kan jobbet som trygghetsstrateg på Järfällahus vara helt rätt för dig. Som trygghetsstrateg kommer du att arbeta med uppgifter som syftar till att långsiktigt stärka social sammanhållning och motverka utanförskap. Eftersom uppdraget är såväl vittomfattande som relativt komplext, behöver du som trygghetsstrateg kontinuerligt stämma av innehåll och omfattning med vd och förvaltningschef. Du ingår i avdelningen Fastighetsförvaltning och rapporterar till förvaltningschefen.

 

Exempel på arbetsuppgifter:




• Åtgärder för att stimulera arbete och sysselsättning (t ex arbetsskapande projekt inkluderande samarbete med privata näringsidkare, offentliga aktörer och civilsamhället såsom föreningar och ideella organisationer)
• Verka för fler mötesplatser och aktiviteter i anslutning till dessa i samverkan med andra aktörer och hyresgäster
• Arbeta med trygghets- och säkerhetsskapande åtgärder och aktiviteter inkluderande att fungera som Järfällahus interna trygghets- och säkerhetsansvariga
• Arbeta med ett utökat boinflytande i samarbete med andra aktörer
• Utöka samverkan mellan civilsamhället (föreningar, organisationer), privata och offentliga aktörer samt Järfällahus.

 

Vem är du?

I den här rekryteringen lägger vi störst vikt på din personliga lämplighet. Som person är du bra på att analysera och se sammanhang för att kunna prioritera och lösa komplexa frågor och problem, vilket också innebär att du har en förmåga att se saker i ett större perspektiv. Ditt sätt att se möjligheter i förändringar är god, och du uppfattas som lugn och samlad, även i pressade situationer. En förutsättning för att lyckas i uppdraget är att du är bra på att skapa och utveckla goda relationer med många olika aktörer, både internt och externt, samt att du är bra på att samarbeta på ett lyhört och smidigt sätt.

 

För att trivas i rollen tror vi att du är en serviceinriktad och strukturerad person som har förmågan att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt på ett effektivt sätt. Du ser och förstår vikten av att vara en lagspelare och kunna samarbeta med andra. Eftersom du kommer att ha många kontaktytor i din roll är du lyhörd och har ett bra bemötande gentemot hyresgäster, kunder och medarbetare.

 

Kvalifikationer:


• Relevant högskoleutbildning eller annan utbildning som vi bedömer som likvärdig.
• Erfarenhet av brottsförebyggande trygghetsarbete, gärna i kommunal verksamhet.
• Mycket god förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift i det svenska- och engelska språket.
• Körkort B och egen bil i tjänsten är ett krav.

 

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas.

 

Är du vår nya medarbetare?

Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig? Då är du välkommen att vara med på vår resa att utveckla verksamheten i linje med våra värdeord. På Järfällahus arbetar vi aktivt med samverkan och inkludering, där alla tidigt får vara med och bidra med sin kompetens över verksamhetsgränserna och i olika projekt. Du blir en del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor där du får möjligheten att vara med och påverka utvecklingen av en ännu tryggare och mer attraktiv boendemiljö i Järfälla.

 

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta förvaltningschef Lars, genom att mejla: lars.jonasson@jarfallahus.se

 

Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande så vänta inte att skicka in din ansökan redan idag. Du gör det genom att klicka på Ansök.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Ansök nu

Är du vår nya fastighetsskötare?

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Okt 23
Om oss
Järfällahus är ett allmännyttigt bostadsföretag, som ägs av Järfälla kommun. Vi äger och förvaltar cirka 5 600 lägenheter, 475 kommersiella lokaler och 4 600 fordonsplatser. Hos oss arbetar 71 medarbetare.

 

Som kommunens egna bostadsbolag spelar vi en viktig roll i kommunens tillväxt. Vi ska säkra ett varierat utbud av attraktiva lägenheter med hyresrätt för kommunens växande befolkning. Vi ska driva en långsiktig hållbarhet i kommunens utveckling och arbetar aktivt för goda boendemiljöer och en attraktiv närmiljö för de boende. Våra fastigheter ska i ökad utsträckning energieffektiviseras och vi ska verka för en grön omställning.

 

Vi ska vara ett föredöme som samhällsägt företag när det gäller socialt ansvarstagande. Det innebär bland annat att vi i samarbete med Järfälla kommun och andra aktörer arbetar med trygghetsfrågor, att motverka segregation och att tillgänglighetsanpassa lägenheter.

 

På Järfällahus arbetar vi efter våra värdeord engagerad, professionell och omtänksam och i linje med vår vision ”En samhällsbyggare med ledartröja”.

Vill du veta mer om Järfällahus och vad vi jobbar med? Besök oss på: www.jarfallahus.se

 

Ditt uppdrag

Vi erbjuder arbete i ett företag som är inne i en ny och spännande fas. Just nu ställer vi om vår organisation för att ännu bättre kunna möta hyresgästernas behov och skapa en ännu tryggare och trevligare boendemiljö. Det uppnår vi genom ökad synlighet och närvaro på plats i våra områden. En god kontakt med hyresgästerna är en förutsättning för att vi ska kunna stärka vårt fokus på trygghet. Därför sker en anpassning av vår organisation och utveckling av rollerna utifrån dagens utmaningar och möjligheter.

 

Vi söker nu dig som är fastighetsskötare. Vi erbjuder dig ett spännande och varierat arbete med främst praktiska samt administrativa uppgifter där du ingår i avdelningen Fastighetsförvaltning. Fastighetsskötarna är uppdelade i fyra team och rapporterar direkt till förvaltningschefen. Utöver fastighetsskötare består även arbetsgruppen av förvaltare och besiktningsman. Som fastighetsskötare kommer du att arbeta ute i våra bostadsområden och i anslutning till ditt områdeskontor. Du är företagets ansikte utåt och har nära kontakt med hyresgäster och kunder i Järfälla.

 

Som fastighetsskötare arbetar du i en självständig roll med frihet under ansvar och planerar och organiserar din egen arbetsdag. På Järfällahus arbetar vi med vidareutveckling av våra medarbetare och du ges goda möjligheter att kunna vara med och påverka och utveckla dig själv i din yrkesroll.     


Exempel på arbetsuppgifter:




• Ansvara för att ronderingar och IBK fortlöpande utförs i fastigheter
• Kvalitetsvandringar där man säkerställer att fastigheterna är rena, hela och trygga
• Åtgärda felanmälningar för våra hyresgäster
• Rutinmässiga ronderingar och kontroller
• Månadsavläsningar av mediaförbrukning
• Beställning och uppföljning av mindre reparationer och underhållsåtgärder
• Utföra den dagliga driften som tillsyn, skötsel och felanmälan

 

Vem är du?

För att trivas i rollen tror vi att du är en serviceinriktad och strukturerad person som har förmågan att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt på ett effektivt sätt, likväl som du förstår vikten av att vara en lagspelare och kunna samarbeta med andra. Då du har många kontaktytor i din roll är du lyhörd och har ett bra bemötande gentemot hyresgäster, kunder och medarbetare.

 

Vi söker dig som har 3-4 års arbetslivserfarenhet som fastighetsskötare eller goda praktiska erfarenheter från liknande arbete, t ex VVS eller fastighetsteknik. Du behöver ha god datavana, då all administration sker elektroniskt. Har du tidigare erfarenhet av att ha arbetat inom allmännyttan eller med traditionell fastighets-förvaltning ses det som meriterande. Behärskar du dessutom fler språk än svenska och engelska är det också meriterande.  

 

Är du vår nya medarbetare?

Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig? Då är du välkommen att vara med på vår resa att utveckla verksamheten i linje med våra värdeord. På Järfällahus arbetar vi aktivt med samverkan och inkludering där alla tidigt får vara med och bidra med sin kompetens över verksamhetsgränserna och i olika projekt. Du blir en del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor, där du får möjligheten att få vara med och påverka utvecklingen av en ännu tryggare och mer attraktiv boendemiljö i Järfälla.

 

På Järfällahus arbetar vi aktivt med ett inkluderande synsätt för att skapa mångfald och därmed ser vi gärna kvinnliga sökanden.

 

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Jonasson förvaltningschef, genom att mejla lars.jonasson@jarfallahus.se

 

Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan redan idag. Du gör det genom att klicka på Ansök.
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök nu

Är du vår nya drifttekniker?

Drifttekniker, värmeverk
Läs mer Okt 23
Om oss
Järfällahus är ett allmännyttigt bostadsföretag, som ägs av Järfälla kommun. Vi äger och förvaltar cirka 5 600 lägenheter, 475 kommersiella lokaler och 4 600 fordonsplatser. Hos oss arbetar 71 medarbetare.

 

Som kommunens egna bostadsbolag spelar vi en viktig roll i kommunens tillväxt. Vi ska säkra ett varierat utbud av attraktiva lägenheter med hyresrätt för kommunens växande befolkning. Vi ska driva en långsiktig hållbarhet i kommunens utveckling och arbetar aktivt för goda boendemiljöer och en attraktiv närmiljö för de boende. Våra fastigheter ska i ökad utsträckning energieffektiviseras och vi ska verka för en grön omställning.

 

Vi ska vara ett föredöme som samhällsägt företag när det gäller socialt ansvarstagande. Det innebär bland annat att vi i samarbete med Järfälla kommun och andra aktörer arbetar med trygghetsfrågor, att motverka segregation och att tillgänglighetsanpassa lägenheter.

 

På Järfällahus arbetar vi efter våra värdeord engagerad, professionell och omtänksam och i linje med vår vision ”En samhällsbyggare med ledartröja”.

Vill du veta mer om Järfällahus och vad vi jobbar med? Besök oss på: www.jarfallahus.se

 

Ditt uppdrag

Vi erbjuder arbete i ett företag som är inne i en ny och spännande fas. Just nu ställer vi om vår organisation för att ännu bättre kunna möta hyresgästernas behov och skapa en ännu tryggare och trevligare boendemiljö. Det uppnår vi genom ökad synlighet och närvaro på plats i våra områden. En god kontakt med hyresgästerna är en förutsättning för att vi ska kunna stärka vårt fokus på trygghet. Därför sker en anpassning av vår organisation och utveckling av rollerna utifrån dagens utmaningar och möjligheter.

 

Vi söker nu dig som är drifttekniker. Du ingår i vår tekniska förvaltning, som i dagsläget består av drifttekniker och en driftingenjör och du rapporterar till den tekniska chefen. Som drifttekniker stöttar du organisationen i drifttekniska frågor och ansvarar för drift och skötsel av ventilations- och värmesystem, styr- och reglerteknik och övrig fastighetsrelaterad teknik. Det finns goda möjligheter att kunna vara med och utveckla rollen och dess arbetsuppgifter och komma med egna förslag och idéer på åtgärder.


Exempel på arbetsuppgifter:




• Driftoptimering av ventilations- och värmesystem
• Tillse att regelbundna ronder utförs och att rutiner för detta följs
• Följa upp värme-el-och vattenförbrukning
• I samråd med chef fungera som beställarfunktion av mindre underhållsåtgärder av ventilations- och värmesystem
• Tillsyn, skötsel och mindre felavhjälpande underhåll av tekniska system
• Optimering av fastigheter genom intrimning av undercentraler och ventilationsanläggningar
• Operativt arbete med att effektivisera fastigheternas energiprestanda
• Daglig kommunikation med hyresgäster, verksamhet, medarbetare och leverantörer.

 

Vem är du?

Du är en erfaren drifttekniker med flera års erfarenhet tillsammans med en driftteknikerutbildning, alternativt likvärdig kompetens förvärvad på annat sätt. Du har mycket goda kunskaper inom VVS och gedigen erfarenhet av styr- och reglerteknik. Vidare kan du uttrycka dig i både tal och skrift på svenska samt har körkort B. Det är meriterande om du kunskaper i flera språk.

För att trivas i rollen söker vi dig som är noggrann, analytisk och drivs av att arbeta med problemlösning. Du är självgående och har en förmåga att planera och driva arbetet framåt samtidigt som du förstår vikten av att vara serviceinriktad och kunna samarbeta och samverka med andra. 

 

För Järfällahus är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvarata och välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig? Då är du välkommen med din ansökan. Järfällahus arbetar aktivt med samverkan och inkludering, där alla tidigt får vara med och bidra med sin kompetens över verksamhetsgränserna och i olika projekt. Du blir en del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor där du får möjligheten att vara med och påverka utvecklingen av en ännu tryggare och mer attraktiv boendemiljö i Järfälla.

 

Skicka in din ansökan redan idag!

I denna rekrytering samarbetar Järfällahus med Fasticon Kompetens AB. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 25 november 2020.

Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mia Olsson 073-415 43 13 eller mia.olsson@fasticon.se.

 

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

Ansök nu

Är du vår nya Drifttekniker?

Drifttekniker, värmeverk
Läs mer Aug 19
Arbetsbeskrivning.

Vår kund som är ett kommunalt bostadsbolag med ett långsiktigt ägande  växer och utvecklar sin verksamhet. Vill du vara en del av en arbetsgrupp som har nära till skratt, ett bra bemötande och en avslappnad stämning?  
Som drifttekniker hos vår kund ingår du i Fastighetsförvaltningen som består av drifttekniker, en driftingenjör och en energistrateg och du rapporterar till ansvarig driftchef. Förvaltningen har som målsättning att bli en kvalificerad teknisk förvaltning i toppklass och vi hoppas du vill vara med på den resan. 

Ansvarsområde.

I rollen stöttar du organisationen i drifttekniska frågor och ansvarar för drift och skötsel av ventilations- och värmesystem, styr- och reglerteknik och övrig fastighetsrelaterad teknik. Du uppmuntras att komma med egna förslag och idéer på åtgärder och det finns goda möjligheter att kunna vara med och utveckla rollen och dess arbetsuppgifter.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Driftoptimering av ventilations- och värmesystem
• Tillse att regelbundna ronder utförs och att rutiner för detta följs
• Följa upp värme-el-och vattenförbrukning
• I samråd med chef fungera som beställarfunktion av mindre underhållsåtgärder av ventilations- och värmesystem
• Tillsyn, skötsel och mindre felavhjälpande underhåll av tekniska system
• Optimering av fastigheter genom intrimning av undercentraler och ventilationsanläggningar
• Operativt arbete med att effektivisera fastigheternas energiprestanda
• Daglig kommunikation med hyresgäster, verksamhet, medarbetare och leverantörer

Kvalifikationer.

• Driftteknikerutbildning, alternativt likvärdig kompetens förvärvad på annat sätt.
• Minst fem (5) års erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter
• Mycket goda kunskaper inom VVS
• God förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift på svenska.
• Körkort B

Meriterande:
• Gedigen erfarenhet av styr- och reglerteknik
• Kunskaper i flera språk

För den här tjänsten söker vi dig som är noggrann, analytisk och gillar att jobba med problemlösning. Du är självgående och har en förmåga att planera och driva arbetet framåt samtidigt som du förstår vikten av att vara serviceinriktad och kunna samarbeta och samverka med andra.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan.

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. Välkommen att ansöka via www.randstad.se
Urval och intervjuer sker löpande men senast den 3 september 2020 vill vi ha din ansökan. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Carina Rydström Randstad, tfn, 073-343 41 51. carina.rydstrom@randstad.se



Om Randstad.
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

https://www.randstad.se

Ansök nu

Är du vår nya projektsamordnare?

Administrativ assistent
Läs mer Jun 26
Järfällahus AB är ett allmännyttigt bostadsföretag, som till 100 % ägs av Järfälla kommun. Vi äger och förvaltar 5 617 lägenheter samt kommersiella lokaler och fordonsplatser. Inom bolaget arbetar 74 medarbetare.

Ändamålet med Järfällahus verksamhet är att ha en aktiv roll i kommunens tillväxt och framväxten av nya bostäder i Järfälla kommun. Vi arbetar aktivt för goda boendemiljöer och en attraktiv närmiljö för de boende. Boendebeståndet ska i ökad utsträckning energieffektiviseras och vi ska verka för en grön omställning.

Vi har, inom ramen för vår verksamhet, ett socialt ansvar för invånarna i kommunen och deras behov av boende. Det innebär bland annat att, i samarbete med Järfälla kommun och andra aktörer, arbeta med trygghetsfrågor, att motverka segregation och att tillgänglighetsanpassa lägenheter. Järfällahus ska vara ett föredöme som samhällsägt företag när det gäller socialt ansvarstagande!

Vår vision ”en samhällsbyggare med ledartröja” och våra värdeord ” engagerad, professionell och omtänksam” ger oss inriktningen vart vi ska, tillsammans med bolagets mål och ägardirektiv. Du blir en del av en spännande organisation med korta beslutsvägar, där du arbetar med trevliga och kompetenta medarbetare som drivs av engagemang och kundfokus. Vill du vara med på vår resa?

Mer information om Järfällahus finner du på https://www.jarfallahus.se/om-oss/

 

Om uppdraget

Järfällahus befinner sig i en stark utvecklingsfas med stor framtidstro och är nu inne i en spännande period med stora moderniseringsprojekt som ROT och viss nybyggnation.

I rollen som Projektsamordnare blir du en viktig länk i ombyggnations och nyproduktionsprojekt där fokus ligger på hyresgästkommunikation till bostads och lokalhyresgäster. Du medverkar vid startmöten, projekt- och byggmöten för att hålla dig uppdaterad under projektens gång. I ombyggnadsprojekt ansvarar du för planering och genomförande av evakuering och återflytt. Du hjälper till att ordna möten för hyresgäster och ansvarar för att information når berörda hyresgäster och kringboende.

Du arbetar för att säkerställa att renoveringarna löper på smidigt, med nöjda hyresgäster som slutresultat.

Du kommer tillhöra avdelningen Fastighetsutveckling som idag består av fem projektledare och tre projektchefer. Du rapporterar till fastighetsutvecklingschef.  

Exempel på arbetsuppgifter:


• Ansvara för hyresgästernas boendefrågor i projekten
• Samordna internt och externt kring informationsfrågor rörande upprustningen
• Inhämtning av hyresgästernas godkännande av upprustningen
• Ansvara för eventuella evakueringar av hyresgäster

Tjänsten innebär även kväll/helgarbete vid visningar och hyresgästmöten.

Vem är du?

För att lyckas och trivas i rollen sätter vi stort värde på dina personliga egenskaper där du behöver kunna möta olika människor. Du är serviceinriktad och tycker om att arbeta ihop med andra vilket ställer krav på god samarbetsförmåga och kunna relatera till människor på ett lyhört och smidigt sätt. Samtidigt är du en självgående lagspelare som trivs i en stödjande roll. Då arbetet kan vara tidspressat måste man kunna vara rak, ärlig och tydlig mot hyresgästerna samt även ödmjuk inför deras situation i och med att de måste flytta och lämna sina hem tillfälligt för renovering mm. Vidare är du en god kommunikatör som har lätt att utrycka dig i tal och skrift.

Du har minst gymnasiekompetens och har du en byggnadsteknisk utbildning är det meriterande. Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet som hyreskoordinator eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal och skrift. 

Tjänsten kräver B körkort och tillgång till egen bil då tjänsteresor kan förekomma.

Är du den vi söker?

Vill du ha en bred och intressant tjänst och tycker att ovanstående beskrivning stämmer in på dig? Då hoppas vi att du vill vara med på vår resa att utveckla verksamheten i linje med våra värdeord, där vi också tycker det är viktigt att ha trivsamt på jobbet. Du blir en del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor.

Rekrytering sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Skicka in din ansökan genom att klicka på ”Ansök.” Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Har du frågor om tjänsten kan du vända dig till Joakim Winberg, Fastighetsutvecklingschef på telefon 08-580 836 16 eller via mail joakim.winberg@jarfallahus.se.

Ansök nu

Är du vår nya IT-systemansvarig?

Systemansvarig
Läs mer Jun 1
Järfällahus AB är ett allmännyttigt bostadsföretag, som till 100 % ägs av Järfälla kommun. Vi äger och förvaltar 5 617 lägenheter samt kommersiella lokaler och fordonsplatser. Inom bolaget arbetar 70 medarbetare.

Ändamålet med Järfällahus verksamhet är att ha en aktiv roll i kommunens tillväxt och framväxten av nya bostäder i Järfälla kommun. Vi arbetar aktivt för goda boendemiljöer och en attraktiv närmiljö för de boende. Boendebeståndet ska i ökad utsträckning energieffektiviseras och vi ska verka för en grön omställning.

Vi har, inom ramen för vår verksamhet, ett socialt ansvar för invånarna i kommunen och deras behov av boende. Det innebär bland annat att, i samarbete med Järfälla kommun och andra aktörer, arbeta med trygghetsfrågor, att motverka segregation och att tillgänglighetsanpassa lägenheter. Järfällahus ska vara ett föredöme som samhällsägt företag när det gäller socialt ansvarstagande!

Vår vision ”en samhällsbyggare med ledartröja” och våra värdeord ” engagerad, professionell och omtänksam” ger oss inriktningen vart vi ska, tillsammans med bolagets mål och ägardirektiv. Du blir en del av en spännande organisation med korta beslutsvägar, där du arbetar med trevliga och kompetenta medarbetare som drivs av engagemang och kundfokus. Vill du vara med på vår resa?

Mer information om Järfällahus finner du på https://www.jarfallahus.se/om-oss/

 

Om tjänsten/Uppdraget

I rollen som IT-systemansvarig på Järfällahus kommer du ha en bidragande roll i bolagets spännande utveckling när det gäller digitalisering och IT av tjänster och system. Du kommer att arbeta i ett team med ytterligare två IT-systemansvariga, där förvaltning av vårt fiber- och kabel-TV-nät är en tjänst. Du är med och ansvarar för förvaltning och utveckling av Järfällahus IT-system. Du kommer till viss del själv kunna utveckla och påverka tjänsten och det är meriterande att du har erfarenhet av LOU och upphandlingar.

Exempel på arbetsuppgifter:


• Operativt och administrativt se till att systemen inom ditt ansvarsområde fungerar
• Kvalitetssäkra nya uppdateringar och leveranser från systemleverantör
• Kvalitetssäkra data inom systemen
• Utbilda och supportera användare av systemen inom ditt ansvarsområde
• Ansvarar för att implementera nya tekniska lösningar inom ditt ansvarsområde
• Rapport och statistikframtagning inom systemen
• Dokumentera störningar och incidenter
• Hålla teknisk och användardokumentation uppdaterad
• Säkerställa att erforderliga avtal/licenser inom ansvarsområdet finns
• Felanmälningsbackup för övriga systemansvariga. Ska via leverantör kunna åtgärda akuta problem vid frånvaro av ordinarie systemansvarig.
• Driva och implementera IT- och verksamhetsprojekt

 

Vem är du?

För att lyckas och trivas i rollen behöver du vara kommunikativ och ha en god samarbetsförmåga då du kommer ha många kontaktytor, både internt med övriga medarbetare såväl som externt med leverantörer och entreprenörer. Du ansvarar för och driver egna projekt vilket innebär att du ska kunna arbeta självständigt. Du lever upp till våra värdeord genom att vara engagerad, professionell och omtänksam. Du formulerar dig väl, både i tal och skrift. Vidare är du en bra lagspelare som är lyhörd, prestigelös och ödmjuk.

Du har en relevant utbildning och erfarenhet av nätverk, till exempel switchar, brandvägg, DNS, routing och vlan. Du är kunnig i Microsofts programvaror, både server- och klientprogram, till exempel Office365 och server. Vidare har du erfarenhet av digitalisering, automatisering och effektivisering av processer. Då vi står i startgropen för att implementera styr- och samverkansmodellen PM3 inom Järfällahus ser vi det som meriterande om du har kunskap gällande PM3.

Att du har egen bil ser vi som ett önskemål.

 

Är du den vi söker?

Tycker du att ovanstående beskrivning stämmer in på dig? Då hoppas vi att du vill vara med på vår resa att utveckla verksamheten i linje med våra värdeord, där vi också tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet. Du blir en del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor.

Rekrytering sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Skicka in din ansökan genom att klicka på ”Ansök.” Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Har du frågor om tjänsten kan du vända dig till Christina Jonsson Digitalisering och IT-chef, på telefon 08-580 83606 eller via christina.jonsson@jarfallahus.se.

Ansök nu

Är du vår nya Projektsamordnare

Administrativ assistent
Läs mer Jun 8
Järfällahus AB är ett allmännyttigt bostadsföretag, som till 100 % ägs av Järfälla kommun. Vi äger och förvaltar 5 617 lägenheter samt kommersiella lokaler och fordonsplatser. Inom bolaget arbetar 74 medarbetare.

Ändamålet med Järfällahus verksamhet är att ha en aktiv roll i kommunens tillväxt och framväxten av nya bostäder i Järfälla kommun. Vi arbetar aktivt för goda boendemiljöer och en attraktiv närmiljö för de boende. Boendebeståndet ska i ökad utsträckning energieffektiviseras och vi ska verka för en grön omställning.

Vi har, inom ramen för vår verksamhet, ett socialt ansvar för invånarna i kommunen och deras behov av boende. Det innebär bland annat att, i samarbete med Järfälla kommun och andra aktörer, arbeta med trygghetsfrågor, att motverka segregation och att tillgänglighetsanpassa lägenheter. Järfällahus ska vara ett föredöme som samhällsägt företag när det gäller socialt ansvarstagande!

Vår vision ”en samhällsbyggare med ledartröja” och våra värdeord ” engagerad, professionell och omtänksam” ger oss inriktningen vart vi ska, tillsammans med bolagets mål och ägardirektiv. Du blir en del av en spännande organisation med korta beslutsvägar, där du arbetar med trevliga och kompetenta medarbetare som drivs av engagemang och kundfokus. Vill du vara med på vår resa?

Mer information om Järfällahus finner du på https://www.jarfallahus.se/om-oss/

 

Om uppdraget

Järfällahus befinner sig i en stark utvecklingsfas med stor framtidstro och är nu inne i en spännande period med stora moderniseringsprojekt som ROT och viss nybyggnation.

I rollen som Projektsamordnare blir du en viktig länk i ombyggnations och nyproduktionsprojekt där fokus ligger på hyresgästkommunikation till bostads och lokalhyresgäster. Du medverkar vid startmöten, projekt- och byggmöten för att hålla dig uppdaterad under projektens gång. I ombyggnadsprojekt ansvarar du för planering och genomförande av evakuering och återflytt. Du hjälper till att ordna möten för hyresgäster och ansvarar för att information når berörda hyresgäster och kringboende.

Du arbetar för att säkerställa att renoveringarna löper på smidigt, med nöjda hyresgäster som slutresultat.

Du kommer tillhöra avdelningen Fastighetsutveckling som idag består av fem projektledare och tre projektchefer. Du rapporterar till fastighetsutvecklingschef.  

Exempel på arbetsuppgifter:


• Ansvara för hyresgästernas boendefrågor i projekten
• Samordna internt och externt kring informationsfrågor rörande upprustningen
• Inhämtning av hyresgästernas godkännande av upprustningen
• Ansvara för eventuella evakueringar av hyresgäster

Tjänsten innebär även kväll/helgarbete vid visningar och hyresgästmöten.

Vem är du?

För att lyckas och trivas i rollen sätter vi stort värde på dina personliga egenskaper där du behöver kunna möta olika människor. Du är serviceinriktad och tycker om att arbeta ihop med andra vilket ställer krav på god samarbetsförmåga och kunna relatera till människor på ett lyhört och smidigt sätt. Samtidigt är du en självgående lagspelare som trivs i en stödjande roll. Då arbetet kan vara tidspressat måste man kunna vara rak, ärlig och tydlig mot hyresgästerna samt även ödmjuk inför deras situation i och med att de måste flytta och lämna sina hem tillfälligt för renovering mm. Vidare är du en god kommunikatör som har lätt att utrycka dig i tal och skrift.

Du har minst gymnasiekompetens och har du en byggnadsteknisk utbildning är det meriterande. Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet som hyreskoordinator eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal och skrift. 

Tjänsten kräver B körkort och tillgång till egen bil då tjänsteresor kan förekomma.

Är du den vi söker?

Vill du ha en bred och intressant tjänst och tycker att ovanstående beskrivning stämmer in på dig? Då hoppas vi att du vill vara med på vår resa att utveckla verksamheten i linje med våra värdeord, där vi också tycker det är viktigt att ha trivsamt på jobbet. Du blir en del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor.

Rekrytering sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Skicka in din ansökan genom att klicka på ”Ansök.” Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Har du frågor om tjänsten kan du vända dig till Joakim Winberg, Fastighetsutvecklingschef på telefon 08-580 836 16 eller via mail joakim.winberg@jarfallahus.se.

Ansök nu

Är du vår nya Fastighetsskötare?

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jan 29
Om bolaget Järfällahus AB är ett allmännyttigt bostadsföretag, som till 100 % ägs av Järfälla kommun. Vi äger och förvaltar 5 617 lägenheter samt kommersiella lokaler och fordonsplatser. Inom bolaget arbetar 71 medarbetare.

Ändamålet med Järfällahus verksamhet är att ha en aktiv roll i kommunens tillväxt och framväxten av nya bostäder i Järfälla kommun. Vi arbetar aktivt för goda boendemiljöer och en attraktiv närmiljö för de boende. Boendebeståndet ska i ökad utsträckning energieffektiviseras och vi ska verka för en grön omställning.

Vi har, inom ramen för vår verksamhet, ett socialt ansvar för invånarna i kommunen och deras behov av boende. Det innebär bland annat att, i samarbete med Järfälla kommun och andra aktörer, arbeta med trygghetsfrågor, att motverka segregation och att tillgänglighetsanpassa lägenheter. Järfällahus ska vara ett föredöme som samhällsägt företag när det gäller socialt ansvarstagande!

På Järfällahus strävar vi efter att arbeta i linje med vår vision ”en samhällsbyggare med ledartröja” och våra värdeord Engagerad, Professionell och Omtänksam i vårt uppdrag som allmännyttigt bostadsbolag.

Vill du veta mer om Järfällahus och hur det är att jobba här? Läs mer på https://jarfallahus.se/.

Nu söker Järfällahus två fastighetsskötare. Fastighetsskötarna ingår i avdelningen Fastighetsförvaltning. Fastighetsskötarna är uppdelade på två grupper och rapporterar till vardera områdeschef. Utöver fastighetsskötare består även arbetsgruppen av förvaltare. Vill du vara en del av en arbetsgrupp som har högt i tak och en god stämning?  

 

Tjänsten

Vi erbjuder dig ett roligt och varierat arbete med främst praktiska samt administrativa uppgifter. Som fastighetsskötare kommer du arbeta i våra bostadsområden och i anslutning till ditt områdeskontor. Du är företagets ansikte utåt och har nära kontakt med hyresgäster och kunder i Järfälla. Som fastighetsskötare jobbar du i en självständig roll med frihet under ansvar och planerar och organiserar din egen arbetsdag. På Järfällahus jobbar vi med vidareutveckling av våra medarbetare och du ges goda möjligheter att kunna vara med och påverka och utveckla dig själv i din yrkesroll.    

Exempel på arbetsuppgifter:


• Åtgärda felanmälningar för våra kunder
• Rutinmässiga ronderingar och kontroller
• Månadsavläsningar av mediaförbrukning
• Beställning och uppföljning av mindre reparationer och underhållsåtgärder
• Utföra den dagliga driften som tillsyn, skötsel och felanmälan

Vem är du?

För att trivas i rollen tror vi att du är en serviceinriktad och strukturerad person som har förmågan att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt på ett effektivt sätt, likväl som du förstår vikten av att vara en lagspelare och kunna samarbeta med andra. Då du har många kontaktytor i din roll är du lyhörd och har ett bra bemötande gentemot hyresgäster, kunder och medarbetare.

Vi söker dig som har 3-4 års arbetslivserfarenhet som fastighetsskötare eller goda praktiska erfarenheter från liknande arbete, t.ex. VVS eller fastighetsteknik. Du behöver ha god datavana då all administration sker elektroniskt. Har du tidigare erfarenhet av att ha jobbat inom allmännyttan eller med traditionell fastighetsförvaltning ses det som meriterande. Behärskar du dessutom fler språk än svenska och engelska är det också meriterande.  

Körkort B är ett krav.       

 

Är du den vi söker?

Tycker du att ovanstående beskrivning stämmer in på dig? Då hoppas vi att du vill vara med på vår resa att utveckla verksamheten i linje med våra värdeord, där vi också tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet. Du blir en del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor. Vi erbjuder bland annat saldotid och flera anda förmåner.

På Järfällahus arbetar vi aktivt med ett inkluderande synsätt för att skapa mångfald och därmed ser vi gärna kvinnliga sökanden. Skicka in din ansökan genom att klicka på Ansök. Rekrytering sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Tjänsterna är tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.  

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Jonasson, områdeschef, på lars.jonasson@jarfallahus.se eller Michael Makdissi, områdeschef, på michael.makdissi@jarfallahus.se.

Ansök nu

Vi söker nya fastighetsskötare!

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Maj 21
Vi har höga ambitioner – därför behöver vi dig!

Järfällahus har en djärv vision – vi vill vara en samhällsbyggare med ledartröja. Det innebär inte bara att vi tillsammans ska skapa en trygg, integrerad och inspirerande utveckling i alla de bostadsområden som vi förvaltar. Det innebär också att vi vill öka trivseln, minska slitaget och få människor att växa. Som medarbetare vill vi utvecklas, ha kul i vardagen och bryta ny mark. Tillsammans vill vi bygga en stark kultur där idéer, engagemang och omtanke verkligen lönar sig. Som du förstår, det är mycket jobb kvar! Därför behöver vi dig som är lika passionerad som professionell. Som vill att alla ska känna stolthet över att bo och verka i Järfällahus.

Järfällahus AB äger och förvaltar 5 560 lägenheter, 4 578 fordonsplatser och 465 kommersiella lokaler i Järfälla kommun - från Barkarby i söder till Kallhäll i norr. Vi strävar efter att jobba i linje med våra värdeord Engagerad, Professionell och Omtänksam i vårt uppdrag som allmännyttig bostadsförvaltare och utvecklare. Nu söker vi fastighetsskötare till våra bestånd!

Tjänsten:

Vi erbjuder dig ett roligt och varierat arbete med främst praktiska samt administrativa uppgifter. Som fastighetsskötare kommer du arbeta i våra bostadsområden och i anslutning till ditt områdeskontor. Genom arbetet som fastighetsskötare är du vårt ansikte utåt och har nära kontakt med våra hyresgäster och kunder i Järfälla. Arbetet förutsätter att du självständigt kan planera din dag och prioritera dina arbetsuppgifter, även om något oplanerat inträffar. Verksamheten består av en central organisation där fastighetsskötseln är indelad i sex förvaltningsområden samt ett hantverkscenter. Din arbetsledare och närmsta chef är en av våra två områdeschefer som har sin bas på vårt huvudkontor i Jakobsbergs centrum. Där finns också boservice, vår kombinerade kundtjänst, reception och centrala felanmälan.

Arbetsuppgifter:


• Åtgärda felanmälningar för våra kunder
• Rutinmässiga ronderingar och kontroller
• Lägenhetsbesiktningar
• Månadsavläsningar av mediaförbrukning
• Beställning och uppföljning av mindre reparationer och underhållsåtgärder
• Utföra den dagliga driften som tillsyn, skötsel och felanmälan
• Löpande kontakt med hyresgästerna

Kvalifikationer:

Vi söker dig som gärna tidigare arbetat som fastighetsskötare, har en eftergymnasial utbildning eller goda praktiska erfarenheter från liknande arbete, tex VVS eller fastighetsteknik. För att trivas i rollen är du van att arbeta självständigt och fatta egna beslut men kan även på ett professionellt sätt hjälpa till inom teamet när det behövs. Du behöver ha god datavana och vid sidan av de praktiska uppgifterna hanterar administrativt arbete som ingår i tjänsten. Ett krav för tjänsten är att du innehar B-körkort. Har du dessutom fler språk än svenska och engelska att ta till ser vi det som meriterande.  

Personliga egenskaper:

För att trivas i rollen behöver du vara en kommunikativ och serviceinriktad lagspelare som har förmågan att arbeta i en föränderlig miljö. Som person ser vi gärna att du är social och trygg i ditt förhållningssätt gentemot kunder och medarbetare. Du har förmågan att arbeta självständigt och som person är du nyfiken och drivs av att utvecklas inom ditt arbetsområde. Trivs du dessutom med att arbeta strukturerat och ta eget ansvar kan du vara den vi söker!

Är du den vi söker?

Vi hoppas du vill vara med på vår resa att utveckla verksamheten i linje med våra värdeord, där vi också tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet. Du blir en del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor. Vi erbjuder saldotid, friskvårdsbidrag samt andra förmåner.

Skicka in din ansökan genom att klicka Ansök, rekrytering sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök nu

Är du vår nya bostadskonsulent?

Hyreskonsulent
Läs mer Apr 30
Järfällahus AB äger och förvaltar 5 560 lägenheter, 4 578 fordonsplatser och 465 kommersiella lokaler i Järfälla kommun - från Barkarby i söder till Kallhäll i norr. Inget bostadsområde är det andra likt. Därför kan vi erbjuda olika typer av boende. Lägenhet eller radhus med egen täppa. Äldre, charmiga områden eller moderna med ljusa, spännande planlösningar. Det enda våra bostäder har gemensamt är att alla är hyresrätter.

På Järfällahus strävar vi efter att jobba i linje med våra värdeord Engagerad, Professionell och Omtänksam i vårt uppdrag som allmännyttig bostadsförvaltare och utvecklare. Att möta kundernas behov på ett så bra sätt som möjligt är sedan flera år tillbaka ett viktigt fokusområde i organisationen.

Järfällahus AB är ett bostadsbolag i stark utveckling och med stor framtidstro. Bolaget går nu in i en spännande fas med både nybyggnationer och stora moderniseringsprojekt. Därför söker vi nu en bostadskonsulent!

Tjänsten:

Som Bostadskonsulent ingår du i teamet för Uthyrning och Bostadskonsulenter som idag består av två bostadsuthyrare, en uthyrare av kommersiella lokaler samt två bostadskonsulenter. Tjänsten innebär att du aktivt arbetar med bosociala frågor som innefattar störningar, utredning av oriktiga hyresförhållanden samt sena betalare. Du kommer vara involverad i Järfällahus trygghetsarbete i vår satsning på trygghetsskapanade åtgärder och aktiviteter i våra bostadsområden. Vi sitter i trevliga lokaler på Drabantvägen i Jakobsbergs centrum, nära både kommunikation och våra egna fastigheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:


• Utredning oriktiga hyresförhållanden
• Hantering av störningsärenden/grannosämja (kontakt och medling)
• Vanvårdsärenden
• Avhysningar av hyresgäster
• Administrera varningsbrev och uppsägning vid behov enligt regelverket
• Delta som företagets representant i ärenden i Hyresnämnden/Tingsrätten
• Samarbete med Järfälla Kommun samt med övriga delar av Järfällahus för att säkerställa social hållbarhet
• Trygghetsskapande åtgärder
• Administrera sena betalare

Kvalifikationer:

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har minst två års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, allra helst från fastighetsbranschen. Du har goda kunskaper inom hyresjuridik och du uttrycker dig väl i svenska och engelska, både i tal och i skrift. Kunskaper i våra fastighetssystem Momentum och Ciceron är meriterande men inte ett krav. Då kontakt med olika myndigheter ofta förekommer ser vi gärna att erfarenhet av tidigare samarbete finns. För tjänsten krävs att du har körkort och du får gärna ha tillgång till egen bil.

Personliga egenskaper:

Som person behöver du vara självgående och initiativtagande. Du har lätt för att kommunicera, medla i samtal och hantera tuffa situationer som kan uppstå i det dagliga arbetet. Du är orädd, kan sätta gränser och är trygg i dig själv men har samtidigt ett ödmjukt bemötande. Du drivs av att arbeta på ett lösningsorienterat sätt där utredningar är en stor del av arbetet. Du är lyhörd och har lätt för att samarbeta med andra, både internt och externt. Att ta stort ansvar, fatta egna beslut och arbeta strukturerat är en självklarhet för dig. På toppen av detta ser vi gärna att du likt oss vill bidra med humor och glädje till teamet.

Är du den vi söker?

Känner du dig träffad? Då hoppas vi att du vill vara med på vår resa att utveckla verksamheten i linje med våra värdeord, där vi också tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet. Du blir en del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor. Vi erbjuder flextid, saldotid samt flera andra förmåner. I vår rekrytering värdesätter vi högt de personliga egenskaperna.

Skicka in din ansökan genom att klicka Ansök.

Rekrytering sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök nu

Ledningsassistent

VD-sekreterare
Läs mer Feb 26
Järfällahus AB äger och förvaltar ca 5 600 lägenheter, 4 578 fordonsplatser och ca 568 kommersiella lokaler och förråd i Järfälla kommun - från Barkarby i söder till Stäket i norr. Inget bostadsområde är det andra likt. Därför kan vi erbjuda olika typer av boende. Lägenhet eller radhus med egen täppa. Äldre, charmiga områden eller moderna med ljusa, spännande planlösningar. Det enda våra bostäder har gemensamt är att alla är hyresrätter.

På Järfällahus strävar vi efter att jobba i linje med våra värdeord Engagerad, Professionell och Omtänksam i vårt uppdrag som allmännyttig bostadsförvaltare och utvecklare. Att möta kundernas behov på ett så bra sätt som möjligt är sedan flera år tillbaka ett viktigt fokusområde i organisationen.

Järfällahus AB är ett bostadsbolag i stark utveckling och med stor framtidstro. Bolaget går in i en spännande fas med både nybyggnationer och stora moderniseringsprojekt. Vi har nu till vår ledning ett behov av att rekrytera till en helt ny tjänst som:

Ledningsassistent

Vi är nu i stort behov av en administrativ resurs som kan hjälpa oss på den resa vi påbörjat med att skapa ordning och reda, struktur och medverka i vår utveckling.
Vi sitter i trevliga lokaler på Drabantvägen i Jakobsbergs centrum, med närhet till både allmänna kommunikationer och bolagets egna fastigheter. Som ledningsassistent kommer du att ansvara för samordning av möten, protokollskrivning, administration av styrelsehandlingar, bokning av konferenser, viss upphandling samt mindre utredningsuppdrag.

Järfällahus omfattas som kommunalt bolag av offentlighetsprincipen och som ledningsassistent ansvarar du för vår diarieföring och dokumenthantering. I rollen som ledningsassistent kommer du att ta del av konfidentiell information samt sekretessbelagda handlingar.
Vi ser att rollen som ledningsassistent kommer att vara omväxlande och utåtriktad och du kommer att vara navet när det gäller att skapa administrativ struktur och ordning och reda inom bolaget. Du rapporterar direkt till VD men kan också få uppdrag ifrån övriga ledningsrepresentanter.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har erfarenhet från motsvarande arbetsuppgifter, gärna ifrån offentlig organisation. Du behöver ha minst gymnasieutbildning samt gärna erfarenhet av att genomföra mindre utredningar utöver den administrativa kompetensen.


Personliga egenskaper:
Du behöver i din roll som ledningsassistent vara självgående och drivande samt ta ett stort eget ansvar för ditt uppdrag. Det är angeläget att du har förmågan att vara både lyhörd och ha lätt för att samarbeta och kommunicera med andra, både internt och externt. I övrigt har du en positiv framtoning, hög integritet och är lösningsorienterad. Vi ser också vikten av att du tar egna initiativ, kan prioritera och arbetar strukturerat.

Är du den vi söker?
Du behöver ha motivationen att vara med på vår resa att utveckla verksamheten i linje med vår vision och våra värdeord. Ditt engagemang, ditt professionella förhållningssätt och din omtänksamhet är viktigt för oss och du kommer att vara en del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor. Vårt bolag har ett antal förmåner när det gäller arbetstid, friskvård, extra ledig tid utöver semester och hälsokontroller.

Välkommen med din ansökan, bifogat CV och personligt brev, till Personal.HR@jarfallahus.se redan idag, våra intervjuer kommer ske löpande. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Vid frågor är du välkommen att kontakta HR-chef Ylva Forsberg tel 08-58083614 eller Finans och ekonomichef Anna Karlsson, tel 08-58083613

Ansök nu

Kommunikatör till Järfällahus !

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Dec 19
Vårt kommunikationsarbete ökar i omfattning och vi söker nu en förstärkning under minst ett år i form av en tidsbegränsad anställning med möjlighet till förlängning. Som kommunikatör ingår du i Kommunikationsenheten och arbetar tillsammans med övriga för att skapa klok kommunikation som når fram för hela bolaget. Ett antal utvecklingsområden finns och du kommer säkert att arbeta med några av dem såsom rörlig media, sociala media samt internkommunikation. Du rapporterar till Kommunikationschefen som sitter med i bolagets chefsgrupp.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
o Ge kommunikativt stöd och service till företagets olika delar
o Skapa och driva innehåll i företagets olika kanaler för kommunikation
o Fota och filma samt enklare redigering
o Webuppdateringar
o Uppdateringar för sociala medier
o Arbeta i Adobe CS i olika uppgifter

Utbildning / Erfarenhet
Vi söker dig med relevant akademisk utbildning och gärna något års erfarenhet av kundkommunikation i digital form till exempel via sociala medier. Du får gärna vara bra på att skriva och fota samt känna dig hemma i ett kundorienterat arbetssätt. Är du nyutbildad och behöver skaffa dig erfarenhet kan det vara en möjlighet för oss båda. Är du erfaren är du välkommen med dina kunskaper. Vi erbjuder en möjlighet att få jobba med hela kommunikationsarbetets bredd. Vi tror att du kan bidra till en bra stämning och ett fungerande samarbete med skratt och glädje blandat med resultat vi kan vara stolta över.

Din profil
Du trivs i en organisation som präglas av förändring och i din roll skapar du engagemang och delaktighet genom god kommunikation. God samarbetsförmåga och vilja att utveckla tillsammans är viktiga egenskaper. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team.

Ansökan
Ansökan bestående av personligt brev och CV skickas till jhab@jarfallahus.se . Urval sker löpande, ansök därför redan idag. Skriv ”Ansökan Kommunikatör” i meddelanderubriken. Senast den 4 januari 2019 vill vi ha din ansökningar.
Vid frågor kontakta: Johannes W Franke, kommunikationschef, johannes.w.franke@jarfallahus.se 070-480 36 84

Om Järfällahus
Järfällahus är ett bostadsföretag i stark utveckling och med stor framtidstro. Bolaget går in i en fas med både nybyggnation och stora moderniseringsprojekt. Bolaget äger ca 5 600 lägenheter och ca 60 000 kvm lokaler belägna i Järfälla kommun nordväst om Stockholm. Bolaget ägs till 100 % av Järfälla kommun och har ett uttalat uppdrag att bidra till kommunens utveckling och expansion.
Järfällahus har högt ställda krav och mål inom hållbarhet. Vi jobbar systematiskt och aktivt med att ständigt förbättra och bidra till den sociala- och miljömässiga hållbarheten inom ekonomiskt hållbara ramar.





Utbildning / Erfarenhet
Vi söker dig med relevant akademisk utbildning och gärna något års erfarenhet av kundkommunikation i digital form till exempel via sociala medier. Du får gärna vara bra på att skriva och fota samt känna dig hemma i ett kundorienterat arbetssätt. Är du nyutbildad och behöver skaffa dig erfarenhet kan det vara en möjlighet för oss båda. Är du erfaren är du välkommen med dina kunskaper. Vi erbjuder en möjlighet att få jobba med hela kommunikationsarbetets bredd. Vi tror att du kan bidra till en bra stämning och ett fungerande samarbete med skratt och glädje blandat med resultat vi kan vara stolta över.

Din profil
Du trivs i en organisation som präglas av förändring och i din roll skapar du engagemang och delaktighet genom god kommunikation. God samarbetsförmåga och vilja att utveckla tillsammans är viktiga egenskaper. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team.


Järfällahus är ett bostadsföretag i stark utveckling och med stor framtidstro. Bolaget går in i en fas med både nybyggnation och stora moderniseringsprojekt. Bolaget äger ca 5 600 lägenheter och ca 60 000 kvm lokaler belägna i Järfälla kommun nordväst om Stockholm. Bolaget ägs till 100 % av Järfälla kommun och har ett uttalat uppdrag att bidra till kommunens utveckling och expansion.
Järfällahus har högt ställda krav och mål inom hållbarhet. Vi jobbar systematiskt och aktivt med att ständigt förbättra och bidra till den sociala- och miljömässiga hållbarheten inom ekonomiskt hållbara ramar.

Ansök nu

Vi söker kommersiell uthyrare till våra egna fastighetslokaler

Uthyrare
Läs mer Nov 5
Järfällahus AB äger och förvaltar ca 5 560 lägenheter, 4 578 fordonsplatser och ca 568 kommersiella lokaler i Järfälla kommun - från Barkarby i söder till Stäket i norr. Inget bostadsområde är det andra likt. Därför kan vi erbjuda olika typer av boende. Lägenhet eller radhus med egen täppa. Äldre, charmiga områden eller moderna med ljusa, spännande planlösningar. Det enda våra bostäder har gemensamt är att alla är hyresrätter.

På Järfällahus strävar vi efter att jobba i linje med våra värdeord Engagerad, Professionell och Omtänksam i vårt uppdrag som allmännyttig bostadsförvaltare och utvecklare. Att möta kundernas behov på ett så bra sätt som möjligt är sedan flera år tillbaka ett viktigt fokusområde i organisationen.

Järfällahus AB är ett bostadsbolag i stark utveckling och med stor framtidstro. Bolaget går in i en spännande fas med både nybyggnationer och stora moderniseringsprojekt. Nu söker vi en kommersiell uthyrare av bolagets lokaler.

Tjänsten:
Vår kommersiella uthyrare ingår i teamet för Uthyrning och Bokonsulenter. Teamet består även av två bostadsuthyrare samt två bokonsulenter. Vi sitter i trevliga lokaler på Drabantvägen i Jakobsbergs centrum, nära både kommunikationer och våra egna fastigheter. Som kommersiell uthyrare ansvarar du, på egen hand, för hela uthyrningskedjan av våra lokaler. Rollen som kommersiell uthyrare är väldigt omväxlande och utåtriktad. Det innebär bland annat att du kommer ha löpande kontakt med hyresgäster i alla typer av frågor och förhandlingar. I tjänsten ingår det att du självständigt sköter visningar av lokaler, förhandlingar inför kontraktsskrivningar samt uppsägningar. Du kommer mestadels arbeta självständigt, men även ha ett visst samarbete med förvaltare och områdeschefer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Omförhandla och utveckla hyresavtal
• Avtalsbevakning
• Utveckla lokalbeståndet
• Hyressättning, förhandling och avtalsskrivning
• Hantering av hyresgästanpassningar
• Ta fram underlag för hyressättningar i
nyproduktion samt befintligt bestånd
• Kontinuerligt arbete med nya och befintliga
kunder

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, helst inom fastighetsbranschen. Vi ser gärna att du har gått kurser i hyresjuridik samt har en fastighetsrelaterad utbildning, men är ej ett krav. Du uttrycker dig väl i svenska och engelska, i både tal och skrift. Körkort och tillgång till egen bil krävs.

Personliga egenskaper:
För att trivas i rollen är det viktigt att du är självgående och tar stort eget ansvar. Vi ser gärna att du är både lyhörd och har lätt för att samarbeta. Du har en positiv framtoning och har lätt för att kommunicera med andra, både internt och externt. Du är lösningsorienterad, kan prioritera och arbeta strukturerat.

Är du den vi söker?
Vi hoppas du vill vara med på vår resa att utveckla verksamheten i linje med våra värdeord, där vi också tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet. Du blir en del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor. Järfällahus satsar på friskvården där vi stöttar ett aktivt liv utanför arbetstid via friskvårdsbidrag. Vi har även andra förmåner och en egen personalklubb som anordnar mindre event.

Maila din ansökan med CV och personligt brev till Personal.HR@jarfallahus.se redan idag, rekryteringen sker löpande. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

För frågor om tjänsten vänligen kontakta agneta.lundstrom@jarfallahus.se chef för Uthyrning & Bokonsulenter

Ansök nu

Nu söker vi en bokonsulent till Järfällahus

Förvaltningsjurist
Läs mer Nov 5
Järfällahus AB äger och förvaltar ca 5 560 lägenheter, 4 578 fordonsplatser och 568 kommersiella lokaler i Järfälla kommun - från Barkarby i söder till Kallhäll i norr. Inget bostadsområde är det andra likt. Därför kan vi erbjuda olika typer av boende. Lägenhet eller radhus med egen täppa. Äldre, charmiga områden eller moderna med ljusa, spännande planlösningar. Det enda våra bostäder har gemensamt är att alla är hyresrätter.

På Järfällahus strävar vi efter att jobba i linje med våra värdeord Engagerad, Professionell och Omtänksam i vårt uppdrag som allmännyttig bostadsförvaltare och utvecklare. Att möta kundernas behov på ett så bra sätt som möjligt är sedan flera år tillbaka ett viktigt fokusområde i organisationen.

Järfällahus AB är ett bostadsbolag i stark utveckling och med stor framtidstro. Bolaget går nu in i en spännande fas med både nybyggnationer och stora moderniseringsprojekt. Vi söker nu en Bokonsulent till vår verksamhet.

Tjänsten:
Som Bokonsulent ingår du i teamet för Uthyrning och Bokonsulenter som idag består av två bostadsuthyrare, en uthyrare av kommersiella lokaler samt två bokonsulenter. Tjänsten innebär att du aktivt arbetar med bosociala frågor som innefattar störningar, utredning av oriktiga hyresförhållanden samt sena betalare. Du arbetar proaktivt med bosociala frågor och kommer även vara involverad i Järfällahus trygghetsarbete i vår satsning på trygghetsskapanade åtgärder och aktiviteter i våra bostadsområden. Vi sitter i trevliga lokaler på Drabantvägen i Jakobsbergs centrum, nära både kommunikation och våra egna fastigheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Utredning oriktiga hyresförhållanden
• Hantering av störningsärenden/grannosämja
(kontakt och medling)
• Vanvårdsärenden
• Administrera varningsbrev och uppsägning vid
behov enligt regelverket
• Delta som företagets representant i ärenden i
Hyresnämnden/Tingsrätten
• Samarbete med Järfälla Kommun samt med
övriga delar av Järfällahus för att säkerställa
social hållbarhet
• Trygghetsskapande åtgärder

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom fastighetsbranschen. Du har goda kunskaper inom hyresjuridik och uttrycker dig väl i svenska och engelska, både i tal och i skrift. Du är van vid myndighetskontakter inom ramen för tjänsten. Körkort och tillgång till egen bil krävs.

Personliga egenskaper:
För att trivas i rollen bör du vara en självgående och initiativtagande person som har lätt för att kommunicera, medla och reda ut tuffa situationer som kan uppstå i arbetet. Du är orädd och trygg i dig själv. Du tilltalas av att göra utredningar och arbetar på ett lösningsorienterat sätt. Du är lyhörd och har lätt för att samarbeta med andra, både internt och externt. Du trivs med ett stort ansvar, och förstår vikten av att arbeta strukturerat. Är en säker beslutsfattare och hanterar parallella arbetsuppgifter på ett proffsigt sätt.

Är du den vi söker?
Vi hoppas du vill vara med på vår resa att utveckla verksamheten i linje med våra värdeord, där vi också tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet. Du blir en del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor. Järfällahus satsar på friskvården där vi stöttar ett aktivt liv utanför arbetstid via friskvårdsbidrag. Vi har även andra förmåner och en egen personalklubb som anordnar mindre event.

Maila din ansökan med CV och personligt brev till Personal.HR@jarfallahus.se redan idag, rekryteringen sker löpande. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

För frågor som rör tjänsten vänligen kontakta agneta.lundstrom@jarfallahus.se chef för Uthyrning & Bokonsulenter.

Ansök nu

Engagerade fastighetsskötare sökes till Järfällahus

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Okt 16
Järfällahus AB äger och förvaltar 5 560 lägenheter, 4 578 fordonsplatser och 465 kommersiella lokaler i Järfälla kommun - från Barkarby i söder till Kallhäll i norr. Inget bostadsområde är det andra likt. Därför kan vi erbjuda olika typer av boende. Lägenhet eller radhus med egen täppa. Äldre, charmiga områden eller moderna med ljusa, spännande planlösningar. Det enda våra bostäder har gemensamt är att alla är hyresrätter.

På Järfällahus strävar vi efter att jobba i linje med våra värdeord Engagerad, Professionell och Omtänksam i vårt uppdrag som allmännyttig bostadsförvaltare och utvecklare. Att möta kundernas behov på ett så bra sätt som möjligt är sedan flera år tillbaka ett viktigt fokusområde i organisationen.

Järfällahus AB är ett bostadsbolag i stark utveckling och med stor framtidstro. Bolaget går nu in i en spännande fas med både nybyggnationer och stora moderniseringsprojekt. Därför söker vi nu tre engagerade och serviceinriktade fastighetsskötare!

Tjänsten:
Vi erbjuder dig ett roligt och varierat arbete med både praktiska och administrativa uppgifter. Vi söker dig som tidigare arbetat som fastighetsskötare eller inom ett liknande arbete. Du är van vid att arbeta självständigt och är samtidigt en team player som på ett professionellt sätt hjälper till där det behövs. Genom arbetet som fastighetsskötare är du vårt ansikte utåt och har nära kontakt med våra hyresgäster och kunder i Järfälla.

Verksamheten består av en central organisation där fastighetsskötseln är indelad i fyra delområden samt drift och snickare. Som fastighetsskötare kommer du arbeta i våra bostadsområden och i anslutning till ditt områdeskontor. Din arbetsledare och närmsta chef är en av våra två områdeschefer som har sin bas på vårt huvudkontor i Jakobsbergs centrum. I den centrala organisationen på huvudkontoret finns även specialistfunktioner för bland annat uthyrning, ekonomi, HR, IT och digitalisering samt kommunikation. Här finns också boservice, vår kombinerade kundtjänst, reception och centrala felanmälan.

Arbetsuppgifter:

• Åtgärda felanmälningar för våra kunder
• Rutinmässiga ronderingar och kontroller
• Lägenhetsbesiktningar
• Månadsavläsningar av mediaförbrukning
• Beställning och uppföljning av mindre
reparationer och underhållsåtgärder
• Att utföra den dagliga driften som tillsyn,
skötsel och felanmälan
• Löpande kontakt med hyresgästerna

Kvalifikationer:
• Tidigare erfarenhet från liknande arbete
• Eftergymnasial utbildning, alt. kunskaper inom
VVS, el fastighetsteknik
• Flerspråkighet är meriterande
• B-körkort

Personliga egenskaper:
För att trivas i rollen behöver du vara en kommunikativ och serviceinriktad lagspelare som har förmågan att arbeta i en föränderlig miljö. Arbetet förutsätter att du självständigt kan planera din dag och prioritera dina arbetsuppgifter, även om något oplanerat inträffar. Som person ser vi gärna att du är social och trygg i ditt förhållningssätt gentemot kunder och medarbetare. Vi arbetar utefter våra värdeord genom att vara, engagerade, professionella och omtänksamma i vårt arbeta och gentemot varandra.

Är du den vi söker?

Vi hoppas du vill vara med på vår resa att utveckla verksamheten i linje med våra värdeord, där vi också tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet. Du blir en del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor. Järfällahus satsar på friskvården där vi stöttar ett aktivt liv utanför arbetstid via friskvårdsbidrag. Vi har även andra förmåner och en egen personalklubb som anordnar mindre event.

Maila din ansökan med CV och personligt brev till Personal.HR@jarfallahus.se redan idag, rekryteringen sker löpande. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

För frågor om tjänsten vänligen kontakta Lars Jonasson på Lars.jonasson@jarfallahus.se

Ansök nu